Är det så här det ser ut?

18:00 19 Feb 2017

pojk
Källa.

Är det så här det ser ut när de stackars bloggpojkvännerna förevigar sina flickvänner för deras sociala medier?
Herregud, de förtjänar en tapperhetsmedalj för allt sitt tålamod och all sin ork.
Jag tvivlar på att M skulle tolerera att spendera sin semester på det här viset men jag kanske kan bryta ner honom om jag bjuder honom på alla resor.

Vi kanske ska ”recreäjta” lite blog moments när vi är i LA?
Vad tror ni om det? Jag som ligger och krälar i nån sandhög eller packar upp – egentligen vad som helst – sittandes på stranden med ett fånigt, nykärt uttryck i ansiktet?
(Obs. Föregående tre meningar kan innehålla spår av ironi)

Tack för tips, Magdalena!

22 kommentarer | “Är det så här det ser ut?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andy skriver:

    Vi vet ju alla att man inte kan ha kul på sin semester utan att ta massor med bilder för att visa för alla hur kul man hade. 😉 Nä men förståeligt om man har sociala medier som sitt jobb. Någon som vet om dessa bloggare ger en liten summa pengar eller något till sina pojkvänner för att de tar bilder på dem?

    1. Jahaja skriver:

      Blondinbella ger Odd en skälig ersättning för besväret! 😉

  2. Anonym skriver:

    Skulle min flickvän slänga sig ner bland löven och be mig fota henne skulle jag skratta tills jag kissade på mig. Liksom, äskling, sluta larva dig och res dig upp nu.

  3. Elsie skriver:

    Känns bättre när man är flera stycken! Som den i jacuzzin! Men dom andra känner jag mig bara jätteobekväm med ?

  4. Otto skriver:

    Sambon och jag var på Maldiverna för några månader sedan, och vi kunde inte sluta skratta under hela resan.
    Precis (!!!) sådär såg det ut överallt. Tjejerna rullade runt på stranden och pojkvännerna försökte ta kort. Blev inga av korten bra så kunde man höra grälen. ?

    1. N skriver:

      vi åker till Maldiverna om någon vecka, Ska bli spännande att se om vi också får uppleva detta fenomen.

      1. Anonym skriver:

        Åh, AVIS! Vill också åka till Maldiverna innan de sjunker

      2. Otto skriver:

        Vilken ö/öar åker ni till? Vi var på fem olika öar, och ju ”dyrare” ju mer rullande i stranden. Inne i Male såg man inte detta, men sen var det inte så många turiser där heller.

        1. N skriver:

          Vi ska till machchafushi, vilket inte ligger bland de dyraste utan snarare tvärtom. Ska ändå hålla span på rullande damer och herrar som står i konstiga positioner 😉

  5. Johanna Grahn skriver:

    Hahaha älskar dom där bilderna, sad but true liksom. Min kille ställer upp och tar bilder när som helst och ibland ser det ut som på bilderna ovan, HEE. Han är liksom så van nu att han självmant tar fram kameran ibland utan att jag behöver be honom. Good boyfriend!

    http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

    1. Nat skriver:

      Omg kan någon stoppa henne?

  6. AJ skriver:

    Haha, de där bilderna är ju åtminstone tagna i en härlig semestermiljö. Då känna det väl lite normalare att fota så där.
    Desto mer komiskt är det när House of Philia Petra står mitt i gatan hemma i gråa och tråkiga Västerås och blir fotad i Kakmonstrets päls. Drar hon ut nåt av sina barn eller får bankchefen stå där och vara pinsam med henne när hon poserar? Eller (ve och fasa) är det stativ och utlösare??

  7. Yolo typ skriver:

    Jag har knappt en enda bild på mig själv från våra resor, bara jag som tar kort, aldrig min man. Får ibland be honom ta ett kort med mig med så det syns att jag också var med på resan.
    Han skulle behöva gå en kurs hos någon av dessa killar.

    1. Ul skriver:

      Eller hur, min man är likadan, vi har bilder på colaburkar med lustiga texter och katter som han har connectat med och två suddiga bilder på mig ur grodperspektiv. Tack och lov för selfiestick.

      1. Anonym skriver:

        Hahaha älskar din kommentar

      2. Hannah skriver:

        ”Katter som han har connectat med” ?? älskar det! Jag är likadan, tar kort på alla katter jag möter

  8. Deo skriver:

    Jag bloggade under ganska många år, mannen var vääääldigt tålmodig och accepterade att bli serverad ljummen mat….

  9. hehe min man förtjänar en medalj, han tar alltid bilder på mig när vi är ute och reser… 😉

  10. Anya skriver:

    Bilder? Que.. vi fotar typ våra toabesök till varann, and that’s it.

  11. Blair skriver:

    Vi reser en hel del men när vi sedan tittar i våra kameror är det enbart miljöer och saker vi fotat. Från senaste resan finns det inte en enda bild på någon av oss. Jag önskar att vi var lite bättre på att fota oss själva på en resa faktiskt! Men det där med att dra pojkvännen i armen medan han fotarm så det ser ut som man släpar omkring honom förstår jag inte alls?

  12. Gnällfjärs-motorsåg skriver:

    Min pojkvän ska konstant ta bilder och då främst på sig själv. Sitter alltid och väntar på honom när vi hittar på något tillsammans, då han ska dokumentera allt på telefonen medan man sitter och väntar på att få umgås MED honom. Tycker selfies osv är så jävla tråkigt onödigt fenomen (vem fan tycker det är spännande/aha-upplevelse/berörande/haha-roligt att glo på sig själv i en kamera eller glo på att andras selfies där de glor på sig själva?). När hans mobil dör brukar han låna min och fylla den med massa selfies jag inte vet vad man ska ha till, när jag sitter och väntar på lite interaktion. Fifan #ilandsproblem

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg