Hitta vänner i resten av Sverige

09:03 12 Dec 2016

se

Skriv något om dig själv och glöm inte att lämna din mailadress så dina nya vänner kan kontakta dig!

66 kommentarer | “Hitta vänner i resten av Sverige”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sarah skriver:

    Kul! Jag gör ett försök. Är en 22-årig tjej, ursprungligen från Skåne, men nu bosatt i Karlskrona sedan 3,5 år tillbaka. Här läser jag just nu till planeringsarkitekt, fjärde av femte året. I övrigt är jag en relativt lugn person, gillar att ta långa fikor, ha djupa samtal och att försjunka i filmer och serier. Samtidigt tycker jag att det är suveränt att dra ut en runda och festa emellanåt. Något av en crazy cat lady, något sarkastisk, något torr humor – men innerst inne väldigt snäll.

    Någon likasinnad därute? Släng iväg ett mail till sarahericsson94@hotmail.com

  2. Ida skriver:

    ÖREBRO

    20-årig tjej som just nu jobbar inom industrin men som börjar plugga till civilekonom i januari 🙂 Känner inte en kotte här, bortsett från kollegorna då men de umgås man inte med på fritiden… Gillar träning, inredning, djupa samtal, adventures och mysiga kvällar med en kopp kaffe ? Är dock öppen för det mesta så länge man känner att personen faktiskt vill umgås med en typ, haha. Hit me up! Är nyfiken som människa så det blir nog inte stelt eller så ?

    Info@idahusell.se

    1. Anonym skriver:

      Jag är också från Halmstad. Berätta mer! Är vi fler?

  3. Emma skriver:

    UMEÅ

    25-årig tjej här som pluggar till lärare. Älskar att fota, läsa böcker, vara ute med hunden och att bara vara hemma (ni ser, intressen för en som är ”ensam”!). Min sambo har ett annat socialt liv än vad jag har, så jag är ofta hemma ensam.

    Jag är glad för ”brevvänner” också! ?

    emman_91@outlook.com

    1. Anonym skriver:

      You’ve got mail. 😉

  4. Sarah skriver:

    Åh!
    32 årig tjej som bor i Västerås. Alla tror dock att jag är max 25 (tack tack gener)
    Har 2 flickor varannan vecka och jobbar asset av mig typ jämt.
    Har sen jag flyttade hit för många år sen inte riktigt fått den där vänkretsen jag så gärna skulle vilja ha.
    Vill ha nån/några man alltid kan ringa. Som aldrig säger nej till ett glas valfri alkohol ?, en promenad, en fika eller till att bara ligga i soffan och spåra ur totalt över jordsliga frågor.
    Älskar att gå på konserter och vill resa och se lite mer i framtiden.

    Sarah.c.nygaard@gmail.com

    1. HelenaH skriver:

      Hej Sarah! 🙂 Min mejl funkar inte på min nya mobil av nån anledning men skriv gärna på Facebook om du vill 🙂 Bor i Köping sen 8 år, från Västerås från början. Har inga barn men två katter 🙂 Ha d gött/Helena Hollsten

    2. C skriver:

      Också Västerås, 28 år. 3 barn och 2 katter, tatueringar, sushi och bio är väl typ jag ?
      Älskar promenader och det vore så trevligt med sällskap! Vin och spana på folk är också himla Nice 🙂

      Mail: cgs14001@student.mdh.se

  5. Emmeil skriver:

    Mantorp/Linköping

    Relativt nyinflyttad mantorpsbo, som gärna vill utvidga vänskapskretsen utvöer sambon vänner.
    40 år (även om jag inte tycker att man bör hänga upp sig på åldern), Uppskattar vänskap där skrattet är nära, där ett glas vin är lika viktigt som samtalet i soffan.

    wulfstrand@gmail.com

  6. Jossan skriver:

    Lidköping/Skövde/närliggande. Trollhättan går också bra, som en andra hemstad<3

    Hej!
    Josefine, 24 år och snart Lidköpingsbo.

    Är väl som vilken 24åring som helst egentligen. Gillar att gå ut, trivs lika bra med hemmakväll i soffan. Glad och positiv av naturen, bjuder gärna på mig själv och har en sjukt bra humor – det är faktiskt sant 😉

    Jag tycker om att träna och det är också det jag gör när jag är ledig. Tränar, både sport och nyss börjat på gym.
    Delar du träningsintresset vore det himla kul, då kan vi träna ihop! 🙂

    Annars är jag ingen krånglig person. Allt är bara toppen så länge jag har trevligt sällskap!

    Här är min mail: josefine.ta@hotmail.com 🙂

  7. Julia skriver:

    LINKÖPING

    Jag är helt ny i de här trakterna och känner ingen förutom min sambo (och ska jag vara helt ärlig är det rätt skralt med vänner på andra orter också…). Skulle vara så kul att hitta vänner som kanske känner igen sig i ensamheten. Bygga ihop ett eget litet ”tjejgäng” där vi kan ta hand om varandra och skratta tillsammans såklart? Om man får önsketänka då.

    Hur som, jag sysslar gärna med olika saker som att sticka, måla, läsa, fota, laga mat/baka osv. Har hund som jag är ute med såklart. Tränar ibland. Är inte särskilt mycket för att gå ut och festa och så, skrotar hellre runt hemma. Har sträcksett Gilmore girls för första gången den här hösten (någon som vill diskutera och se med mig??) och fastnat heeelt för Skam som typ alla andra? Haha. Kollar annars gärna på På spåret och Bonde söker fru.

    Jag är 26, pluggar miljö-relaterat. Jag hittar gärna distansvänner också! Så kanske det ger möjlighet att se lite mer av Sverige på sikt? Jag är rätt blyg egentligen och brukar inte söka kontakt såhär, men ibland får man väl ta chansen när den ges 🙂

    Mail: myorangekitten at gmail punkt com

  8. M skriver:

    Örebro

    21. Älskar att träffa nya människor, tv serier, en crazy cat lady utan en katt. Tycker om att prata om allt möjligt över en fika eller så. Älskar smink, resa och bloggar, mode osv.

    mminaism@outlook.com hör av er! Desto fler som hör av sig från Örebro, kan vi bilda en #squad lol drömmer bort..

    1. H skriver:

      Heeeeej! Ska vi bli vänner? Också från Örebro ?

  9. Linda Monroe skriver:

    SKÖVDE
    24-åring som lägger det mesta av sin fritid på att sitta framför datorn! Har en egen Youtube-kanal, älskar att spela Sims och är lite smått besatt av Youtube överlag. Men det händer även att jag bakar, målar tavlor och bara drar på stan med en kompis. Långa fikor är det bästa som finns! Är inte den som spottar i glaset heller, så en utekväll är inte helt uteslutet 🙂 Hör av er om ni bor i närheten! Min mejl kommer här:linda.jensen.91@hotmail.com

  10. Jayjay skriver:

    Jönköping!

    27-årig mamma till ett litet monster på snart 1år. Flyttar i slutet av Januari till Jönköping efter 5år i London (1år i Kapstaden) är inte från stan så hade ju varit kul om vi kunnat bli ett litet gäng som träffats (både med och utan barn!).

    Älskar att styra upp middagar och skoj! Intressen är inte så viktigt – jag har en hel hög. Typ Resa, naglar (har nageldiplom), familj, ÄTA, träna, hästar/hundar osv.

    J.hedren.zebik@gmail.com

  11. Johanna skriver:

    UPPSALA

    Hejsan!

    Jag heter Johanna, 30 år och bor utanför Uppsala med min sambo och hund. Har hamnat i en vardagslunk där jobbet är mycket i fokus men inte det sociala. Jobbar med forskning och är PhD student inom djurbeteende och genetik.
    Har dock massor med övriga intressen inom det kreativa, gillar att pyssla (sticka, virka) eller kanske någon typ av bokcirkel. Eller bara dricka vin och snacka om allt mellan himmel och jord. Hade gärna träffat någon för att prata av sig med IRL, telefon eller mail. Men även gärna fika, shopping, middagar, bio, hundpromenader ect.

    Mail: haninipanini@hotmail.com

    1. Annelie skriver:

      Hej Johanna!
      Åt vilket håll utanför Uppsala bor du?
      Jag själv bor i Östhammar!
      Ser att vi har liknande intressen med (sticka och virka) =)
      Jag själv är 27 år och bor med sambo.

      Skriv gärna om du vill 🙂

      Alvid89@hotmail.com
      /Annelie

    2. Annelie skriver:

      Och självklart dricka vin 😉

  12. Anonym skriver:

    Finns det någon LJUSDALING här 😀 ?

  13. G skriver:

    Dalarna!

    Precis flyttat tillbaka efter att ha bott några år i Stockholm. Skulle vara trevligt att lära känna nya människor!

    Största intressen är datorspel (fantasy MMOS är favoriten, men spelar annat också), musik (älskar koreansk och japansk pop), youtube galen, att teckna, baka/laga mat. Väldigt intresserad av vegan kost men är inte vegan själv. Pratar gärna om hudvård, smink och kläder i timmar. Tränar inte för tillfället men skulle gärna börja med någonting om man hade sällskap! Älskar annars att gå på promenader. Helt ärligt så kan jag prata om det mesta förutom sport. Är 24 år gammal om det är intressant överhuvudtaget.

    Om du inte bor i dalarna finns jag på skype och steam också!

    p**kie_hamster@h*tmail.c*m

    (byt ut * mot bokstaven o. Av principsak vill jag inte skriva ut min mailadress omaskerat öppet, även om det är en skräpmail … )

  14. Anonym skriver:

    HALMSTAD

    Hejsan! 26-årig tjej som bor i Halmstad tillsammans med min sambo och jobbar som IT-konsult. Kommer egentligen inte från Halmstad och har inte riktigt hittat den där perfekta vänskapsskretsen här.

    Hade varit väldans trevligt att hitta en sån där vän som man kan fika/dricka vin tillsammans med i timtal utan att få slut på samtalsämnen!

    Min mail är: erilight@outlook.com
    Ha en fin dag!!

  15. Camilla skriver:

    UMEÅ / MEJLKONTAKT

    Jag är en 22årig tjej som bor i närheten av umeå och är sjukskriven med en ME-diagnos.
    Jag hoppade av gymnasiet pga utmattning och har alltid haft väldigt hög frånvaro i skolan vilket har gjort att alla relationer tagit stryk förutom dem med mina systrar, en barndomsbästis och min fästman.
    Jag är för det mesta glad, lite fånig, ärlig, väldigt lojal, ”hellre konstig än tråkig”. Rolig i bekväma sammanhang men kan vara lite tystlåten annars. Jag är bra på att lyssna och förstå andra.

    Jag är intresserad av husdjur (har en hund men gillar alla djur! Alla!!!!), filmer & tv-serier, sitta i soffan och äta chips och prata och dricka vin.
    Jag är ganska liten och kort och ser ung ut men om jag får säga det själv så är jag ändå ganska smart och mogen trots att jag fortfarande bor hemma.. Men ska snart flytta härifrån, jag lovar!! Oroa er inte! 😮

    Har dock inte riktigt energi till att fara ut och vara social så ofta som jag velat eller som kanske tidigare vänner förväntat sej, vilket resulterar i att de slutade räkna med mej och slutat höra av sej..

    Jag är därför intresserad av vänner som inte blir obekväma av min kroniska trötthetsdiagnos (som för de mesta inte märks på mej såvida man inte bor med mej eller tvingar mej att göra för energikrävande saker utan chans att vila) eller som inte tycker att vänskap påverkas av hur ofta man träffas. Man kan alltid behålla kontakt ändå genom att höra av sej och skriva. Med andra ord: brevvänner som bor längre bort är också intressanta =)
    Du behöver inte ha samma/liknande problematik som jag, men om du har det och vill ha någon att prata med så hör gärna av dej!
    Annars räcker det med att du också vill ha en vän som inte ställer några krav på vänskap men som alltid finns där och kan lyssna.

    camillareserv@live.com

    1. Sofi skriver:

      Hej! Jag bor långt ifrån dig men brevvänner är väl lika gott det? Jag har också problematik med kroppen, utreds just nu för exakt allt som finns typ men misstänker att jag också kommer få en ME-diagnos i sinom tid.. Jag jobbar som lastbilschaufför när kroppen tillåter, annars skrotar jag mest runt i skogen på hästryggen eller hemma i huset med katten och sambon.
      Jag är 25 år, bor i Söderköping av alla ställen och inser att oddsen för att hitta kompisar här är rätt körda. Jag har ju bott här i 20 år och inte hittat några så 😛 Om du vill kan du maila mig på minulien@gmail.com (det är min skräpmail, vill inte publicera standardmailen)

    2. Alice skriver:

      Hej Camilla (och eventuellt andra)

      Jag är en 30-årig tjej som känner igen mig i din ”brist på energi”. Jag bor i nordöstra Norrbotten så jag är också bara intresserad av mail-/telefonkontakt.

      Jag bröt ryggen för snart nio år sedan och kompisarna som var kvar på den tiden föll snart bort. Jag umgås inte med någon, enda sociala kontakterna jag har är typ med mina personliga assistenter och mamma.

      Jag har alltid ont i kroppen, inte en enda sekund av vakna tid är jag smärtfri och det påverkar förstås min energinivå och dels mitt psykiska mående. Jag är nästan alltid trött, sover dåligt pga smärta.

      Jag har också tre katter (märker att det finns gott om crazy cat ladies i Sverige).
      Och fastän det är oviktigt så är jag vegetarian/vegan, det fanns ju gott om likasinnade här i Camcams kommentarsfält.

      Övriga intressen är heminredning, matlagning, diverse pyssel.

      Min mailadress är: aliceholm@mail.com
      (Ja, @mail.com – inte gmail)

  16. Karro skriver:

    SOLLEFTEÅ

    23årig glad tjej från Sollefteå!
    Jag jobbar som maskinförare på en byggfirma och studerar samtidigt rättssociologi! Älskar att diskutera allt mellan himmel och jord speciellt med människor som inte besitter samma åsikter som jag!:) Tycker om att träna, äta god mat, men också bara hänga i soffan framför en bra film! Gillar även att pyssla och dona med inredning!
    Spenderar mycket tid i fjällen där skoter körning men även pimpel fiske är riktiga höjdpunkter för att inte nämna grilla ute! Mums!
    Som kompis är jag väldigt öppen omtänksam och oftast en lättsam person att vara med 🙂

    Har gärna mailkompisar också:)
    Instagrsm: Karolinasq
    Mail: K.stromqvist@hotmail.com när mailet med ”kompis”
    Hörs hej!??

  17. Therese skriver:

    SALA/VÄSTERÅS

    Therese heter jag och är 31 år, har en dotter på fyra månader.
    Bor i närheten av Sala men är en del i Västerås också.

    Älskar att shoppa, blogga och träffa nya människor. Film och tv-serier ligger också på topp.

    Är en riktig hotellnörd, vi åker ofta iväg på små weekends. Annars tillbringar jag mest tiden hemma med bebis just nu så jag behöver komma ut och träffa lite nytt folk.

    Spelar ingen roll om du har barn eller inte, skriv ändå så styr vi upp något 🙂

    therese.engstrom@telia.com

    1. Malin skriver:

      Jag bor också mellan Sala och Västerås, och är föräldrarledig till Olle, snart tre månader. Har en 6-åring sen innan. Vart bor du?

      1. Therese skriver:

        Jag bor åt andra hållet, 2,5 mil utanför Sala.

        Min dotter är 4 månader 🙂

        Hör gärna av dig via mail så kan vi snacka vidare. Vi kanske kan ta en fika någon dag eller en tur på stan? Min man jobbar i Västerås så jag och lillan brukar följa med ibland.

        therese.engstrom@telia.com

        1. C skriver:

          Hej!
          Också Västerås, är hemma med en 4-månaders. Älskar att vara ute och gå och vore så mysigt med promenadsällskap. Annars är bio och film i kombination med sushi en höjdare, eller strosa på Erikslund 🙂

          Ett glas vin funkar också här, älskar att titta på folk i sorlet!
          Annat kort och gott om mig: katter med kattungar på väg hemma, tatueringar och mat.

          Mail: cgs14001@student.mdh.se

          1. Therese skriver:

            Du har mail 🙂

  18. Jo skriver:

    VÄRMLAND (kristinehamn,Karlskoga,Karlstad)

  19. Jenny skriver:

    FALKÖPING, eller Skara, Skövde, Lidköping mm.
    Jag är en 23årig tös som i början av nästa år flyttar upp till shläätta, då jag och min man köpt hus där(!!!!). Älskar djur, hemmafix, filmer, tvserier, böcker, VIN, chips, bullar och cirka allt ätbart som är kryddat med livets mening och mitt knark; socker. Lever med diverse diagnoser och pluggar just nu upp mina gymnasiebetyg med målet att söka in på lärarlinjen. Är delvis energis och outgoing, delvis gammal tant vars enda kontakt med omvärlden är min hund/son Pappy.
    Så väl brevvänner som ”riktiga” är välkomna! Min mail är jenjenlundqvist@gmail.com
    Instagram jenjenwulff

    1. Olivia skriver:

      Well welcomen till schlätta! Born and raised tidaholm! Hoppas du kommer trivas bland våra ängar och kor! :*

      1. Anonym skriver:

        Tidahôlm! Själv var jag i Stenstôrp i helgen med en avstickare till ostbuffen på Falbygdens Ost. VG rules! ??

    2. Jossan skriver:

      Hmm. Jag är från ett ställe i skaraborg och har alltid fått lära mig att ”schlätta” är det område som är helt slätt. Alltså på ett ungefär mellan Hunneberg och Billingen.

      Och såhär säger Wikipedia ”Västgötaslätten är en fullåkersbygd i centrala Västergötland som ibland även kallas Skara-Varaslätten.[1] Den ligger söder om Vänern och innefattar kommuner som Grästorp, Essunga, Götene, Lidköping, Skara och Vara.” ?

      1. jenny skriver:

        Vi flyttar till ett hus precis vid Hornborgarsjöns utlopp. Så det är mitt emellan Fköping och Skara, så tycker nog ändå det räknas till shlätta:P

      2. jenny skriver:

        Vi flyttar till ett ställe vid Hornborgarsjöns utlopp. Så det är mitt emellan Fköping och Skara, så tycker nog ändå det räknas till shlätta:P

  20. UPPSALA skriver:

    UPPSALA

    Hemmakär läsande trädgårdspåtande frispråkig dam 29 (+jääääävligt bra ränta).
    Umgås nu nästintill uteslutande med mina jobbarkompisar och min man. Inget fel på dem men jag skulle ändå vilja ha en/flera egna kompisar. Tappat närheten med mina barndomsvänner och saknar att ha nån att ringa whenever och att kunna surra bort timmar med utan att man märker att timmarna går. Sjukt dålig humor, vin äger och mat äter man för att komma till efterrätten.
    Ingela_haggling (snabela) Hotmail. Com

    1. M skriver:

      Så jävla roligt, önskar att jag bodde i Uppsala. ?

      1. Ingela skriver:

        Vet du M, det går tåg mellan huvudstaden och Uppsala. Du får vara med! Du får tälta på min tomt!

        1. M skriver:

          Haha, dessvärre bor jag långt norrut uppe i landet. ?

    2. Annelie skriver:

      Låter som att vi skulle kanske kunna ha ganska kul ihop ? Bor ca 7 mil no om Uppsala

  21. Sofi skriver:

    Söderköping/Norrköping eller brevvänner!

    Halloj! 25-årig tjej från metropolen Söderköping. Har bott här i 20 år utan att hitta några långvariga vänskaper så jag har tappat hoppet lite grann, därför tar jag mer än gärna emot mail från aspirerande ”internetkompisar” också!

    Jag jobbar som lastbilschaufför när kroppen tillåter, har någon hittills okänd åkomma som fullkomligen slukar all min energi och ger mig feber vid minsta ansträngning ungefär.. Men jag kämpar på så gott jag kan. Annars skrotar jag mest runt i skogen på min islandshäst eller hemma i huset med katten och sambon.

    På grund av min energinivå är det ibland svårt att orka umgås ofta och då tenderar folk att ge upp, så de jag träffar regelbundet utanför huset är stallägarna och sambons familj. Ja, min egen också. Annars är det rätt dött.. Jag letar efter någon som kanske mest vill skriva och ses ibland, ta en fika eller promenad, kan även erbjuda lånehäst om det intresset finns 🙂

    Jag dricker inte alkohol, vilket ofta upplevs som tråkigt men jag ÄR ganska rolig faktiskt. Först är jag väldigt blyg, men det går över.

    Min mail är minulien@gmail.com om det är intressant!

  22. Uppsala skriver:

    En till från Uppsala här! Vi är ju tre stycken tydligen, kanske en liten träff kan vara kul? Jag gillar mat och bakning, älskar hundar (men har ingen egen för jag är lite för allergisk 🙁 ) och gillar träning men inte sport. Tycker mer om natur än shoppingrunda, älskar att resa, historietokig och dataspelare. Finns på jojolang77 (at) hotmail.com

    1. Annelie skriver:

      Och jag som bor en bit utanför ?

  23. Carro skriver:

    Gävle!!

    21.5 år gammal lärarstudent vars liv främst består av katter, my husband och musik. Känner att jag behöver träffa/snacka med nytt folk för känner mig så förbannat ensam vissa gånger, vilket känns så hemskt att säga.

    Aja… annars gillar jag att baka, laga mat, spela t-spel samt klaga lite lagom på tentor.
    Träffas gärna för en fika eller shoppingtur:)
    Min mail är carall (at) hotmail.se

    1. Annelie skriver:

      Skulle kunna tänka mig att åka till Gävle 🙂
      Jag är 27 år, bor med sambo och jobbar heltid. Bor ca 10 mil söder om Gävle, men det är inga problem för mig.

      Min mail: alvid89@hotmail.com

  24. Elin skriver:

    UMEÅ

    Hej! 27 årig tjej som är nyinflyttad till Umeå. Vill gärna hitta någon tjejkompis att umgås med under mina ledigveckor. Jobbar som maskinförare i en gruva uppe i Norrbotten, så jag är ledig och hemma varannan vecka. Vill gärna hänga med någon som gillar att titta på film, fika, mysa, äta mat, resa, prata om allt från motorer till smink osv osv.. (Motorintresse är inget krav) ??
    Hör gärna av dig på Sextiosjugradernord@hotmail.com

    1. Amanda skriver:

      Jag bor också i Umeå och flyttade hit för 3 år sedan. Ses gärna över en fika och lär känna varann! Amanda maado Dinnetz på facebook, skicka ett mess 🙂

  25. Anne skriver:

    Mejlkontakt

    Jag är en 27-årig soon-to-be 2-barnsmamma (höggravid och mamma till en 1,5-åring) som i första hand söker mejlkontakt! Jag har väldigt få vänner (alltså typ ingen) och det skyller jag på att jag har social fobi och oftast tycker att det känns besvärligt och påtvingat att ha vänner. Haha, visst låter jag som en underbar person?! Hur som helst.. Jag har en sambo som jag varit tillsammans med sen 15 års ålder, han är min bästa vän i alla lägen, men på sistone har jag börjat sakna ”egna vänner” mer och mer.

    Jag kan varna dig direkt om att jag kanske inte är den MEST sprudlande och vilda tjejen du träffat, men jag är i alla fall hygglig och ganska vettig i skallen enligt mig själv! 🙂

    Jag gör som jag såg någon ovanför göra;

    mXnXgrXs_annette@hotmaXl.com

    Byt ut X mot bokstaven i.

  26. Andrea/Andy skriver:

    NÄRA JÖNKÖPING (Bor i en håla så vill helst ej skriva ut exakt vart jag bor).
    (Tvivlar på att någon hör av sig, lol).
    21 år gammal tjej som pluggar sista året till programmerare. Jag spelar en hel del datorspel och umgås med min familj.
    Min mail: gandalfsdaughter@outlook.com

  27. Alli skriver:

    23-årig tjej i Dalarna, flyttade hit från örebrotrakten för många år sedan.
    Har fyra katter (crazy catlady) och en sambo/fästman.
    Älskar allt som har med djur att göra, pyssla och prata om allt mellan himmel och jord.
    Festar inte särskilt ofta då jag alltid mår som en säck med skit efteråt (motsatsen till efterklok – föreklok? Haha)
    Har extremt torr humor också, obviously.

    Har alltid varit tjock och gla (kexchokla’) och är ärligt talat väldigt trött på dom bekanta jag har som bara pratar om vikt och alltid ska göra det till en stor grej.
    Är du som jag får du gärna höra av dig 🙂
    Allylevonen@gmail.com

    1. Alice skriver:

      Är du intresserad av mail-/telefonkontakt?
      Jag bor i Norrbotten, så blir lite svårt annars 🙂

      aliceholm@mail.com

  28. Malin skriver:

    Linköping

    37 år. Tycker om konst, foto, arkitektur, böcker och film. Har vovvar. Är fd hästtjej och trädgårdsnörd. Har inga barn. Livet har farit rätt hårt fram. Dricker te men vin är också gott. Promenerar en hel del. Har tyvärr fått tillbaka min ungdoms blyghet sista tiden. Kanske kan vi fota UE ihop? Eller ta en promenad? Eller ja en sväng på stan? Ingen att gå på bio med?- jag hänger på!

    kaprifolochsmultron@gmail.com

  29. F skriver:

    Ingen från Ystad/Simrishamn-trakterna här??

    Hade behövt lite tjejkompisar :p Är själv 23 år och har bott här nere hela livet. Hade gärna haft någon som vill promenera lite (well, kanske inte nu när det är så kallt….), bara umgås och snacka över en fika/filmkväll, eller gå ut tillsammans!
    Känner du dig manad och vill veta mer så skriiiiv!!!

  30. M skriver:

    NORRKÖPING

    Hej! ?
    Jag är 25 år och har flyttat tillbaka till Norrköping på heltid efter två års pendlande mellan norrköping och Stockholm. Jag vill träffa någon/några som vill umgås, gå ut och äta, dricka vin, fika osv.
    Jag tycker om mode och skönhet, allt som har med odling och trädgård att göra och att mysa hemma. Har en sambo men inga barn förutom ett fyrbent och luddigt djur ? Favoritfilm är Fury och älskar dessutom fiskedokumentärer, mitt guilty pleasure!
    Jag är snäll men lite blyg! ?
    Hör av dig om du vill gå på kompisdejt!
    Sauveteur @ live.se

  31. Sanna skriver:

    ENKÖPING

    22-årig tjej som bor ensam och behöver någon mer att promenera/fika/snacka skit/festa med ?

  32. Isabell skriver:

    UPPSALA

    26-åring som tillsammans med sin man och hund flyttar ner från Örnsköldsvik till Uppsala om en månad. Älskar att hitta på saker så som bio, shopping, fika, träna eller bara sitta och dricka vin och prata om allt mellan himmel och jord ?

    Då jag är ny i Uppsala skulle det vara jättekul att få träffa och lära känna någon/några som man kan bara ringa och surra med eller spontant bara se en film med eller så ?

    Någon som vill ses över en kaffe eller ett glas vin? Tveka inte på att höra av dig ?
    isabelllundkvist@hotmail.com

  33. Alice skriver:

    NORRBOTTEN / BREVVÄNNER

    Jag är en 30-årig tjej som sitter i rullstol efter att ha brutit ryggen för nio år sedan. Jag lever med konstant värk i kroppen därefter och är oftast trött.

    Jag har varit väldigt social, kompisarna var länge det viktigaste i mitt liv. Jag började aldrig gymnasiet pga psykisk ohälsa och många kompisarna föll bort redan där.
    Några år senare när jag bröt ryggen så försvann de sista som var kvar.

    Jag har också tre katter och fastän det är oviktigt så är jag vegetarian/vegan (nämner det enbart för att jag sett att det finns så många andra här i Camcams kommentarsfält)

    Övriga intressen är heminredning, matlagning, lyssna på ljudböcker och diverse pyssel.

    Min mailadress är: aliceholm@mail.com
    (Ja, @mail.com – inte gmail)

  34. Ida skriver:

    VARBERG

    24 år gammal, flyttade hit från Sveriges andra kustlinje för 4 år sedan för att kunna bo med min sambo. Har fortfarande inte riktigt fått upp ett kontaktnät här nere, utan har mer några få bekanta. Jag är rätt blyg när det gäller att ta kontakt med människor, men blir väldigt avslappnad och framåt när jag väl blivit introducerad!
    Just nu jobbar jag med kost på kommunens skolor/förskolor, men har som mål att plugga vidare så fort jag har kommit på vad jag ska bli när ”jag blir stor”. Tränar rätt mycket på fritiden och kan bli fullkomligt uppslukad av att läsa.

    Söker någon eller några som man verkligen kan klicka med och som inte har några problem med att man inte träffas hela tiden då jag i grund och botten är en rätt bekväm person som älskar att vara hemma :p Jag tycker dock att det även är svinkul att svänga loss på krogen ibland, hitta på saker, gå på promenader eller bara sätta sig någonstans och kolla på folk och snacka! Jag söker även folk som man bara kan skriva med 🙂

    ikristiansson@hotmail.com
    Instagram: idakrisson (kontot kan se betydligt mer fitness ut än vad jag faktiskt är, jag älskar kladdkaka och toscabullar också. Och vitlöksbröd)

  35. Anna skriver:

    Ingen i Kalmar/Nybro/Oskarshamns trakten? 🙂

    1. M skriver:

      Scrollat igenom hela listan, tänkte det var kört! Men se där ja! 🙂 Hur gammal är du och var bor du? Jag bor i Kalmar.

      1. Anna skriver:

        Haha, kände lite samma sak!
        Jag är 25, bor strax utanför Kalmar och har väl en sådär 10min till stan.

        Maila mig vetja 🙂
        as6591@hotmail.com
        eller aannasunesson på instagram.

  36. Caroline skriver:

    Tjoho!

    Vi är ett gäng tjejer som träffats via såna här kanaler tidigare, nu träffas vi flera gånger i månaden och hittar på saker; hittills har det blivit vinkvällar och utgångar. Vi håller till i Norrköping/Linköping och skulle tycka det var superkul med fler tjejer i vår grupp =D Vi är mellan 24-27 år. Maila vettja! nilsson.annacaroline@gmail.com

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp