Hur kan man inte bli nyfiken?

14:00 16 Feb 2017

Sandra Beijer:

milla
Vilken tur att hon har en Milla som tar hand om henne.

Jag kommer att ta bort alla kommentarer som handlar om att jag hänger ut honom för det gör jag inte. Han är död för mig. Nästan 4 år lång relation totalt bortkastad. Mina vänner och min familj har tagit bort honom från facebook och instagram. Jag hoppas att jag aldrig någonsin behöver se honom igen.//Sandra

Jag förstår att bloggen är Sandras plats att ventilera och hantera det som hänt mellan henne och exet men hon gör ju inte folk – inklusive mig själv mindre nyfiken genom att skriva så här.

Alltså, vad fan kan människan ha gjort som får henne att skriva så här? Det som publicerades efter att Ludvig gjort slut med henne är ju ingenting mot det här.

Åh, jag hoppas verkligen vänner och familj finns där nu och lyfter upp Sandra lite så hon orkar gå vidare. Det här nog det mest knäckta jag någonsin sett henne i bloggen.

Kärlek, kärlek, kärlek.

70 kommentarer | “Hur kan man inte bli nyfiken?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  Grattis till Elaine som väntar barn nummer tre <3

  1. Gabs skriver:

   Tänkte skriva samma sak! Kul för henne, congrats!

 2. Samantha skriver:

  Pa flashback hittade jag bla denna kommentar ”Citat:
  Ursprungligen postat av Godistajm
  Vad har Sandras ex Magnus Norman gjort egentligen?
  Vill veta, varna alla för detta svin liksom….

  Läste på bloggbevakning att någon misstänkte att han inte var helt straight och kanske har hållit på med en av Sandras killkompisar, hon avföljde killkompisen på instagram strax efter att hon skrev detta ”På fredagen tog jag faktiskt inga foton pga fick veta en grej som möjligen höjer definitionen av svinighet till en helt ny nivå. Å andra sidan faller väl alla bitar på plats egentligen. Så nu kanske man slipper gå runt som någon slags förvirrad ledsen brud och kan gå vidare som en rimlig stark person till skillnad från vad andra är.
  Ta hand om varandra.” (från hennes blogg)

  Sen har hon flyttat hem till sin mamma tillfälligt då hon inte orkar vara i hennes (deras?) lägenhet mer.”

  1. Anonym skriver:

   Det är hennes lägenhet! Hon som betalat den och renovering, etc.

 3. Lisa skriver:

  Det sägs att Magnus hade en tête-a-tête med Gustav.

  1. Anonym skriver:

   Hon har ju tidigare skrivit något i stil med att hon snarare behövde oroa sig för att G och M kom för bra överens än motsatsen så det kanske är det hon menar med att saker föll på plats.

   Fråga från läsare: ”Sandra! Hurdan är din och Gustavs relation och hur ser Magnus på det? Jag har en väldigt intim relation med en manlig gaykompis och min kille kan tycka det är lite jobbigt ibland.”

   Sandras svar: ”Hej! Jag tror snarare att det är jag som ska oroa mig för Magnus och Gustavs relation : )”

   Källa: http://sandrabeijer.se/2016/07/06/qa-om-fjarilar-i-magen-distansforhallanden-och-kokshanddukar/

  2. Fluffis skriver:

   Sandra har skrivit bland kommentarerna i sin blogg att det ryktet inte är korrekt.

   1. Lisa skriver:

    Det är väl klart att hon skriver det eftersom hon inte vill tala om vad som har hänt. Men hon tog bort Gustav från Instagram så det är enkelt att räkna ut.

    1. Fluffis skriver:

     Eller så bemöter hon det just för att det inte stämmer? Gud, kan folk sluta gotta sig så jävla mycket och hetsa fram intriger.

    2. Plumbob skriver:

     Fast Sandra har aldrig ljugit eller vilselett sådär som andra bloggare gjort, det passar inte hennes MO. Ifall det var sant skulle hon ju bara inte skrivit något alls.

    3. Jeanette skriver:

     Eller så kände Gustav till vad Magnus gjort utan att berätta det och att det är därför hon avföljde honom

    4. L skriver:

     Idiot. Jag avföljde min egen syrra och bästis ett tag pga att jag ej ville se foton på en annan släkting som jag just då hade en beef med. Finns tusen skäl. Hur sjuka är ni inte som snokar vilka hon följer? Den som startade det falska ryktet har själv dementerat och bett om ursäkt här btw.

 4. toter skriver:

  Jag blir också fett nyfiken.. Så himla oskönt karaktärsdrag egentligen? Tycker inte 100% om mig själv när jag blir sådär. Blev kolla-in-på-flashback-nyfiken t.o.m, och jag hatar den jävla sidan D: Sjukt om spekulationerna där är sanna, det är två knivar i ryggen, fifan alltså. Hoppas hon mår bättre, går vidare starkare än någonsin etc. Hon verkar så snäll och rolig. Nu ska jag gå och duscha, lite skamsköljning efter snok+känner mig alltid smutsig efter Flashback..

 5. Sofia skriver:

  Nu är ju alla olika, men jag tänker ändå. Säg att hennes kille hade ihop det med hennes killkompis? Jag hade inte tyckt det varit ett lika stort svek som om det varit en annan kvinna. Visst fortfarande jättehemskt med otrohet, men är det med en annan man så hade han ju ett behov som hon inte kunde tillfredsställa. På så sätt hade jag känt att det varit värre med en annan kvinna. Känns inte schysst att säga att han är död för henne för att han kom på att han var gay? Fortfarande inte rätt att vara otrogen men ändå.. såvida det inte är så att det är en otrohet som pågått väldigt länge, då är det ju en annan sak!

  1. Anonym skriver:

   Fast OM det är så, så har hon ju blivit sviken både av sin sambo och en av sina bästa vänner, spelar väl ingen roll om det är en tjej eller kille kan jag tycka då.

   1. Sofia skriver:

    Det är sant, men hon skriver ju inget om vännen. Bara att han är död för henne! Självklart dubbelt svek när det kommer från vännens sida med, men jag tänkte bara utifrån vad killen kan ha gjort om du förstår vad jag menar 🙂

  2. Kattis skriver:

   Det är ju inte för att han eventuellt är gay som hon ser honom som död?? Är ganska säker på att om han hade talat om det för henne istället för att ligga med en man (om vi nu utgår från att det här är sant..) så hade han haft en vän i henne (efter den första chocken lagt sig).

   1. Sofia skriver:

    Min kommentar var snarare till dom som kommenterar om att det skulle vara värre med otrohet om man gör det men nån av samma kön, men inser i efterhand att den blev ganska flummig ☺️

    1. Kattis skriver:

     Okej. Ja, jag kommenterade på ”Känns inte schysst att säga att han är död för henne för att han kom på att han var gay?” som du skrev. Men jag förstår inte varför det skulle vara bättre eller sämre beroende på kön. Otrohet som otrohet!

  3. Hann skriver:

   Vaddå ett behov som hon inte kan tillfredsställa? Den ursäkten kan ju isåfall slängas till höger och vänster i alla otrohetsaffärer. Vill man ha nått ”på sidan av” ska man inte vara i ett monogamt förhållande, oavsett om det är en homo eller straight affär. De flesta hade nog känt sig otroligt svikna.

 6. Anonym skriver:

  Hade jag varit Sandra hade jag berättat allt, för min egen skull alltså, hängt ut honom inför tusentals personer. Den hämnden hade jag inte sagt nej till när mitt ex betyder sig vidrigt.

  1. Anonym skriver:

   *betedde

 7. Karin skriver:

  Ni tror alltså att Magnus har varit otrogen mot Sandra, med Gustav?
  Det kan ju ligga någonting i det med tanke på att det har varit väldigt tyst om Gustav den senaste tiden men fy fan om det är så.
  Och detta är ju typ vad hennes senaste bok handlade om, så isf förstår jag vad hon menar med att alla bitar faller på plats.
  Stackars finaste Sandra!

  1. Anonym skriver:

   Eller hur, känns så knäppt med tanke på boken. Man spekulerar eftersom de var nära vänner och nu följer varken Sandra eller Magnus Gustav på instagram. Jag undrar mer varför hon får veta något så sent? De gjorde slut för flera månader sen. Känns ju knappast som Magnus vill strö salt i såren och inte heller som att man ”avslöjar” en så otroligt jobbig hemlighet så den når Sandra. Tycker synd om Sandra, flytta hem till sina föräldrar som 30-åring för att hjärtat gått itu, usch kan knappt föreställa mig smärtan.

  2. Anonym skriver:

   Hon har ju skrivit något i stil med att hon snarare behövde oroa sig för att G och M kom för bra överens än motsatsen så det kanske är det hon menar med att saker föll på plats.

   Fråga från läsare: ”Sandra! Hurdan är din och Gustavs relation och hur ser Magnus på det? Jag har en väldigt intim relation med en manlig gaykompis och min kille kan tycka det är lite jobbigt ibland.”

   Sandras svar: ”Hej! Jag tror snarare att det är jag som ska oroa mig för Magnus och Gustavs relation : )”

   http://sandrabeijer.se/2016/07/06/qa-om-fjarilar-i-magen-distansforhallanden-och-kokshanddukar/

   Med tanke på bilden så… Ja… Bromance^2?

   Otrohet (om det är det som hänt) är aldrig okej och jag lider med Sandra!

 8. anonym skriver:

  Tycker man ska skriva ut vad som hänt. Tror inte ett dugg på att han även varit med någon kille. Men att hon skriver att han är som död låter så hårt. Dom verkar ju annars haft det bra tillsammans i flera år.

  1. Maja skriver:

   Jag tror också det kan vara vettigt att säga vad som hänt. Herregud folk får ju för sig allt möjligt när de inte får sanningen?

 9. Anonym skriver:

  Tack! Håller precis med, uppdaterar hennes blogg hela tiden (hon är min största bloggälskling) i hopp om att min nyfikenhet ska stillas. Att folk spekulerar om hennes kompis Gustav tycker jag känns elakt, fine, det kan vara så men känns onödigt att blanda in Gustav OM det inte är så.

  Hursomhelst. Hoppas vi kan få veta någon dag. Och att Sandris kommer tillbaka och blir lycklig och allt det där 🙁

 10. S skriver:

  Alltså jag fattar att hon vill ventilera men:
  1. Hon berättar att hennes ex gjort något vidrigt.
  2. Hon försvinner från bloggen några dagar, något hon aldrig gör.
  3. Hon skriver ett inlägg om att alla hennes vänner och familj tagit bort honom och att han är död för henne.
  KLART FOLK KOMMER SPEKULERA.

  Jag kan sätta en månadslön på att Magnus dragit hem någon ett flertal tillfällen till deras lägenhet. Jag kan tänka mig att det är någon som de känner.

  Jag tror inte det gör någon skillnad ifall Sandra låter bli att skriva i sin blogg då internet är stort och många är nyfikna. Om alla hennes vänner tagit bort M vet också många om vad som hänt. Jag väntar ivrigt för att se informationen dyka upp på Flashback.

  1. Saris skriver:

   Hennes ex kanske varit otrogen och gjort någon på smällen, hennes kompis kanske kände till det här men ville inte säga något? Det här hände en bekant till mig för några år sedan

   1. Anonym skriver:

    Usch stackars hen ❤

 11. Anonym skriver:

  Alltså hur uppstår sådana här sjuka rykten egentligen? ”Det sägs att Magnus hade en tete- a-tete med Gustac”?. Min teori är att han varit otrogen under hösten och att det därför tog slut. Och kanske att Gustav vetat om det en lägre eller kortare tid och därför inte figurerat tillsammans med Sandra längre. Men som sagt var, bara en teori. Känns kanske lite sjukt att spekulera i någon annans privatliv såhär.

  Hoppas bara att Sandra börjar må bättre snart och finner ny kärlek som behandlar henne väl. <3

  1. Karro skriver:

   Alltså jag förstår inte heller var det kom ifrån? Jag tror verkligen inte att det var så, det låter liksom långsökt.

  2. Anonym skriver:

   Men alltså det var jag som häromdagen skrev min teori om att det kanske kan vara så att Gustav och Magnus har ihop det, efter det såg jag att folk började spekulera i det och såg att flashback skrev om det.

   Onödigt av mig att vädra min spekulation (jag skrev tydligt att det var min teori och inget annat) för det var inte tänkt att det skulle sluta som att ”det går rykten om”.

   Så, det här ”ryktet” har ingen grund i annat än att jag skrev ner min spekulation på den här bloggen för några dagar sedan. Ber om ursäkt till Sandra som har fått många kommentarer om det på sin blogg.

   1. L skriver:

    Du kan väl gå till Flashback + Sandras sajt och svara med din dementi till alla idioter som nu sprider detta osanna rykte?

 12. Moa skriver:

  Tänker mig mer att Magnus kanske utnyttjat Sandra för att finansiera sina studier, och när han nu blivit klar dumpat henne.

  1. S skriver:

   Är också inne på att det inte bara har med otrohet att göra utan även pengar.
   Kan det varit så att Sandra på något sätt fått finansiera hotellrum, middag etc. Det hade ju svidit.

  2. S skriver:

   har också tänkt på att det har mer med pengar att göra än ”bara” otrohet. speciellt för hon skrev ”jag KAN inte berätta vad som har hänt” – är det pga juridiska skäl?
   lol är en av dom som spekulerar nu och verkligen tänker långsökt, men nyfikenhet är väl mänskligt……. håller det borta från hennes blogg i alla fall.

   1. S skriver:

    obs: är inte samma S som ovanför haha

    1. The real S skriver:

     Bitch, ya stealin’ ma nickname?!

     1. S2 skriver:

      Cash me outside!!!!!

 13. Fluffis skriver:

  Sandra har skrivit bland kommentarerna på sin blogg att ryktet om att Magnus och Gustav skulle ha haft ihop det inte stämmer. Så vi kanske kan släppa det nu?

  1. Anonym skriver:

   ??

 14. Mikaela skriver:

  Att det här är värre än det som hände med Ludvig tycker jag inte är så konstigt. Hon och M levde ihop, delade vardagen. Hon och L hade ett långdistansförhållande. Att behöva vara kvar i den miljön där en delade exakt allt låter så himla jobbigt.

 15. Hanna skriver:

  Kan väl säga såhär, jag pluggade på Handels samtidigt som Magnus och vi var många som undrade när han skulle komma ut ur garderoben. Detta var långt innan de blev ihop.

  1. L skriver:

   Det syns ändå på honom på något sätt.

   1. ABCD skriver:

    Så jag är inte den enda som tycker att hela hans sätt skriker gay (OBS lägger ingen värdering i det). Jag kan inte sätta fingret på vad det är.

   2. S skriver:

    Kompis, man kan inte se på någon hur vad personen har för sexuell läggning 🙂

    1. L skriver:

     Haha är du seriös? Klart som fanns man kan. Jag har läst av hur många som helst men det kan ju bara vara jag som är awesome helt enkelt.

    2. ABCD skriver:

     Nej jag håller med dig, det kan man inte. Men som jag skrev så kan jag inte sätta fingret på det, det är en vibb jag får. Jag har bara träffat honom några ggr och har inte mkt att gå på men jag är tillåten att tycka. Jag tycker inte att det är fel att vara gay, tycker du?

     Jag är inte din kompis förresten.

     1. S skriver:

      ABCD, är vi inte vänner? Alla middagar vi hade? Alla fina samtal? Minnen, musik och resor vi haft tillsammans? Var allt en lögn?!
      ……….
      Kompis – ”Buddy”, talessätt för att närma sig en person på en trevligt sätt 🙂

      Jag svarade på L’s kommentar och inte din förresten. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om du trodde jag kallade dig kompis.

      För att svara på din fråga; jag tycker inte att det är fel att vara gay.

  2. Men skriver:

   Men pluggade han på Handels? Hon har ju skrivit att han pluggade på Berghs…

   1. BB skriver:

    Han gick på handels innan han gick Berghs B-)

    1. Hanna skriver:

     Yes korrekt, detta var innan han flyttade till Sthlm.

 16. Anonym skriver:

  Helt OT men jag kan gilla kommentarer igen!

 17. Anonym skriver:

  Om jag var Sandra skulle jag kanske skriva ut vad som hänt. Jag tror att spekulationer gör mera skada än att bara berätta sanningen. Om hon nu vill undvika att hänga ut någon menar jag. Informationen att hennes ex gjort någonting vidrigt mot henne är ändå ute på nätet och lever nu sitt eget liv istället.

  Men förstår naturligtvis att det av principskäl kanske inte känns rätt att göra så.

 18. Anonym skriver:

  Kan ni inte låta henne berätta allt, eller inte berätta, i sin egen takt?
  Istället för att sitta här och spekulera och hitta på saker som blir till falska rykten som hon sen måste gå in och dementera mitt i alltihop. Så himla onödigt och de här kommentarerna är rentav pinsamma att läsa. Har ni alla så tråkiga liv att ni måste leva genom någon annans liv eller vad är det frågan om egentligen?
  Varför är ni SÅ engagerade att ni bara MÅSTE få veta?
  Och får ni inte det så bara MÅSTE ni hitta på egna möjliga förklaringar i väntan på ”nästa avsnitt på bloggen”. Hon är en människa, ingen jäkla såpopera.

  Hon har förmodligen berättat så mycket som hon känner att hon vill berätta för tillfället. Ni får ju försöka förstå att hon mer eller mindre är tvungen att berätta om uppbrottet på sin blogg eftersom hennes blogg handlar om hennes liv och en sån här sak kan ju inte direkt döljas. Att hon sen kastar in info om att han gjort något hemskt beror förmodligen på att hon just nu är så hemskt sårad och mår så dålig att hon inte klarar av att hålla känslorna instängda och i styr. Men självfallet ska det då komma ”Säger hon A får hon ju säga B!!”

  Låt henne få sörja och lappa ihop sitt hjärta utan att ni ska vara där och peta runt för att ni inte kan hantera er nyfikenhet. Så himla respektlöst.

  1. S skriver:

   Hej anonym. Hon tänker inte berätta i sin egen takt, hon tänker inte berätta alls.
   Jag tycker också man kan hålla hennes blogg, dvs hennes forum fritt från spekulationer så att hon slipper att läsa.

   Mitt liv är inte tråkigt men jag har aldrig varit med om en tjejkompis som säger ”omg, mitt ex har gjort något helt oförlåtligt!”, som sedan försvinner i 3 dagar och sedan återvända. Att när folk frågar bara säga ”jag tänker inte berätta men han är död för mig”.

   Men vettefan, det kanske gör mitt liv tråkigt, detta är ändå årets saftigaste skvaller.

   Ingen kastar skit på Sandra, ingen skugga ligger över henne alls. Över 500 kommentarer på hennes två senaste inlägg (bortsätt reklamen) och inte ett elakt ord mot henne.

   ”Hon är en människa, ingen jäkla såpopera”. Hon har även ett företag SandraBeijerAB (eller vad det nu var) och i högsta grad en offentlig person på eget initiativ.

   1. Anonym skriver:

    Men jag fattar liksom inte. Finns det inte en gräns?
    Och nu menar jag inte på något sätt det som händer på Sandras egen blogg, utan det som försiggår på en här bloggen.

    Jag tycker att det är självklart att man inte vill ha 1000tals människor snokar runt i sånt man inte vill berätta och sen även sitter och spekulerar så till den grad att det skapas rykten. Man måste faktiskt inte göra så, man kan välja att göra något annat. Man kan tänka ”Oj, fan vad jobbigt. Stackars Sandra! Hoppas att hon kommer på fötter snart och kan gå vidare.”. Lämna en stöttade kommentar till henne och sen respektera hennes beslut att inte berätta allt. Acceptera läget. Folk beter sig som om det här är något som de är med om, som om det händer i deras liv.

    1. S skriver:

     Jo, det finns en gräns.
     Hade Sandra skrivit enkelt att något hänt och att hon ber alla att inte spekulera om vad som hänt så hade iaf inte jag gjort det.

     Hon har däremot byggt upp det som ett drama på henne blogg den senaste veckan.

     Elsa Billgren berättade också att något tyngde henne och ett tag senare gick hon ut med livmodercancern. Då var det ingen som spekulerade.

     Det finns liksom flera sätt att berätta saker.

 19. L skriver:

  VIKTIGT MEDDELANDE TILL BLOGGBEVAKNINGEN: En person kommenterade med en helt påhittad teori om M och G. Sedan spreds rykten, inte bara här och det hängs nu ut helt felaktigt på Flashback! Men personen som startade ryktet har själv kommenterat att nej det var bara en tanke och hen hade noll belägg. Ryktet är ju alltså bara skitsnack men har lett till att oskyldiga hängs ut med namn på Sveriges vidrigaste sajt. Ta ansvar för vad dina följare ställer till med och gör ett tydligt inlägg om att den som började sprida ryktet har dementerat?! Varför säger du inte ifrån till dem som fortsätter hetsa om detta falska rykte? Jag hittar inte ursprungskommentaten och dementin nu pga pekar ej läsa igenom massa sidor av spekulationer men du får helt enkelt ta och leta upp dessa och säga åt dina läsare att lägga ner elakt osant skvaller? Jag känner ingen av de inblandade men kan inte tänka mig att Nöjesguiden menat att din blogg ska vara en plats för sånt här? Det är olagligt med förtal.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Helt rätt! Jag har precis publicerat ett sådant inlägg! Tack!

   1. L skriver:

    Bra men du har ju låtit allt förtal ligga kvar… rensa bort dessa inlägg där du själv uppmuntrat till spekulationer genom att ba ”klart man blir nyfiken”. Sandra beskriver djup sorg på sin blogg och du gör ett snaskigt inlägg om att du vill veta varför. Du har ansvar för stämningen här. Om en sån här blogg ska finnas så bör den väl ha gott uppsåt och inte vara som en läskig Hänt i veckan. Kanske läge att fundera över vad du är en del av. Ta chansen att göra nåt bra av det som du och dina läsare ställt till med.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Fast…är det förtal att tro att någon är gay? Hur kan någonting som är helt naturligt och normalt vara förtal?

     1. L skriver:

      Meh. Självklart inte. Eh, har nån ens påstått att nån blivit ”anklagad” för att va gay? Vem år 2017 skulle tycka att det var förtal att gissa att ngn e gay?

      Är själv gay for your info. Det är förtal att påstå att Sandras namngivna bästa vän låg med hennes dåvarande pojkvän.

      Märks vem av oss som tycker det e sååå udda att va gay. Annars hade du väl tänkt på att peka ut en känd persons relativt okända vän som en backstabber och ett as kanske var vad jag syftade på.

      Dessutom: Sandra har skrivit klart och tydligt att hon INTE kommer berätta på sin blogg. Och att hon INTE vill att folk ska spekulera i kommenterare. Ändå skriver du ett inlägg där du hetsar folk att spekulera.

      Skräp dig 🙂

     2. L skriver:

      Skärp dig*

 20. hanna skriver:

  Till ”L”. sluta lek sandras lilla soldat. sandra är mkt väl medveten om att det kommer att spekuleras när hon själv hintar hit å dit om vilket svin Magnus är. Hon hade lika gärna kunnat inte skriva ngt om det, utan bara att hon är väldigt ledsen, men nu skrev hon saker som självklart gör folk nyfikna. tycker ingen hetsar någon till att spekulera. om sandra ber folk inte spekulera i hennes blogg tycker jag man ska respektera det, men snälla, hon vet att folk kommer göra det på andra ställen. att säga a men sen säga till andra att inte fungera kring b är både naivt och dumt. säg ingenting isåfall!

  1. L skriver:

   Skrev du just att en chockad och förkrossad människa får skylla sig själv om folk sprider rykten om hennes bästa vän? Ehm. Ok. Så kan man ju resonera om man e helt befriad från empati. Men: Den ”logiken” håller inte för den felaktigt utpekade bästisen till S har nu fått ett rykte på Flashback med mera om att va världens taskigaste vän. Och han har fan inte skrivit a och inte b i ngn blogg vad jag vet? Fint att du är stolt över att känna dig smart men trist att du överskattat det :).

   Denna blogg och dess kommentarsfält är verkligen obehagligt. Varför vill man göra saker värre för ngn som har det svårt?

   1. LL skriver:

    vad gör du här då?

 21. Dandy skriver:

  De hade en trekant med Channa Rogsten och Magnus blev (var?) kär i Channa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla