De rika lever sitt eget liv..

14:00 17 Feb 2017

Elena Belle/Natacha Peyre:

A newborn babys feet

Vi maste hitta två st Nannys som också ar sjukskoterskor och jobbar med ska barn.
En som jobbar natt och en som byter av och jobbar dagtid.
Don’t get me wrong jag vill vara med min bebis hela tiden men vill ha en extra hand by all time om jag behoved, samt någon som också kan lara mig saker.
Jag vill kunna sova om jag behover, trana och kunna ta en dusch i lugn och ro om jag behover.//Elena

Wow!
Jag trodde att hennes mans jobbannons var en one of a kind men tydligen inte.
Han sökte efter en livegen assistent som skulle göra allt ifrån att plocka hundpajs till att se till att paret hade alla sina vitaminer hemma. Mer eller mindre helt förnedrande arbetsuppgifter som alltid skulle göras med ett leende.
Stackars sate som eventuellt tog det jobbet.

Nu vill Elena leta reda på två nannys/sjuksköterskor så att hon aldrig någonsin blir störd av sin bebis. 
Herregud, någon mer som får en ”Von Trapp-känsla” av de här båda blivande föräldrarna?

Tack för tips, N.

94 kommentarer | “De rika lever sitt eget liv..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karin skriver:

  Samma fenomen som hos alla i Real Housewives som har småbarn, ingen tar hend om dem själv utan alla har 17 olika nannys.
  Varför ens skaffa barn om man inte är beredd att låta sina egna behov stå tillbaka?

  1. Nadia skriver:

   Funderade här om dagen hur fasiken tv-kändisar alltid orkar se så jävla piffiga ut samtidigt som de har en massa barn. Nu har jag svaret.. De tar alltså inte hand om ungarna själva och får sova 8 timmar varje natt. Om nu Natasha ska ta hand om barnet själv men bara ska rådfråga/få hjälp när hon ska duscha, vad ska då nannyn göra resten av tiden? Själv skulle jag absolut inte tacka nej till en nanny, men kanske snarare under några timmar i veckan så man kan få lite egen tid med mannen.

 2. Otto skriver:

  Ser inget fel i att ha en nanny, men två är lite överdrivet. Jag själv hade barnflicka när jag växte upp, men hon hade ”bara” hand om mig under dagtid på vardagarna. Resten av tiden tog mina föräldrar hand om mig.
  Men att ha nanny dygnet runt? Nja, då kanske man inte ska skaffa barn.

 3. Johanna Grahn skriver:

  Hon ville kanske egentligen inte ha barn, bara en security att hon blir försörjd av karln om han väljer att lämna henne. Klassiker!

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  1. Varför ska allting vändas till en kvinna skaffar barn för att ha en säker ”inkomst”?

   1. ABCD skriver:

    Sånt här förekommer rätt ofta tyvärr. Ingen rök utan eld. Hoppas INTE att det är så i det här fallet utan att de båda ville bli föräldrar för att de helt enkelt vill ha barn.

   2. Denise skriver:

    Men sa hon faktiskt inte i något avsnitt av hollywoodfruar att hon inte alls ville ha barn? Sa också något i stil med att hon älskade att bo i ”la-la-land” där hon aldrig behövde växa upp för det hade hon ingen lust med. Så det är ju inte helt omöjligt att hon gör detta för karln sin men för det är det ju inte säkert att hon gör det för pengarna vid en ev seperation tänker jag.

    1. Samtidigt kan folk ändra sig, titta bara på Isabella nu tvåbarnsmamma, fru medan hon för ett par år sedan ville hon inte alls ha barn och tänkte sterilisera sig…

     1. Nadia skriver:

      Skillnaden är väl at BB sa det när hon va typ 17 år medans Natasha sa det nyss när hon är 31 år.

  2. Anonym skriver:

   Alltså du får chilla lite.

 4. Elin skriver:

  Skämskudde på hur hon formulerar sig!

 5. J skriver:

  Hojja 🙁 man skaffar ju inte barn för att andra ska ta hand om barnet. Aja, hon kommer väl dissa sina dygnet runt nannys den dagen barnet föredrar nannyn framför mamman.

  1. Anonym skriver:

   Norrbottning? 🙂

 6. Hahaha... skriver:

  Annonsen där en personlig assistent sökes av hennes man för både hushållets och firmans räkning var ”one of a kind”. Kan inte sluta skratta och tårarna rinner… hahaha… Nämen sist jag kollade så hade dygnet 24h. Hahaha…

  1. Carro skriver:

   Jag skrattar så jag DÖR åt annonsen, läser den just nu….. Herregud

   1. Helena skriver:

    Men jag dör?!

    ”heavy online shopping”
    ”heavy volymen of personal errands”
    ”picking up dog poop”

    Required education: Bachelor’s

    ???

    1. Helena skriver:

     Volume såklart -inte volymen…

    2. Carro skriver:

     ”-Willing to work long hours (this is not a M-F / 9-5 type of job)”

     ….borde nog ev ändras till ”Willing to work 24/7”, eller varför inte den lite mer verklighetsförankrade beskrivningen ”Willing to work in all eternity and sacrifice your life for manager”

     Det låter lite som att de söker en verklighetens Husalfen Dobby…

 7. J skriver:

  What what?! Sedan när väntar hon barn?

 8. Kattfan skriver:

  Själv hade jag en nyfödd, en 3 åring och en 4,5 åring jag tog hand om själv… inte optimalt kanske, men det fungerade väldigt bra! Hade det så (av olika anledningar) i ett par månader när jag nyss fött.
  Vill man så kan man! /superwoman (tänker jag om mig själv så här i efterhand)

  1. Carro skriver:

   Fan vilken powerwoman du är, jag sliter mitt hår med en übertrotsig 2 1/2 åring och en tvåmånaders, tips mottages tacksamt!! <3 att gå på toa för att skita innebär viss ångest för vad stora tjejen skulle kunna utsätta lilltjejen för… har också lite kaostänk och extremt kontrollbehov … hjälp!!

   1. Lina skriver:

    Har exakt samma här 2,5 åring och en 2 månaders. 2 månaders får följa med mig på toan för 2,5 åringen är vild 🙂 haha

   2. Kattfan skriver:

    Jag vette fan hur jag gjorde, men det gick jättebra. Bästa hjälpen var bärsjalen, så hade jag bebis med mig och båda händerna fria till de andra två barnen.
    Sitter nu med en bebis som är 1 vecka (nu är dom andra barnen 14, 13 och 10) och fattar inte hur jag skulle klara vardagen utan min mans hjälp… skulle ju klara det, men jag fick en liten tanke om att jag fan va stark som klarade 3 barn som var under 5 år.
    Hoppas att det fungerar för dig och att du får till vardagen.

  2. S skriver:

   Men grattis, superwoman… När min syster fick barn fick hon även förlossningsdepression. Det enda som fick henne att klara sig ur depressionen var att hon kunde återgå till sitt jobb fyra dagar i veckan, medan hennes pojkvän var hemma och tog hand om deras två barn. Alla måste inte och kan inte stanna hemma med barnet, för vissa passar andra arrangemang bättre.

   1. Anonym skriver:

    Synd att du tolkade texten så. Vi kanske läser olika, men jag läste inte in något skammande av kvinnor som inte kan göra samma sak av olika anledningar. Förlossningsdepression är inte att leka med, det pratas för lite om det. (Läckberg host). Tror att det blir folk av ditt syskonbarn också, även om mamma jobbar!

    1. Nadia skriver:

     Anonym: Undrar varför du skriver om Läckberg? Tror du att hon har en förlossningsdeppression eller vad menar du?

   2. ah skriver:

    Varför måste du sänka en annan människas prestation för att höja din syster?

   3. Hulken skriver:

    Jag tyckte det framgick tydligt att hon menade föräldrar som väljer att inte ta hand om sina barn, inte en förälder som har en sjukdom.

   4. U skriver:

    Bara för att kattfan ses som en superwoman betyder det inte att din syster inte är en. Det är väl jättestarkt att göra det man mår bra av och gå emot en norm. Man måste inte sänka andra för att höja någon annan.

   5. Kattfan skriver:

    Jag fick förlossningsdepression efter barn nr 2, så jag vet hur det är.. också. Nu menade ju inte jag att förminska andra mammor som inte är som jag, synd att du såg det så.

    1. M skriver:

     Starkt Kattfan! Själv roddar (roddade jag) en treåring, fyraåring och nyfödd fram till tre månaders, skolar in de stora nu, ensam hemma ?? Onekligen superwomans! ☺

     Förlossningsdepression med numero uno. Valde trots det en annan väg att gå. Olika arrangemang passar olika individer!!

     1. Kattfan skriver:

      Galet att man pallar egentligen! ??

  3. Ja :) skriver:

   Själv har jag 9 barn, sjaaaaalar de 4 yngsta då jag skiter på toaletten, har även 4 katter o 3 hundar balanserandes på huvudet. Barnens pappor är inte närvarande så jag tar AAAAAALLLLT själv givetvis.
   Har de 4 minsta i sjaaaaaal när jag målar naglarna o de stora är uppfostrade nog att sitta still. Hemskolar alla o dagis är IIIINGENTING för mig. Lagar all mat från grunden (kärlek) o är ute väldigt mkt med barnen (vem mår bra av att vara inne??).
   Fick sfinxterruptur o förlossningsdeppression med sista men det löser jag med ett glas vatten (räscht o gott med en gurkskiva i).
   Nej nu kommer 6 grannbarn o ska leka, måste nog snabba mig med att börja motera ihop studdsmattan.

   VILL man så kan man 🙂

 9. Johanna skriver:

  Stackars både bebis och mamma! Att knyta an till sitt barn är ju en jävligt stark och mäktig grej, som jag tyvärr inte tror blir samma sak om du ALLTID har någon att lämna över barnet till. Förstår att tanken på att alltid vara behövd kan kännas skrämmande inför första barnet, men hon borde verkligen googla ”anknytning” och glädjas åt att inte vara nummer ett i sitt eget liv längre (det är alltså en bra sak).

 10. J skriver:

  Har ni tänkt på det att Elena jobbar som modell? När bebisen har kommit vill hon kanske ha en fast inkomst och fortsätta jobba? Modellyrket kräver att hon är i god form och utgående från vad jag tidigare har läst tränar hon väldigt mycket för att hålla sig i form för sitt jobb.

  Hon har nog säkert ändå mycket tid med sin bebis, fastän hon åker iväg och tränar eller sover en hel natt. Dessutom har ju barnet också en pappa! Om jag hade haft hennes ekonomi och jobb hade jag antagligen gjort precis likadant som hon gör.

  1. Nadia skriver:

   Fast hon tränar väl knappast 24 timmar om dygnet?! Då kan man väl ha en nanny som jobbar några timmar varje dag så hon hinner träna och ha lite egentid eller vad hon nu vill ha tiden till. Och så jäkla mycket pengar tror jag knappast att hon tjänar på sitt glamourmodellande, utan det är nog hennes man som till största delen försörjer henne (och tidigare var det ju diverse rika killar som såg till att hon kunde leva sitt jetsetliv).

   1. J skriver:

    Det är smart att själv arbeta och tjäna egna pengar, istället för att låta mannen vara den enda försörjaren. Hon kanske VILL arbeta också? Vad händer dessutom om hennes man lämnar henne? Skilsmässostatistiken är väldigt dyster i USA…

    1. Anonym skriver:

     I staterna skall mannen betala underhåll till sin exfru…

    2. U skriver:

     Men hon ska väl lägga modellkarriären bakom sig och läser till sjuksköterska (undersköterska) nu?

  2. A skriver:

   Om hennes modellyrke är så viktigt för henne borde hon vänta med att skaffa barn (skydda sig vid samlag).

   1. A skriver:

    …. Nu när jag låter min kommentar låter den otroligt hård och hemsk. Det var såklart inte menat på det sättet. Jag menar snarare, att det är märkligt att skylla på hennes modellkarriär om hon nu är så redo och villig att bli mamma. Det går såklart att kombinera dessa, men när mannen ändå är så rik så förstår jag inte varför hon skulle ha sådan brådska med att komma igång med sin ”modell”karriär?

  3. nej skriver:

   hon är 150 lång honb är inte en klassisk fotomodell (ge dig snälla). Hon är modell för sin blogg o ev lite naket ibland.

 11. Anonym skriver:

  Det är sjuka kontraster folk emellan på denna jord.

  1. anonym skriver:

   Håller med anonym. Sjuka kontraster. Många barn har inte mat för dagen. Hemskt att det ska vara så. Alla vill vara trygga o kunna äta sej mätta. Därför lever jag enkelt liv o hjälper djur o människor i nöd. Det känns bra och rätt.

 12. Dagens Eko skriver:

  Är bebisar/barn den nya accessoaren? Istället för en liten hund ?

  1. Jorå skriver:

   Har inte barn alltid varit en accessoar eller ett husdjur? Folk skaffar ju dem av egoism.

   1. Anonym skriver:

    Nämn en sak människor inte gör av egoism.

 13. Yolo typ skriver:

  Kanske är det så att hon är jäkligt orolig för att bli mamma och känner sig osäker? Eftersom det måste vara sjuksköterskor tänkte jag. Nästan alla mammor oroar sig väl för hur det ska bli? Har hon föräldrar i närheten? Kan säga att med första barnet var det jäkligt skönt att ha min mamma nära, som jag kunde fråga om saker och som kom och var med mig och bebisen.

  1. Jess skriver:

   Så tolkade jag också hennes inlägg, att hon är nervös och osäker inte att hon vill lämna bort allt ansvar för barnet.

 14. Anonym skriver:

  Jag försvarar inte det här nu, men i Sverige är det ju väldigt vanligt att man lämnar barnet på förskola många timmar om dagen. På mitt jobb har vi massa barn som börjar dagen efter sin ettårsdag och är på förskolan 11 timmar om dagen, fem dagar i veckan. Jag tror inte det är ”värre” för ett barn att vara utan föräldrarna någon timme när dom går och tränar eller tar en tupplur. Ingen av alternativen är ju optimalt så klart.

  1. Nadia skriver:

   Skillnaden är väl att hon vill ha en nanny dygnet runt och sen tjänar hennes man tillräckligt mycket för att hon inte ska behöva jobba. Att vi i Sverige har våra barn på dagis upp till 11 timmar per dag är ju för att vi som inte är rika faktiskt måste jobba. Tror att det är få av oss som hade lämnat bort våra barn till förskolan på heltid om vi inte hade behövt gå till jobbet 8-9 timmar varje dag.

  2. ... skriver:

   Får barn ens vara på förskolan 55 timmar i veckan som du påstår? Troddedet var 40-timmars gräns.

   1. Anonym skriver:

    Nej barn kan ofta gå mer än 40 h/vecka då det är föräldrarna som har 40h veckor o barnen lämnas ju innan o efter jobbets slut, dvs mer tid än 40h på dagis iom päronens färdtid till/från fsk …..

  3. Alexa skriver:

   Är ju även skillnad på en ettåring och en nyfödd spädis, kan jag tycka.

   Men i många andra länder får man ju inte betalt för att vara hemma 1,5 år med barnet heller, så då är det väl vanligt att småttingar lämnas bort hela arbetsdagar till nannies också 🙁

 15. Anna skriver:

  Snacka om att vara nojig om man behöver uppassning av sjuksköterskor dygnet runt. Hade inte någon som är utbildad inom barn och deras utveckling och inlärning varit minst lika lämpligt som en sjuksköterska? Vad är det hon vill lära sig som inte t.ex. en förskolepedagog är minst lika duktig på? Sätta infarter, analysera ekg, gipsa armar eller göra odlingar på urinprov?

  Jag har ingen aning om vad förskolepedagoger lär sig under sin utbildning, men spontant känns det väl som att man får lära sig basic saker som att göra rent sår, hjälpa barn som har diabetes och vad man ska göra om ett barn sätter i halsen?

  1. vvv skriver:

   Det där är vad barnskötarna lär sig, pedagogerna är utbildade i andra saker som tex hur man stimulerar barns hjärnor på rätt sätt och hur de enklast lär sig beroende på personliget osv.

   1. Ww skriver:

    Vilket man klarar utmärkt som förälder också. Barn behöver inte förskolans stimulans förrän de börjar bli runt 3 år..

    Man måste sluta att tvivla på sin förmåga att vara förälder!

   2. Anna skriver:

    Är det verkligen så att förskolepedagoger inte får lära sig basic saker som kan hända med småbarn utan att det förväntas att det alltid finns en barnskötare närvarande som rycker in? Självklart förstår jag att det mesta pedagogerna lär sig är på mer avancerad nivå än så eftersom de läser på universitet, men är utbildningen verkligen så teoretisk och omfattande att de inte kan få in t.ex. 0,5 poäng praktiska färdigheter som kan underlätta om någonting oförutsett händer? :O

    1. Malin skriver:

     Varken barnskötare eller förskollärare får lära sig att lägga om sår, ge mediciner, etc, för det är inget som ingår i yrkesrollen. Inte alla förskolor som ens ger penicillin till barnen om barnet tex går på en 10-dagars kur, utan behöver barnet ha mitt på dagen får föräldrarna komma och ge.
     Dock brukar det mer eller mindre vara standard att gå första hjälpen kurs via sin förskola där man jobbar. Där lär man sig vad man gör om barnet sätter i halsen, slår ut en tand, brännskador etc.

  2. milla skriver:

   Som förskollärare får du inte kära dig något alls om hlr, skötsel av sår, diabetes eller liknande. Det är inte deras uppgift.

 16. wolfie skriver:

  Usch låter så sorgligt bara, klart det är jobbigt ibland men att bara lämna bort alla jobbiga bitar lär man sig heller inget på. Att redan låta som om hon ska prioritera sin sömn framför sin bebis…

  Hennes språk i övrigt lämnar mycket att önska.
  Låter som ett barn som får barn.

 17. Karin skriver:

  Jag jobbade som nanny i London för ungefär 15 år sedan åt två olika familjer, ingen av dem jobbade utan båda mammorna var hemmafruar. Den ena mamman jobbade jag åt tre dagar i veckan 8-17, då ingick även att förutom att ta hand om de två barnen, städade, strök och lite olika projekt som rengöra ugnen, laga mat etc. När jag jobbade var hon ute på stan, tränade, åt lunch etc. Den andra mamman jobbade jag åt 8-17 varje dag, hon var också ute hela dagarna och shoppade, tränade och jag vet inte vad. Denna mamman hade även städerska vilket i princip alla i dessa områdena hade. Under den här tiden var det ovanligt med både städerska och nanny i Sverige, nu börjar vi få det mer och mer likt England. Nu har jag själv barn och skulle aldrig skaffa en nanny, i Sverige har vi ju en otrolig föräldraförsäkring som gör att vi kan vara hemma och jag har själv aldrig upplevt något behov trots att vi inte har familj som kan hjälpa oss där vi bor.

  1. Sannie skriver:

   Hur underbart du jobba 8-17 tre dagar i veckan hoså en familj, när du samtidigt jobbade 8-17 alla dagar i veckan hos en annan familj? Kan du dela på dig?

   1. Erika skriver:

    Blir så trött på sådant beteende som du uppvisar! VAR står det att hon jobbade åt familjerna SAMTIDIGT?

 18. Anonym skriver:

  Sen får vi inte glömma att det är annan kultur i staterna. Asvanligt med nannys till höger o vänster. Men att ha 24/7 inser nog även natascha är lite väl sen när ungen väl är här. 🙂

 19. Sandra skriver:

  Förlåt om jag är sist på tåget, men varför har hon bytt namn??

  1. vvv skriver:

   Hennes förra namn var kopplat till hennes förflutna inom ”porr”branchen. Kan tycka hon borde valt ett annat namn än elena belle

  2. Jennifer skriver:

   Vvv, fel. Enligt henne själv så bytte hon namn för hon inte ville kopplas till sin pappa som hon inte längre har kontakt med.

   1. Tatiana skriver:

    ”Enligt henne” – JA. Vad annars tror du hon kommer att saga?
    Det finns ganska sa mycket info/spekulationer om Natacha i Los Angeles med omnejd. The Dirty skrev om henne flera ganger.
    Har ar bara lite…..sen kan man ju tro pa vad man vill.
    (There is no smoke without fire.)

    https://gossip.thedirty.com/gossip/hollywood/carls-jr-is-a-huge-supporter-of-human-trafficking/

   2. Mareena skriver:

    Hon hette inte ens Peyre, på papper heter (hette) hon Requena. För övrigt låter Elena Belle som värsta stripparnamnet.

 20. Therese skriver:

  Hade aldrig lagt över ansvaret för min bebis ( om den inte var sjuk och behöver vård såklart) till någon annan, sjuksköterska eller inte. Det är oerhört viktigt att få en bra anknytning till sitt barn i början och jag TROR det är svårare om man har nanny som är 24/7… vet många mammor som tränar när de fått barn, de anpassar träningen efter barnet och tar med sig dem helt enkelt. Allt går att lösa om man vill.

 21. H skriver:

  Jag skulle göra något liknande om jag hade råd, fast mer att någon annan städade, lagade mat, handlade mat och allt annat tråkigt så att allt fokus kan ligga på en bra relation med barnet. Inte miljoner blöjbyten och sömnbrist liksom.

 22. Anya skriver:

  Så synd att ens tänka såna tankar innan barnet ens har kommit till. Men vad gör man inte när man har pengar?

  Well – Hur många här tror att Natacha hade lämnat hennes man samma dag som hans inkomst hade försvunnit? 🙂 *gillar min egen kommentar*

  1. M skriver:

   Vilken tråkig och bitter kommentar. Är det kombinationen ung tjej och rik man (som i detta fallet är i hennes ålder) som är så provocerande? Du vet ingenting om deras relation eller om hon älskar honom på riktigt eller ej.

   1. Nadia skriver:

    Skulle tro att det snarare handlar om hur Natasha har levt sitt liv de senaste typ 10 åren som ligger till grund för kommentaren. Alla förstår ju att hon inte har försörjt sig själv utan har levt av rika män. I alla fall så förstår vi det som har följt hennes sociala medier.

   2. Anya skriver:

    Det är inte alls en bitter kommentar. Jag är helt seriös. Natacha har de senaste åren levt på diverse rika män, men ständigt sagt att hon jobbar med det ena eller det andra och att hon försörjer sig själv. Dock har hon aldrig lyckats bevisa att hon faktisk har något jobb (först var det modell, sen var det någon promotare men även någon säljare för smycken som ingen hörde mer till). Jag tror inte det krävs så många hjärncellor för att inse att hon gifte sig med den här mannen för att få ett fast visum till USA och på grund av hans rikedomar. Det kom ju fram till ytan av hennes ”ex-bästis” att hon fick mycket av rika män.

    1. Anonym skriver:

     Vem är denna ex-bästis?

 23. Helen skriver:

  Läste jobbannonsen och herre vilka krav! Förstår inte hur någon kan hinna med allt det där under 24 timmar. Underbetalt var det också. Fint ska’re va… eller?

 24. Linnea skriver:

  Men herregud hennes killes jobbannons är ju världens skämt! Vem fan med så mycket erfarenhet skulle gå med på att göra det där jobbet och för den lönen? Med ett leende dessutom?!!!!!

 25. Dian skriver:

  Jag tror ‘Elena’ med sitt inlägg mest vill visa hur hon mycket hon ‘lyckats’ och verkligen visa att hon nu minsann har råd med nannies, inte en men t.o.m. 2! Det handlar inte om att hon behöver det utan snarare om att hon kan det och därmed måste göra det.

  Jag tror det inlägget mer handlar om att på sätt och vis skylta med sin ‘framgång’, för ärligt talat så vet vi alla vad för ambitioner och mål Elena haft från dag 1, den har inte varit att hitta sig ett bra jobb som hon trivs med eller dylikt, utan att hitta en man med massa pengar som kan försörja hennes glamorösa livstil och leverne och jag tvivlar inte en sekund på att hon vill fortsätta med det även när hon hon blir mamma. Och detta inlägg är inget hat mot Elena, alla söker vi olika saker i livet, men hon verkar iaf nöjd och glad över det hon ‘uppnått’.

  Säga vad man vill om Melania Trump och hennes man, men det är iaf en mamma som utåt sett verkligen verkar sätta sitt barns behov före sina egna. I stort sätt alla val hon gör verkar ha med sonens välmående att göra, hon har exempelvis inte valt att flytta in i vita huset ännu pga sonens skola i nyc och jag tycker om detta nu stämmer att det verkligen är hederligt och rätt gjort av henne. Det visar tydligt att trots att man kan så behöver man inte alltid göra det, något Elena bör utgå ifrån. Sorry blev lite av ett sidospår haha.

  1. e skriver:

   …tror Melania är rätt glad över att få stanna i NYC med sonen istället för att flytta till DC. Ser det inte som en uppoffring, utan något hon valt.

   1. Anna skriver:

    Ja och hade man haft en man som Trump så hade man nog varit glad ju mindre tid man var tvungen att tillbringa med idioten.

 26. E skriver:

  Blir nästan lite ledsen för bebisens del. Att föräldrarna redan nu tänker att det ska finnas extrahjälp 24/7. Jag förstår att det kan va svinjobbigt om man har ett barn som aldrig sover eller har kolik t.ex, men man får väl förfan vara beredd på att man faktiskt inte kan sova/träna/duscha precis när man vill när man får barn? Idag är det som att barnet ska komma, va tyst o sova hela natten o inget i vardagen ska förändras…
  Självklart behöver man som förälder få en stund för sig själv, det behöver jag också, men i de flesta familjer så får väl den andra föräldern (om den finns) ta över? Herregud..

 27. Anonym skriver:

  Jag har alltid fått känslan av Natacha/elena att hon vill vara en flicka för alltid, hon vill vara så liten, har nallebjörnar och gör injektioner för att se väldigt flickig ut så jag undrar faktiskt hur det skulle gå för henne ifall hon fick en jättetuff graviditet med bristningar, hemorojder m.m. och sen få en dotter som alltid kommer att vara yngre och flickigare än henne. Nu spånar jag bara men jag får bara den känslan eftersom min mamma alltid har känts avundsjuk. Nu har ju Natacha alla pengar i världen att fixa till kroppen och förmodligen välja kejsarsnitt men ändå, kroppen kommer ju att förändras.

 28. Anonym skriver:

  Jag upplever att hon har byggt sin identitet och ”karriär” kring sitt utseende och lever på någon annans framgång och pengar. Jag tror det kan bli ett hårt fall den dagen hon inte längre kan använda sitt utseende på det sättet hon gjort hittills och inte heller har någon mer stabil plattform att falla tillbaka på.

 29. Not Anna Anka skriver:

  Är jag den enda som kommer att tänka på den gamla realityserien ”Anna Anka söker assistent”?

 30. M skriver:

  Spontant blir jag lite imponerad över att hon vill bära och föda barnet själv. Jag menar.. när hon ändå har möjlighet att betala folk till höger och vänster till alla dessa göromål är det ändå beundransvärt att hon offrar sin så högt investerade modellkropp för att klämma ut en liten skitunge. Finns ju en del mindre lyckligt lottade kvinnor som blir surrogatmammor för en liten slant.

 31. . skriver:

  HAHAHAH den där jobbannonsen är ju typ det sjukaste en sett!!! ???

 32. Erica skriver:

  Sett bebisen redan har egen instagram? 🙂

  1. Bloggbevakning skriver:

   Va? Var då?

   1. Erica skriver:

    London_or_luna heter han/hon på insta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla