Hipp hurra!!!!

10:56 27 Mar 2017

Ebba Von Sydow:

(null)
Ebba och hennes familj har fått tillökning i form av en liten son – uppdaterar hon via Instagram!

Stort, stort grattis från mig och Tjocka Hetsätarkatten!
(Och till er som undrar varför Lilla ‘Nöboll inte är involverad när det kommit en ny sociala medierbebis till världen så låter hon hälsa att ”she is more of a wedding kind of a cat” som bidar sin tid helt enkelt.)

Jag borde kanske bett om att få min lilla blindtarm i en liten skål att visa upp för mina följare på samma sätt för att håva in gratulationer?
?
I så fall skulle hen fått namnet ”Tuva-Conny Blindis Gervide Von SÖS Af Kladdberg”.

21 kommentarer | “Hipp hurra!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
    1. Anonym skriver:

      Bra fråga! Och patetiskt svar, haha! Hon antyder alltså att den som frågar ljuger eftersom ”det är internet”!? Själv tror jag Mogi ljuger ganska bra själv, det är väl klart att de flesta av hennes resor är sponsrade, hur dumma tror hon att vi är!

    2. SaraF skriver:

      Aha, hade ingen aning om att hon jobbar som hotellkonsult? Trodde det krävdes att man jobbat på hotell i flera år och antagligen hade någon form av utbildning.

      Men ändå supercoolt att hon jobbar bortom bloggen!

      1. Anonym skriver:

        Enligt det som skrivs på bloggen så har hon ju jobbat på hotell i flera år, men att jobbet varit ett okonventionellt kringflackande mellan olika hotell och inte ett traditionellt knegande.

      2. Anonym skriver:

        Alltså ”hotellkonsult” är väl ett annat ord för att hon reser runt och bor på olika hotell och skriver om dem?? I hennes värld, alltså…

        1. Kallis skriver:

          ”De senaste 7 åren så har jag nischat bloggen mer mot resor då det är min största passion och jag har byggt upp en stor kunskap inom just lyxhotell, har även byggt upp ett nätverk av kontakter på hotell runt om i världen så det var där mina första kunder började komma från, de gillade det jag gjorde och så började jag få mina första konsultuppdrag hos olika hotell där jag hjälper dom med konceptutveckling vilket är fantastiskt roligt”
          Kan nagon fraga vilket/vilka hotell hon har konceptutvecklat for? (sjalv kanner jag mig allfor generad pga mesig och konfliktradd).

      3. Sara skriver:

        Det är jag som har skrivit de där kommentarerna. Och jag kan meddela att vete fan vilken planet hon lever på för mitt hotell behöver sannerligen inte henne som hotellkonsult haha. Det var det mest skrattretande svar jag sett. Hon har flera gånger mailat om att hon vill komma och bo kostnadsfritt mot att hon skriver om oss på bloggen. Så det är ju inte för att komma och konsultera oss hur man ska driva hotell. Jag har jobbat i hotellbranschen över 10 år och har aldrig hört ordet hotellkonsult och då jobbar jag inte på något litet hotell.

        1. SaraF skriver:

          Jo, hotellkonsulter finns. Men jag har alltid förknippat dem mer med den strategiska finansiella biten.

          Mogi jobbar med stor sannolikhet mer med en annan bit. Men tråkigt att hon inte skrivet mer om sån i sin blogg. Det hade varit tio gånger mer intressant att läsa om hennes konsultjobb än när hon och hennes kille bor på hotell och sen åter frukost på rummet.

          Överlag mycket potential på hennes blogg men det stannar liksom alltid vid bilder på henne och hennes kille på hotellet (en bild i sängen på henne, sen när hon ler vid lite blommor och sen hennes kille när han läser en business tidning vid frukosten).

          Skulle vilja se så mycket mer av resmålet, tips vad man ska tänka på när man väljer hotell, hur man blir uppgraderad etc och ja lite mer redaktionellt eftersom hon trots allt kallar sina inlägg för redaktionellt material.

        2. Ann skriver:

          Mogi har ljugit hur mycket som helst på sin blogg. Hon skriver på sin Linkedin att hennes blogg är den största i Skandinavien…Att hon läste hela gymnasiet på Enskilda gymn, (privatskola i Sthlm), men tog studenten på Kungsholmen. Att hon läst marknadsföring på Bergs, glömde nämna ett det var en liten kvällskurs av några veckor.
          För några år sedan visade hon nya kläder på sin blogg varje vecka, och påstod då att de var hennes egna. Nästan allt kom från Stockholm Market, var lånade. När sedan S M butiken stängdes, tog de fina kläderna slut.
          Och att hon skulle jobba som hotellkonsult är svårt att tro på. För att bli en internationell konsult borde man ha läst några år på en hotellskola t ex i Schweitz. Mogis studentexamen lär inte räcka långt.

    3. Henrietta skriver:

      Det är först den senaste åren som har varit helt eye opening för mig när det kommer till bloggare och deras liv. Alla sakerna dom får uppleva, äta, bära…helt gratis.
      Ska tipsa om detta till mannen min som kör eget. Dags att ”konceptutveckla” hans verksamhet.
      Inte så att han bloggar men lite klassisk ”varor mot tjänster” -verksamhet kan ju vem som helst driva.

  1. Anonym skriver:

    Åh så gosigt! Så mycket hår han har redan ?
    Tycker Ebba verkar så trevlig och jordnära! Grattis till dom!

  2. Malin skriver:

    Såg du Ebbas instastory men print screen av ett mail från Hänt? Så fult kan jag tycka, att sitta och bevaka folkbokföringen för att se när/om nedkomsten har skett, och dessutom hänvisa till detta i samband med kontakt med nyblivna mamman. Borde väl inte vara förvånad, men jag tycker det är att gå över gränsen…

    1. Anonym skriver:

      Såg det också, helt sjukt. Vilket jäkla jobb att ha….(reportern alltså)

  3. Anonym skriver:

    Tyra ska vara med i Malou igen på fredag… undra om hon kommer vara lika hög på tabletter denna gången??! Hon ska berätta om sin resa, vilken resa tänker jag då? Ska hon berätta hur hon blev av med fästman och sålde alla hästar? Hennes tablettmissbruk har hon ju redan pratat om.

    1. Regina skriver:

      Shit vilken taskig kommentar? Alla vet ju att Tyra haft en massa motgångar. Har börjat gilla den här bloggen men kommentarer som denna gör det såå mkt tråkigare. Wtf
      http://www.zaitzova.com

      1. Anonym skriver:

        Ja tyck du så, sanningen kanske är elak ibland! Undrar som sagt vad hon har att prata om i tv? Det är en uppriktig undran och undrar varför hon inte har någon självbevarelsedrift och håller sig undan från sociala medier

    2. The real Hmm skriver:

      Ja jag tänker på det.

      Alla ”ni” som nu fortfarande hyser en massa agg mot henne för ”allt hon gjort”.

      De flesta av er har hon aldrig gjort något mot personligen men….

      …ändå är ni så arga.
      Har ni tänkt på att en massa saker gjorde hon när hon var missbrukare?

      När någon är på droger så är den inte sig själv. Den har lätt för att bli arg och göra överilade saker. Vara impulsiv.

      Det är kanske inte en ursäkt MEN en förklaring som borde vara så god som någon för alla er som bara följt hennes blogg att släppa det där.

      Hon var inte sig själv!

      Ni som är argast på henne är om jag förstår kommentarerna rätt i åldern mellan 30-50 år. Det gör mig ledsen att man i den åldern inte bra kan rycka på axlarna och låta något vara bygones.

      En blogg dessutom.

    3. Anonym skriver:

      Hur vet du att Tyra var hög på tabletter?

      Vari ligger skillnaden att Camilla skriver inlägg ”hög” på morfin? Borde hon inte också ha självbevarelsedrift och hålla sig undan?

      1. Daniela skriver:

        Tyra har sagt att hon var hög på tabletter på Malou…

      2. Bloggbevakning skriver:

        Skillnaden är att jag fick ytterst lite morfin pga en blindtarmsinflammation. Tyra åt Tramadol och köpte dem svart på nätet för att hon var beroende och inte kunde sluta. Eller gör du ingen skillnad på aktiva alkoholisters sätt att konsumera och någon som tar ett glas vin till maten heller?

  4. anonym skriver:

    Nöboll är nog mer layback o THK ja han njuter nog o synas o höras. O det gör han rätt i!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg