Jockibois låt gick upp på Spotifys förstaplats direkt!!!

13:30 15 Feb 2017

Jockiboi:

Skärmavbild 2017-02-15 kl. 10.55.38.

Tror ni det blir någon video nu?

Skivbolaget ville tydligen vänta 2 veckor med att släppa videon och var inte så glada när Jockiboi lovade sina läsare att han skulle släppa den direkt om låten klättrade upp till plats 1.

Och på första plats är den!
Stort grattis!!!

Tack för tips, Linda!

30 kommentarer | “Jockibois låt gick upp på Spotifys förstaplats direkt!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Herregud skriver:

    Kan du inte kolla på Matplatsens blogg? Det är ju helt sjukt hur mycket omärkt reklam man kan klämma in på en blogg, Älskar hennes recept men stör mig så mycket på att bli lurad att jag inte vill gå in där längre…

    1. AJ skriver:

      Jag tar för givet att ALLT är reklam på hennes blogg. Hennes recept är toppen, jag lagar massor av dem. Resten av bloggen är sjuklig konsumtionshets.

      1. Anonym skriver:

        Samma sak med fyra årstider på landet. Hon märker sina inlägg men hon gör det fel

        1. Anonym skriver:

          Skönt att fler uppmärksammat Fyra årstider (och Matplatsen)

      2. Stina skriver:

        Men hon driver ju ett företag! Det är ju ingen personlig blogg?! Hon är ju öppen med att hon är ett företag!!? Förstår inte vad du anser hon gör fel??
        Jag uppskattar Matplatsens alla tips, mig spelar det ingen roll att det är reklam – hon märker ju tydligt sina inlägg med reklam och adlinks. Att hon delar med sig av så mkt från sitt personliga liv med familj och vänner känner jag bara är generöst!

    2. M skriver:

      Anmäler ni inläggen som är omärkta? Om inte så är mitt tips är att göra det, annars kommer hon ju fortsätta i samma spår.

      Visst att det kan ha sina fördelar med att camCam skriver om det här på hennes blogg, men det är ju trots allt anmälningar till RO/KO som kommer bidra till störst förändring (förhoppningsvis). Och anmälningarna står ju inte CamCam för, det gör vi läsare.

      1. Herregud skriver:

        Anmälde faktiskt hennes senaste Nextorypost för att jag blev så himla irriterad.

        1. M skriver:

          Innan den blev uppmärkt eller? För den är reklammärkt nu iaf…

          Scrollade igenom några sidor på hennes blogg och hittade inget omärkt förutom det allra senaste inlägget som innehåller en adlink för Ellos som inte är märkt. Kan det vara så att hon varit inne i efterhand och märkt upp allt eller ser ni något som inte jag ser?

          1. Herregud skriver:

            Ja, innan hon reklammärkte den. Misstänkte att hon skulle göra så, kopierade hela posten i anmälan.

          2. Herregud skriver:

            Och så får jag ju tacka Viktoria som fixade det! ? Roligare att läsa när jag vet att det är reklam.

  2. Emma skriver:

    CamCam, jag har en fråga!
    Jag ser på Instagram att folk med poddar, delar infon om ”Ny pod ute” men egentligen, borde inte det markeras som reklam?

    Sen vill jag bara spy lite galla över Pernilla Wahlgrens och Katrin Z otroligt nonchalanta inställning till reklammarkering!!! Såg för ett tag sedan att Pernilla gjorde reklam för sitt vin, alltså alkohol… Och Katrin, varenda jäkla dag gör hon reklam för sitt företag och inte ens ett jävla hashtag #AD kan dessa damer bidra med!! Usch…

    1. Susawoo skriver:

      Vet inte om det var dig jag skrev det till, men jag säger samma sak igen. Artister och skådisar gör ju så hela tiden. Delar när de ska uppträda och var, när filmen har premiär, röstningsnummer etc. Tänker du likadant där?

  3. Otålig skriver:

    Nääääär kommer gilla-knappen tillbaka??

    1. LA skriver:

      +1 på den!

      Hur lång tid kan det ta egentligen?

  4. N skriver:

    http://lindablom.se/2017/february/ett-besok-i-kavats-fabriksbutik.html#comment

    Är det någon som tycker att ett sånt inlägg känns genuint? Jag tycker det känns oerhört inställsamt och lökigt..

    1. AJ skriver:

      Linda påstår alltså att inlägget inte är reklam? Hon som har en relativt stor och välbesökt blogg skriver ett sådant där långt, superfjäskigt inlägg om skoföretaget UTAN att få något för det?
      Det tror jag inte ett dugg på.

      1. Kattis skriver:

        Tänker att man eventuellt skriver fjäskigt för att man hoppas på framtida samarbeten? Vet att hon lyft kavat förut men mer genom deras återförsäljare (typ ellos) eller har jag fel? Nu kanske hon siktar på på spons direkt från guldgruvan 🙂

  5. Carro skriver:

    Jag har funderat på en sak; har dessa företag som samarbetar med sociala medier-profiler någon slags ”policy” eller kurser med inspiration för hur personerna kan marknadsföra/visa på samarbetet? Har de något annat krav på personen utöver att den ska ha många följare/stor (ev) kundkrets? FÅR de ha krav? Hur går det till? Sjukt nyfiken. Jag tycker att all denna marknadsföring och reklam överlag är SJUKT torftig och tråkig och ofta konkurrerar den också ut övrigt innehåll som inte är reklam. Jag fattar att alla dessa profiler behöver samarbeten för att kunna livnära sig på det, men ibland undrar man ju hur företagen egentligen vill framställa sig själva. Som det ser ut idag är ju reklamen extremt ickekreativ (i mitt tycke). Finns det ens någon som orkar läsa igenom inlägg som t.ex detta: https://frureinhold.se/2017/02/13/en-rosbox-till-alla-hjartansdag/ Kanske ett dåligt exempel, men ni fattar nog hur jag menar.

    Big ups till Therese Lindgren däremot! – hon väver in reklam och samarbeten på ett kreativt och bra sätt som inte konkurrerar ut ett intressant/kul innehåll.

    1. Anonym skriver:

      Det är varierar enormt. Vissa företag kan ha som krav att inlägget ska ha 400 ord. Innehålla specifika länkar som är länkade till speciella meningar. Detta är ofta företag som vill få en bra google placering.

      När det kommer till mer långvariga samarbeten så är det mer fria händer men naturligtvis kan företagen ha en idé om hur de vill att det hela ska framställas och då måste bloggaren och företaget komma överens.

  6. Anonym skriver:

    Är det någon som lyssnat på My o Åzas podd? Stod ut ca 5 min, två högljudda kvinnor som överröstar varandra. Inga behagliga röster att lyssna till.

  7. Anonym skriver:

    Claudia Galli Concha verkar också ha problem med att markera reklam. #tips brukar det kallas där. Ibland blir det korrekt märkt i efterhand men inte alltid.

  8. Vickan skriver:

    Kan någon snälla förklara för en omusikalisk tant som jag vad egentligen det är ”Jockiboy” bidragit med i denna låt? Jag hör bara en tjejs röst, men som sagt, jag förtår inte riktigt detta med musik heller

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tänk Avicii. Han skriver och producerar men sjunger aldrig själv. Lite samma sak här. Jag antar att Jocke skrivit och proddat.

    2. Vivvi the one and only skriver:

      Han har djat musiken. Djs sjunger sällan. enda jag kan komma på som gör båda är Rebecca och Fiona och Ikona pop

      1. Bloggbevakning skriver:

        Men Icona Pop skriver inte sin egen musik. Det gör Avicii och eventuellt Jockiboi..Jag antar det.

  9. Felle skriver:

    ”Jag vill regissera Batman.” Jättebra med mål Jocke men chilla lite.

  10. Margit skriver:

    Personligen ser jag det bara som ytterligare ett bevis för hur kass (enligt mig) musiksmak många har. Men så är jag också en bitter människa.

    Fast med jävligt bra smak. Såklart.

  11. ah skriver:

    Han släppte musikvideon för 20 minuter sen 🙂

  12. Katja skriver:

    Älskar den! Kan inte sluta lyssna!!! Jävla bra ✊✊✊

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg