En förvirrad flicksnärta..

12:00 17 Dec 2016

Dessie: d2

d1

Hur ska hon ha det?

Poserar hon eller poserar hon inte?
Jag tror inte hon vet själv men det som vi med säkerhet vet är att vi återigen har ett inlägg om hur naturlig hon är,  att hon fortfarande inte lärt sig stava till ”sneak peek” och att klövskorna ännu inte förpassats till ett mörkt källarförråd där de hör hemma.

36 kommentarer | “En förvirrad flicksnärta..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Fast det stavas väl varken ”sneak peak” eller ”sneek peek”, utan sneak peek? Eller?

    1. A skriver:

      Haha tänkte just skriva. Sten i glashus när man ska rätta andra…

    2. Kristinsita skriver:

      Ahahahaha skulle också kommentera sneek peakandet hahaha (kör en kombi av felstavning där 😉 )

      Sen som vanligt går du in för att tolka allt så jävla bokstavligt och vad gäller poserandets vara eller icke vara: hon pratar om att de tagit bilder när hon poserar, sedan är frågan om läsarna tycker om bilden. Dessie gillar bilden för att hon inte poserar på den, det betyder inte att det inte finns bilder där hon gör det.

      Camilla du har väl varit modell? Det togs väl inte bara ett kort per shoot?

  2. Emma skriver:

    …fast det stavas ju faktiskt ”sneak peek”, så joke’s on both of ya! :

    1. Bloggbevakning skriver:

      ?????

  3. The real Hmm skriver:

    Och jag fattar inte vad som ska komma fram med det här inlägget.

    Om hon har sin tolkning om när hon är naturlig och ni har en annan… låt det vara så.

    Och det är verkligen härksartekni att kalla någon för flicksnärta. Lika illa som någon här som går på Camimammi för hennes ålder.

    Dina inlägg om Dessie och vart du vill komma med dem flyger 9 gånger av 10 över mitt huvud.

    1. S skriver:

      Jag tycker nog snarare att det är väldigt tydligt var Camilla vill komma med sina inlägg om Dessie.

      Det har ju inte direkt undgått någon vad Camilla tycker om Dessie. Och ända anledningen som jag kan se till varför man väljer att basunera ut det tyckandet varje dag på sin blogg, är att man vill att andra ska heja på och tycka likadant.

      Jag har börjat fundera lite kring om tonen alltid har varit såhär, men att jag själv i början inte uppfattade det på samma sätt. Och att det då kanske kan vara förståeligt varför Dessie tog väldigt illa vid sig av vad som skrevs här och försökte få Camilla att sluta. Någon dag ska jag sätta mig och gå igenom gamla inlägg om Dessie (och även Tyra). Ivf så är det väldigt förståeligt om hon tar illa vid sig numer.

      1. The real Hmm skriver:

        Jag försökte vara diplomatisk. 🙂

        1. anonym skriver:

          Så du är inte sarkastisk och jag sätter mej på andra stilen som vanligt!!

    2. 246 skriver:

      Jag tycker att ordet ”flicksnärta” låter osmakligt och nedvärderande. ”Ska vi märka ord nu?” Ja alltså om Camcam får göra det som skriver bloggen, då borde väl också vi som läser bloggen få göra det..

  4. Z skriver:

    Men snark. Ännu fler småtaskiga inlägg om dessie. Kan vi inte det här vid det här laget? Vi fattar, du gillar henne inte. Moving on now?

    Ps. Gud så pinigt med felstavningen. Om jag vore du skulle jag ta bort pikandet till dessie om felstavning med tanke på att du inte heller kunde stava till det, istället för att bara rätta ditt eget fel. Skulle vara lite klädsamt ödmjukt sådär.

    1. Jo skriver:

      Det stavas dock sneak peek.

      1. Z skriver:

        Jag vet hur det stavas. Men du kanske missat att CamCam själv stavade fel, fick det påpekat och sedan ändrade sitt stavfel men valde att behålla piken om Dessies stavfel? DET tycker jag är fult. Man ska inte hacka på andras fel om man själv inte kan stava ordentligt.

  5. Emma skriver:

    Jag ❤ skorna!

  6. Mikaela skriver:

    Jätteenkelt!

    Hon posade under plåtningen men inte just när denna bild togs.

  7. Anonym skriver:

    Säga vad man vill om de hemska skorna men Dessie är verkligen riktigt vacker!

  8. Emelie skriver:

    Dessa inlägg om Dessie är ingen skillnad på Kissies bloggbråks-inlägg när hon var 16. Det är pikar, mobbing och översitteri.

    Den enda skillnaden är att du är 36 år och vuxen. Är det var du vill förmedla till din bonusdotter? Att bara man har många läsare bakom sig, så får man skriva vad och hur mycket man vill om någon annan?

    Och ärligt talat. Langa upp några av dina härliga ”modell bilder” som du, utan att vi någonsin bett om det, visat glatt här. Så kan vi håna, skratta och döma dig hej villt.

    Och nej, jag tänker fan inte scrolla förbi och se på när en ung tjej blir behandlad såhär.

  9. Anonym skriver:

    Om hon har ett projekt på gång som gör henne stolt och glad, varför inte glädjas med henne istället för att leta efter något att klanka ned på?
    Det blir så uppenbart att du har något emot Dessan.

  10. Sofie S. skriver:

    Skulle vilja säga att hon menar att hon stod och poserade genom plåtningen, med småtjejer som publik. Men i just den här bilden känner hon att hon inte poserar. Att den känns avslappnad och naturlig.

  11. m skriver:

    Man kan tycka vad man vill om Dessie men vacker är hon. Varför skall man hela tiden skriva elaka inlägg om en vacker men väldigt osäker flicka? Det luktar avundsjuka på lång väg.

  12. gnällspiken skriver:

    Men åååååååååååååååhhhhh gnäll gnäll gnäll gnäll GNÄLL på att CamCam gnäller på Dessie, på Tyra, på Kenza, osv osv. Sluta gnälla på att CamCam gnäller, denna rundgång av metagnäll håller på att göra mig tokig! CamCam har själv satt tonen för sin blogg där hon är roligt/syrligt sarkastisk/ironisk i princip alla sina inlägg mot alla bloggare hon bevakar, och så har det varit, vad jag kan se, under en längre tid. Så ser upplägget ut, passar inte galoscherna så tjillevippen, vi ses! Ni vare sig kan eller kommer förändra något med ert jävla gnäll om hur, vad och varför CamCam skriver sin blogg and nor should you! SLÄPP detta. Det är CamCams blogg och jag tror verkligen att hon är fullt kapabel till att sätta tonen för den med allt vad konsekvensanalys heter. Släpp detta nu ffs!

    //Hon som gnäller på dom som gnäller

    1. The real Hmm skriver:

      Snälla säg vem du är på fb så ska jag starta en blogg som hackar på allt du skriver och anlita en som skriver kommentarer likt din som säger att folk som ifrågasätter mina inlägg om dig gnäller och att de ska sluta med det. Min blogg mina inlägg om dig där jag fattar alla beslut om vad som är ok.

      PS CamCam startade bloggen för att belysa vad andra skriver som HON inte tycker är ok. 😉

      1. The real Hmm skriver:

        PS2: Jag gillar CamCam mycket. Jag gillar bara inte precis allt hon gör.

      2. Gnällspiken skriver:

        Absolut! Maila mig så återkommer jag med namn och personnummer! Undertiden Hmm, förstår du inte alls vad jag menar eller? Varför läsa den här bloggen om du inte tycker om den? Eller för all del, skriv en manual till CamCam om hur du vill att hon ska driva sin blogg. Och sen en manual till alla vi som ibland kommenterar så ska vi se hur väl det tas emot! ELLER! Ännu bättre! Starta en egen blogg om bloggar som bloggar om sociala medier där du länkar till vem du är på fb och sociala medier! Fin glädjespridare du är hörru, riktigt fin person verkar du vara <3

        1. The real Hmm skriver:

          Du glömde lägga ut din mail. 😉

          I övrigt så blir min kommentar till dig; Swooosch!

          1. Gnällspiken skriver:

            Hahaha alltså du är ju underbar! Gör du barnkalas och svensexor också? ? Du skulle kunna tjäna pengar på det här!

          2. The real Hmm skriver:

            Glad jag kan vara till din tjänst. 😉

            Men du, du verkar behöva bli lite mer om dig kring dig. Bara ett råd så där i alla välmening.

        2. S skriver:

          Gnällspiken, här har du en manual!

          1. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

          2. Skriv inte saker till/om någon som du inte skulle kunna skriva till en vän eller familjemedlem om de hamnade i samma situation.

          3. Känner du att du ändå måste skriva något som du inte skulle vara bekväm att skriva till någon vars känslor du bryr dig om eller något som är formulerat på ett sätt som du själv inte skulle vilja att någon annan skrev eller pratade till dig. Ta då åtminstone 5 minuter och reflektera lite över varför du känner det här starka behovet att ändå skriva det.

          4. Hacka inte på någon som har det svårt om personen själv inte har gjort något förkastligt som kräver att man säger åt personen. Att sparka på någon som ligger hjälper ingen. Och du vill väl vara en schysst typ som hjälper människor att må, visst?
          För det vill du väl att andra gör för dig om du mår dåligt, visst?

          5. Till förkastliga saker räknas inte följande; Lathet, ytlighet, att man skriver dåligt, att man tycker annorlunda än du själv, att man är dålig på att stava, att man inte är allmänbildad, att man mår psykiskt dåligt, att man är lost i livet och inte vet riktigt vem man är, att man har en blogg men inte vill ha en blogg men ändå har den kvar för att den genererar en inkomst, att man tycker att man är skitbra, att man ibland ändrar åsikt, att man inte berättar precis allt om allt.. ah jag kan ju fortsätta i en evighet, men jag bryter här. You get the drift, antar jag.

          6. Innan du postar, reflektera över dessa 4 frågor.
          – Hur kommer personen som jag skriver om känna om den läser det här?

          – Vad skulle min vän känna och tycka om mig, om den befann sig i samma situation som den jag skriver om nu gör, och jag skrev eller sa såhär?

          – Hur skulle jag känna om någon annan skrev såhär om mig?

          – Hur skulle jag känna om någon annan skrev såhär om min vän/partner/familj?

          (De två sista, speciellt, kräver att du föreställer dig att du själv/vän/partner/familj skulle befinna sig i samma situation som den du skriver om gör.)

          Varsågod! 🙂

    2. M skriver:

      Gnällspiken, i’m with U??????

      1. Lovis skriver:

        Jag är också med gnällspiken. Är ni alla Tyra och Dessiefans eller? Det märks på tonen nämligen..

        1. The real Hmm skriver:

          Naw vad söt du är.

          Nej jag gillat inte Tyra, Dessie får jag lite moderskänslor för.

          Försök nu att hålla två saker i huvudet på samma gång Jag ogillar Trump. Mer än många andra skulle jag tro. Men även om han råkat ut för ett mobbingderv, hur förtjänt han än är av det, så hade jag valt att ta ställning emot när det går över gränsen.

  13. Anonym skriver:

    Bara jag som reagerat på hur hon börjat posa med ögonen det senaste? Hon gör till sin blick så hon ser typ ut som melania trump? ?

  14. Anonym skriver:

    Jag vet inte riktigt vem jag är och förstår inte varför jag känner så här men.. Jag ÄLSKAR skorna?!? Alltså på riktigt jag vill ha dom!

  15. Anya skriver:

    Är jag den enda som tycker att hon ser ut att ha en mycket sundare kropp på dessa foton som andra tar än hennes egna foton på bloggen? 🙂

  16. ida skriver:

    Men nu får du väl ge dig? Läser kommentarerna och majoriteten utrycker att du är en mobbare Camilla. I flera inlägg. Ändå väljer du att ignorera det och fortsätta mobba. Känns som om det behövs en blogg som även granskar dig och tar upp din ignorans över att dina läsare börjar ruttna på ditt översitteri. Det är inte roligt längre. ”flicksnärta” ?? Alltså?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG