You heard it here first!

17:13 11 Aug 2016

GabJoss & Ida Warg:

När jag skrev det här inlägget för ungefär en timme sedan så undrade jag hur lång tid det skulle ta innan Gaby Joe postade ett liknande inlägg om Ida Warg och VAD dök precis upp i hennes flöde?
Like stealing candy from a child!

warg

Men nu har Ida tagit ner sitt inlägg – tyckte hon att det blev lite för uppenbart pinsamt att de byter bilder som två småbarn byter fotbollsbilder?
Eller insåg hon att GabJoss och Fjordingen äter mer onyttigheter som choklad och munkar än jag gör på fem år och inte ville stå bakom det?

Man ska inte skämmas för att fiska följare, Ida – det vet TuttGab allt för väl!
Det är så hon byggt hela sin karriär! =)

5 kommentarer | “You heard it here first!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sr skriver:

    Gabriella har tagit bort inlägget nu^^

    1. Bloggbevakning skriver:

      NÄMEEEN! =)

  2. Jennifer skriver:

    Fast det är ju rätt vanligt att personer med stora konton tipsar om varandra för att få mer följare, sen har dom uppe i någon timme för att sedan ta bort.

  3. Anna skriver:

    Gick in på några mindre instagrammare (med runt 20k följare) och vem har inte varit där och lämnat ett litet hjärta? Jo gabby.
    Roligt att hon för ett tag sen skrev att hon hade ett jobb. Är jobbet seriöst att försöka promota in sig (kiss their ass) hos andra mindre instagrammare?

    Känns bara så himla genomfalskt så som gabby håller på.

  4. Anya skriver:

    Hon blockar hejvillt och skriker efter uppmärksamhet. Såg henne skriva i en stor tjejgrupp på Facebook, där hon skrev sin bloggadress med stora bokstäver och ”BESÖK MIG TJEJER!!!!” Sen skrev en annan tjej: Du blockar ju alla/jag har inte ens kommenterat annat än ”den är ej ny.”. Det svarade hon självklart ej på.

    Hahahaha så löjlig brud. Och desperat efter nya läsare. Craaaaazy.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg