Det får räcka med EN gång!!

08:00 31 Mar 2017

Tyra Sjöstedt:

(null)

Orkade hon bara locka håret och sminka sig en enda gång eller? Varför skulle hon annars posta samma bild om och om igen fast med olika text?

Tänker hon att det nog inte märks? Ungefär som när hon hon tog alla hundra bilder inne på samma toalett vid samma tidpunkt och bara bytte till olika outfits helt obegripligt.

 

9 kommentarer | “Det får räcka med EN gång!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mikaela skriver:

    Hon lägger nog inte så mycket fokus på det, känns oviktigt 🙂 Kanske orkade hon bara sminka sig en gång.. Du vet ju själv hur det är. O jag med! #önskarmanvarpiffigare

    Jag tittade! Ingen skärmskudde. Inga popcorn. Väldigt odramatiskt! O helvete om det stämde med sjukhuset… stackars!

  2. Anonym skriver:

    Förlåt, men jag kan inte låta bli att känna att du faktiskt verkar lite avundsjuk på Tyra. Ser ingen annan förklaring till varför du ständigt ska hacka på allt hon gör, och inte minst på hennes utseende. Är inte du runt 40 år också? Varför beter du dig som en 15 årig osäker brud från högstadiet? Pinsamt.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Avundsjuk? 🙂

    2. anonym skriver:

      Vad finns det att vara avundsjuk på kan inte komma på något! Trevlig helg camcam.

    3. :) skriver:

      Avundsjuk på någon med psykisk ohälsa, någon som inte lyckas behålla någon vän eller pojkvän och som dessutom är konstant sjuk eller skadad.

      Ja. Jag känner hur jag också är riktigt riktigt avundsjuk.

      : /

  3. Matilda skriver:

    Ganska onödigt inlägg faktiskt alla (okej, nästan alla) lägger upp samma bild flera gånger, kanske inte med så kort mellanrum men det händer, ofta. Och vem bryr sig? Instagram är en app man scrollar sig igenom så om samma bild dyker upp igen och igen, so what? Elena Belle (fast kommer alltid säga Natacha Peyre) har tex. lagt upp ett kollage på sig själv endast iklädd mössa 5-6 gånger fast där kan jag hålla med om att det är liiite för återkommande.
    Och på tal om Peyre så uppmärksammade jag att det finns en Instagramperson som låtsas vara henne, riktigt creepy. @krivanszkynati hen har tom. en fake facebook och allt. Vem är dessa personer som kapar andras identiteter och låtsas leva deras liv?

  4. Anonym skriver:

    Finns flera som lägger upp samma bilder flera gånger exempelvis Myggan, inte så tätt kanske utan med lite längre mellanrum mellan bilderna. Kanske inte så jättevanligt att folk gör så men Tyra är som sagt inte helt ensam om det fenomenet.

  5. Ellen skriver:

    Hon är helt enkelt nöjd med bilden. Inga konstigheter.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp