Alltid något…

14:30 18 Apr 2017

Catrin Hedlund:

Jag är mån om mitt utseende och vill alltid känna mig fräsch. Just nu känner jag mig så unfresh man kan bli, och vill bara komma i form igen, sola (ska göras i veckan!), och bara komma tillbaka till en ny, positiv person. //Catten af Tälje

Ja, det är väl skönt att hon i alla fall är mån om sitt utseende eftersom hon verkar vara helt o-brydd om sin karaktär!

Hon lägger också tydligen hellre pengar på att åka på lekland med sina barn än att betala av sina skadestånd – som sagt, o-brydd om det mesta, hur hon uppfattas mm.
I sann Täljekattisk anda med andra ord.

29 kommentarer | “Alltid något…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Hahahaha den där Sara är 100% Catten själv! 😂

    Shit alltså, vilken grandios självbild hon har som på allvar tror att ingen ser igenom hennes (svindåliga) lögner.

    1. Sherlock Holmes skriver:

      japp de språkliga figurerna avslöjar henne, hon har ett par stycken; ”hård som mamma men rättvis” ”hur tänker du nu” ”helt slut som artist” för att nämna några.

  2. Elin skriver:

    ”Hur tänker du nu?” Aaalltså hahahh det är ju ett typiskt Catrin-svar 😂😂

  3. Anonym skriver:

    Catrin har ju skrivit ett inlägg om att hon kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt och är emot bantning och att hon vill gå upp i vikt men det går inte fast hon äter en massa onyttigt, antar att det var en lögn precis som allt annat på bloggen. Nu när hon visar vad hon egentligen tycker om viktuppgång.

  4. Ksmb skriver:

    Trist med ännu en kvinna som illustrerar känslan av att vara ”ofräsch” med en bild på en lite putande, till synes otränad mage. Det är så märkligt att fräschör har blivit likställt med att vara smal och vältränad. Märkligt och sorgligt – och ett tecken på hur vårt samhälle ser på tjocka kroppar.

  5. Karaktärsdrag skriver:

    Även om jag inte gillar när du mobbar folk så har jag satt den här Katten i ett speciellt rum där även jag är rätt hjärtlös. Tyckte att din formulering här var klockren:

    ”Ja, det är väl skönt att hon i alla fall är mån om sitt utseende eftersom hon verkar vara helt o-brydd om sin karaktär!”

  6. Sia skriver:

    Fast självklart dras pengar från hennes lön till dom hon lurat. Hon lär leva på existensminimum och varför skulle hon inte prioritera lekland med barnen för? Kostar inte direkt en förmögenhet! Baren ska ju inte bli drabbad för hon är en idiot!

    1. M skriver:

      Men hon jobbar ju inte så det finns ingen lön för KFM att göra utmätning på just nu.

      1. Johanna skriver:

        Man behöver inte ha ett jobb för att kfm ska dra pengar. Dom drar även pengar från sjukpenning, a-kassa osv. Hon är ju sjukskriven så då gör dom utmätning på sjukpenningen. Om dom nu har hunnit göra en utmätning på inkomsten vill säga.

        1. Karaktärsdrag skriver:

          Ja kanske så Johanna men det är ju ändå inte hennes pengar. Jobbar man inte så har man inga egna pengar – det är vi som betalar skatt som betalar hennes lekland och halvtjocka mage.

    2. Felle skriver:

      Att hon lever på existensminimum är något hon hittat på själv, och i hennes värld är det att man inte äter pizza alla dagar i veckan, det räcker liksom med tre.

      1. Carina akerlind skriver:

        I ett inlägg hävdade hon att hon ej lever på existensminimum, där hon skröt att hon åt oxfile till lunch tror jag det var och en ifrågasatte hennes överdrivna lyxlunchvanor

    3. ida från kramphult! skriver:

      Lever hon på existensminimum så borde det finnas andra saker att lägga pengar på. Usch hatar när jag blir så dömande som nu men alltså barnen lider inte av att inte åka till lekland! Jag är i familj med två löner och två barn och har inte råd med hennes livstil.

    4. :) skriver:

      Det dras inte en krona från hennes konto. KF gjorde en kontroll när hon inte hade någon inkomst och en ny ska göras om det var nu i år eller 2018. Så nej, hon betalar inte ett skvatt.

    5. Carina akerlind skriver:

      Näpp, dras ingenting , hon har ju vägrat skriva på delgivni ngspapprena, hon har skricit att hon ej lever på existensminimum, morsan hennes betalar hyran och bilen.

    6. Anonym skriver:

      Sia: OM det nu är så att hon faktiskt har ett jobb så dras det inte pengar per automatik. Kronofogden gör utmätning och eftersom detta jobb är så nytt har de nog inte hunnit göra någon utmätning.

      Och tyvärr lär nog inte brottsoffren se röken av sina pengar då skulder till div myndigheter går före.
      Om en person blivit lurad på tex 1 500kr hamnar nog den personens fordran väldigt långt ner på listan med sisådär 500- 600 000kr före….

  7. Sid Vicious skriver:

    Reality check, folks!

    Ni talar om en kvinna på 30 år, ensamstående med två barn, utan jobb, utan tillgångar och med närmare en miljon i skulder. Hon har dessutom en patologisk aversion mot att göra rätt för sig. Det är bara att inse att det inte blir några pengar till brottsoffren!

    Och Latrin kan tanka ner Sex Pistols:

    ”No future, no future for you …”

    1. Sid Vicious skriver:

      Tillägg. En del blir uppenbarligen inte smartare med åren utan tvärtom dummare. Så här skrev Latrin 2014:

      http://finest.se/catrinhedlund/2014/03/14/livet-ar-inte-bara-fest-och-glamour/

      1. Carina akerlind skriver:

        Undrar om hon själv tror på det hon skriver? Det är ju lite olustigt att hon så totalt svävar i det blå och har det behovet att låtsas leva ett annat liv än det hon gör.

  8. Johanna skriver:

    Offren kommer inte få se röken av några pengar. Hon har närmare 1 miljon i skulder. Om hon så jobbar varje dag dom här 35 åren hon har kvar av sitt yrkesliv och om hon så betalar tillbaka på skulden varje månad dom här 35 åren så innebär det drygt 2500 kr i månaden hon måste betala. Vilket inte kommer hända och kommer det hända så kommer offren alltså få sina pengar om 25 år då alla dom andra skulderna kommer gå före. Betalar hon 2500 kr varje månad i 35 år blir hon skuldfri när hon är 65. Det är väl ungefär det hon dessutom kommer kunna betala då hon inte lär få något jobb med bra lön utan låginkomst jobb utan utbildning osv. Vilken härva hon satt sig i.

    1. Johanna skriver:

      Och då har jag ändå inte tagit med räntan som tickar på varje dag.. Det är bara att inse som offer att dom pengarna är borta för evigt. Tyvärr.

      1. M skriver:

        Exakt! Räntan tickar på…

        Fattar hon själv vad tragiskt det är att hon för alltid kommer att ha anmärkningar på sig vilket för alltid kommer att utgöra hinder för att skaffa mobilabonnemang, hyreskontrakt, banklån osv osv. Och att hon dessutom har två barn som ska växa upp med detta…

        Tänk om hennes mamma går bort i en hjärtinfarkt (hemska tanke, men fortfarande inte en omöjlighet) imorgon, vem ska då täcka upp för hennes hyreskontrakt, hyra, pengar, trygghet för barnen med traditioner mm

        Fy fan vad sunkigt!

        1. Carina akerlind skriver:

          Hennes mamma står på hennes hyreskontrakt, hon har ju redan innan hon blev dömd att betala brottsoffrena mycket kronofogdskulder, hon får inte ta lån eller stå på nåt kontrakt.

        2. Kapten Klänning skriver:

          Raderad av CamCam.

          1. Lisa skriver:

            Jävlar vilken sjuk kommentar. Sluta_kommentera_andra_personers_utseende.

        3. Jag skriver:

          Hennes mamma kommer gå bort förr eller senare, tyvärr en del av kivsloppet.
          Men ja den stora frågan är hon löser allt då?

  9. Karaktärsdrag skriver:

    Skulle bara vara popcorn att se henne i Lyxfällan. Dels för att se hur Lyxfällan skulle agera och vad som öht är möjligt, dels för att se hennes egna förklaringar och också för att se om det kan ordna upp sig när man satt sig själv i en så här vass rävsax.

    1. Carina akerlind skriver:

      Skulle knappast tro att dom hjälper kriminella och hon har ju ingen riktig inkomst ens, lever på sin mamma och dom hon har lurat av pengar, och inte f.. Är hon värd att få någon belöning för att medverka där.

  10. SmygarBerit skriver:

    Tycker dock hon börjar se osunt smal ut. Denna bild är väl tagen efter stor måltid med kolhydrater.. Men jag tycker faktiskt att hon ser läskigt smal ut numera och jag hoppas hon iaf får i sig näring trots all stress. Det hon gjort är verkligen fruktansvärt & hon saknar uppenbarligen insikt & mognad för att förstå konsekvenserna. Vet en live hon hade på insta där hennes pojkvän drev med henne om att vara en ”mobbad hustler” & hon bara garva och de skämta om att hon skulle skriva en bok eller vad det nu va..
    Tycker allt va oerhört omoget alltihopa och jag fick bara ett kvitto på hur lite insikt hon har över hur hennes beteende faktiskt påverkar henne.
    Den förra domen gjorde uppenbarligen inte ett skit för att hon skulle begripa vad hon faktist sätter på spel. Inte bara sin egen framtid men även sina barn.

    Mycket tragiskt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp