De har begått den ultimata synden!

14:30 26 Apr 2017

Lagergren-syrrorna:

Den ultimata synden att begå i bloggvärlden är tvåfaldig:
1. Att ta en paus
2. Att inte berätta vad pausen beror på

Denna dödens synder har de blonda systrarna Lagergren begått och läsarna är rasande, systrarna är rasande och alla ska tydligen SKÄMMAS!!!!

Angelica – blondinen till vänster i bild – tog alltså en paus efter påsk och vägrar nu tala om för läsarna vad anledningen varför. 
Vad tror ni händer? Läsarna spånar loss i äkta Hänt Extra-anda och tror både det ena och de andra och anklagar systrarna för att ha gjort allt det här som en del av en PR-kupp så stor att till och med Hannah och Amandas ”Hers-kupp” att blekna.

Vad händer? Joråsåatteeeee..
Jessica – aka blondinen till höger i bild – tar då tillfället i akt och skriver följande på sin blogg där hon uppmanar läsarna att skämmas:

Ni som stör er så enormt mycket på att hon inte delar med sig av det borde faktiskt skämmas! Har ni inte bättre saker för er än att gotta er i andras privatliv på det sättet? Att skriva ”har man sagt A måste man säga B” är bara så otroligt barnsligt. Vad är det för fasoner?

Ni har ingen aning om vad Angelica går igenom just nu eller vad det är som har hänt. Om ni hade sett vad jag har sett den här veckan så hade ni inte skrivit sådär. Jag har aldrig sett henne må såhär dåligt.//Jessica

Om man nu inte vill hälla bensin på en falnande eld så kanske man inte ska döpa sitt senaste poddavsnitt till ”Därför tog vi en paus” och sen inte berätta just det som alla laddat upp med popcorn för att få höra..
Att Jessica sedan skriver i sin blogg att ”vi ber om ursäkt om ni känner att ni har lyssnat på avsnittet helt i onödan och hoppas att era liv kan gå vidare ändå” känns ju bara passivt aggresivt.
Ungefär lika sympatiskt och charmigt som en berberisbuske upprörd i röven och då har jag i princip haft det och vet vad jag pratar om.

44 kommentarer | “De har begått den ultimata synden!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Guaca skriver:

    Fjortisklubben.

  2. Emma skriver:

    hehe kul att du skriver om det…tycker det är så roligt när ens blogg handlar om ens privatliv och det pratas om sex med maken och visas upp massor av bilder av barnen MEN sedan är man väldigt privat när det handlar om en själv…

  3. M skriver:

    Utan poddavsnittet med tillhörande namn hade jag varit typ med på noterna. Självklart kan man meddela att man tar paus och sen välja att komma tillbaka utan att vilja dela med sig om anledningen till pausen. MEN… nu valde de istället att clickbaita sina poddlyssnare och då får man stå sitt uppmärksamhetskåta kast.

  4. Aa skriver:

    Har man en gång börjat blogga,och berättat om allt och ingenting.I begynelsen av blogg eran, så skulle allt berättas. Å huxflux slutar man berätta, klart man får frågan VARFÖR?. Gottar sig i folks privatliv!!??Löjligt! Jag skulle aldrig mera läsa den bloggen.

  5. Emma skriver:

    Tror också att de raderar massor med kommentarer på bloggen vanligvis… man ska inte fråga om barnens ipads eller potträning utan bara njuta av samarbete med ketchup, kakor och kläder

    1. Amanda skriver:

      Håller med om det. Jessica skrev bl.a. för ett tag sedan att hon och Ibbe tycker att 5-minutersmetoden funkar bra för dem. Flera ifrågasatte varför dem använde metoden (på ett snällt sätt), vips så hade hon ändrat blogginlägget och tagit bort kommentarerna. Får uppfattningen om att när folk inte stryker dem medhårs så tar dem väldigt illa upp.

  6. Anonym skriver:

    Sen var det inte ju inte bara att de skrev att hon tog en paus utan de beskrev det som att något väldigt allvarligt hade hänt och att hon mådde fruktansvärt dåligt och att det var något som påverkade äktenskapet och gjorde att de behövde tid i från varandra. Tror det var så mycket som fyra inlägg om pausen som eldade på det hela utan att tala om varför. Och sen undrar de varför läsarna är nyfikna och spekulerar, kasta inte ut bete om ni inte vill att de ska fiska!

  7. Harmagedon skriver:

    Är inte den ena av dem (eller båda?) journalist utbildad? Om det inte är ett PR trick så känns det så amatörmässigt skött. Det måste väl finnas så många bättre sätt att hantera sånt här på. Vill man inte vädra äktenskapskriser offentligt så är det väl enklast att inte berätta att man krisar? Att folk är gamar måste man väl veta? Eller?

    1. M skriver:

      Det ena utesluter inte heller det andra. Pausen var säkert helt genuin och riktig, men när man arbetar med någon form av sociala medier så gäller det att vara konsekvent eller så tappar man följare/läsare. Först kikar läsarna in som vanligt men tröttnar och hittar någon annan att följa när det gått ett par dagar och det inte finns något nytt att läsa. Hade hon då startat upp igen genom att avdramatisera det som hänt och bara sagt vad det var så hade några hittat tillbaka men kanske inte alla… och det hade absolut inte genererat nya läsare. När hon och syrran istället dinglar detta juicy ”hemliga” lite utom räckhåll för läsarna så klickar folk in mer än vanligt för att följa the drama och se om sanningen kommer fram. Det är min teori. Att ta paus i sig är inte ett dugg spännande för läsarna, men det blir jävligt spännande att följa stormen som följer och den kan t.o.m locka nya nyfikna läsare. Så jag tror som sagt att pausen nog bara var en paus, men tjafset de startat nu är helt klart med flit!

  8. D skriver:

    Med tanke på att detta par (herr och fru …) inte verkar vara kända för något annat än sina bloggar så ställs det nog andra krav på dem att dela med sig, eftersom hela karriären byggts upp på deras privatliv. De har, om jag inte fattat fel, dessutom lämnat ut detaljer om sitt sexliv osv i bla podd en, och då verkar det bara fånigt att hålla på så här. Att kalla sina läsare barnsliga för att de är nyfikna känns så omoget när man bloggar på den nivån. Nä, har väldigt svårt för tvillingarna med respektive.

  9. Alexa skriver:

    Vart spånar läsarna om vad som hänt? 🙂 (Ja jag skäms lite för hur nyfiken jag är)

  10. Karin skriver:

    Ja det känns helt sjukt oprofessionellt att först clicbaita järnet och sedan skälla ut läsarna för att de är intresserade?! Är de helt omedvetna om att läsarna är kunder som direkt eller indirekt försörjer dem?

    Och även ur en medmänsklig aspekt känns det väldigt onajs. Många har följt dem länge och blir genuint oroliga när de skriver sådär och går och funderar på vad som har hänt och hur de mår. Äkta omtanke, alltså. Då blir man såklart glad och lättad när man läser en rubrik som indikerar att ens funderingar ska få ett slut och det är rimligt att bli besviken och irriterad om rubriken visar sig vara uppenbart lur. Och när man påpekar detta får man en utskällning och beskylls för att vara barnslig, istället för en ursäkt.

  11. Anonym skriver:

    Har sprungit på dessa blondiner vid några tillfällen. Snacka om OLIDLIGA människor. Två uppmärksamhetskåta, blåsta budar utan någon som helst självrespekt. Ett under att de har varsin man vid sin sida som står ut med dem, men det verkar ju knaka på rätt ordentligt där också… SUCK

    1. Hejsan! När har du sprungit på oss? 🙂 På vilket sätt är vi blåsta menar du?

      1. Anonym skriver:

        Berga är litet, gumman <3

        1. Du svarar ju inte på frågan, på vilket sätt är vi blåsta? 🙂

          1. Anonym skriver:

            Ber om ursäkt. På grund av att ni inte är speciellt smarta. Eller så är det bara så ni verkar för att få uppmärksamhet.

        2. Säg hej nästa gång du springer på oss så kan vi prata. 🙂 Så får du bilda dig en uppfattning om oss utifrån det. Kram J

          1. Harmagedon skriver:

            Du har klass Jessica!👍🏻

    2. Lisa skriver:

      Vilken elak kommentar. Tycker de verkar så härliga men just detta är inte så bra skött, det håller jag med om.

  12. Anonym skriver:

    Maken har väl pangat på en annan tjej. Obviously.

    1. Bekant skriver:

      Stämmer ej.

      1. Anonym skriver:

        Nej, han fick väl helt enkelt nog av att hon hellre spenderar all sin tid borta eller med sin syster än hemma med sina barn.

      2. Karin skriver:

        Det verkar som att de bara har berättat för några väldigt få nära vänner. Har svårt att tro att du är en av dem, med tanke på att du sitter här och kommenterar rykten?

  13. Harmagedon skriver:

    Skönt att andra Loppisar backar dem så att de också kan få lite klicks.

  14. E skriver:

    Jag tror att han har kastrerat sig så det där tredje barnet hon drömmer om och han inte vill ha inte blir av.

    1. Anonym skriver:

      Hahaha! Men hon tänkte väl ändå lämna honom om hon inte ”fick” fler barn så det kan väl ändå inte spela någon roll för henne?

    2. Maria skriver:

      Jag gissar tvärtom – att hon blev gravid men att hon gjorde abort. Något som en av dem kanske hade delade känslor inför?

  15. ida från kramphult! skriver:

    Det verkar ju som att många livstilsbloggare får svårt med den där gränsen mellan sig själva och det självet som de skapar sina karriärer på? Det går bra att inte särskilja när allt rullar på och inga större kriser inträffar men sen när något händer, något som inte kan användas som material så blir det såklart skitjobbigt och då tror jag att det är svårt att inte hantera den krisen på samma sätt som de en är okej att prata om. Alltså blir det clickbait osv för det sitter som i ryggmärgen. Jag gillade tvillingpodden länge, särskilt i början när de inte hade några spärrar men sen blev jag ledsen av den för det blev så tydligt att de inte kunde hantera hur och vad de och deras närstående skulle prata om. De vill kunna skilja på podd och privat men jag tror egentligen ingen livstilsbloggare fixar det. Möjligtvis blondinbella men hon verkar ju mest ha valt att alltid främja bloggaren och inte personen och det verkar ju också skitjobbigt?

    1. Harmagedon skriver:

      Jag tror Bella har fetlurat oss. Hon lever egentligen ett spännande och meningsfullt singelliv någon helt annanstans. Bloggen producerar hon och några proffsstylister på en förmiddag i månaden och tidsinställer alla inlägg. Hur förklarar man annars sommarkläderna i snöstorm eller att hon inte bryter ihop av alla griniga kommentarer? Alltså större delen av mänsklighetens samlade otrevlighet har samlats i hennes kommentarsfält!

  16. Therese skriver:

    Bloggare, tidernas mest överskattade ( och överbetalda) yrke.

  17. Hanna skriver:

    Sååååå dåligt känns det väl dock inte som att hon mår då hon i helgen var glatt ute å festade med blondinbella för att fira Fannys födelsedag hela natten.

  18. Line skriver:

    Asså, snubben lääär ju ha varit otrogen! Vad annars kan ha fått henne att må så dåligt? Sen att han även skrev ”vi är fortfarande gifta” måste ju tyda på att nåt åt det hållet. Eller så började dom slåss…? Hmm…

    1. Anonym skriver:

      Ja! Han blev arg, hon klappade till honom och han blir vansinnig. Så måste det vara!

  19. Anonym skriver:

    Ändå lite roligt att hon frågar om folk inte har bättre saker för sig än att ”gotta sig” i andras privatliv när de byggt både sina bloggar och sin podd på just…deras privatliv.

  20. Maj skriver:

    Herr och fru Lagergren vill inget hellre än att vara BB och Odd. Det här är ju en direkt copy av vad BB gjorde efter Thailand. (Ironiskt nog har ju fru Lagge och just varit där)

    Ang bloggen i övrigt. De är så sjukt kälkborliga, vill både vara fiiiiiina (adelsnamn obs liksom och herr Lagges utklädningskläder) och ”coola” dvs hänga m andra Loppisar och hoppas på en riktig levling. Kommer inte att ske.

    1. Amanda skriver:

      Exakt vad jag också har tänkt 😀

    2. Carro skriver:

      Håller med, dessutom gick hon ut med ”alkoholproblem” i samma veva som när Josefin Dahlberg firade x antal år som nykter. Angelica har noll personlighet och tar bara efter andra hela tiden. Tröttsamt.

      1. Nasse skriver:

        Hon blev även ”vegetarian” en vecka efter bb slutat äta kött! Tror hon inte höll det dock, hon vet väl inte vad man får eller inte får äta när man är vegetarian…

  21. E skriver:

    Trodde någon hade dött när jag läste första klickbetesinlägget på herr & frus blogg. Sedan ser jag på instastories att hon och BB mfl festar loss. Tycker också det är märkligt för de har alltid varit otroligt privata i podden, särskilt i början, så vad är det som är för privat nu?

  22. W. skriver:

    Gillade ”fru Lagergren” innan giftermålet och bloggbytet – när hon var genuin och skrev om sin gastric by pass o livet som tidigare tjockis!

    Nu handlar allt om yta och att hänga med Blondinbella…

    1. Ella skriver:

      Gastric bypass??

      1. W. skriver:

        Ja – Angelica gjorde en gastric bypass typ 2009-2010 och bloggade om det då!
        Det var när hon jobbade på typ Veckorevyn och innan de började planera bröllopet och därmed bytte bloggportal!

        Numer verkar det vara något skamligt och jag förvånas över hur hon flera ggr hävdat att hon är glad att hon lärt sig tämja matbegäret, och att hennes träning gett sånt bra resultat…

        Säger inte att allt är operationens effekter – man måste träna och lägga om sin livsstil även efter en sådan, men hennes syster kämpar ju verkligen o Angelica fick ju kirurgisk hjälp att komma igång med sin vikt.

        1. Ella skriver:

          Wow,har läst den där bloggen i några år och kan inte komma ihåg att ha läst eller hört något om det..konstigt!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg