Du borde inte få tala med människor – punkt! 

15:00 16 Dec 2016

GabJoss:

Edit – överskrift uppdaterad! ❤️

muff

Flygvärdinnan kom förbi och delade ut muffins och något att dricka. Hon frågar om vi vill ha muffins och vi båda svarar ”ja” varpå han kollar på mig (sådär noggrant uppifrån och ner) och kommenterar ”ja, det ser inte ut som att du är en sådan som äter muffins!”. Sedan skrattade han lite för sig själv..
…Jag är alltid så himla efterklok i sådana här situationer och tänker att jag borde ha gjort och reagerat på ett annat vis än vad jag gjorde just där och då//GabJoss

Tjocka Hetsätarkatten – HAN ser ut som en sån som äter muffins jämt men inte fan skulle jag säga det till honom. Han är ju mattens ståtliga prins oavsett antalet volanger på magen.

Visst känns det som att det är medelålders män som oftast kläcker ur sig såna här saker till unga kvinnor? En medelålders kvinna hade förmodligen inte ens reflekterat över att GabJoss åt en muffins. Det enda jag eventuellt hade reagerat på skulle väl vara att hon inte hade en burk med hallon i handbagaget för att pynta muffinsen med för en magisk bild till bloggen.

Nån mer som är så där efterklok?
Jag har alltid det bästa dräpande svaret ungefär en kvart efter att situationen utspelat sig.
Man ba ”Rain check på den?!”

Rachel – Um, excuse me, Gavin, I have a question I need to ask you.
Gavin – Mom, I’ll call you later. Yeah. (hangs up) (to Rachel) Yes?
Rachel – If you like looking at butts so much, why don’t you just go look at a mirror?
Gavin – Thank God you finally said that, I saw you make a note on your pad three hours ago.
(The one where Rachel goes back to work)

Bra där Rachel!!!

34 kommentarer | “Du borde inte få tala med människor – punkt! ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. X skriver:

    Myggan berättar för Hänt att hon håller på att skriva en självbiografi…ehh en hel bok med snyft om trasslig uppväxt, konkurs, hat och hot. Om, jag säger om för jag tror det när jag ser det att hon lyckas få en bok publicerad kommer jag dessvärre inte kunna låta bli att läsa den ?

    1. A skriver:

      Ja den där tjejen alltså hjälp, kommer säkert en bok i framtiden nån gång men vad är sant och vad är påhitt i den boken, svårt att veta, mycket lär vara lögn, påhitt och kryddat..Allt för att sälja, att tjäna pengar är syftet ! Och nu försöker hon bli känd, få läsare och sälja böcker genom Jockiboi. Hon är smart denna där. Huuua…

      1. Maggis skriver:

        Hon tar då varje tillfälle i akt att synas och höras. Var hade hon varit idag utan Maggan Graaf?

        1. m skriver:

          Ja hon ser till att synas och omge sig med kändisar.. ser till att lära känna rätt folk, viktiga kontakter, kändisar, artister och Hänt-reportrar.. människor hon kan dra nytta av.. och nu Jockiboi. Och själv ringt upp tidningar för att be dem skriva om henne ja jösses…

  2. Yolo typ skriver:

    Tvärtom, ger alltid svar på tal direkt! En mycket bra egenskap jag har om jag får säga det själv. Säger någon något korkat får den ett spydigt svar som en rak höger tillbaka, brukar bli tyst sen!

    1. JenPen skriver:

      Jag är likadan! Straight up in their faces, bara. Och det har ju gjort att man hamnat i en och en annan weird situation.

  3. Johanna skriver:

    Snälla camcam kan du byta rubrik till detta inlägg. För de människor som har behov av personlig assistans skulle knappast kläcka ur sig en sådan kommentar så jag tycker den är riktigt fel och ganska sårande. Jag är en mamma till en flicka som har downs syndrom, någon gång kanske hon behöver en assistent. Tack på förhand!

    1. Anonym skriver:

      Hur ser man ens ut om man behöver assistent? Man måste ju inte se ut på ett speciellt sätt, menar jag.

      1. Johanna skriver:

        Jag menar inte att man behöver se ut på ett speciellt sätt, men har man behov av assistans har man ju någon sorts funktionsnedsättning. Och jag tycker det är kränkande att säga så om en redan utsatt grupp med människor.

        1. Anonym skriver:

          Ja? Kritiken var till cam, inte dig

          1. Annan skriver:

            Ja? Du svarade ju på Johannas kommentar. Därav hennes svar till dig 🙂

    2. ? skriver:

      Bara för man tar illa upp över en sån kommentar behöver det inte betyda att man ser ner på dom som har assistent. Det har inte med det att göra. Har mer och göra med att en person sitter och tror att den vet en massa saker om en och att DEN verkar tänka det på ett negativt vis

    3. Tack!
      Blev lite ledsen i hjärtat faktiskt..

      //Lever med assistans 12 h varje dygn

  4. ? skriver:

    Jag avskyr när folk uttrycker sig fördomsfullt om en sådär, baserat på någon liten detalj, och så verkar dom helt övertygade. Och så hittar man inget svar just då, man bara sitter där som ett frågetecken och ser dum ut. Avskyr det!

  5. anna skriver:

    Tycker tvärtom att det är just medelålders kvinnor som lyckas få ur sig såna idiotiska kommentarer. ”Men du som är så smal, äter du verkligen kakor/tårtor osv. blablabla”. Sluta kommentera min kropp tack hejdå.

  6. Lina skriver:

    Men gabjoss har ju bara hittat på det där.

    1. Anonym skriver:

      Och det vet du för att??

      1. Annan skriver:

        Därför alla elaka kommentarer hon får om sin kropp har med muffins att göra. Trovärdigt? Nej..

        Sen tror jag däremot att såna här kommentarer dyker upp överallt och bör lyftas för att ge folk en tankeställare.
        SLUTA KOMMENTERA MIN KROPP, tack

  7. Njaä... skriver:

    Heter det verkligen flygvärdinna när det är en han? Trodde det var flygvärd då.

    Sen finns ju även möjligheten att Gabjoss egentligen inte var så där väldigt förorättad utan mer att hon såg en chans att få fram att hon är smal och vältränad utan att för den skull säga det själv. Eller så är det bara jag som misstror bloggare som älskar att lägga ut selfies där de visar sina perfekta kroppar.

    1. Amelie skriver:

      Flygvärdinna heter det, liksom sjuksköterska. En manlig flygvärdinna är inte samma sak som en manlig flygvärd. Inte för att flygvärd ens är ett ord men du fattar.

      1. Pucko skriver:

        Tror att de manliga kallas stewards.

    2. Anonym skriver:

      Ja. Säger du brandkvinna också?

      1. Pucko skriver:

        Aldrig hört en kvinna benämnas som varken brandkvinna eller brandman. Aldrig heller hört talas om kvinnliga brand”män”.

  8. Emma skriver:

    Hon har ju skrivit hon i början av inlägget, och sen han, så oklart vad flygvärdinnan har för kön egentligen 🙂

    1. Jayjay skriver:

      Taaaack!! Trovärdigheten föll i botten där.

    2. ? skriver:

      Fast har du läst hennes inlägg? Flygvärdinnan är en hon, men den hon satt brevid är en han, & det var han som sa kommentaren 🙂

  9. Therese skriver:

    Tror inte ett dugg på det där och om det nu mot all förmodan skulle vara sant, vad blev hon förolämpad av, så förolämpad att hon blev ledsen och illamående? Herregud nån måtta får det väl vara på lättkränktheten!

    1. ? skriver:

      Kanske liknande saker händer henne ofta . Då är det kanske inte så konstigt att bli ledsen & illamående, över ALLTIHOPA

    2. K-Town skriver:

      Lika kränkt som om någon sagt ”ska du inte ha en? Du som ser ut att gilla det”. Nej, smal är kanske inte negativt laddat för allmänheten i stort, men likförbannat är det så jäkla tråkigt att få höra liknande kommentarer dagligen. Efter ett tag börjar en tyvärr tvivla på sig själv och ibland även tvinga i sig den där torra äckliga kakan för att folk inte ska tro att en bantar eller har en ätstörning.

      Så jo, det är verkligen något att bli förolämpad av. Alla kommentarer som en inte vill ha om sin kropp får en absolut bli förolämpad av.

      1. ME (hette M ett tag men sen kom fler) skriver:

        Jag är så jävla trött på att höra ordet ”smal” från människor. Varje gång det är en familje-högtid (även med sambons familj) får jag göra hur smal jag är, att jag borde äta mer ”Ta en portion till, ska du inte ha efterrätt” osv osv. Jag är 180, väger 63, 31 år; kan pga min ämnesomsättning inte gå upp mer, och tro mig, jag har försökt divers ”fettdieter”. Jag hör dagligen folk, som jag inte ens känner, påpeka att jag antingen är för smal, eller att jag äter för lite.

  10. Anonym skriver:

    Har folk som äter muffins ett speciellt utseende? Ändras det i så fall om man slutar käka dom?

  11. Anonym skriver:

    Jag har aldrig fått muffins på flygplan

    1. Anonym skriver:

      Inte jag heller, en crossiant på sin höjd!

    2. Anonym skriver:

      SAS har muffins och de bjuder på dem om man sitter i SAS Plus sektionen.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp