Skvallerbytta bing bong..

15:30 9 Mar 2017

Hugo & Paula:

paula

Vad är det som pågår på sociala medier?
Om det inte är att Odd går på thaimassage med ”happy ending” så har han (eller Bella) varit otrogen och nu kommer det senaste…
Att Paula skulle ha varit otrogen mot Hugo när hon var i Barcelona.

Vem är man och hur tänker man när man sätter sig och startar sånt här på nätet?
Vill man se hur stor spridning det kan få eller vill man bara ställa till det?
Hugo raderar dessa kommentarer från sin blogg vilket jag helt förstår på samma sätt som jag raderade dessa kommentarer om att Odd skulle gå till prostituerade – någon måtta får det faktiskt vara.

Om ni någon gång startat ett sånt här rykte på nätet – kan inte ni (het anonymt så klart) berätta om hur ni tänkte när ni gjorde det?
Jag förstår helt enkelt inte fenomenet bakom!
Gör ni?

Mina vänner som har småbarn brukar uttrycka det så här med sömnbrist, småbarn i sängen och vabbning:
– Otrogen? Jag som knappt orkar vara trogen. 
🙂

30 kommentarer | “Skvallerbytta bing bong..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elena Belle skriver:

    Paula är fruktansvärt dryg mot Hugo och nedvärderande. Det är uppenbart att Paula är mannen i huset. ? Förvånar mig inte ett dugg om hon varit otrogen. Hon respekterar honom inte ett dugg. Istället för att vara tacksam över vilken fin man hon har och den ekonomiska tryggheten han gett henne. En vacker dag lär Hugo tröttna… Tror mig.

    1. ? skriver:

      ”Mannen i huset”..? ? Herregud. Det är inte ett dugg synd om Hugo.

    2. Sofia skriver:

      Herregud vilken dryg kommentar! Har alltid hatat folk som säger såhär och har ALDRIG sagt det själv förut men din kommentar stinker avundsjuka långa vägar.

      1. Elena Belle skriver:

        Om du syftar på avundsjuka att ha en man som Hugo så ja absolut! Förstår inte annars vad jag möjligtvis skulle känna avund för?

        1. Sofia skriver:

          Tråkigt att du känner att du behöver vara avundsjuk och skriva sån skit som du gör om två personer och deras förhållande som du inte vet något om förutom det som man läser på bloggarna..

        2. ? skriver:

          Jag tror det stämmer att du inte är avundsjuk, sjukt bitter verkar passa in mer på dig.

    3. F skriver:

      Ledsen att spräcka din bubbla men vet du vad Paula tjänar?! Hon klarar sig nog väldigt bra själv.

      1. Anonym skriver:

        Men suck, det hade hon ju inte gjort om hon inte träffat Hugo, skaffat barn och startat en blogg.

        1. hej skriver:

          och då ska hon stå i tacksamhetsskuld i hela livet och inte ha mage att kritisera hugo eller försöka ställa honom till svars för saker han gör?

          1. Anonym skriver:

            Och var nånstans skrev jag det?! Faktum är att hon med största sannolikhet inte hade haft en stor blogg om hon inte hade träffat Hugo. Mycket möjligt att hon hade kunnat tjäna bra med pengar på nått annat dock!
            Så ta din korkade kommentar och sluta hitta på saker för att låta duktig.

          2. hej skriver:

            Kan du förklara vad du menar då? Vad ville du ha sagt? Den första kommentaren tar också upp ”tacksam.” Varför? Vad spelar det för roll

            Och glöm inte vilka Hugo har att tacka för sina framgångar, är det något som ska tas upp och suckas över så fort det pratas om honom?

          3. Anonym skriver:

            Det är du som prompt ska ha in ordet ‘tacksam’ om och om igen, inte jag. Jag struntar vad den första kommentaren handlade om, för det var ju inte den jag svarade på?
            Men ok – om vi hoppar tillbaka till första kommentaren då!
            ”Istället för att vara glad och tacksam för vilken fin man hon har och vilken ekonomisk trygghet han gett henne” ja det är ju FEL eftersom att hon tjänade egna pengar redan innan de träffades. Men den ekonomiska tryggheten som hon har idag hade hon ju inte haft om dom inte träffats. Inte tack vare Hugo, utan tack vare båda två – att de träffats. Hade dom inte träffats så hade hon nog aldrig startat en blogg och hade hon gjort det tror jag ändå inte att den blivit så stor om hon inte hade varit tillsammans med Hugo. Då hade aldrig Paow > Hugo > Paula skett som såklart gjorde att många blev nyfikna på tjejen i Converse. Förstår du nu?

            Vem har Hugo att tacka sin framgång för? Linda Rosing? Hahaha. Tycker ändå att hon nämns ibland.

            Slutsats, ingen har någon att tacka för sin framgång men dom hade inte haft samma framgång (den här vägen åtminstone) om de inte hade haft varandra.

            Ah fyfan det här blev rörigt.

      2. K skriver:

        Åh! Spräck min bubbla honey _ hur mycket tjänar hon?

    4. Moa skriver:

      Förlåt min otrevliga ton men… vad FAN vet du? Skärpning. Det är en familj du pratar om och antagligen två personer du inte vet någonting om utöver vad du läst på deras bloggar. Vad är det med människor idag? Klämma ur sig vad som helst till höger och vänster och anse att det är ok och rättfärdiga det med gud vet vad för anledningar.

      1. Elena Belle skriver:

        DU, du svär inte till mig.

        1. Moa skriver:

          Du blir upprörd för att jag skriver fan i en kommentar till dig när du själv har mage att skriva hur illa Paula (en människa du inte känner) beter sig mot Hugo och att det inte hade förvånat dig om hon varit otrogen? Ett gott råd är att se till dig själv och din bristande respekt för andra människor innan du försöker läxa upp mig.

        2. Anna skriver:

          ”DU svär inte åt mig” – Men JAG får mobba folk på internet hur mycket jag vill!

          Nu får du slå av datorn jänta. Du är ganska tråkig.

          / Skickar en kram, jag tror du behöver den 🙂

    5. V skriver:

      Kan inte du då ”elena Belle” berätta hur du tänker när du skriver rykten och hittar på saker utifrån en blogg du läst? 🙂 precis som Camilla frågar?

    6. Sandra skriver:

      Här hemma är det jag som fattar dom flesta besluten och jag är kvinna ojojoj va synd det är om min man… eller inte, han älskar det! Sluta att uttala dig om saker du inte vet något om!

      1. Anonym skriver:

        Haha, ”älskar det” ?

        1. vvv skriver:

          Fast det är ju så vissa vill bli bossade, har två killkompisar som är så. ADD-killar båda två så det kanske passar deras behov. Själv måste jag ha förhållanden där det är lätt att bråka men att personen inte är långsint och det är helt fel för någon annan.

    7. EM skriver:

      Sorry men HAN har väl inga pengar ?

    8. Anna skriver:

      Man får ju hoppas att du är en dammråtta som bor hemma hos Paula och Hugo… Med tanke på att du vet precis hur deras relation ser ut utöver dem få minuter vi får hänga med 🙂

      Skämmes!

  2. Camilla skriver:

    Om man inte är trogen så är man ju otrogen. Är det sömnbristen som gör att det blir roligt?

    1. Nathalie skriver:

      Jag tänker mig att de menar typ ”jag orkar inte ens ligga med min partner, hur ska jag orka ligga med nån annan”. Då partnern säkert är lättillgänglig i jämförelse med någon annan haha. Eller ja du förstår säkert vad jag menar. Förstår ditt resonemang dock.

  3. Alex skriver:

    Den här borde alla se för att vad alla dessa rykten kan ge för konsekvenser. Du borde belysa denna CamCam.

    http://www.svtplay.se/hashtag

  4. Jennifer skriver:

    Orkar ju inte ens gå till affären i onödan. Orkar inte duscha. Orkar knappt kramas innan läggdags utan att somna. Ligga? Vad är det? Och orka ligga med någon och försöka smyga och dölja (vilket jag antar att en gör som otrogen), nä fyfan vad jobbigt haha!

    /Småbarnsmorsa

    1. Sara skriver:

      Samma här 🙂 hur orkar man med allt styr, hemlighetsmakeri och hitta ställen att vara på… Majgaaad blir trött av bara tanken 🙂

    2. Latkorv skriver:

      Sådär känner jag med. Det är bara det att jag inte har några barn, eller annat att ha ansvar för heller för den delen. Orkar inte ens oroa mig för att herrn ska vara otrogen. Orka. Varför har jag ens kille kanske man undrar då. Orka göra slut.

    3. deckre skriver:

      Och när skulle en ha tid för en till relation? Hinner ju knappt kommentera här..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg