Uppdatering för Lilla Sessan!

11:30 14 Feb 2017

Läs mer här och här.

Skärmavbild 2017-02-14 kl. 10.44.22 unnamed

8 kommentarer | “Uppdatering för Lilla Sessan!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sanna skriver:

    Skulle det vara cancer så är det ingen ide att operera. Tyvärr så har katter sällan godartade tumörer som hundar och då är det dumt att utsätta katten för en massa plågsamma operationer och dyra kostnader :/

    1. Maja skriver:

      Vi valde att operera bort vår katts (elakartade) tumörer. Tyvärr så kom de tillbaka efter bara nåt år och eftersom hon då var 15 år tyckte vi att det var för jobbigt för henne. Jag tycker att man ska göra vad man kan för sitt husdjur men nånstans måste man dra en gräns och tänka på djurets lidande.

      Min katt är 14-15 år (haft henne sen jag var 10) nu men jag kommer nog inte skaffa en katt igen efter henne. Tycker att det är alldeles för plågsamt när de dör.

    2. Anonym skriver:

      Kan det absolut vara. För min katt var operationen lyckad! Tänk på att lidandet för en operation varar i ca 2 veckor (fruktansvärd tid dock) medan katten kan leva ett helt lyckligt liv efter det! Så resonerade jag och är väldigt glad att jag gjorde det 🙂 skulle göra ALLT för min misse, skiter fullständigt i vad det kostar.

  2. M skriver:

    -Åhh, skönt för Sessan att vara hemma igen. Hoppas hon tillfrisknar av medicineringen. Kram!

  3. Lovisa T skriver:

    Thomas Sekelius har släppt en låt, och visst att förväntningarna nog är i botten efter diverse blogglåtar vi fått höra genom åren, men den här är faktiskt bra! Handlar om hans resa att komma ut och bli sig själv. Det är så fint att han kan nå ut och hjälpa och inspirera så många unga. https://open.spotify. com/track/273KFpOFtPJqAJIGzwJax1

  4. Anna skriver:

    Gläder mig mer än Elena Belles graviditet.

  5. Joanna skriver:

    Åh!!! Jag har väntat på denna uppdateringen, hoppas att kissen blir helt återställd. ❤️

  6. anonym skriver:

    Ja hoppas söta kissen blir frisk. Det skulle vara toppen. O vad bra insamlingen blev. Älskar katter kram.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg