Märklig reklam..

12:00 26 Mar 2017

Carolina Gynning:
(null)

Jag förstår ju givetvis att det man försöker åstadkomma här är lite gammal, hederlig smyreklam för Gynningskans produkter – och i det här fallet – hennes lakan men hur tänkte de här egentligen?

Jag KAN ju inte ha varit den enda där syftet med bilden swishade förbi över huvudet fortsre än det sa swish i Lady Dahmers telefon och mycket riktigt. It’s like one mind. ?

Hon ser ju för tusan exakt ut som Maya Rudolph i filmen ”Bridesmaids” där hela gänget blir matförgiftade och hennes karaktär tvingas sätta sig och bajsa mitt på öppen gata i en magnifik bröllopsklänning.
Gynning har ungefär samma ansiktsyttryck.

Mycket märkligt.

26 kommentarer | “Märklig reklam..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anette skriver:

    Har du sett att Monasuniversum kör en insamling via Swish för att få pengar till att köpa en säng åt misshandlade Moa? Fin sak men får lite taskiga vibbar av att det inte någon gång rapporterats hur mycket pengar som kommit in och då har jag ändå sett att många skrivit att de fört över pengar till det. Kanske bara är jag som misstror folk men får som sagt lite dåliga vibbar av det hela..

    1. Nina skriver:

      Jag får dåliga vibbar av hela Mona, hennes girighet, dryghet och framförallt hennes tunga som ska fram hela tiden. Ständiga upprepningar som tex. Shitloads, jefla, talibanen, sladdade in, nä där slutade jag läsa för länge sedan.

    2. Anonym skriver:

      Verkar bli en ny trend att skaffa pengar. Swish- så slipper man både avgifter och skatt. Kan tycka att detta är värre än att fuska med att märka ut reklam.

      1. Kattis skriver:

        Det klart att det är skattefritt när folk ger sina, skattade, pengar till någon annan i gåva? Och det är väl jättebra att det är avgiftsfritt. När jag ger pengar till någon vill jag ju att hen ska ha pengarna. Inte att pengarna ska ätas upp av avgifter. Så ja! Heja swish!

      2. Anonym skriver:

        Det är beundransvärt att samla in pengar till säng med tillbehör till Moa. Är absolut inte missunnsam. Men i mitt tycke borde en insamling inte göras på det sättet. Om nu Moa ens finns? Hur vet man det?
        En insamling skall inte ha en massa frågetecken för då blir i.a.f jag misstänksam. Vad händer med pengarna som blir över efter sängköpet? Går de till Moa? I praktiken kan det komma in en jäkla massa pengar som hamnar på insamlarens konto.
        Menar nu inte att Mona kör ett bedrägeri utan det är ett exempel för att hur jag tänker om insamling och swish.

    3. Caroline skriver:

      Jag tror det finns en poäng i att inte skriva ut summan. Den misshandlade kvinnans stöd från soc skulle minska med samma summa om beloppet nådde fram till soc.

      Jag får faktiskt inga ”bedrägeri-vibbar”, jag tror att pengarna nått fram.

      1. Josefin skriver:

        Och det av en god anledning. Vore konstigt om människor skulle kunna få ekonomiskt bistånd OCH dra in andra inkomster samtidigt. Det ska ju vara det yttersta skyddet liksom. Men man kan däremot få extra bistånd till möbler, kläder etcetera, särskilt om man blivit av med/fått det förstörda i en våldsam relation.

        1. Caroline skriver:

          Extra pengar för möbelbidrag, etc. gäller tyvärr inte i alla kommuner.

          Om några privatpersoner samlar (med redan skattade pengar) för att en slagen/våldtagen/mordhotad kvinna ska få en liten buffert och en lite drägligare tillvaro, osv. så tycker jag verkligen inte att soc ska lägga sig i det/dra av pengar för det. Pratar vi däremot en fast inkomst i och med anställning ska det självklart dras av för. Men en insamling är ju en engångsgrej och ingen tryggad inkomst så för mig är det två vitt skilda saker. När pengarna dessutom går till möblemang (vilket soc inte står för i detta fallet) kan jag tycka att det är hjärtlöst att dra bort motsvarande summa från det hon ska köpa mat för.

      2. Anonym skriver:

        Om hon inte redovisar en större ekonomisk gåva till soc när man söker försörjningsstöd så räknas det som bedrägeri.

        1. Caroline skriver:

          Jag förstår ju rent paragrafmässigt att du har rätt i sak men jag personligen är benägen att se mellan fingrarna när det gäller en flyende, livrädd och misshandlad kvinna som försöker bygga upp lite värdighet och trygghet i sitt liv. Om en slagen kvinna äntligen fått lite medvind/en gåva så good for her!

          Sen är det mycket möjligt att gåvan faktiskt är redovisad, det vet vi ju inget om.

          1. Josefin skriver:

            Man har rätt till en viss nivå av levnadsstandard, a Sveriges samtliga kommuner. Just försörjningsstödet är noga uträknat, och vad som ingår i en rimlig levnadsnivå, tex grundläggande möblemang etc, om man själv inte kan stå för det. Jag har arbetat inom socialtjänsten under många år, i många olika kommuner, och så mycket skiljer det sig inte mellan olika kommuner. Jag har aldrig haft problem med att samarbeta med ekonomihandläggaren när jag sett att familjer behöver den här typen av bistånd (jag arbetar som handläggare på barn och unga), så känner inte igen din bild av socialtjänstens arbete tyvärr. När det gäller våld i nära relationer har man vanligtvis rätt till skyddat boende och därifrån påbörjas en boendekedja fram till ett nytt, eget boende, om man inte kan återvända till sitt gamla hem. Under sen processen brukar stora delar av levnadskostnaderna tillgodoses av socialtjänsten.

    4. M skriver:

      Johanna Toftby samlade ju in över 100 tusen till sin cancersjuka vän.Tror ingen reagerat över det.

  2. anonym skriver:

    Tänkte skriva vad kul det låter måste se filmen men det låter lite knäppt men jag skriver det ändå o skyller på vårkänslor.

  3. Grejger-motorsåg skriver:

    Stavas filmen inte ”Bridesmaids”?

  4. Anonym skriver:

    Jag dör! Skrev för flera år sedan på min blogg att jag tycker Gynning alltid kör en ”bajsnödig min” inte bara jag som tycker det ?

  5. Anonym skriver:

    Hahaha catten missade flyget = ”1v semester uttaget i onödan”. Visst missade flyget…

    1. Anonym skriver:

      Stor fet lol på den

  6. Andy skriver:

    Gynnings min liknar min när jag måste skita.

  7. mickandialog skriver:

    Önskar att jag såg så snygg ut när jag sket. Kanske jag gör. Har aldrig speglat mig.
    Hahah. Hon ser fasiken ut som hon bajar, samt njuter av det.
    kramis

  8. Anonym skriver:

    Det här tyckte jag var lågt. Skvaller – ja tack, personliga åsikter (dessutom negativa) – inte direkt läsvärt.

    1. mickandialog skriver:

      Själv tycker jag att den här sortens satir är ”skitkul”
      Hade jag blivit utsatt för det själv hade jag fått mig ett gott skratt..,

      1. Mupperiet skriver:

        You made a pun <3

    2. Anonym skriver:

      Hej Gynning

  9. Mupperiet skriver:

    Det ser faktiskt ut som att hon håller på att klämma fram något! Det är märkligt att man mår så bra efteråt, man blir alldeles lätt och fri i kroppen.

    När jag var au pair i London så hade ett av barnen lagt en imponerande korv i toaletten på morgonen, på barntoaletten däruppe, och den låg kvar, ospolad, typ hela dagen. Vet ej varför, de kanske ville gå och titta på den och beundra den då och då :3

    1. Moppjävel skriver:

      Den kanske var för stor för att spolas ner? Det hände mig en gång. Jag var tvungen att mosa sönder korvjäkeln med toaborsten för att toastolen skulle vilja spola ner den.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG