Lilla bortskämda unge…

16:00 21 Mar 2017

Hannalicious:

Ah, ni ser benet va? Kissiemetoden igen!

Inte nog med att Hannalicious hellre köper designväskor istället för att hjälpa till med att betala handpenningen på sin lägenhet utan hellre låter sina föräldrar betala för den.
Nu orkar hon inte ens följa med på lägenhetsvisningar utan det får hennes föräldrar också göra medan hon ligger hemma på sofflocket och pillar sig i naveln och dricker rödvin.

Är det för sent att anmäla någon till kommande säsong av ”Ung och bortskämd”?
Jag tror vi har en prima kandidat här annars.

30 kommentarer | “Lilla bortskämda unge…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lina skriver:

  Hon mådde ju inte bra, därför orkade hon inte följa med på lägenhetsvisningarna

  1. R skriver:

   Men bara en stund efteråt mådde hon super och sprang iväg och fikade med lite vänner. Myyyyyys.

   Nej, #teamCamCam all the way!

  2. Anonym skriver:

   Haha ja, fast dagen innan orkade hon ändå promenera runt ”flera timmar på stan” trots feber. Hon har ju själv erkänt att hennes föräldrar hjälper henne hur mycket som helst med ALLT, och att hon inte visar uppskattning tillräckligt. Så ja, hon är nog väldigt bortskämd men hon verkar vara lite medveten om det i alla fall..

 2. jadu skriver:

  Alltså Hanna är ett skämt. I hennes frågestund så skrev jag en kommentar och undrade varför hon inte märker ut vissa av sina samarbeten, t.ex. att hon fick resan med Molly till Dubai sponsrad, men hon godkänner inte kommentarerna. Hon är väldigt bortskämd minst sagt. Aldrig haft ett riktigt jobb..

  1. Sanna skriver:

   Fast nu är du faktiskt helt fel ute. Hanna jobbade långt innan hon tog studenten. Jag minns tydligt att hon hade jobb vid sidan av skolan. I Australien hade hon flera olika jobb och hon har även varit au-pair. Fast nu kanske du räknar såna jobb som låtsasjobb?

   1. E skriver:

    Jag räknar inte au-pair som ett jobb i typ 7 fall av 10. Vet vissa som åkt som au-pair och faktiskt verkligen jobbat medan jag också vet många som åkt dit och varit barnvakt typ 2-3 ggr per vecka och sen bara fikat, festat, shoppat, rest

   2. Anonym skriver:

    om jag inte minns fel var ett av jobben att instagramma… riktigt jobb 🙂

 3. M skriver:

  Nu vet jag förvisso inte alls vem denna människa är men helt fascinerad över föräldrar som beter sig så här? Springer runt på lägenhetsvisningar åt en unge som inte ens orkar följa med fast hon dagen innan kunde promenera några timmar? Hon verkar vara vedervärdigt bortskämd, men med såna föräldrar så är det ju inte så konstigt.

  1. Alexa skriver:

   Håller helt med! Det är ju föräldrarnas fel, vad sysslar de med? Vad är det för curling-fasoner ?

  2. Kira skriver:

   Fast det är väl inte så konstigt eftersom det är deras pengar som investeras i lägenheten?

  3. Andj skriver:

   Fick höra av min professor på universitetet att föräldrar ibland följde med på uppropet första dagen på kurser, DET fick mig att höja på ögonbrynen hahaha

 4. M. skriver:

  Så himla fräscht med rävpäls.

  1. Siri skriver:

   Så trött på bortskämda wt! Aldrig hört talas
   om människan!!

  2. Egenremiss skriver:

   Lite enkelt, kanske. Hade passat bättre med minkpäls för att smälta in i sin socialgrupp/klass.

 5. Amanda skriver:

  Fräscht beteende..

 6. Fatima skriver:

  Vilken shaming folk kan kasta alltså. Varför tycker så många av er att man måste struggla igenom livet? Jag har haft lika mycket hjälp som Hanna, förutom det ekonomiska då min mamma var ensamstående med 4 barn. Hon gjorde och gör än idag allt för oss barn och vi gör idag (är 28 idag) allt för henne och varandra. Flyttade hemifrån när jag var 26, mamma tyckte att jag skulle bo hemma så länge det gick, spara pengar och köpa en lägenhet. Jag reste, bodde utomlands, köpte ”onödiga” saker och hade säkert kunnat flytta hemifrån mycket tidigare om jag inte gjorde det men idag uppskattar jag den chansen jag fick oändligt. Alla de i min omgivning som fick flytta ut/(blev utkastade) hemifrån när de va 18-20 är inte ett steg längre än mig idag i livet. Det kommer en dag i hennes liv när hon kommer stå på sina egna ben också, ni behöver inte gräma er över det.

  1. Anonym skriver:

   Det är väl det som är skillnaden – ni visar tacksamhet genom att hjälpa tillbaka. Det gör tydligeb inte Hanna.

   1. Anonym skriver:

    Vad vet du om det?

    1. Anonym skriver:

     För att hon själv medgett det?

  2. Karin skriver:

   Det handlar väl mer om hennes attityd än att de ska hjälpa till att köpa en lägenhet till henne. Bor också i Stockholm och alla mina vänner har fått en lägenhet av sina föräldrar i innerstaden men det har varit otroligt tacksamma samt engagerade i köpet, något som inte Hanna verkar vara. Det är skillnaden som folk reagerar på här.

   1. Anonym skriver:

    låter så sjukt när människor säger att alla i deras närhet får lägenhetsköpet helt sponsrat av föräldrarna (riktar in mig på Stockholm nu). Sen vet jag hur marknaden ser ut då jag flyttade till sthlm för lite mer än ett år sedan, så förstår varför det görs.
    Men hur kan alla ha råd att köpa lägenheter till sina barn för miljoner bara sådär?

    Själv kämpar man med olika andrahandskontrakt trots att min familj har kapitalet till sponsring, men de vill jag ska stå på egna ben samt att marknaden är helt galen 🙂

    1. Karin skriver:

     Kommer från Djursholm och mina barndomsvänner kommer från familjer där det är fullt möjligt rent ekonomiskt, därav så tvekar de inte att hjälpa till att få in deras barn på bostadsmarknaden då det krävs mellan 3,5 – 4 miljoner för att få 30 – 35 kvm i Vasastan eller på Östermalm.

     1. rmfarlser skriver:

      Jag måste erkänna att jag har lite svårt för detta med att ge sitt vuxna barn en lgh på det viset (om vi snackar om vad som är det bäst fostrande alltså för eg. skiter jag i vad folk vill lägga sina egna pengar på).

      Sedan, om man nu ska hjälpa, måste man skicka ungen hela vägen till toppen (Vasastan t.ex.)? Om ens vuxna barn bara ska ”komma in på bostadsmarknaden” kan de väl iaf få kämpa sig uppåt från en lgh i Haninge eller något, haha.

     2. Anonym skriver:

      ja själv har mina föräldrar också kapitalet men aldrig att de sett till att köpa en lägenhet i Vasastan eller Östermalm till mig.
      Som en nämnde: att det dessutom måste vara i de allra finaste områdena låter lite galet i mina öron.

      Men marknaden ser tyvärr ut som den gör och det är otroligt hårt och näst intill omöjligt att köpa eget.

     3. Anna skriver:

      Det är en säkrare investering att köpa en lägenhet i innerstaden, när bostadsmarknaden i Stockholm stagnerar eller kraschar så kommer lägenheterna i Östermalm samt Vasastan inte sjunka lika mycket då det är så extremt attraktiva områden men om du exempelvis köper en lägenhet i Haninge så kommer den känna av kraschen otroligt mycket mer.

      Så har man pengarna så är det en säkerhet att köpa på Östermalm eller Vasastan.

    2. Sara skriver:

     Jag tror att de flesta sitter med värdeökningar på sina egna lägenheter som tillåter nya köp. Alltså belånar föräldrarna sina egna hem för att barnen ska kunna bo,

     Dessutom sparar många tidigt till barnen om de har möjlighet för att de ska kunna flytta.

     Själv sparade jag och har ett välbetalt jobb men jag är också den enda i min krets som gjort det själv. Det var ett helvete att få ihop så mycket pengar kan jag hälsa.

 7. Anna skriver:

  Hallå?! Är det ingen som reagerar på att människan tror att kolloidalt silver skulle hjälpa henne att bli friskare? Det är ju lika mycket skitsnack som att skapa sig en hatt av folie för att skydda sig mot påstådda chemtrails. https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/kolloidalt-silver/

 8. sara skriver:

  Hon raderar även frågor om att det är äkta päls på Instagram. Köper man en äkta päls för 15k kan man väl åtminstone stå för det.

  1. Lina skriver:

   Hon har inte köpt den, hon har fått den i spons.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg