Swishat!

13:00 13 Feb 2017

Amanda som behövde hjälp med sin enkät skrev ju att hon skulle donera 5 kr för varje inkommet svar så lilla Sessan skulle få leva – mer om det HÄR.

Pengarna har gått iväg och vi vill alla säga ett stort tack till alla ni som var med och bidrog!!!

Skärmavbild 2017-02-13 kl. 12.48.32

17 kommentarer | “Swishat!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Clara skriver:

    Både Hannalicious och Andrea Hedenstedt har fått en gratis natt på Sheraton och prova på deras alla hjärtans dag paket, Andrea skrev ut detta lite smått i sitt senaste inlägg, medan Hanna skriver det som att hon ”bjöd sin vän Anna” på en natt. Hmm, borde inte detta märkas ut???

  2. Clara skriver:

    Hoppas du fattar!

    1. Anonym skriver:

      Vem ska fatta? Fatta vad? Fattar du ens själv vad du menar?

      /En som inte fattar någonting av den där kommentaren

  3. Clara skriver:

    Både Andrea Hedenstedt och hannalicious har fått prova på sheraton hotels alla hjärtans dag paket gratis, Andrea skrev blygsamt ut det i sitt senaste inlägg medan Hanna skrev det som ”hon bjöd sin vän Anna på en romantisk middag och natt”, hallå?? Borde inte detta märkas ut??? Spons?

  4. Clara skriver:

    Vet inte vad som händer med min kommentar men Hannalicious märker iNTE ut att hon fått sin natt på sheraton hotel sponsrad utan skriver att hon bjudit sin vän Anna. Andrea H märker ut det blygsamt

    1. Anonym skriver:

      Tror vi fattat nu

  5. Monica skriver:

    Nu är Janne inne och idiotförklarar JT’ läsare.?

    1. Anonym skriver:

      Snarare läsaren som idiotförklarar Johanna.

    2. Anonym skriver:

      Personligen så tycker jag det är lite patetiskt när ens man måste gå in och försvara istället för att göra det själva. Till och med hänt mig i tvättstugan, om jag som är singel kan hantera konflikter i tvättstugan själv så förstår jag inte varför vissa måste ta med sin man, patetiska tanter gör så. Den enda gången mannen ska förvara sin kvinna är när det är andra män som försöker starta ett bråk eller snackar skit.

  6. Anonym skriver:

    Fantastiskt!?

  7. Catlady skriver:

    Underbart att höra! 🙂 Jag swishade också och är glad att vara med i det här. Jag har varken instagram eller facebook, kan du CamCam uppdatera här på bloggen hur det går för Sessan?

  8. Mli skriver:

    Malin Wollin startade en insamling åt en läsare som önskade köpa en husvagn åt sig själv och familj. 45 000kr fick dom ihop!
    Sånt här ger mig verkligen hopp i Trump och SD-tider. ?

    http://blogg.amelia.se/malinwollin/2017/02/11/sitter-du-ner-biggan/

    1. Anonym skriver:

      Fint!

      Jag vill köpa en häst, har råd att ha en – men har inte pengarna till själva hästen. Feel free to starta en insamling åt mig också…?

      1. Mli skriver:

        Kan swisha dig en femtiolapp till en häst (precis som jag gjorde för Biggans husvagn) – OM du startar en insamling för den katt jag vill ha men inte har råd (den kostar 12 000kr). ?

        1. Anonym skriver:

          Men gulle dig! Deal ?

        2. Susawoo skriver:

          Katten jag vill ha kostar också 12000kr… Jag är allergisk så måste köpa en sibirisk (har redan testat via beröring och gosegos vad jag tål och inte tål). Tur för mig att jag har råd. Blir det insamling kan jag swisha ett bidrag! 🙂

          1. Mli skriver:

            Haha, det är sibirisk jag också vill ha! Eller vill och vill, för mig hade det funkat med en huskatt… min sambo är dock allergisk och förhoppningsvis tål han sibirisk. Ska tvinga honom att gosa med en snart så vi får reda på om det funkar eller inte.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG