STOPP!!

10:26 17 Feb 2017

Nu vill jag att ni slutar spekulerar kring Sandra Beijers expojkväns eventuella läggning eftersom det är ren och skär ryktesspridning grundat på en kommentar från en läsare som inte har en aning, enligt henne själv!

Jag vill heller inte se att ni hänger ut främlingar med namn och anklagar dem för att ha antastat småtjejer. Så länge någon inte blivit dömd så FÅR sådant inte förekomma här!!

Lite skärpning nu tack!!!

19 kommentarer | “STOPP!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Du kanske ska redigera kommentaren med en länk till en facebooksida där någon skriver ut mannen som anklagas för att antasta unga tjejer samt hans namn…

  1. Bloggbevakning skriver:

   Done! Tack!

 2. Annika skriver:

  Men vilken dubbelmoral! Du Camcam gör först ett inlägg där du uttryckligen frågar vad som kan ha hänt. Sedan kommer naturligtvis spekulationerna och då är det inte ok?

  Har du inget ansvar själv för vad du sätter igång?

  1. Anonym skriver:

   Men det är ju skillnad på folk och folk fattar du väl! *ironi*

   Det var även ok att skriva ett helt inlägg om Micah och hennes mycket äldre ”pojkvän”, dra igång spekulationer om pedofili vilket ledde till att Elaine hakade på och slog på stora trumman och startade på så sätt ett enormt drev mot Micah (och en icke dömd man), men inte ett ord om att det var fel.

   Fantastiskt!

  2. Malin skriver:

   Hon får ju trafik, trafik är pengar…

 3. J skriver:

  Alltså, jag tycker detta är lite dubbelmoral. I vissa inlägg där det förekommer häxjakt och vuxenmobbning så heter det att ”camcam inte kan styra över vad sina läsare skriver”, tydligen så kan hon det, eller gäller det bara bloggare som Camilla tycker om?

  1. Anonym skriver:

   Upplever också en stor skillnad mellan lite mer ”creddiga” bloggare som Camcam verkar gilla även privat och andra bloggare. Hade det här handlat om Pernilla Wahlgren eller Gabjossan hade det knappast blivit nåt stopp-och-belägg-inlägg.

   1. Anonym skriver:

    Ännu mindre om det va tyra eller anna book ;p

 4. Anonym skriver:

  Ja, spekulationerna gått helt överstyr.

  Men nu undrar jag hur du tänker när du skriver ett inlägg med titeln ”Hur kan man inte bli nyfiken?” och där skriver ”Alltså, vad fan kan människan ha gjort som får henne att skriva så här?”. Du uppmanar ju läsarna att spekulera. Och du måste ju ha blivit varse in vid det här laget att folk här gärna spekulerar hela vägen till månen och tillbaka. Har du inget eget ansvar i detta menar du, utan det är bara läsarna som ska skärpa sig?

  1. Anonym skriver:

   Men eller hur! Alltså ursäkta språket men vad fan, skriv inte om den här affären om det sen är locket på vad gäller spekulationer! Och rubriksättningen och texten var ju spot on-alla blir såklart jättenyfikna och hade börjat spekulera oavsett. Camcam sluta kassta skit på läsarna och ”spekulanterna” vars forum du gett dom, det var du som serverade upplägget och klart läsarna surnar till när du sen kritiserar dom.
   Mvh en som varesig läser Beijers blogg eller ”spekulerade”/skvallrade i kommentarsfältet till inlägget.

 5. Anonym skriver:

  Detta från Forni tyckte jag passar ganska bra in till detta inlägg. En lite mer utförlig förklaring kring varför hon inte gillar bloggbevakning. Att det inte är pga kritiken och granskningen. Utan för att bloggbevakning är en plats där det ”frodas hat, sprids falska rykten och människor gottar sig i att snacka ner/trycka ner/sprida rykten om andra människor.”
  Hoppas att ni alla kan ta en minut och läsa och försöka förstå vad det är många upplever vara problemet med den här bloggen. Och jag hoppas att ni kan hålla er sakliga och inte skriva elaka saker om ni känner för att ge respons.

  ”Jag har absolut inga problem med kritik kring vårt/mitt jobb och det vi skapar. Att hon skriver om mina skor, eller ogillande om min bok, är kritik som jag kan ta – det är ju kultur och skapande vilket man får ta att det recenseras. Jag har aldrig någonsin blivit ”arg” på någon som har skrivit negativt eller kritiskt om mitt jobb (där räknas även de som kritiserar samarbeten på ett KORREKT sätt och inte tror sig veta eller drar egna slutsatser, då blir det istället ryktesspridning och antaganden).

  Du kan ju inte på allvar gömma dig och henne bakom enbart detta? Det här är ju LÅNGT ifrån allt hon skriver om när det kommer till influencers och det vet både du och jag. Det är en plats där det fullkomligt frodas hat, sprids falska rykten och människor gottar sig i att snacka ner/trycka ner/sprida rykten om andra människor. Otroligt missunnsamt och lågt.

  Rörande regler kring reklammarkering etc. så har inte Camcam NÅGONTING med den ständiga utvecklingen som sker när det kommer till reklammarkering. Utvecklingen går åt rätt håll för att RO är ute och föreläser + utbildar oss influencers om ämnet (2016 är första året det började med det), inte för att en skvallerblogg tror att precis ALLT som skrivs i diverse bloggar är reklam (och för den delen inte verkar veta skillnaden på annonsering och PR som RO är ute och utbildar oss om).

  RO jobbar med att kritiskt granska bloggindustrin. Hat och mobbing i en blogg tänker jag aldrig någonsin acceptera, och det finns mer sådant i BV än vad det finns kritisk granskning (alla kommentarer inräknat). Om du vill tro att det du, BV och resten av följarna gör är okej så får det stå för dig men jag tänker aldrig någonsin hålla med dig i det här.”

  1. Anonym skriver:

   Tänker inte kommentera huruvida Forni har rätt eller ej med det hon ovan skriver att hon aldrig kommer hålla med om.. det var precis det hon gjorde mot Anna Hibbs i Redgerts podd. Spekulerade, snackade ner och spred rykten.

   1. Anonym skriver:

    Jag har inte lyssnat på podden, men har sett nån kommentar om det här tidigare.
    Jag tänker såhär, vi snackar nog alla illa om någon ibland och vi spekulerar alla om någon ibland. Jag tycker dock att man ska göra det privat och inte öppet på nätet.

    Skillnaden mellan att Forni pratar om någon i en podd och den här bloggen är att Forni är en enstaka individ som pratar om en annan individ. Sen stannar det där.
    På det här bloggen är det 100-tals, kanske 1000-tals individer som snackar om andra. Det som skrivs om här kan dessutom lätt hittas via en sökning på google.

    Forni menar ju att den här bloggen är en mötesplats där det ”frodas hat, sprids falska rykten och människor gottar sig i att snacka ner/trycka ner/sprida rykten om andra människor.”. Och det håller jag med henne i. Samma beskrivning skulle däremot inte kunna tillämpas på podden du syftar på.

    Försvarar inte Forni om det är så att hon sagt något dumt om någon annan i en podd. Utan menar bara att det är stor skillnad på det och vad som händer här på den här bloggen.

  2. Hann skriver:

   Ja mobbningen av Anna Book tex är ju helt vansinnig. Tycker om den här bloggen i övrigt, men just hetsen mot vissa människor och vuxenmobbningen är ett tråkigt inslag.

 6. Andy skriver:

  Tack!

 7. Emmi skriver:

  Men CamCam, du spekulerar ju själv friskt om Catten af Tälja. Visst är hon dömd tidigare för bedrägeri, men du spekulerar ju om nya bedrägerier, något hon inte ännu är dömd för och enligt din logik då inte heller borde få spekuleras om här.

 8. Malin skriver:

  Det finns inga bevis förutom det som po nymamman skriver. Om personen har gjort allt som påstås så borde en anmälan göras. Varför har så inte gjorts? De länkar som kommer upp vid sökning gäller en dressyprofil som faktiskt är dömd. Varför skriver hon inte om detta? Den personens övergrepp pågick i åratal. Hon gör ju även ett enormt stort fel när hon skriver att det BARA räcker med ett sms inom travet. Så är ju verkligen inte fallet utan där har det legat ett stort arbete bakom att bara få till anmälan. Travets centralorganisation gör heller inget nämnvärt så hon kan knappast dra nytta av det. Sen finns det en stor skillnad mot ponnymamman och travbloggarna. De baserade inte sina inlägg på hörsägen och framförallt så har de diskuterat den rådande attityden i allmänhet, verkligen stått upp för feminism – inte bara skapat drama.

 9. Challizz skriver:

  Men helt jävla ok att snacka skit om mig och MIcah va och hänga ut våra namn för något som var PERSONLIGA ÅSIKTER och inte fakta, för att vi ville vara med hela #NoHate grejen? Jag ville inte bli uthängd på det viset, men det var tydligen hur ok som helst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla