Det händer på Instgram 

17:00 16 Dec 2016

Jag har så svårt för bloggare som tar betalt för samarbeten med Friends och Rädda Barnen. Jag tror inte jag någonsin kommer komma till en punkt där jag tycker att det är okej.

Ägd. Igen. TäljeCatten gräver sig bara djupare och djupare ner i sin egen grav.

Den som inga byxor har – hen får gå med rumpan bar! (Hen!!!!!)

Hello boss! How clean do you want your ass today? (Citat stulet från Kissie)

Är det Fleur? ÄR DET FLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!?!?!??!

Jaha ja.. Löwengrip Invest’s nya COO sysslar med omarkerad reklam! Jojo..

Och det gör Carolina Gynning också..

Säääääälfies av Isabelle Strömis.

Cissi Wallin rasar över ”gå ner i vikt-tävlingen” Luciaformen som marknadsförs vitt och brett på Instagram.

Tror folk på riktigt att de blivit matförgiftade när de fått vinterkräkis? 
Oavsett vilken så hade jag legat under ett täcke i sängen och tyckt synd om mig själv så bara så att ni vet – oavsett anledning för mina spyor så behöver ni inte oroa er för mig.

Läckis goes motherfucking kung fu fighting i kärleken Simons nya bok.
Hade jag försökt mig på det där hade jag förmodligen stukat röven.

84 kommentarer | “Det händer på Instgram ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Jag kan inte sluta läsa Flettered på svenska. Som Ullared, liksom.

    Det där med ”matförgiftning” är ett helsike när man jobbar med barn. Det går bara runt runt, för att folk skickar sina ungar till skola och förskola innan dom är friska. En familj på jobbet har blivit drabbade tolv gånger i vinter. Tolv!

    1. Johanna skriver:

      Va det du som kommenterade om det tidigare? För typ en månad sen eller nått? För enda sen jag läste den kommentaren har jag inte kunnat komma över det och nu kan jag inte läsa namnet på nått annat sätt 😀

    2. Erica nr 2 skriver:

      Håller med dig. Magsjukan går bara går runt och runt på förskolan.. Jag pluggar, så har möjlighet att kontrollera mina studier, så jag kan ha sonen hemma och jag har hållt honom borta därifrån, för att människor inte sköter sina regler. Blir så arg!

    3. Fanny skriver:

      Skulle dock inte skylla hela smittspridningen på föräldrar. Har inga barn sjäv men jobbar inom vården, har en sambo som jobbar inom skola och deras hygienrutiner är ju inget som man direkt jobbar aktivt med.

      1. Anonym skriver:

        Nä, så är det på många ställen. Själv jobbar jag på förskola och eftersom vi leker med lera, byter blöjor och lagar mat har vi väldigt strikta regler. Lärare till äldre barn (har jobbat där med) är det typ att man tvättar händer efter toabesök och kanske använder handskar när man torkar upp kräk. Mycket är upp till personerna själva

  2. Sigge skriver:

    Så Odd tycks ha gjort sig förtjänt av decemberlönen!
    Tala om timpenning.

  3. Anonym skriver:

    Läpparna! LÄPPARNA!!!

    1. Nadia skriver:

      Jag tänkte snarare på ögonbrynen.. Är det ett skämt? Eller målar hon dem så på riktigt?

      1. J skriver:

        Skulle se sååå snyggt ut om ögonbrynen var naturligare och smalare, men markerade.

        1. Elin skriver:

          Har Fanny svampproblem tänker på avsaknaden av byxor? Hon kanske behöver lufta fiffin, kan detta vara orsaken?

          1. Elin skriver:

            Haha ursäkta svarade på fel kommentar , en flaska vi sätter sina spår tydliegn! ??

        1. Anonym skriver:

          Inte det minsta men jag tänker vara så politiskt inkorrekt att påpeka när någons skönhetsoperationer har gått över till det groteska. Att inte kommentera andras kroppar kan inte tillåtas bli ”kejsarens nya kläder”.

          1. Anonym skriver:

            Syftade dock på kommentaren om hennes ögonbryn.

          2. Keso skriver:

            Det är ju helt ologiskt, det är inte ett drogmissbruk vi pratar om här utan ett personligt val Isabelle gör om sitt utseende. Om det stör dig så har du näsan för nära någon annans business och rådet är då att backa och sköta ditt eget. Kejsarens nya kläder är en usel referens eftersom Isabelle är uppenbart medveten och nöjd med sina läppar. Eller menar du att man ska hacka på hennes tills hon ”inser” att det är lika fult som du gör? Är det så man gör mot andra människor?

      2. Anonym skriver:

        Det luktar avundsjuka så det STINKER här…

        1. M skriver:

          Avundsjuk på ett par ögonbryn som är målade 1 cm utanför orginalformen? Logiken i det?!

          1. ? skriver:

            nä men kanske avundsjuka på att andra kan komma och tycka att hon är snyggare än er

          2. M skriver:

            Men va?? Har vi fått in en högstadieklass här som jämför vem som är snyggast eller vad är detta?

          3. ? skriver:

            Haha era tragiska stackare. Varför verkar folk helt sakna empati för snygga människor? Hon själv, alla som inte hänger här och även jag tycker att hon är snygg som en gudinna. Så gör något åt ert taskiga självförtroende istället för att hacka på någon annan. Det gör inte er snyggare 🙂

        2. Anonym skriver:

          Varför skulle någon vara avundsjuk på de läpparna? Vill jag ha dem kan jag betala för dem men som de ser ut får du snarare betala mig för att jag ska se ut så där.

          1. Anonym skriver:

            På tal om högstadieklass som låter ni fan hela bunten som kommenterar negativt om hennes utseende som ett gäng 12-åringar. Vad fan gör ni med era liv

          2. HEJ skriver:

            Haha era tragiska stackare. Varför verkar folk helt sakna empati för snygga människor? Hon själv, alla som inte hänger här och även jag tycker att hon är snygg som en gudinna. Så gör något åt ert taskiga självförtroende istället för att hacka på någon annan. Det gör inte er snyggare 🙂

  4. M skriver:

    Jag måste samla ihop mina restgarner och sticka ett par byssor till den däringa Fanny, för så här kan vi ju inte ha det! Skinkisarna förfryser ju. Tror att jag ska sätta resår i midjan så hon aldrig mer tappar sina brallor.

    1. H skriver:

      Men åh! Jag är ju sådär gammal så Baywatch var super poppis, men alltså så där höga trosor är så fult, och har alltid varit. (Enligt mitt tycke så., som inte på något sätt speglar samhället i verkligheten. Men som jag inte kan förstå hur någon kan tycka är snyggt.)
      Och sen brännan efter stringisen på det.
      Hahahahahahhha!
      Inte ett dugg utstuderat eller?

  5. nenny skriver:

    Läckberg sysslar väl lika mycket med omarkerad reklam som de övriga…

    1. Sigge skriver:

      Glöm inte att hon är från Fjällbacka. Visserligen har hon examen från Handels i Göteborg men det var innan sociala medier uppfanns.
      Verkar inte som Camilla Läckberg har förstått vad smygreklam är – eller också förstår hon det och tycker att hon är smart som sysslar med det.

  6. anonym skriver:

    Någon som ser min mail adress hänger ut mej kurt här. Bara jag är drabbad.Vem är du som skriver att jag är Maria som är sjuk i cancer. Det här tänker jag ta reda på. Det är fruktansvärt elakt. Alltså måste denna person vara ondskan själv. Ska gå vidare alltid någon som vill ta upp det. Och jag vill få en förklaring!? Våga säg vem du är om du kastar skit på mej. räcker det inte med att maria snart inte finns. Det mest kränkande jag varit med om. Skäms!!!

    1. Anonym skriver:

      Maria är inte sjuk i cancer, hon är sjuk i huvudet. Kanske skulle cancer förklara det. Och det skulle inte förvåna mig om du är Maria, ni skriver likadant.

    2. X skriver:

      Nu hänger jag inte med. Vad menar du? Hänger ut? Mejladress? Maria? Cancer? Du får nog vara lite tydligare så vi förstår vad som har hänt här?

  7. anonym skriver:

    Vem är du!!!! Jag tänker på måndag gå till polisen med detta. Detta är Fruktansvärt jag och min särbo blir kallade sjuka i huvudet.Din elaka jävel sista chansen nu vem är du vad har jag gjort dej tänker skriva till sådana som avslöjar nättroll Du kränker en kvinna som har cancer och nu är det nog jag tänker Kräva att polisen åtalar dej du är en psykopat o farlig. Fega jävel skriv vem du är nu. SÅ ÄR DET HÄR ATT DOM LÄMNAR UT NAMN OCH SKRIVER ATT EN CANCERSJUK KVINNA ÄR SJUK I HUVUDET det är helt sjukt. MEN JAG GER MEJ INTE ANMÄLAN BLIR DET OCH OM DET KRÄVS ADVOKAT NU VET DU VAD SOM VÄNTAR SNACKA OM MOBBNING FRUKTANSVÄRT!!!

    1. Lövet skriver:

      CamCam, vi behöver lite intervention här tror jag…

      1. Bloggbevakning skriver:

        Ja, alltså – vad pågår här inne? Vem har hängt ut vem och vem är döende? Skärpning! Ska man inte kunna åka och handla julklappar en enda eftermiddag utan att det blir armageddon här inne? ?

        1. Jag skriver:

          Jag har fått flera mail och några sms om nån Maria som skriver ”Jag behöver hjälp…” ”Ring mig” mm mm. Har inte öppnat mailen eller sms:en, men så står det i rubriken.
          Antar att det är den Maria som det skrivs om här…

          1. M skriver:

            Antar? Varför inte öppna mejlen och smsen så får du kanske svaret?!

            *undrar om jag nyss klickat in mig på ett intranät tillhörande ett dårhus*

        2. anonym skriver:

          Jag skriver nu o förklarar för sista gången. När jag har en åsikt är det någon som beskyller mej för o vara Maria min särbo som har cancer. Hen skriver elakt och fult. Ibland med anonym som namn ibland en blomma. Det har hänt även på en annan blogg. Har skrivit ut detta o har ju en stor lunta där hej kränker mej Kurt och min särbo maria. Skrev nyss maria är sjuk i huvudet. Till en fin människa som har cancer. Denna lunta tar jag med till polisen på måndag. Eftersom hen kränger oss där andra kan läsa det o maria är svårt sjuk i cancer. Har redan pratat med en släkting som är polis o det har gått för långt. Tänker ta kontakt med även andra ang nät hat o gå ut med detta. Det har gått för långt. O vi kommer kräva skadestånd. Har inte sett någon annan som skriver anonym eller annat att någon lägger ut deras riktiga namn här. Fegisen vågar inte skriva vad hen heter men är man elak utan orsak o till en cancersjuk kvinna det är hemskt. Som sagt en stor lunta ligger här. O du som gör så här du förtjänar o anmälas. Jag o maria känner ej denna person. O det gör det ännu värre. Tyvärr vill jag inte skriva här mer och vet andra som hoppar av med. Kommer inte mörka detta. O nu jag förklarar det flera gånger. Så hen njuter av o plåga mej o maria. O varför vet bara hen.

          1. ? skriver:

            Svarar här också ifall att du inte kollar på inlägget om dessie:

            Jag har aldrig skrivit att du är dum i huvudet! Jag skrev att du inte är den som borde be folk tagga ner då du själv ofta skriver väldigt otrevligt och skäller ut folk i tid och otid. Inget man kan straffas för. Dock inser jag ju nu att något är fel och man bör inte reta någon i den positionen, insåg inte hur läget var helt enkelt. Har bara sett lite utskällningar då och då men inget liknande detta 🙂

            Det är ju rätt dumt att du sprider rykten att jag kallat dig för dum i huvudet för det har aldrig hänt.

            Och just ja, ska förklara varför jag tror du är Maria. Du skriver exakt som henne. Både du och hon har ”massa poliser i släkten som ska hjälpa henne” och ni har samma typ av utbrott och samma ordanvändning.
            Nu ska jag lämna dig ifred!

    2. Anonym skriver:

      Vad menar du? Hänger ut vart då?

    3. ? skriver:

      Cancer ursäktar inte att man kan vara dum i huvudet

      1. Anonym skriver:

        Jag har cancer men tycker inte att det har påverkat min EQ eller IQ särskilt mycket. Jag var nämligen otrevlig och dum redan innan!

    4. I skriver:

      …oh dear… Houston we have a problem! Houston we have a problem!

    5. Anonym skriver:

      Jag fattar inte exakt vad som har hänt här. Men en sak är jag helt säker på och det är att det inte är brottsligt att kalla någon för dum i huvudet. Inte ens att kalla en cancersjuk för dum i huvudet är ett brott. Det är helt enkelt inte brottsligt att vara otrevlig. Däremot kan det utifrån sammanhang, hur ofta det sägs, syftet med att det sägs vara ett ofredande. Ofredande lyder inte under allmänt åtal och det är väldigt sällsynt att åklagare väcker åtal. Det ska finnas synnerliga skäl för att väcks åtal för ofredande och det du beskriver räcker dessvärre inte. Jag skulle om jag var du inte räkna med att polisen eller åklagare kan hjälpa dig med att någon kallar dig för dum i huvudet.

      Men ta för all del kontakt med en jurist som kan vägleda dig i hur du kan gå vidare med ditt ärende. Det går att få kostnadsfri juridisk rådgivning upp till en timme. Googla juristjour eller liknande för att hitta telefonnr.

      1. ? skriver:

        Grejen är jag inte ens skrev det. Det är lögn. Jag skrev ”jag tycker inte du är rätt person att be folk tagga ner”. That’s it 🙂

    6. Helena skriver:

      Men vad fan pågår?!

      1. Danni skriver:

        Snabb sammanfattning of this madness:

        Det finns alltså en Maria som av oklar anledning är ökänd i kommentarsfälten inne hos Dessies. Här inne på Bloggbevakning finns en läsare som kommenterat på samma säregna vis som denna Maria, varav en läsare vid något tillfälle påpekat likheterna.

        Den berörde kommenteraren (som skriver anonymt här inne) blev av oklar anledning uppprörd/arg över kopplingen som gjordes och sade sig vara Marias sambo Kurt (!) och att Maria omöjligen har kommenterat här inne eftersom hon är sjuk i cancer (!)

        Och det här verkar vara efterspelet av den händelsen…

        1. X skriver:

          Ok det var rörigt. De där mejladressen då, vart kommer den in i bilden? Och det där med uthängning, var och hur? Inte lätt att hänga med här alltså ?

          1. The real Hmm skriver:

            Ja misstänker att hen tror att mailen är uthängd av camcam eller någon som hackat den här bloggen då det träffade rätt på gissningen om vem som var anonym.
            Alltså en något snedvriden logik i det antagandet vilket bygger på att tro det värsta om allt och alla 😉

        2. GoCamCamGo skriver:

          Hahah så kul. Va fan händer liksom ??

          1. Danni skriver:

            I dunno, haha! Det jag skrev är allt jag vet, jag är precis lika förvirrad som ni är, nu! ?

        3. Ellen skriver:

          Jag fattar fortfarande ingenting….

        4. M skriver:

          Men herre! Det var väl över en vecka sedan som de nämnda kommentarerna skrevs?? Varför denna reaktion nu?

          1. The real Hmm skriver:

            Det har skrivits mer idag under inlägget om Dessie. 🙂

          2. M skriver:

            *poppar popcorn*

        5. Emelie skriver:

          Men alltså, hur vet denna Kurt att hans mailadress används? Och har några efternamn eller hemadresser skrivits tillhörande denna Maria och Kurt som kan få någon nära att tro att det verkligen är dom?

          Jag förstår att detta måste kännas helt sjukt och kränkande för den riktiga Maria och Kurt om detta stämmer. Men om ingen mailadress ”kapats” så kanske det är bättre är inte mata trollet som i så fall verkligen verkar sjuk i huvudet som finner nöje i detta beteende.

          1. Anonym skriver:

            alltså maria och ”kurt” är ju samma person. kurt var nån maria hittade på för att hon blev så kränkt när folk förstod att det var hon trots att hon skrivit som anonym i den här bloggen och hittade på att det var nån kurt som är ihop med maria (trots att hon t.ex skrivit i aina lesses blogg att hon är singel). lol orkar inte att man har sån koll på.

        6. Kurtan skriver:

          Åh herre ?

          1. Emelie skriver:

            Vaddå, så hela det här är bara trams? Haha jag orkar inteeee. Tänkte att denna ”Kurt” kanske var äldre och ny med kommentarsfält och därför lite paraniod haha. Så lättlurad var jag ?

          2. Ellen skriver:

            Det här blir bara roligare och roligare. Älska Kurt! <3

  8. JenPen skriver:

    Oh shit!! Trodde att Anna Nicole Smith hade återuppstått där för ett ögonblick.

  9. A skriver:

    Väldigt vad alla släpper och ska släppa böcker nuförtiden, alla bloggare, youtubers och wannabees.. verkar modernt men kan det verkligen löna sig, Vem köper en bok för att träna!? Simon känns som den manliga motsvarigheten till en viss bloggerska, say no more.

    1. X skriver:

      Ja vem vill läsa en bok där myggan lipar och snyftar ?

  10. anonym skriver:

    Jag heter Kurt o kommenterar ibland. MEN ofta är det någon fast jag skriver anonym som skriver illa o kallar MEJ Maria. Maria är min särbo o har svår cancer. Men denna person har fått agg mot MEJ o tro MEJ jag o maria både i yrket o annars hjälper personer som har det jobbigt. Nu skrev en anonym till MEJ maria har inte cancer utan är sjuk i huvudet!? Detta är fruktansvärd MOBBNING och misshandel. En sådan blogg vill inte jag stötta. Vidrigt när hon har ca ett halvår kvar o leva. Men vi går vidare o tänker gå ut med detta. Både anmäla och få hjälp o få reda på vem det är. Du som skriver SÅ är en farlig människa. Detta ska redas upp. Väntar på att du ska komma fram o säga vem du är! Att vara elak mot någon som har cancer ja det är så hemskt. Feg är du. Skrämmande att du för uttala dej så HÄR. Är du nöjd nu. Lovar att polisen kommer ta detta allvarligt pga hennes cancer. Vidrigt!!

    1. Maggis skriver:

      Jag är ledsen Kurt, polisen kommer inte kunna hjälpa er med detta. Att kalla någon för dum i huvudet…cancer eller inte cancer är inte ett brott. Det uppfyller inte rekvisiten för misshandel. Det är inte snällt att kalla någon för dum i huvudet men det är inte brottsligt. Det hjälper inte att hävda att man har cancer och är döende, det är ändå inte brottsligt att kalla någon för dum i huvudet. Att vara otrevlig och utrycka sig ohyfsat är inte brottsligt.

      Mitt råd till dig Kurt är att lägga din energi på att stötta Maria istället för att hetsa upp dig över att folk är otrevliga och utrycker sig otrevligt. Gör något trevligt tillsammans istället för att slösa energi på sånt här som ändå inte leder någonstans.

      1. anonym skriver:

        Till Maggie det är en hel lunta med kränkningar. Har flera poliser i släkten gå in på deras sida och läs om stalking och nät brott. Stämmer inget av det du säger. Det brukar vara trevliga människor här men att ingen yttrat sej att detta är är absurt och mycket underligt. Ingen har något fint o skriva till en kvinna som snart är borta. Horribelt. Och det får stå för er. Vet det finns fina människor här men inte denna gång. Tills ni själv blir drabbade. Inget idé o skriva men massa fina människor kommer få ta del av det och kommer förstå. förstår nu varför en del klagat på att bloggare blir mobbade o det blir dom ju. Karma går igen.

        1. Anonym skriver:

          Lustigt att det alltid är de mest kränkta som har poliser i släkten??

          1. Jag skriver:

            Jag tror vi har en brottsutredare bland dem som brukar kommentera.

    2. GoCamCamGo skriver:

      Say what?! Misshandel? Du har nog missförstått vad ordet misshandel innebär Kurt..
      Det blir nog bäst om du och Maria bara slutar ta ert gnabb härinne 🙂
      Sätter dessutom mitt högra ben på att polisen inte kommer bry sig det allra minsta då det faktiskt inte är något att bry sig om som polis. God Jul Kurt 🙂

      1. anonym skriver:

        REDAN TALAT MED DOM DET ÄR STALKING OCH PSYKISK MISSHANDEL OCH HEN GÖR DET SÅ ANDRA MÄNNISKOR KAN LÄSA DET ÄR ETT BROTT O FATTAR MAN INTE DET JA DET KAN INTE JAG GÖRA NÅGOT ÅT MEN POLISEN OCH ANDRA INSTANSER O TIDNINGAR KAN HJÄLPA.

        1. Anonym skriver:

          Du glömde likea din egna kommentar denna gång ?

        2. Maggis skriver:

          Ledsen men detta är inget polisen kommer att utreda. Visst har du rätt att göra en polisanmälan, ingen kommer att neka dig det men det kommer inte att utredas. Så en anmälan åker raka vägen ner i arkivet och någon förundersökning kommer inte att inledas. Ägna dig nu åt något som ger dig positiv energi istället för att älta om detta.

    3. Apan skriver:

      Oavsett vem du är är dina inlägg helt obegripliga. Ta en kvällskurs eller nåt, snälla. Mina hjärnceller begår kollektivt självmord av att läsa dina inlägg.

    4. Sannie skriver:

      Är det Gunilla Persson som har hittat hit?

    5. Danie skriver:

      Inne hos Hugo tror jag det var, har någon kommenterat med en mailadress som namn. Antagligen av misstag. Kanske den personen som får mail? Men jag har inte sett något av detta med någon Maria eller Kurt?

      Jag kommenterar nästan alltid med mitt namn men varje gång jag rensat cookies etc så ska det fyllas i igen och då blir det ibland att man trycker enter utan hela namnet. Does it matter?

  11. SmygarBerit skriver:

    Men kan både Kurt, Skurt, Maria och heliga Jesus ba lugna sig lite och så kan ni sluta bomba bloggen med era personliga vendettan. Ingen varken fattar eller bryr sig. Lös detta på egen hand. God Jul.

    1. Sannie skriver:

      Är inte vendetta i plural vendettor? (Undrar på riktigt alltså, inte en pik på något sätt. ?)

    2. anonym skriver:

      Kan du själv sluta skriva din oempatiska typ. usch slut som människa är man utan empati. Hemskt o elakt!!!!

      1. Anonym skriver:

        det här skrev maria i ainas blogg för typ en vecka sen:
        Ja det kan vara skönt o vara själv o har jag katt framöver så är jag ju inte själv. Kan sakna känslan o vara kär när livet leker. O hitta på roliga saker o gå hand i hand. Jag har kompisar som absolut inte kan bo själv. O jag självständig o kan tycka det jätteskönt o vara singel. Det går i vågor. Just nu tycker jag det är skönt o har så mycket annat o tänka på. Men dyrt blir det men så är det.

        såå… särbo kurt? really?

  12. two of a kind skriver:

    Du satte ord på det jag alltid tänker när jag ser reklam för någon välgörenhetsorganisation: hoppas bloggaren gör det gratis!

  13. Anonym skriver:

    Kommentarerna ovan påminner väldigt mycket om någon med psykos. Jag vet inte hur vi kan hjälpa, men jag tänker att dryga kommentarer inte gör saken bättre. Något står ju inte rätt till här

    1. M skriver:

      Jag tycker och tänker nästan samma som dig. Något står verkligen inte rätt till hos denna person, men jag tror tyvärr inte att alla som kommenterar på den här bloggen kommer att sluta vara dryga mot personen. Inte i detta läget iaf.

      Tror snarare att det kanske behövs en åtgärd från CamCam i form av blockning av denna person. För personens egna bästa. Det här är ju inte sunt någonstans och bästa sättet att hjälpa är att begränsa framfarten, tror jag iaf.

      Denna person har haft liknande utbrott tidigare, både här (i mindre skala) och hos Dessie. Även arga och upprörda kommentarer har skrivits hos Catten av Tälje. Och säkerligen hos fler bloggare men det har isf undgått mig.

  14. JenPen skriver:

    Är det bara jag som drar paralleller till TV-Jesus som härjade runt på bloggar för ett tag sen? Apropå psykos, menar jag.

  15. vvv skriver:

    camcam det är i ditt kommentarsfällt allt händer, inte instagram 😉

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG