Det är inte lätt att vara Cissi Wallin ibland.

09:00 20 Apr 2017

Cissi Wallin:

Cissi har en sån där dag som vi nog alla har upplevt någon gång – ADHD eller inte – och jag kan inte annat än lida med henne.

Idag har jag tappat bort passet (mitt enda id eftersom id-kortet är borttappat sen innan franska revolutionen typ.
[…]
Kommer på att det kanske kan funka med mobilt bank-id men kommer strax därpå på att justfan, det har jag glömt installera på nya mobilen. Och för att göra det behöver man ha sin bankdosa. Som finns NÅNSTANS.
[…]
Har givetvis glömt hämta ut paket jag beställt, eller snarare: råkat ange mitt gamla mobilnummer för aviseringar…  Så står i telefonkö för att försöka jaga rätt på inredningsgrejer som försvunnit i nåt magiskt svart DHL-hål. Kommer fram till nån som ska hjälpa mig, men har då på högst oklart vis lyckats permanent-radera mejlet med spårningsnummer.
[…]
Och just ja! Utvecklingssamtal på förskolan nu klockan tre. Om jag hittar dit inklusive kommer ihåg vilket barn jag är förälder till. //Cissis blogg

Jag vet att man inte ska skratta åt andras olycka men här kan jag inte låta bli att bli lite fnittrig.
Jag är själv en jäkla yrhöna som kan tappa bort mig själv i en pappkartong med NOLL närminne men nog fan skulle jag fortfarande känna igen Tjocka Hetsätarkatten i ett hav av andra ludna bowling käglor även på min dåligaste dag.

Det är inte mitt fel att jag ibland har otur när jag tänker, eller hur?

 

 

 

 

 

 

 

 

Ps. Var tvungen särskriva ”bowlingkäglor” och att ”dåligaste” istället för sämsta för att se hur många av er som fick klåda på kroppen av det. Are you one of them?
Hehe….you are welcome! 🙂

29 kommentarer | “Det är inte lätt att vara Cissi Wallin ibland.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mikaela skriver:

  Hahahah ”dåligaste” var der som fastnade av all text. Omg how dare u?! 😄

 2. Camimami skriver:

  Läste inte det sista. Din personliga språkpolis skrev alltså ett argt meddelande till dig.

 3. JF skriver:

  Alltså språkprovocera inte. Så dålig stil.

  1. Joker skriver:

   Måste vara den dåligaste stilen.

 4. Emma skriver:

  Haha märkte det inte ens!

  1. Maja S skriver:

   Haha inte jag heller 😝

 5. Anna skriver:

  Katten liknar väl mer ett klot än en kägla, eller är jag ute och bowlar nu?

 6. Jennie skriver:

  Åh, CW skelar! Behövs fler som henne som gör det och syns i sociala medier. Mvh skelar utan glasögon och linser eller mvh 78 procent blind, båda funkar.

 7. Magda skriver:

  …. och sen kom svaret till varför inte BB kunde ordna en nödlösning med nya paket och skicka tillbaka de beställda när de kom försent: allt är ju spooooooons! Såklart!

  Jag var en av de som tyckte att hon gjorde rätt när de flyttade födelsedagen, som sagt; hon är två år och vet inte skillnad på datum. Men nu när man fick svaret att det berodde på att hennes födelsedag var ett reklamjippo…. nja, not so much fan… :/

  1. Fanny skriver:

   Och beställt en ny tårta hade de gjort med… Efter att konditoriet hört av sig bland kommentarerna och erbjudit en ny. Suck…

  2. Nadia skriver:

   Antagligen har hon betalat för sakerna eftersom att det är adlinks istället för sponsormarkrérat. Dock kan man ju diskutera om det är vettigt att en 2 åring får presenter för runt 4000 spänn.

   1. No name skriver:

    Hur mycket de lägger på presenter spelar väl ingen roll så länge det passar deras ekonomi.

  3. M skriver:

   Adlinks betyder inte nödvändigtvis att hon fått grejerna eller att det är sponsrat utan helt enkelt bara att hon får en kickback när någon annan köper samma vara genom hennes länk. Med det sagt skulle det inte förvåna mig om hon också fick leksakerna gratis men misstänker att hon skulle reklam-märka inlägget då eftersom hon varit i blåsväder innan gällande liknande grejer.

   1. Magda skriver:

    Sant det. Tänkte inte på att det är olika saker. Poängen var ändå att det verkar ligga ett samarbete bakom. 🙂

    1. A skriver:

     Fast adlinks betyder inte alls att det är något samarbete bakom. Vem som helst kan ha det på sin blogg, man registrerar sig på någon sida och sen kopierar man via den länkar till olika produkter. Låt säga Nelly.com har då ett samarbete med den andra hemsidan, inte med bloggaren. Alltså köper bloggaren produkten precis som vem som helst, men när man ska länka den till sina läsare sker det via en sida som gör att om någon köper en produkt via den länken så får bloggaren någon liten % av det. Inga konstigheter enligt mig! I blondinbellas fall kommer ju folk oavsett fråga var grejerna kommer ifrån så varför inte länka på det sättet.

     1. Magda skriver:

      Tack för förklaringen.

  4. Indi skriver:

   Inget med sallys födelsedag känns från hjärtat, det är som att kolla tv-shop

 8. ah skriver:

  Tänka sig att det finns människor med ADHD som är ordningsamma också, som håller koll på sina prylar och därför gör livet enklare för sig själva!

  Men så finns det de som alltid skyller på sina diagnoser också. Trots att det egentligen handlar om att inte ta ansvar/vara lat osv och inte så mycket om själva diagnosen. Klingar lite falskt när cissi själv skrivit ett inlägg där hon skriver att hon inte är sin diagnos och sen: ”Helt ärligt känner jag inte en enda NPF-person som skyller dåliga beteenden på ”nämen jag har ju add va så… ”” Tänk vad ens åsikter kan förändras på 1 år 🙂

  1. Anonym skriver:

   Har ADHD och är nästan tvångsmässigt ordningsam, så det är knappast så att vi är slarvmajor allihopa.

   1. vvv skriver:

    Jag har ADHD oc för mig va det en spärr jag behövde komma över. Innan jag visste hur jag skulle minnas va allt jättesvårt med skola och minnas prov och läxor och hittade min mobil i kylen nästan varje dag, men efter den dagen när jag visste hur jag skulle göra blev jag ordningsam som tusan.

  2. wigwag skriver:

   Måste erkänna jag är en av dem som trodde det fanns ett kliniskt samband . Tack för nya insikten. Skitdåligt ju av Cissi om det nu är som ni säger. Stigmatisera en stor grupp människor.

 9. Elin skriver:

  Appropå födelsedagsgate, såg bland kommentarerna till ”nya undies” att Café Lindquist konditori erbjöd Bella en ny tårta on the house, gissa tre gånger vilket konditori den nya tårta kom ifrån? Såklart inte utmärkt som spons, eller ett tack för den delen. Adlinks på alla Sallys presenter däremot 😉

  1. Lisa skriver:

   Adlinks betyder (eller ska iaf betyda) att hon högst troligt betalat för grejerna.

   Googla adlinks och läs på hur det funkar, har för mig Egoina skrev en bra förklaring en gång.

   Adlinks är INTE spons eller samarbete. Vem som helst kan använda adlinks för vilket märke eller produkt som helst.

   1. Elin skriver:

    Tack för förklaringen! 🙂

  2. M skriver:

   Hon svarade på en kommentar om tårtan här i morse och sa att de valde att betala för tårtan.

   1. Johanna skriver:

    Är helt säker på att Bella i den första versionen av inlägget skrev att hon fick tårtan av Café Lindquist, det är dock ändrat till att de beställde tårtan därifrån nu.

 10. wigwag skriver:

  Dåligt av tolerantaste wigwag få gåshud av ”dåligaste”. Var nog bland det sämstaste jag känt.

 11. Elli skriver:

  Dålig, dåligare, dåligast

  http://www.na.se/kultur/bojningsform-som-man-inte-ska-ma-daligare-av

  Så så fel är det ej

 12. Hedda H skriver:

  Har man ADHD så kan det också vara en blandning av ordning och kaos. Jag har byggt en speciell ADHD-garderob, en hel vägg bakom skjutdörrar där allt finns i mjölkvita plastbackar så jag ser vad jag har utan att behöva leta. Jag börjar med ett noggrant uträknat system, sedan börjar jag fuska och slänger in saker här och där och plötsligt är det kaos. Så var tredje gång jag städar så har jag funderat ut ett nytt bättre system och organiserar om hela rasket. Ordning och kaos…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla