Dags att börja med boule!

14:00 17 Apr 2017

Tyra Sjöstedt:

Dagarna då Tyra enbart fick pirr i magen av NK är alltså över och jag måste erkänna att hennes inlägg är extremt befriande.
Nu har hon istället spenderat över en timme på klädavdelningen på ICA och satt sprätt på inte mindre än 2300 kr. (Minus en energidryck och en limpa ciggisar då)

Jag har nog aldrig fått pirr i magen av att shoppa på NK då jag är en notorisk snåljåp men att gå loss inne på Kvantum eller Ullared – det kan jag identifiera mig med.
Jag har handlat både träningskläder och presenter till mina syskonbarn på Ica Maxi på Värmdö. HUR bra som helst!!

Det är något visst med att hitta outforskade bra dealar, reaställningar och fyndlådor, tycker ni inte?
Jag älskar att gräva runt till jag når botten för att hitta min ”skatt” för ett billigare pris. Jag dras liksom till ordet rea som flugor till koskit.
Herregud, jag blev nästan lite småfuktig – och inte bara i pannan och mellan tuttarna – av att shoppa på Primark.
Herregud, det var ju himmelriket på jorden!!!

Är det min inneboende smålänning som aldrig riktigt kommer lämna mig?

 

38 kommentarer | “Dags att börja med boule!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Leopold skriver:

    Bor i Storbritannien och har hyfsat nära till en stor Primark.
    Jag har aldrig varit så snål på kläder som jag är nu!
    Känner att allt över 10 pund är dyrt!
    Kräks på H&M’s priser numera. 😂

    Och när jag hälsar på i Sverige så är Ullared ett självklart besök. 🙈

    1. J skriver:

      Va? Kan inte alls relatera! Betalar hellre dubbelt eller tre gånger så mycket för samma plagg på h&m bara för att slippa gå in på primark 😂🙈. Fast vet inte om det är för stt mitt närmsta primark var Oxford street (folk ovanpå varandra och så mycket saker att man inte ser något alls). Ryser av obehag när jag tänker på primark.

      1. m skriver:

        Går hellre på glödande kol än går in på primark i London! Primark i Edinburgh säger jag bara! Bara att gå runt att mysa, kolla plagg och ha gått om plats runt om sig!

        1. Anonym skriver:

          Primark på Oxford street är heeeemskt, men Penneys i Dublin däremot! Enormt, aldrig rörigt och personalen har inte tappat hoppet på livet som de i London verkar ha gjort!

        2. Fluffis skriver:

          Men näj det var en mörk dag när Primark öppnade på Princes Street! Hualigen.

      2. Leopold skriver:

        Haha!
        Jag går på det i Braehead, Glasgow. 😃 Sällan fullt! 😉

    2. anonym skriver:

      Finns primark i flera länder? Är det typ Ullared. Har inte hört talas om primark. Saknar inte gilla knappen var roligt med den. 😨😨

    3. Matilda skriver:

      Själv betalar jag gärna dubbelt hms priser för att slippa deras pisskvalite och passform som alltid är helt fel för mig. Ibland luras jag med och köper något som alltid blir ett misstag pga orsaker ovan.

    4. Sofia skriver:

      Åkte alltid några tunnelbanestationer extra för att kunna shoppa på Primark i Hammersmith. SÅ mycket lugnare och skönare att handla där än på Oxford Street. Mindre folk och INGA köer till provrummen, himmelriket!

  2. kati skriver:

    NK är kommersialismens tråkigaste mecka, skyltdockor som säljer. Finns absolut ingen charm o äkthet m NK, fick present där o tvångshandlade lite läderband, blä

  3. Angående instagram skriver:

    Angående instagram

    1. Bloggbevakning skriver:

      Påsläppt. =)

  4. Mira skriver:

    Nä jag klarar inte av rea. Går in på primark och hittar ingenting jag egentligen gillar men MÅSTE ha allt för det är så billigt så det slutar med att jag köper massa fult skit som jag sen aldrig vill se igen i mitt liv.

  5. A-K skriver:

    Jag vill inte veta var du är fuktig någonstans, speciellt inte i de nedre regionerna. Eller så är jag bara gammeldags!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag KAN ju ha menat ryggsvett… 🙂

      1. A-K skriver:

        Eller fotfukt. Hua!

  6. Emma skriver:

    Lite märkligt bara att plötsligt få för sig att shoppa loss för 2300kr på klädavd på ica maxi. Typ 3 par skor och en hel cigarettlimpa men inte tvålen som hon åkte dit för att köpa. Påminner om maniskt beteende.

    1. Lillgammal skriver:

      Eller lite härlig ADHD kanske?
      Känner igen mig allt för väl 🙂

  7. Anonym skriver:

    Jag hatar att shoppa oavsett affär. Så trött på prylar, så trött på slit-och-släng. Jag hade gärna bott i såna där minimalismlägenheter som är typ två kvadratmeter.

    Men det kanske bara är jag som är knäpp

    1. anonym skriver:

      Men bo så då det är bara och flytta in.😆😆

      1. Anonym skriver:

        Ja, det hade varit najs. Tyvärr håller inte min sambo med. Dessutom är han en jätte på två meter och hundra kilo, så det hade blivit jäkligt trångt 😛

    2. Sia skriver:

      Håller med sig! Kan dock inte leva utan ljus och doftkakor 😍

    3. Susawoo skriver:

      Jag tragglade mig igenom samma Äntligen Hemma klipp 5 gånger för att byta mitt persiennsnöre. Det hade gått av högst upp. När jag läste om tips på internet föreslog de att köpa ny persienn istället…

      Dags att putsa mer fönster!

    4. Anonym skriver:

      Samma här! Shoppade alltid kläder på H&M, Primark Gekås, Gina Tricot, Lindex o.s.v. tidigare. Tröttnade på skitkvalité som tappade formen efter en tvätt och blev nopprigt bara av att man tittade på det.

      Handlar bara sånt som är kvalité nu. Sånt som håller i mode över tid och som är av bra kvalité.

      Tar lite mer tid för måste leta igenom internet när jag köper något eftersom jag inte har pengar till att köpa för de riktiga priserna (Sitter just nu i en kofta som har originalpriset 2300 kr (Jag betalade 450 kr) och en klänning som har originalpriset 1800 kr (Jag betalade 400 kr). Så otroligt värt det. Kläderna ser ut som nya i evigheters evigheter, tappar aldrig formen, känns skitbra och man känner sig snygg och miljövänlig.

      Har ju också gjort att jag köper mycket mindre kläder och det jag köper använder jag mer eftersom det är mycket svårare att handla kläder nu.

      Så tipset är att handla på nätet (för att ha råd med bättre kvalité, Obs! att kvalité inte bara sitter i prislappen, men det är lättare att köpa bra kvalité om man är villig att betala mer), köpa sånt som man trivs i och köpa kvalité så slipper man köpa nya kläder så ofta. Sparar både på pengarna och miljön. Minimalism ftw! 🙂

      1. e skriver:

        I hear ya sister! Handlar ALDRIG på HM eller Zara eller liknande, utan enbart online och kan därför köpa kläder från lyxmärken i bra kvalitet för samma summa som mina vänner köper på skitaffärer. Kan tilläggas att jag köper en del second hand, men precis som du säger, det syns inte då kvalitetskläder håller sig fantastiskt fint mycket längre.

  8. Fattig student skriver:

    Jag köper nästan aldrig något jag ser för första gången. Jag går hem igen, och om jag fortfarande tänker på saken en vecka senare (eller månad, beroende på pris), så köper jag den. Works for me!
    OBS 1: gäller ej mat. OBS 2: nej jag är inte blondinbella.

    1. anonym skriver:

      Hej bella!! 😂😂

    2. L skriver:

      Så hade jag gärna gjort jag med om det inte var för att jag är världens mest oturssamma när det gäller shopping. Hittar jag nåt jag gillar försvinner det tills nästa gång jag går tillbaka, så vill jag har nåt måste jag köpa det direkt.

  9. Ballong skriver:

    1.Visste ej att Tyra var rökare.
    2. Snåla människor suger. Snåla smålänningar suger ännu mer.
    3. Det heter Ge-kås inte Ullared.

    Spån.

    1. Daniela skriver:

      Awww va glad du är då :))))

      1. Ballong skriver:

        Japp😊 Är alltid glad😛

  10. Anonym skriver:

    Skulle hellre skjuta mig än att åka till Ullared.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det är för din skull världen har begåvats med både valium och sportbar INNE på Ullared. =)

  11. Helena skriver:

    Huvvaligen. Bara tanken på hur folk flockar sig kring alla sneda och vinda polyestertoppar på typ H&M och Gina får mig att rysa. Mellandagsreor och liknande får man betala mig för att besöka.

    1. Sacha skriver:

      Haha samma här 🙂

  12. Jossan skriver:

    Åh ullared klarar jag verkligen inte av! Sen har jag noll tålamod för människor och barn och särskilt folk med barnvagnar som tror att de äger världen (hallå, det är ju jag som äger världen ;)).

    Primark har jag besökt i Berlin och det var mycket folk på dagarna. Men vi bodde på hotellet precis bredvid så vi valde alltid att gå dit lite innan stängningsdags och då var det som en H&M mitt på dagen här i Sverige typ.

    Och även om jag för det mesta köper kläder av kvalitet så är skinnjackan jag köpte på Primark ett av mina bättre köp. Att den kostade 140:- varken syns eller känns och den är välanvänd 🙂

  13. Elle skriver:

    Jag tycker inte om att gå i affärer alls, därför handlar jag det jag behöver via datorn. (Dock ej mat)
    OBS! Det är skillnad på att behöva och vilja ha.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG