Balle-chatten är häääääär!!!!!!!!

22:57 18 Apr 2017



Inte riktigt enligt utsago, eller? 😂😂😂😂😂

Jag kan inte låta bli att gå och lägga mig aningens besviken.
All förväntan på en stenhård balle-chatt och vad får vi?
En vinballe-chatt.
😩😩😩😩

177 kommentarer | “Balle-chatten är häääääär!!!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Helvete vad långt

    1. Anja skriver:

      Gabriella Joss har precis skämt ut sitt liv så jävla mycket.

      Först ska det tyckas synd om henne ”min farsa har gått bort, så jävla hemskt. Ingen ska uppleva sånt”, sedan ska det flörtas hejvillt ”Jag har ingen man som jobbar med vitvaror tyvärr!” eller ”Kan du inte låtsas vara min man?”

      VEM FAN SÄGER SÅNT? TJEJEN ÄR HELT JÄVLA VRICKAD I HUVUDET? Jag hade stampat henne i ansiktet med mina fotbollsskor om det vore min man.

      *Andas och läser vidare*

      1. Anonym skriver:

        varför får man inte prata om sin pappa bara för att han inte lever? 🙁 kan aldrig dra någon såndär referens om min farsa som alla andra utan att alla blir obekväma. Jag vill också kunna ba ”ah farsans chili con carne asså.” eller ”pappa o jag va jämt på hockey när jag va liten” som alla med levande pappor kan för då känns det precis som du säger, att man vill att alla ska tycka synd om en men så är det faktiskt inte..
        Tror man är ganska rubbad om man använder sorg (som faktiskt gör väldigt ont på riktigt) som en spelbricka..

        1. Anja skriver:

          Ja men precis, det är precis det här jag menar. Hon använder det för att liggflörta med sin kompis MAN. Hon använder det som en spelbricka för att han ska få någon form för empati för henne. Det är så himla……. Nej herregud, har inga ord. Den här tjejen har verkligen, verkligen skämt ut sig själv.

          Ps. Det var jag som kommenterade som ”A” nedanför, orkade inte skriva in hela namnet 🙂

      2. Kristin skriver:

        Fy fan vad vidrigt skrivet. Att förlora sin pappa i ung ålder är en enorm sorg som förändrar människor för alltid. Att flirta med någon litegrann är en liten detalj i jämförelse.

        1. A skriver:

          Nej, jag håller med! Missförstå mig INTE. Jag tycker det är FRUKTANSVÄRD. Ingen människa förtjänar att gå igenom något sånt. Jag hoppas inte ni tror att jag är så känslokall.

          Gabriella är dock väldigt motsägande. I bloggen skriver hon att det inte alls har påverkat henne då hon har växt upp med en plastpappa som alltid varit där för henne i vått och torrt, men till Tomas söker hon någon form för tröst? Genom att säga att det har varit väldigt hemskt och börjar prata om sin pappa helt plötsligt? Han frågar inte ens in till det. Samtalen har ingenting med hennes pappa att göra!

          1. M skriver:

            Plus att hon drar upp sin bortgångne pappa först sedan i sitt ”försvarsinlägg” påstår hon att Tomas pratar om hur han är som full helt random, som om det inte hade varit relaterat till en konversation.

            Tycker mer hon söker empati tyvärr, låter hemsk att säga det men det är HUR hon tar upp det. ”han gick bort för ETT PAR år sedan” (ett par är alltid 2) sedan säger hon att hon levt halva livet utan honom (alltså att han dog för 11 år sedan).

    2. Anonym skriver:

      GÖR INGET JAG HAR ÄNDÅ INGET LIV hahahaha helvete vilka människor! Som en Jackie Collins -roman men fem resor värre! Usch vad jag skäms över min uppspelthet men FAN vilken underhållning!

    3. Pe-me skriver:

      Inte för att kapa inlägget men varför uppdaterar inte camcam om att egoina har tiggt till sig en gratis vistelse på Ystad Saltsjöbad? Och när alla andra tigger gratis är de skämmiga och har ingen slam i kroppen men när Egoina gör det är det bara ”åh gulle, vad fint, klart du ska ha som andra har, det är SÅ viktigt att du fokuserar på dig själv”. Det här med att göra skillnad på folk och folk liksom..

  2. Rebecka skriver:

    Ack vad jag älskar mitt Umeå och dess invånare. Nu är bara frågan vad som händer här näst? Hur kontrar Gabjoss?

  3. Tilde skriver:

    Hon kallar sin man för idiot och hon skriver nedsättande om Mys blogg. Inte för att jag bryr mig om Mys blogg eller Fjolldor men fan vad hon satt sig själv i dålig dager HAHA. Jävla högfärdig och inte alls så skenhelig som hon försöker framställa sig… finner inga ord.

    1. My skriver:

      Camilla, censurera gärna mitt/mina namn ur konversationerna. Det känns rätt olustigt att se det i detta sammanhang…

      1. Anonym skriver:

        Sluta larva dig My

        1. My skriver:

          En säljare sprider mina kunduppgifter och en stor bloggerska skriver illa om mig. Detta läggs sedan ut på bloggbevakning för alla att se. Jag har som sagt en liten blogg. Inte ens 30 besökare per dag. Jag är ingen offentlig person och jag har all rätt att känna olustighet över situationen, utan att få mina känslor förminskade.

        2. Y tho skriver:

          Låt höra ditt namn då?

          1. ? skriver:

            Vadå låt höra ditt namn? Om du så gärna vill veta det så är det ju fritt fram att läsa fb konversationen ovan. Varför skulle jag exponera mitt namn ytterligare när jag precis skrivit att jag vill att Camilla ska censurera det?

            Obehagligt att så många människor tycker att detta är larv från min sida. Jag trodde att den här bloggen tog avstånd från att hänga ut privatpersoner? Tomas och Moa har bett om ursäkt till mig och censurerade så fort de insåg det. Så no hard feelings mot dom. Det enda jag ber är att Camilla gör samma sak, för jag vill inte vara inblandad i detta.

          2. Y tho skriver:

            Jag skrev till personen som sa att du skulle sluta larva dig 🙄

          3. ? skriver:

            Ursäkta, nu ser jag! Så krångligt att hänga med i kommentarerna ibland 😊 Tack!

        3. Y tho skriver:

          Ingen fara, jag hade inte varit så glad heller.

  4. Anonym skriver:

    Blev faktiskt besviken. Visst verkar det som hon vill ha lite bekräftelse, men jag tycker inte hon är öööverdrivet flörtig. Vissa saker, som att hon frågar om hans sovrutiner och tandborstning och grejer, är lite weird kanske men annars så mjeh. Hade hoppats på smaskigare saker om man får säga så ;D

  5. Halloj goj skriver:

    Alltså, har aldrig kommenterat här innan men är tvungen nu! FYFAN vad kul detta har varit. Skäms att jag tycker detta är så sjukt underhållande haha.

    1. Anonym skriver:

      Haha samma här! Jag är SÅ GLAD!!!! Vill inte tänka på vad det säger om mig

      1. Anna skriver:

        Somna igår med ett leende på läpparna och tänkte, sen när jag vaknar då finns en massa kommentarer att gotta sig i…

  6. Halloj goj skriver:

    Tycker hon verkar vara en helt annan person änvad hon framställer sig själv som i blogggen & insta. Men hon gör det förmodligen för hon tjänar pengar på det, hur skulle dom annars ha råd med hus osv.

  7. Anonym skriver:

    Snacka om att vara dedikerad till sitt arbete…

    1. Ty skriver:

      Och med det menar du?

      1. Anonym skriver:

        Hur många sätt kan det tolkas på menar du?

        1. hej skriver:

          Två! Antingen mannen som glatt pratar vitvaror eller Camilla som la upp mycket bilder här

          1. Anonym skriver:

            Jaha, menar givetvis vitvarumannen:)
            Fast Cammis med så klart?!
            Shit vilken dag vi haft!!

  8. Anonym skriver:

    Jag tror att du har tagit bilderna som kom i oordning, hon har lagt upp dom igen med fler konversationer, bland annat där han nämner det där med ballen. För vad jag kan se så finns inte det med här i denna konvo du lagt upp 🙂

  9. Y tho skriver:

    Tycker inte att det var så värst farligt, men personligen förstår jag inte användandet av alla emojis? Det kan lätt uppfattas som flirtigt och jag får känslan av att båda blev lite fundersamma om den ena flirtade med den andra. Tomas tror jag inte var intresserad på riktigt men nyfiken på vart det skulle kunna leda. Sen får jag känslan av att han ville att hon skulle ringa för att han hade pratat med Moa och dom båda ville veta vad hon ville, typ. Så ja, jag tror att Gabriella ville veta om hon kunde få Tomas.

  10. C skriver:

    Jaaa!
    Var tvungen att läsa om GabJossans inlägg sedan jag läst Tomas.
    Snacka om att hon försöker rädda sig ut en skitig situation.
    Tack T och M för att ni la ut balle-chatten, nyfikenheten stillades efter en alldeles för spännande afton.
    Och GabJossan… vad ska man säga? Inte flörtade han med henne. Allt hon skrev i sitt inlägg faller helt platt.
    Så otroligt generande för Gaby. Det här går liksom inte längre prata bort som en ”busringning” gone wrong. Hon var sugen på Tomas helt enkelt och fastnade med fingrarna i kakburken. Ajabaja Gaby, men så kan det gå. Tur du valt rätt man att gifta dig med, en som alltid kommer att köpa allt du säger. En beundrare helt enkelt. Klokt val om man vill vara lite wild and crazy…
    Lycka till med det skinande fina familjevarumärket.

    (Stackars, stackars Fjodor som inte verkar vilja förstå något alls här.
    Men han är go han.)

    1. H skriver:

      Och stackars Jason… förlåt men alltså HUR fan kan man hålla på så här?! Jag är helt mållös

      1. Anonym skriver:

        Låt ungen va!

  11. Mikaela skriver:

    Ojoj G har sannerligen gjort bort sig!

  12. Anonym skriver:

    Gillar inte GabJoss. Tycker att hon är falsk och verkar bara bry sig om en sak: yta.
    Men ställer mig samtidigt tveksam till sånt här. Visst, hon hade chansen att svara denna tjej direkt och inte bli ”uthängd” men ändå. Hade själv fått panik och blivit ledsen. Men men. De har väl på något sätt valt alltihop. Kanske är detta ett PR-trick? 😏 Stackars Fjodor i vilket fall, han känns ju inte helt naturlig

    1. Anonym skriver:

      …alltså kontentan var typ: det är inte olagligt att chatta med andra killar/andras killar. Varför typ skrika här och ba JAAAAAA vi får se en CHATTT.

      Men förstår ju spänningen i detta, kan knappt sova. Fröken Fruktfat är ”vild”. Återigen tycker jag synd om fjodor för att han kallas för idiot och i princip oduglig. Samt för att han ens diskuteras här, att jag ens känner till honom utan att känna honom. En sidoeffekt av en instagramkänd fru eller.

      1. Anonym skriver:

        Håller med om att det inte är så snällt att hon får F att i princip framstå som oduglig för att han inte kan vitvaror, men sammanhanget i vilket hon kallar honom idiot är väl inte så farligt? Dvs att han är en idiot [gråtskrattsmiley] för att han tror att hon inte märker när han snusar.

        1. Anonym skriver:

          Ja, jo det är nog inte så allvarligt ”egentligen”. Kanske det som jag upplevde lite väl olustigt liksom. Vi har ingen skyldighet att upptäcka eller fixa problem i Deras förhållande. Tycker att detta var askul i sann skvallerkärringanda men tycker också att uthängningar av privata konversationer rimmar illa med Camillas vision om att visa upp för unga tjejer hur man behandlar varandra på nätet.

  13. Linnea skriver:

    Alltså om detta är ett PR trick från gabbjoss och Moa är dom fan genier

    1. Anonym skriver:

      Jo, men taskigt att spelpjäsen är Fjodor :(( kram Fjodis

    2. Emma skriver:

      Snacka om att sälja sin själ till djävulen isåfall

    3. M skriver:

      Ingen som tror att Gabban och Fjordingen gabbat ihop sig i hopp om att rabbatera huset lite till på Ta bekostnad?
      Att de trodde att Gabban kunde flirta sig till det? Det skulle förklara varför Fjordingen är så hård på att hålla fast vid frugans ord, han var med på att utnyttja hennes tuttar för ett billigare kök?

  14. Emma skriver:

    Hela konversationen blir så pinsam för det är så uppenbart att G vill prata vidare lixom. Tycker T svarar sakligt o kort på det mesta (o ger lite tips) medan G svarar typ ”åh tack, så vad gör du uppe då? Hur länge ska du va borta?” och andra saker för att hålla igång samtalet typ. Han nämner ju Moa vid ett par tillfällen (för att markera?) o hon nämner F mest i förminskande syfte 🤷🏼‍♀️

  15. Anonym skriver:

    Alltså jag hoppas verkligen att detta öppnar Fjodors ögon. Jag tycker väldigt synd om honom. Förstår att det inte är lätt att lämna den man levt länge med och älskar, men nånstans måste man dra en gräns.

    1. C skriver:

      Haha, skrattade till så högt att jag väckte hunden. #freefjodor

    2. ABCD skriver:

      Gud skrattade högt åt det där, ser liksom framför mig hur han får en liten propeller på ryggen och liksom zoomar iväg i all världens fart

      1. Susawoo skriver:

        Hahaha, Fjodor på taket!

        1. + skriver:

          ”Fjodor, Fjodor! Världens bästa Fjodor!
          Fjodor, Fjodor! Hej, här kommer Fjodor!”

          🎵 🎵 🎵

          1. Sacha skriver:

            Fjodor, vår befriare!

    3. Anja skriver:

      Nej vad hemsk jag är, men gud vad jag skrattade åt detta.

      #FreeFjodor
      #TeamFjodor #TeamMoa #TeamTomas

    4. Anonym skriver:

      Skrattade högt åt detta, Fyfan vad kul #Freefjodor. Väcker nästan pojkvännen pga skratt 😂

    5. Giga skriver:

      HAHAHAaaahahahhahahahahahaha jag AVLIDER!!!!??m #freefjodor #fjodorgate

      1. Emma skriver:

        #BackaFjordor

          1. Linnea skriver:

            #prayforfjodor

          2. Sacha skriver:

            Hahaha ni är ju störtsköna! 😁

  16. ABCD skriver:

    Hahaaa alltså för mig är det så tydligt att Gabriella flirtar. Varför då? Jo för att det var exakt sådär jag lightflörtade i sms när jag var yngre. Sättet hon skriver på, ”ska sluta störa dig nu”, ”åh så duktig du är”, emojis… Kan inte sätta fingret på det riktigt, det bara känns som jag för några år sen!

    Så ja jag tycker att hon flirtar men inte över gränsen. Ni andra kanske inte ser vad jag ser men för mig känns det som att jag ser mina egna sms…

    Och nej, jag var inge vidare bra på att flirta haha! Är nog rätt dålig fortfarande så kör på att vara mig själv istället utan att göra mig till och det gick bättre 🙂

    1. Den där J skriver:

      Håller med! Så lät 16-åriga lilla jag när jag försökte låta flirtig.. Läser hennes ord som om det vore en av mina pinsamma, gamla konversationer.

    2. Anja skriver:

      Jag brukar (brukade) också liggflörta precis sådär. 🙂 Att hon sedan kontaktar honom och frågar om han är sugen visar ju bara 100% att hon försökte liggflörta. Stackars, stackars Fjodor.

      Hon har dock alltid varit otroligt uppmärksamhetssökande från alla andra (helst upptagna) män.

  17. Susawoo skriver:

    Sambon tjatar om renovering, städning och nyvalet i England. Jag tjatar om detta och en dagsfest i morgon eftermiddag.

    Det känns som Gossip Girl blev verklighet! 😍

    Fast okej, jag tänker också på städning och renovering. Ibland.

  18. Anja skriver:

    Part 2 av min sammanfattning:

    1) Gabriella skriver alltså skit om sin egen kille? Hon kallar honom för idiot?
    2) Gabriella undrar om han inte kan låtsas vara hennes man? WTF(!?)
    3) Gabriella skriver att hon är uttråkad och försöker inleda en chatt med honom. Har hon ingen man eller vän att socialisera med?
    4) Gabriella påstår i bloggen att hon varje natt får massor sömn och aldrig blir störd, men till hennes nyfunna ”flört” (ensidigt – från hennes håll) är hon tydligen tjejen som är vaken tills 02.00 och chattar med andra killar.
    5) Gabriella ställer tusen följdfrågor till killen som verkar helt ointresserad/endast försöker vara vänlig mot sin frus vännina.
    6) Gabriella busringde inte honom. Hon insåg att hon var körd så fort han dissade henne, så hon smsade till Fjodor och därefter lade hon en bild upp i sin blogg på deras konversation för inte ha någon form för alibi ifall det skulle komma ut. Det är ren och skär BS. Det finns ingen busringning över det. Hade han sagt han vore sugen hade Gabriella utan att ha tvekat traskat hem till honom och legat med honom, jag tvekar inte en enda sekund på det.

    *Drop the mic*

    Ps. Fan vad goa Moa och Tomas verkar!

  19. Carina Gustafson skriver:

    Snart är väl 2 förhållande slut, ev på allt som skrivs, då får vi tro att alla är nöjda, för det är väl det som man vill åstadkomma med alla dessa spekulationer och kommentarer

    1. Anonym för en dag eller två skriver:

      Jag tror faktiskt bara det är ett förhållande som är i fara. 😉

        1. Anonym för en dag eller två skriver:

          Puss och tack för allt idag. 🙂

    2. M skriver:

      Men hejdå och sov gott!

      Och ett tips innan du går och lägger dig: läs något som du mår bra av ist, du verkar allmänt bitter. Och ja, jag har gjort den bedömningen utifrån i princip alla dina kommentarer på den här bloggen under en ganska lång tid.

      1. Carina Gustafson skriver:

        Om det är mig, du syftar på, så har jag det riktigt gott, å jag sover gott varje natt, detsamma önskar jag dig

      2. Carina Gustafson skriver:

        Jag har kommit för att stanna, så du får nog vänja dig, el strunta i mina kommentarer

    3. Anonym skriver:

      Jag måste ringa Carina, får inte glömma dee, ge mig ett par minuter, sen så får vi seeeeee 🎤

      PS. Detta är inte rätt forum för dig Carina

      1. Carina Gustafson skriver:

        Ring bara ring, jag svarar oftast.

      2. Anonym för en dag eller två skriver:

        Tycker att säga att man ska ringa någon är rätt obehagligt även om jag fattar att det finns flera tusen Carina G.

        Men man säger inte så tycker jag. Ok anonym?

        1. Anonym skriver:

          Det är en låt

          1. Anonym för en dag eller två skriver:

            Ok, tack för förklaring. 🙂

            Men visste man inte det, som jag som kanske bor under en sten 😉 , så lät det inte så bra.

    4. Maria skriver:

      Du är också så go, Carina. Den bästa härinne! Ha bästa dagen idag! Tack för att du finns ❤️

  20. Anonym skriver:

    Ps. TACK för din flittiga uppdatering käraste CamCam! Det har inte gått mer än någon timme och så har inläggen legat uppe för oss andra att följa. SÅ bra och aktuellt! Du är bäst! TACK för dagens många skratt!

  21. Anonym skriver:

    Moa och Thomas verkar trygga i sin relation. Om det är så, så är det GOALZ om något!

  22. M skriver:

    Nu har Tomas och Moa uppdaterat ytterligare en gång med en screenshot som fallit bort.

    Det bästa är helt klart att detta:

    T: Utbildning
    G: vad vill du utbilda mig i?
    T: vett och etikett
    osv…

    Hahahahahaha så klockrent svar nu i efterhand med facit i hand!
    😂😂😂😂😂😂😂

    Tycker att Moa och Tomas har skött detta galant och de verkar vara supergoa! Hejja er!

    1. Anja skriver:

      HAHAHAHAHAHHHA dem är SÅ jävla sköna! Vilket jävla skönt par alltså!

      ”Vad vill du utbilda mig i?”
      ”vett och etikett”
      – ALLTSÅ jag dör av skratt. Spottade ut vatten!

  23. Anonym skriver:

    Gäääääääsp. Larvpottor.

  24. Hanna skriver:

    Alltså….VAR ÄR BALLEN???!?? Har ögnat igenom hela skiten nu men inte hittat ett ord om gröna kulor 😣

    1. Anonym skriver:

      Bilden längst nere till höger ovanför den enda stora bilden att hon ska jobba hela natten- där stpr de om snus, ballen o gabbi skriver att då får man ligga oftare

  25. Shark skriver:

    Öhh. Blir mörkrädd om ni tycker att det här är att ‘flörta’ och gå över gränsen… HärrejävlaIF!

    1. Ty skriver:

      Har du missat upprinnelsen till allt detta? Inspelningen där gabbjoss ringer till T och frågar om han är ensam och om han är sugen?

      1. M skriver:

        vi skrev samtidigt och blev tvåa på pucken 🙂

        1. Ty skriver:

          Vi skrev ju nästan identiskt också! 😀

    2. M skriver:

      Har du missat att det finns en inspelning också där GabbJoss ringer Tomas och bla frågar om han är sugen??

  26. cicci skriver:

    Kan tänka mig att Gabriella är uppe just nu och läser alla kommentarer och tänker hårt på hur hon ska ta sig vidare från detta och rädda hennes”image”.

    Vet inte om jag har uppfattat det korrekt men har läst hennes blogg sedan hon blev gravid och hon verkade vara mycket mer ödmjuk då. När hon flyttade upp till Umeå och började umgås med Tove så blev det mycket mer ”image fokuserat” de ska ha matchande ”skimpy” outfits, dricka drinkar, visa upp sig osv.

    #FreeFjodor

    1. Anja skriver:

      Well, tror inte det finns så värst mycket att rädda. Hon har skämt ut sig själv otroligt mycket. Jag har aldrig sett något liknande i blogghistorian, det är nästan värre än Foki och Ricky-historian.

      Gabriella som alltid försökt leka så söt, gullig, rosa moln och fruktfakt är tydligen en liten ”bad ass” som söker spänning hos sina vänners män klockan skit om natten och som i sin chatt med denna mannen motsäger allt vad hon låtsas stå för.

      #ComeAgain #YouLoose #FreeFjodor

      1. Anonym skriver:

        Vad hände med foki??? Berätta

    2. M skriver:

      En gång i tiden förespråkade hon djurens rätt på bloggen och pratade emot djurtestat smink, läder osv. Nu handlar allt om värstingmärken och sammarbeten oavsett produkterna än innehåller.

  27. Fjodor skriver:

    Don´t try to change the story… I was there.
    Detta är lååång ifrån hela konversationen.
    Har mailat Camilla om detta.

    1. Emmy skriver:

      När man trodde att detta var allt det bjöds på..
      men helt ärligt Fjodor. Okej att det skulle finnas mer material än vad som visats, men känns det som blivit offentligt okej för dig? Nu känns det som någon slags tävling med tanke på hur du uttrycker dig och som att du snarare måste försvara Gabriella för att inte förlora kommande levebröd.

    2. A skriver:

      Hej Fjodor! Kul att ni hänger med här.

      Jag undrar (uppriktigt) vad du tycker om det hela? Är du verkligen så förblindad av kärleken att du tror din fru, som verkar älska uppmärksamhet från andra, busringde sin vänninas man och frågade om han var sugen?

      Tyvärr tror jag inte att någon av er kan rädda det. Det känns dessutom bara fånigt att du skyddar henne sådär, när hon klart och tydligt visat vad hon har lust att göra – och med vem.

    3. M skriver:

      Snälla säg att det här är ett skämt?!

      Varför lyser Gabbi med sin frånvaro men Fjodor kliver in som någon jävla Zorro? Finns det ingen stake i Gabbi öht? Tappade hon talförmågan totalt efter att hon lade på luren när hon pratat med Tomas? Vad är detta? Så jävla många frågor, men totalt dött från självaste huvudpersonen.

      Snälla säg att du inte är den riktiga Fjodor! Det här gräver bara Gabbis grav ännu djupar annars.

    4. + skriver:

      Ska bli spännande att se vad som skulle kunna få den här pendeln att svänga. Tills vidare väljer jag tro att du är för fäst vid gabjoss kuckelimuckmedicin i form av fruktfat för att vilja ge upp i första taget. 😀

      Önskar dig allt gott hur som!

    5. cicci skriver:

      Om du nu är den riktiga Fjodor.

      Om du nu såg allt detta som skrevs, varför satte du inte stopp för det? Räcker det inte med denna snutt av konversationen för att visa att det är G som har gjort bort sig totalt?? Om du såg vad som pågick, varför konfronterade du inte henne? Är det något du tänder på? Tanken att andra män vill ligga med din fru?…

      G sa även att Tomas var bara en av killarna de ”busringde” till på detta sätt, undrar hur många fler konversationer av denna typ hon har med andra män….

    6. M skriver:

      Hoppas du mailat med trovärdiga bevis då. Tror faktisk inte ett ord på Gabbsan. Måste ha klara bevis för att vända på den här pannkakan.

    7. Susawoo skriver:

      Nu tänker jag ta mig friheten att undra lite:

      Hur kommer det som fattas att rädda Gabriellas image? Hur vi ser på henne, dig, och ert förhållande?

      Nej, vi har inte ett skit med ert förhållande att göra. Men… Hur ska detta räddas?

    8. E3 skriver:

      Vilken enorm otur att frugans mobil har gått sönder idag!

  28. Bigballe skriver:

    Veeeem är på att hoppa in i bilen ner till Umeå och bevaka #ballegate?

    Är hela staden i chock? Är tovsi där som stöd? Är all frukt slut i hela Umeå? Frågorna är många….

    1. Hannah skriver:

      Alltså hahahahaha 😂😂😂

    2. Anonym skriver:

      Aftonbladet sänder live om Ballegate hela dagen. Även Expressen har reportrar på plats.

    3. Leopold skriver:

      Hur jäkla högt upp bor du om du åker NER till Umeå? 😂

      1. Bigballe skriver:

        Geografi är inte min starka sida 😂

      2. ! skriver:

        Det finns över 60 mil till av Sverige norr om Umeå 😉 Du vet, mer än ytan från Stockholm till Skåne 😉

    4. Linnea skriver:

      Umeå ligger i norra sverige, side note..

  29. Therese skriver:

    Ååh herreguuuud vad pinsamt för G. Snacka om att göra bort sig.

    1. Anonym skriver:

      Gabbi fick det ju att låta som att T typ ollat henne då hon va där o ha skrivit massor av olämpliga saker så platt nu för gabbi.. skämmes.

      Fjodor, ”I was there” med vid samtalet? Med på rex? Med i affären då gabbi leta upp T på hans jobb?

      1. A skriver:

        Med när hon skrev hennes man var en idiot? Med när hon bad Tomas agera hennes man? Med när hon var uttråkad på Rex? Med när hon var sugen på sin kompis man? När?

        1. Giga skriver:

          Lätt att det var hon som ringde in till butiken och sökte ”thomas på kök” också 😂

  30. The Unreal Hmm skriver:

    Attention whore No. 1 (Catrin Hedlund) försöker nu desperat sno tillbaka lite uppmärksamhet från dom som får mycket mer genom att lägga upp sin egen rump-chatt.

    1. Anonym för en dag eller två skriver:

      Att kalla någon för hora på engelska är inte mycket bättre än att göra det på svenska.

      Bättre kan du?

      1. Nettan skriver:

        Attention whore är ju inte hora i den bemärkelsen….

        1. Anonym för en dag eller två skriver:

          Jag vet vad det betyder. Blir inte bättre för det.

      2. Izabella skriver:

        Attention whore = uppmärksamhetskåt, ett uttryck som använts flitigt i denna balle-gate. Hon kallar alltså inte Catrin för en hora 👍🏻

  31. Hannah skriver:

    Jaaa alltså vi får väl inte se vad som skrevs efter detta?

    http://blogg.ng.se/bloggbevakning/wp-content/uploads/sites/25/2017/04/9-768×396.png

    *väntar med spänning på fler skärmdumpar*

    1. E skriver:

      Det är ju den stora bilden som blir de som skrivs efter då T säger ”glöm de sista ‘ o att han är trött

      1. Hannah skriver:

        Jaaaaa… Äsch, jag hoppas fortfarande att det ska vara mer där emellan då man inte kan se att det faktiskt är fortsättningen direkt efter. 😁

        1. Tomas L skriver:

          Tyvärr inte det. Nu lämnar jag denna soppa. Sköt om er och håll hårt i era respektive.

  32. cicci skriver:

    Herregud vad många klick Gjoss får i denna härvan. Kollade just hennes blogg hon har fått 435 gilla-markeringar på hennes försvarstal jämfört med tidigare inlägg som får runt 40-50.

  33. Jodelqueen skriver:

    Gabriella skriver ju ofta att hon avskyr smaken av alkohol och aldrig dricker mer än typ ett glas? Lägligt att hon nu ska bli så full att hon tappar vettet?

    Sen tycker jag bara det är sjukt konstigt att man ens skulle hitta på att busringa till sin nya väninnas sambo som man ska köpa vitvaror av?

    Så otroligt skämmigt.

    1. Wtf skriver:

      OCH VARFÖR I HELA FRIDEN SUPER MAN NÄR MAN FÖRSÖKER BLI MED BARN?! Hon har precis fått mensen tillbaka och försöker ivrigt bli med barn. Så neeeeeee, hon var nog inte full. För då skulle hon framstå som väldigt dum!!!! (Fostret skadas typ inte de första 5-6 veckorna av alkohol men det är ändå nolltolerans av alkohol som gäller liksom!)

      1. Anonym skriver:

        Lol vad du är okunnig. Man behöver inte sätta livet på paus bara för att man försöker bli gravid. Man kan dricka alkohol om man vill det. Är först när man är gravid man ska låta bli.

        1. Anna skriver:

          Att dricka alkohol gör ju knte chanserna stötte direkt..

          1. hej skriver:

            Om man dricker varje dag

        2. Wtf skriver:

          Anonym, hoppas inte du har barn. Bespara världen den sorgen

      2. Y tho skriver:

        Haha, fostret skadas inte de första veckorna men ändå är det nolltolerans? Varför? Är det nolltolerans för papporna också då? Lika stor risk av fostret skadas nämligen.

      3. Karin skriver:

        Bara som en liten side note; alkohol kan visst skada fostret under de veckorna. Det är där mellan vecka 3-12 ungefär som organen börjar anläggas, neuralröret osv, och en skada då kan leda till grova missbildningar.

        1. Izabella skriver:

          De första veckorna ”försörjer” barnet sig själv med näring och det spelar alltså ingen roll vad mamma förtär.

          1. Karin skriver:

            Men nej!!! Snälla gör en enkel googling så ser du hur fel du har! Det kan visst ha en stor betydelse om man dricker alkohol! Barnet är som sagt mest känsligt mellan vecka 3-12 för det är då allting börjar anläggas! Jag hade tenta förra veckan om FAS (Fetalt Alkohol-syndrom) samt all embryologi och teratologi (om missbildningar), jag vet vad jag pratar om!

  34. Jodelqueen skriver:

    Nu skriver en person på Jodel som tidigare idag hävdade att de tog slut mellan hon och hennes pojkvän då han legat med Gabbi, och G därefter hade skickat ett brev till henne…

    Att hon (Gabbi) gick första året på Waldorfskolan då de hände, att Gabbi började gymnasiet ett år tidigare, de blev ihop 2 året på gymnasiet, hon känner en ur Gabbis och en ur fjodors klass. Hon ska också försöka hitta brevet som Gabbi skrev.

    Sant eller inte…….

    1. Anonym skriver:

      Fem år gammalt tonårsgroll? Räcker inte det pågående dramat utan att dra in opålitligt trams från barndomen.

  35. Indi skriver:

    Räcker det inte snart… tjejen e typ 20 år, vi är nog många som sökt uppmärksamhet/gjort knasiga saker i den åldern.
    Vissa skriver verkligen vidriga saker om henne här.. Hon verkar iaf vara en väldigt kärleksfull å bra mamma till sin lilla son oavsett, låt henne va nu.

    1. Emma skriver:

      Då kanske man inte ska vara gift och skaffa barn om man inte kan avstå från att flirta med sin kompis man.

  36. Cornet skriver:

    Men vad fan!? Världens sämsta ballechatt.
    Men jag verkligen älskar detta drama. Har suttit på spänn hela dagen och skäms lite för att jag är så exalterad över detta.

  37. M skriver:

    Å andra sidan ber han henne ringa ggr flera där på slutet… Jag hade också kunnat dra till med ”Jaha är du ensam och sugen?” som ett skämt då…

    Usch. Kände först att detta var roligt men känner nu att flickebarnet är 21 år gammal, detta kan vara helt förstorat. Hon är helt uthängd… Det liksom. Ja. Tant här har helt enkelt svårt för att allt ska vädras i sociala medier.

    1. Sofia skriver:

      Ja, skrattet fastnar i halsen onekligen. Hoppas det ordnar sig och att de reder ut detta.

  38. K skriver:

    Aldrig sett så lite balle – skitbesviken!!

  39. M den äldre skriver:

    Vem fixar tröjor med tryck😉 Free Fjordor 🎈

    1. JenPen skriver:

      😂🤣😂🤣

  40. Maria skriver:

    Ja, Gabjossan har sannerligen förvrängt sanningen en del i sin blogg. Det verkar vara hon som är mer ballesugen än Moas man 😂😂😂

    1. Millan skriver:

      Fast det vore ju rätt skoj om Moas man vore ”ballesugen” – då har vi ett rejält triangeldrama…kanske fjordingen ligger i farozonen 😂

  41. A skriver:

    ”Vill bara tacka för all tips om köket igår 😊 Så himla snällt verkligen” kl 23.03.. haha alltså. Det var inte alls för att få igång ett samtal? Nä nä.

  42. Noris skriver:

    Nu måste jag gå upp, göra mig iordning och gå till jobbet. But it’s been real.

  43. A-S skriver:

    Vart finns denna Moas blogg?

    1. Wtf skriver:

      Klicka in på hennes insta och gå in på länken. Moa Gullbrand tror jag hon heter

  44. Erika skriver:

    När Gabbi pratar med T i telefon och upptäcker att han blir upprörd, varför säger hon inte att det är en busringning????!! Om det nu var det så hade borde hon väl försökt att ursäkta sig och förklara att det var menat som ett skämt.
    Konstig busringning om hon står ensam utomhus och ringer honom

    1. Therese skriver:

      Eller huur!? Det är ju jättekonstigt isf att hon inte säger att det är en busringning under samtalet.

    2. Joanna skriver:

      Tanken med en busringning är väl att man inte ska veta/höra vem personen är i fråga som busringer…?

      Hmm.

  45. Maggie skriver:

    Sluta denna konversationen är ingenting. Varken flörtig eller pinsam. Tycker detta har spårat ut totalt. En helt vanlig konversation som blåser upp till något helt sjukt. Eh jag skriver värre meddelande till min mamma. Svartsjuka gör vidriga saker med tankar och jag tackar gud för att jag inte lider av det. Pinsamt att detta förstöras så.

    1. kjya skriver:

      Agree. Det är helt sjukt hur detta blåses upp. Fattar inte hur det kan sitta 100 + människor och bara hetsa och överanalysera hur en 20-åring-isch (?) skriver sina meddelanden. Oavsett om det är flörtigt eller ej (har inte hört inspelningarna heller kanske skall tilläggas så kan hända att jag ej tolkar allt så extremt som 90 % av alla andra här verkar göra) så är det helt absurt hur detta kan ha blivit så här uppblåst? Framförallt fattar jag inte vem som ens startar ett offentligt bråk för meddelanden/samtal som kan tolkas som opassande – varför inte lösa problemet mellan varandra utan att involvera alla sociala medier…

      Må hända att vissa meddelanden är pretty pinsamma (och definitivt kan tolkas som flörtiga beroende på vem man är och vilka personliga erfarenheter man har), men det som är mest pinsamt är att se hur alla hakar på detta drev och analyserar varje litet ord/emoji för att passa bilden av ett stort hemskt drama a la gossip girl.

      1. S skriver:

        Lyssna på inspelningen. Chatten verkar oskyldig om man inte har lyssnat på inspelningen 🙂

      2. Monica skriver:

        Ibland kan det vara bra att läsa på innan man kommenterar 🙂

        Moa kontaktade Gabriella FLERA gånger men Gabriella vägrade att svara. Sen tycker inte jag att man tar bråk på sociala medier men det får stå för Moa och Gabriella. Men anledningen till varför Moa och Tomas har lagt upp Gabriellas och Tomas konversation är för att Gabriella svartmålar Tomas och ljuger om honom i sin blogg.

        Jag hade också velat lägga upp bevis för att visa att det hon skrivit inte är sant om jag varit Tomas i detta fallet. Gabriella har grävt sin egna grav. Hade hon varit smart så hade hon aldrig skrivit sitt svar på tal eller ännu bättre, hon hade inte flörtat med andra män när hon är gift!

        1. kjya skriver:

          Jag är fullt medveten om det hon skrev innan och varför de lade upp konversationen. Fattar också att man vill försvara sig om man känner att någon skriver ut felaktigheter. Det jag är skeptisk till är varför detta hamnade på sociala medier till att börja med (alltså innan hennes försvarstal) samt hur det har blåst upp så mycket och hur brutalt upprörda alla ”åskådare” blir. Det är verkligen sandlådenivå på hela det här dramat enligt mig. Alla inblandade borde ta 534 steg från internet minst.

  46. Sannie skriver:

    Vilket jävla antiklimax. Och varför lägga upp hela diskussionen? Var ju bara en ruta som handlade om att hans balle blir lagom mjuk av snus, resten handlade om husbygge. Sjukt ointressant.

    1. H. skriver:

      Antagligen för att Gabriella skrev ett försvarsinlägg på sin blogg om hur han kontaktade henne, om hur han vid ett flertal tillfällen skrev oanständiga saker till henne etc. I ovanstående konversation framgår inget sådant 🙂 Hon fick dessutom balle-chatten till att framstå som något mycket mer snuskigt 🙈 Men visste nu kan alla gå vidare.. Efter att ha läst allt kan jag enbart säga att Gabriella hade kunnat räddat sitt skinn genom att erkänna sitt misstag, be om förlåtelse och gå vidare. När hon hängde ut denne Tomas gjorde hon saken värre för sin egen skull då hennes ”historia” överrensstämmer inte med deras konversation what so ever. Tråkigt för henne.

      1. biggis skriver:

        Några är vi som varit i närheten av Gab och vi är inte förvånade alls. Liknande saker har hon gjort förr.

  47. S skriver:

    Moa verkar vara en skön tjej men finns en anledning till varför jag inte kommer fortsätta läsa hennes blogg – hon skriver EXAKT som gabbisen 😫

    Ps. Tycker gabbjoss har gjort bort sig OTROLIGT mycket. Har själv varit med om att min pojkvän va otrogen, såg även deras konversationer som kunde liknas med samtalet om att vara ”sugen”. Som TUR va så va hon inte min vän men om hon hade varit det så hade jag kokat sönder (gjorde iofs ändå det men skulle ha blivit fullständigt craycray). HON förnekade det och sa att hon ”inte visste att han hade pojkvän” men jooorå, det visste hon till 100%. Nä fy. Otrohet suger.

  48. Jelena skriver:

    Förstår verkligen varför alla går så hårt åt mot enbart Gabriella här? Har ingen av er varit i början av de 20 och gjort misstag? Är inget större fan av Fru Tuttar och Tropik (camcam, använd det smeknamnet på henne igen är ju det bästa du kommit på hahah :P) men tycker många av er är för jävla taskiga mot henne.

    Chatten är, i mitt tycke, tämligen lam och det lilla som kan uppfattas som flirtande är ju från båda håll.
    Varför markerade inte Thomas mer mot Gabriella om han nu inte var intresserad? Han kunde väl sagt rätt ut i sådana fall om han tyckte det kändes obekvämt?!
    så himla märkligt beteende av både Moa och Thomas; det här med att spela in telefonsamtalet, tycker det känns helt omotiverat om man utgår från vad som skrivs i chatten. Då Moa och Thomas uppenbarligen tyckte Gabriella gått över gränsen så varför inte säga till henne? Får så dåliga vibbar av både Thomas och Moa.

    Tror inte telefonsamtalet var nån busringning, det känns som en efterhandskonstruktion av G. Och försvarsinlägget av G var ju lite pinsamt, å andra sidan hon är fortfarande bara drygt 20 och hon känns ju inte som en person som skulle erkänna hon gjort fel i första taget. Fel i betydelsen att hon flirtat med en bekants man, flirtat öht med ngn trots att hon är gift.
    Relationer och äktenskap går upp och ned, Fjodor och hon kanske har haft en tuff period vem vet. Tänk på att dom är unga och har varit tillsammans i sju år. Man förändras så mycket under dom där åren. Förhoppningsvis löser dom det, antingen att dom fortsätter tillsammans eller skiljer sig.

    Kanske lite luddigt skrivet, mammaledig med amningshjärna här 😉

    1. Olivilivi skriver:

      Håller helt med! Han är absolut inte oskyldig & kunde markerat bra mycket tydligare om han tyckte det var så obekvämt. När hon skriver om sina behov svarar han liksom ”låt höra om behoven”!?? Och ingen tvingar honom att skriva om sin balle, det fixar han alldeles utmärkt själv..

  49. M skriver:

    Det hela blir ändå lite konstigt när Moa efter två månaders frånvaro uppdaterar sin blogg med en lång presentation om vem hon är. Känns faktiskt lite som att detta är utstuderat från deras sida.

  50. 🤓 skriver:

    Det jag inte förstår är varför gabjoss i sitt försvarstal gång på gång ber om ursäkt för att alla kan fela (och är noga med att nämna hennes unga ålder osv) och samtidigt ändå vill få det till att det inte är hennes fel?
    Hm. Jag skulle aldrig be om ursäkt om jag var säker på att jag inte gjort något fel. Om det dessutom handlar om att hon vill be om ursäkt till Moa känns det ju betydligt lättare att göra det i verkliga livet genom att kanske svara på hennes s.k ”avskyvärda” sms? Eller vänta nu, hon kanske kan ringa?
    Njaaa, köper inte gabjossans historia alls! Tyvärr.

    1. M skriver:

      Hon ber om ursäkt över att ha skämtat på fel sätt med fel person, inte över att ha samtalat med människan alls.

  51. AJ skriver:

    Det här med att bygga fasader och skapa illusioner.
    Gabriella, du kanske är för ung för att veta, men fasader faller ALLTID.
    Är du bara ett snyggt skal? Vill du verkligen att det är så folk ska se dig?

  52. Anonym skriver:

    Fast det är ju flera meningar som kan tyda på att killen Tomas är lite dirty också men där är bilden avkapad. Tror inte det här är hela sanningen!

  53. m skriver:

    Känns som jag missat något? Vad det som har hänt haha!

  54. J skriver:

    Men när Gabriella säger ”sugen”, kan hon inte typ mena droger då? Typ marijuana eller så? Måste det handla om sex?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Eller ananas? Mango?

  55. Hulken skriver:

    Vad irriterad jag blir på kommentarer ”Hon är bara 21 år!!!” Fastän man bara är så gammal är man ändå gammal nog att kunna ge en ordentlig ursäkt, detta kommentarsfält får det att låta som om det är okej att göra vad som helst bara för att man är omogen. Hon vet att hon gjort fel men vägrar att ta ansvar för det. Det finns många mycket yngre än henne som faktiskt gör rätt för sig istället för att sprida lögner om någon annan.

  56. Elin skriver:

    Jag fattar typ ingenting av hela sen här affären trots jag läst alla CamCams inlägg. Kan någon förklara superkort? Och vart finns den här inspelningen alla pratar om?

  57. Anonym skriver:

    Snacka om att vissa verkligen väljer ut vissa meningar och tolkar dem som de vill…

    Hade jag känt nån som skröt lika mycket som Tomas om hur duktig han är att förhandla när han bygger hus hade jag också frågat om han kunde låtsas vara min man och förhandla åt mig med.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg