Ville ”Vi med barn” inte ha kvar Catrin?

11:02 11 Aug 2016

Catrin Hedlund:

 byte

back

För tre dagar sen skrev jag om hur Catrin Hedlund bytt tillbaka till sin gamla bloggportal ”Vi med barn” och många frågade sig hur de tänkte när de accepterade henne igen som bloggare.

Nu visar det sig att Catrin bytt tillbaka till sin egna domän utan ett ord. 
Tröttnade hon på att hon varken fick klickade hjärtan eller kommentarer där eftersom hon skrev att hon hoppades på att få upp intresset för sin blogg igen.

Nej du, det krävs det nog ännu en fällande dom för eftersom inläggen är rätt ointressanta, till bredden fyllda med dåliga mobilbilder.
Kanske även en artikel i tidningen så att alla vill besöka hennes blogg igen för att titta på brottslingen så statistiken skjuter i höjden.

Fick ”Vi med barn” tillräckligt många klagomål på att de tagit in henne så de fick kalla fötter eller tror ni hon flyttade tillbaka på eget bevåg?

Tack Sara för tips!

16 kommentarer | “Ville ”Vi med barn” inte ha kvar Catrin?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kattfan skriver:

    Jag tror att vårt kära flashback och deras besökare kan ha lite med saken att göra…

  2. Carina Åkerlind skriver:

    Jag mailade ju till vi med barn, fick inget svar då…. Men inga svarade ju på hennes blogginlägg, skulle hennes blogg vara kvar då? Skulle det inte stå att den inte finns om dom tagit bort den?

    1. Sanna skriver:

      På riktigt nu, varför är du så besatt av Catrin? Du kommenterar varenda inlägg om henne, du verkar ha stenkoll på hela hennes liv (iaf det som står om det på flashback) du skulle troligtvis kunna rabbla varenda flashback-sida om henne i sömnen. To each his own, självklart, men jag undrar bara…

      1. A skriver:

        Håller med. Varje inlägg om Catrin så är Carina där!

  3. anna skriver:

    Fast nu ligger inlägget på vimedbarn. Hon verkar ha flyttat det.

  4. Carina Åkerlind skriver:

    Hon kanske har fått demens o glömde bort att hon bytt blogg…. Hon glömmer ju bort att hon inte får köra bil p.g.a indraget körkort, enligt skribenter på flashback som fotar henne då och informerar polisen förstås….

  5. Jonna skriver:

    Men vad var det för bevis för att hon kört bil? En bild på henne där hon står brevid en bil? Duh!

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Den dom tog bilderna som var fler än när hon tankade den har också bilder på när hon kör och ena barnet sitter bredvid henne och det andra i baksätet, häromdagen körde hon bilen som är reggad på morsan och då togs en bild, av en annan person, den som fotade henne med barnen ville inte lägga ut bilderna på barnen på flashback, heder åt den personen, men alla bilder har naturligtvis lämnats in till polisen, men dom skiter nog i om hon kör toyotan med körförbud eller någon annans bil, och det är ju viktigare att åklagaren blir klar med dom nya bedrägerierna hon har gjort så det blir klart. Kanske dom gör då som förra gången, lägger ihop trafikförseelserna med bedrägerierna, rattfyllan lades ju ihop med bedrägerierna förra gången, tror du hon åker kommunalt till Hall o andra ställen? Hahaha, hon som är så slö

      1. Jonna skriver:

        Tror du på det där skitsnacket själv? På riktigt?

  6. Carina Åkerlind skriver:

    Hon är ju en notorisk mytoman så det är ju ett under om hon någon gång talar sanning….

    1. Josephine skriver:

      Skaffa. Dig. Ett. Liv.

      1. Carina Åkerlind skriver:

        Tyvärr verkar inte Catrin kapabel till det, hon klarar ju inte barnen själv, mamman får ha dom mer eller mindre hela tiden, jobbet verkar hon inte ha kvar, trettio år och hon har ännu inte skaffat sig ett eget liv, det är sorgligt.

      2. A skriver:

        Tror Josephine riktade kommentaren till dig Carina..

      3. Carina Åkerlind skriver:

        Mig? Kan aldrig tro…. Jag är inte kriminell och har inga alkoholproblem, om jag hade haft körkort skulle jag aldrig ha kört rattfull, dessutom är jag inte mytoman, så är det någon som har ett riktigt liv så är det jag.

    2. Carina Åkerlind skriver:

      Och nej Jonna, jag tror inte på någonting Catrin skriver, kan man ljuga om att man blivit våldtagen, att man är basketpfoffs, att ens barn far är en kändis och mycket annat så är man nog inte en ärlig människa….

  7. Carina Åkerlind skriver:

    Fick svar från ansvarig på vi med barn, hon bad om ursäkt för sent svar, varit på semester, hon svarade som så att Catrin själv flyttade sin blogg tillbaks, att hon ej är toppbloggerska och att dom ska avsluta hennes blogg, dom vill inte ha något samarbete med henne och tackade mig för att jag upplyst dom om om henne, och dom andra antar jag också har blivit tackade som har kontaktat dom om Catrin, så vi får väl se när dom stänger ned hennes blogg, bra beslut tycker jag då dom ska ha en etisk och sund moral vilka som får blogga i deras namn…. Och en dömd bedragare platsar ju inte i bra moral och sunda värderingar förrän den har gjort rätt för sig och betalat tillbaka det den är skyldig till sina brottsoffer eller åtmindstonde ansträngt sig att göra sitt bästa, vilket Catrin inte med bästa vilja kan sägas ha gjort…. Fortsätter att köra bil trots indraget körkort tills 2017, enligt ett flertal, blivit påkommen med det och fotograferad av flera personer….. På flashback skriver man ju under anonyma namn, jag själv är inte medlem och kan inte skriva, vill inte vara medlem själv…. Så man vet ju inte vilka personerna är på riktigt, men fotot är ju på riktigt och den som satte in den under namnet hjärnsubstans, vill jag mig minnas att det var och att hen kallar sig…. Är en person som inte ägnar sig åt rasistiskt dravel eller kastar onödigt skit över Catrin, jag själv avskyr rasism, en av anledningarna till att jag inte vill vara medlem på flashback…. Så mycket invandrarfientligt dravel o skitsnack, sen hänger sig en del åt skitsnack som att hon är prostituterad, vet inte om det är lögn men tycker det är skitsnack då det är ovidkommande ifråga om det hon är enligt fakta…. En dömd bedragare och det hon har påkommits ljugits om….den påstådda våldtäkten tog hon själv tillbaka, den som skulle ha begåtts i Turkiet…. Hon medgav att hon ljög ihop det för att få ut på hennes försäkring…. Kan inte länka ut på min android, men det finns ju att hitta i Varningsgruppen och på andra ställen på nätet…. Att hon ljög om att hon var basketproffs finns väl ett inlägg om i den här gruppen tror jag…. Och att hon påstod att en kändis var pappa till den yngste finns det definitivt en tråd om i denna grupp…. Hon blev ju tvungen att lägga ut ett inlägg i sin förra blogg om vem pappan är egentligen…. Hon ljög ju visserligen ihop en story om att hon ” glömt” att hon legat med honom, och skrev ingen ursäkt till den falskt utpekade pappan, som hela tiden har nekat till att ha haft sex med henne, på Catrin lät det fortfarande i inlägget som om dom hade haft sex….

    Känner inte honom eller Catrin, visst kan dom ha haft sex på ett offentligt ställe där hon hoppade på honom eller haft hemliga möten efteråt, parallellt med den ” riktiga” pappan, men eftersom han visste hela tiden att han inte kunde vara pappan så visar det ju att dom inte har haft sex.

    Det här jag har skrivit är ju saker som är fakta, allt finns på nätet, sen om man har gått tillbaka till hennes gamla bloggar och läst märker man ju hur mycket hon har ljugit om saker och ting…..

    Och hon har ju också ljugit om att hon inte har begått något brott efter dom dömda brotten….men bevisligen har hon ju begått bedrägerier efteråt som är anmälda och granskas. Det har ju stått i media och en tjej har ju framträtt att hon blev bedragen efter det…..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg