VARNING FÖR NAKENCHOCK!

10:44 20 Mar 2017

KnivMicke: 

Är det någon mer än jag som helt missat att Knivis i all sin prakt var med i programmet ”Söder om Folkungagatan”?
I all sin prakt tillsammans med någon typ av köksredskap runt sin springare kan man kanske kalla det.

Är det en fetish?
Att hänga tunga saker i sitt könsorgan? Nån som provat? Vad är motsvarigheten? Att hänga någonting tungt i ena tutten?
De flesta kvinnor som fått barn har väl haft en unge hängandes i ena tutten om man valt att amma – så räknas det?
Eller försöker han dra ut den?


61 kommentarer | “VARNING FÖR NAKENCHOCK!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Nejmen vad i helvete

  1. Bloggbevakning skriver:

   Ungefär min spontana reaktion också…och sen AJ!

 2. ah skriver:

  Well isn’t he a catch…

 3. Anonym skriver:

  Borde inte den där bilden cencureras, om man tycker att unga tjejers ryggar inte ska få visas på instagram och bloggen ( inlägget om bonusdotterns konstnärliga instagrambild) borde man inte ha med snoppbilder, eller är du en sån där a la carte feminist?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nä, men den här gången varnar jag för nakenhet – något som uppskattas av de som läser på jobbet. Dessutom är det inte första gången hans snopp visas upp här på bloggen så det är nog lugnt..

  2. C skriver:

   Han har själv valt att va med på tv. Tjejer i simhall har inte valt att vara med alls och camcam censurerar barn eller personer som inte är offentliga. Själv tycker jag nakna män (på rätt avstånd) ser väldigt komiska ut. Sitter och skrattar förnöjt i soffan jag..

 4. Alexa skriver:

  What the fucking fuck

 5. Hus skriver:

  Stackars stackars deras barn som har såna päron till föräldrar.

  1. Anonym skriver:

   Är det synd om alla barn som har föräldrar som är nudister? Hur kan nakenhet vara en faktor till om man är bra som förälder eller inte? Det är folk som dig som gjort en sådan naturlig sak som en naken kropp till ett sexuellt objekt.

   1. Anonym skriver:

    Tror nog inte ”Hus” reagerade på nakenhet, utan vad fan han håller på med i ett tv-program som visas för hela svenska folket… samt allt annat skit dom gjort bort sig i i diverse sociala medier…

 6. T. skriver:

  Oomskurna dicks… ???

  1. Binki skriver:

   … är mums!

   1. Anonym skriver:

    Aja baja, inte objektifiera den stackars mannen!

    1. V skriver:

     Alltså har ingen egen preferens på omskuren elller ej. Tucker det iof är en ganska sjuk tradition, skära i fullt friska spädbarns kön ? Men vad jag kan se på bilden är han ju inte omskuren?

     1. Anonym skriver:

      Originalkommentaren skrev oomskurna. O-omskurna, ej omskurna, icke omskurna…

     2. Anonym skriver:

      Läste ooomskurna som i betoning på om ??

  2. Nancy skriver:

   Jag skulle aldrig låta mina barn bli omskurna! Finnst det nät mer sadistiskt och onödigt… Varför är det som regel OK att man omskär små pojkar, men flickor är big NONO? Tycker båda är typ lika hemska. Usch!

   Kanske om det är nån medicinsk orsak bakom omskärelsen (vad det nu kunde vara), men annars nej.

   1. Lo skriver:

    @Nancy
    Den medicinska orsaken är ofta att förhuden är för trång, vilket orsakar väldigt stor smärta.

    Sedan, en aspekt på skillnaden mellan kvinnlig och manlig omskärelse: många gånger handlar den kvinnliga omskärelsen/könsstympning om att begränsa kvinnans sexuella njutning (t ex genom att skära i klitoris, sy igen vaginalöppningen) medan den manliga omskärelsen inte anses begränsa mannens sexualitet eller sexuella funktionalitet. Så jag skulle vilja påstå att det inte riktigt är samma sak, och därmed inte lika illa. Bara något att tänka på! Sedan skulle jag förmodligen inte låta omskära en eventuell son, om det inte vore medicinskt nödvändigt. Men så är jag heller inte troende, och kan därmed inte sätta mig in i den eventuella religiösa sidan av det hela.

    Nåväl, nu behöver jag mer morgonkaffe och mindre penisfundering! Haha.

    1. Nancy skriver:

     @Lo

     Jag har då hört att omskurna män kan och mest troligt mister lite (eller mycket) känsel där nere (ollonet I presume) så jag skulle inte påstå att det inte påverkar den sexuella njutningen alls. Men visst, om man jämför så är ju små tjejers/kvinnors omskärelse mycket värre och mer sadistiskt. Min poäng var bara att de är båda onödiga.

     Och om vi snackar religion – står det i tex. koranen att man måste omskära pojkar, eller är det mer en tradition?

     I USA är väl typ 80% av alla män omskurna, och knappast är en så stor del av befolkingen religiösa på det sättet att omskärning är en necessitet, så jag tippar på att det är bara nåt man gör. Stackars pojkar!

     Som jag sa – det borde vara upp till mannen själv sen om han vill skära hud från sin penis. Visst, det är väl mer smärtsamt att göra de i vuxen ålder, men då är det nåt man ändå valt själv.

     1. Lo skriver:

      Det är möjligt att det är så. Vad jag har hört av män som är omskurna är att de inte känt större skillnad innan/efter sin omskärelse. Men det där kan säkert variera också, såklart. Mina ”bevis” är ju då alltså enbart anekdotiska!

      Omskärelse är inte ett påbud i Koranen. Jag måste säga att jag TRODDE att jag visste hur det låg till inom judendomen (jag har judiskt påbrå), men hade efter en hastig googling tvärfel, så jag får ta tillbaka det jag skrev om att det inte är i syfte att minska mannens lust eller sexuella förmåga. Inom judendomen står omskärelsen som en symbol för Abrahams förbund med Gud, men har också med just hindrande av lust att göra. Se där!

      Sedan finns det ju ortodoxa grupperingar inom kristendomen som också praktiserar omskärelse. Men, ja. Det här är ju en sådan sak som väldigt tydligt har mer med tradition än tro att göra.

      Eftersom jag som sagt själv inte är troende eller uppvuxen med en särskild tradition av det här slaget tycker jag att det är tämligen svårt att debattera just den aspekten. Jag kan inte sätta mig in i det. Jag som icke troende skulle helst vilja att ett eventuellt barn med penis skulle få välja själv i vuxen ålder. Men det är ju bara jag.

      Anyway, nu har jag lärt mig mer om omskärelse idag, så alltid lär en sig något, typ. ?

     2. Lo skriver:

      Oh, och vad gäller USA så tror jag att där handlar det mycket om att det funnits rön om att det hade hygienfördelar. Och enligt penisfakta.se (…) uppskattas tydligen cirka 15% av män i världen vara omskurna. Som sagt, var dag en ny lärdom! Haha.

     3. Anonym skriver:

      Penisfakta.se ?????

   2. Anonym skriver:

    Jag vet flera pojkar som blev omskurna som barn då de fick många infektioner i förhuden. Det har btw inget med hygienen att göra. Läkare brukar rekommendera operation, så sadistiskt skulle jag nog inte vilja säga att det är 🙂

  3. Lo skriver:

   @T
   Alltså, ärlig fråga nu. Hur stor roll anser du att omskuren vs ej omskuren egentligen spelar i slutändan? Jag har ”tagit del av” båda sorter och ser inte riktigt varför lite förhud skulle framkalla avsmak (så läser jag dina smileys). Sure, en kan ju ha en viss preferens, men det är ju inte äckligt med förhud…? (I alla fall inte om den sköts väl hygienmässigt) Det är ju helt naturligt? Vissa tar bort den av religiösa skäl, andra av medicinska, en tredje (rätt mycket mindre) part av estetiska. Sedan har du naturligtvis rätt till din åsikt, och ibland tycker en ju bara att vissa företeelser inte är ens grej oavsett. Jag undrar bara om det här bara är en känsla du har, eller vad det handlar om (för som sagt, i slutändan anser jag själv att det inte spelar roll, det blir ju bara lite olika hur en hanterar organet beroende på förhuden). Bara nyfiken!

   1. Dus skriver:

    Tycker tvärtom: omskurna penisar: blä! Hatar ollon, så himla äckliga och pang på.

   2. T. skriver:

    Tycker att det är sjukt ofräscht bara. Massa hud som bildar en ”ficka” där äckel kan samlas. Killar tvättar ju sig där (förhoppningsvis) men tycker ändå att det är ofräscht. Har för mig att det också är en anledning till att folk väljer omskärelse, alltså att det är mer ”rent”.

    1. Anonym skriver:

     Tänk om en man hade sagt att han tycker kvinnor ska operera blygdläpparna för att det är ”äckligt”. Män föds med förhud och det är fullt naturligt?

    2. Anonym skriver:

     att tvätta en penis med förhud är lika naturligt som att tvätta en vagina med blygdläppar.

    3. Lo skriver:

     Det sägs i vissa rön vara mer rent, men det är det inte nödvändigtvis. Precis som någon annan skrev så är det i mångt och mycket samma sak som med blygdläpparna. Det är också veck av hud med slemhinnor där det kan samlas bakterier osv. En förhud är alltså inte tekniskt sett äckligare eller mer smutsig än blygdläppar.

    4. Anonym skriver:

     Det där håller ju inte. Så vad säger det om tjejers underliv? Det är ju veck & stängt om något! Och inte är vi äckliga & smutsiga för det. Förhud finns av en ANLEDNING, precis som bygdläppar.

    5. Hedda H skriver:

     Kände en kille som valde att låta omskära sig i vuxen ålder eftersom alla andra han kände var omskurna, och eftersom tjejerna sade att det var snuskigt med förhud (han bodde i USA).

     Han ångrade sig efteråt och frågade doktorn om det gick att få tillbaka sin förhud. Det var inte alls lika skönt att runka.

     Så gissa varför det skämtas om hudlotion i vissa amerikanska filmer…

  4. Anonym skriver:

   Jag har aldrig ens sett en omskuren?

   1. Sannie skriver:

    Du har inte missat nåt, en omskuren penis är precis lika gul som en icke omskuren, bara utan den lilla strumpan längst fram.

    1. Sannie skriver:

     Haha! Lika Ful, ska det så klart stå!

    2. Henrietta skriver:

     Asså…jag skulle kolla mig om jag var du. En gul penis är inte en frisk penis.

     1. Sannie skriver:

      1. Jag har ingen penis, varken gul eller röd eller någon annan färg.
      2. Jag rättade mig själv 2 minuter innan du postade din kommentar, så att…

     2. Henrietta skriver:

      Jag tänkte mest att du kanske legat med en, inte att du har en.
      Din rättelse fanns inte innan jag började skriva min kommentar, och sidan säger att jag postar för fort så…

      Jag tyckte också att din typo var sjukt rolig. Skrattade med när jag såg din rättelse. Menade liksom inget illa.
      Jag såg allting med humor i alla fall.

     3. Sannie skriver:

      Sorry, jag är bitter idag! (Mer än vanligt…) ?

     4. Henrietta skriver:

      Lugnt! 🙂
      Stöter vi nån gång på en gul penis så springer vi fort som fan åt andra hållet. Vad han än har så är det förmodligen luftburet.

  5. M skriver:

   Att kommentera såhär om den manliga kroppen är lika fel/ruttet/svinigt etc som att kommentera liknande om den kvinnliga. Vem är du/ni att säga vad som är fräscht eller inte fräscht med en killes penis eller hur den ska eller inte ska se ut?

 7. Carina Gustafson skriver:

  Ja jösses en del har ingen hejd på sig för att få mer uppmärksamhet ?

 8. Valentina skriver:

  Det är ju bara en tom kopparkastrull? Den väger väl inte så mycket?

 9. Nancy skriver:

  Jag tycker det borde vara upp till mannen själv om han vill bli omskuren eller inte. Det är inget som föräldrarna borde bestämma!
  Som sagt – varför skära i och orsaka smärta för en liten bebis. Börjar nästan må illa. 🙁

 10. Andy skriver:

  Blä.

 11. anonym skriver:

  O nej det där är bara för mycket. Ajaj vad hemskt o veckan har knappt börjat.

 12. Anonym skriver:

  Och varför handlar hälften av kommentarerna om omskärelse? Var tvungen att kolla bilden och texten en gång till för att se om jag hade missat något men nej…

  1. Emma skriver:

   Haha verkligen, dagens urspårning i kommentarsfältet, älskar det.

   Var alldeles för länge sedan det spårade ur ordentligt nu tycker jag dock, vi minns ju alla ”white-trash om man inte har vantar”

   1. Hedda skriver:

    Den diskussionen fick mig att undra om folk tycker jag är ”wt”, eftersom jag nästan aldrig har vantar 😀

 13. Hue skriver:

  Vilken gullig liten prinskorv

  1. Lina skriver:

   Den var väl ganska stor ändå?

 14. Vivvi the one and only skriver:

  Då har man nästan sätt allt på det där parets. Det är bara Sindys fiffi kvar 🙂

 15. Sofie skriver:

  Hur kunde ett inlägg om hans snorre komma att handla om religion??

  1. Anonym skriver:

   Fördomar. Folk tror att de vet mycket bättre om andras religioner eller val i livet och måste illa tvunget framföra det till andra.

  2. Sannie skriver:

   Det gör det inte, det handlar om (eller kommentarerna i alla fall) omskärelse, vilket absolut görs av religiösa skäl, men även av medicinska, estetiska och (för dom som missat att det finns nåt som heter intimtvål och vatten) renliga.

 16. Anonym skriver:

  Ja men det var ju evigheter detta snackades om sist. ^^

 17. Maria skriver:

  Jag fattar inte ens vad kastrullen hänger i? Inte i själva snoppen va?

  1. Anonym skriver:

   I snöre runt roten på snoppen och pungen.

 18. A skriver:

  Vad är det han vill visa? Att han är stark,att snopp har kraft, försöker göra könorganet länger eller eller??? Kanske en ny form av piercing, Trendsättare??

  1. Anonym skriver:

   Om du kollar på avsnittet där klippet är med så framgår säkert sammanhanget tydligare =)

 19. i skriver:

  Ska du inte slut shamea honom lite nu men gömma det bakom att ”det är hemskt hur män sexualiserar sig själva och visar upp sig som objekt”…..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla