Men ditt spån!

16:34 2 Apr 2017

Catrin Hedlund:

Saxat från Cattens blogg.

Ah, hon är ju inte den skarpaste kniven i lådan, det där morrhårsbeprydda donnan från Järna.
Att dra till med en graviditet som ett aprilskämt var kanske inte hennes mest genomtänkta inlägg med tanka på att ingen ens lite trodde att det var ett skämt.
Tvärt om så kändes tanken rimlig för många av oss.
Det säger ganska mycket om allmänhetens bild av Catten.
Om Catten och om hennes nya snubbe ska tilläggas…
Han är tillsammans med henne trots vetskapen om hur hon – inte bara blåst en hel massa folk på pengar – utan också hur hon anklagat en vilt främmande människa för att vara far till hennes barn och gråtit ut i pressen för att han övergivit både henne och deras ofödda bebis.

A buuhuuuuuuuuu…..
Allt detta vet han, och han är förmodligen även medveten om hur Cattens fd pojkvän anklagat henne för att ha blåst honom på en massa pengar i någon typ av ”cykel på köpet-scam” (Om detta avskrivits eller inte låter jag vara osagt)

En annan sak som bevisar mängden sågspån där ute i Järna är hennes senaste Instagrampost där hon – återigen –  är SÅ lycklig över alla besökare på bloggen.
Lite som jag skrev om HÄR då Caty Tälj juuuublade över alla besökare – någonting som bara råkade sammanfalla med att Nyheter24 gick ut med namn bild på den dömda bedragerskan.  (Eller HÄR – där hon jublade över 100 000 besökare på bloggen per vecka. Utan någon som helst statistik att backa upp det med)

Så nej, inte den vassaste kniven i lådan.
Varken hon eller herr bestick men vad är det man säger? Kaka söker maka?
Eller som i det här fallet – Kniv söker gaffel.

Ps. Stackars småskedarna.

74 kommentarer | “Men ditt spån!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. J skriver:

  Ja, Catrin är kanske inte så smooth, men något jag också irriterar mig på är alla dessa barnlösa som bara gnäller om att man uttrycker sig fel, okänsligt osv. och bara gnäller i allmänhet. Finns även sekundärkränkta personer som alltid tar fram pekpinnarna när någon pratar om de här frågorna.

  Det är inte världens största grej att inte ha barn, livet erbjuder ju enormt mycket andra möjligheter. Men den är väl vår kultur som meddelar att livet inte är någonting utan barn, att barn liksom är det främsta syftet med livet…

  1. S skriver:

   Håller med om att skämta om att vara gravid är inte alls roligt! Men jag säger som Betnér som ändå är en komiker klart man kan skämta om allt, grejen är hur man framför det! Idag har det gått så långt att man fan knappt vågar öppna käften med risk för att nått troll ska ha blivit kränkt!

   Sen kan jag bara tillföra att livet utan barn är magiskt! Det är så sorligt att folk tycks tro att alla kvinnors största dröm är att vara en vandrade barnmaskin, inte på lååååånga vägar! Folk behöver vidga sina vyer en smula!

  2. Christina skriver:

   Verkligen! Klart man kan skämta om att man är gravid. Man kan skämta om det mesta, det är lättkränktheten som är det större problemet i detta.
   För vissa är barn superviktigt och för andra helt oviktigt. Och allt däremellan! Som med så mycket annat i livet.

  3. Hanna skriver:

   FAst det är nog inte ni som inte vill ha barn som alla menar blir kränkta och sårade av dessa jag ör gravid april skämten, utan de som försökt få barn i flera år. För en sådan kan det vara väldigt sårande och ledsamt när folk skämtar om att det är bara så där vips att bli gravid.

   1. Therese skriver:

    Hon skrev att hon va gravid, inte att hon ”vips” blev gravid. Hde jag berättat om min graviditet så hade i alla fall inte jag delat med mig av hur länge jag omin kille hade försökt bli med barn… och om man nu hade ”vips” blivit med barn så ser jag inte hur det drabbar nån annan…mer än att den kan bli avundsjuk? Och det känns lite missunsamt att bli o något märkligt att ta illa upp för.

  4. Anna skriver:

   så talar bara de som aldrig vet vad fertilitetsproblem är, hur det känns att genomgå behandlingar utan resultat osv. Vi ”gnäller” fan inte inte, vi lider och sörjer. Fruktansvärt elakt och respektlöst av dig att uttala dig som du gör. Och att skämta om graviditet är ju så fånigt så det finns inte, liksom, jaha…ditt skämt är min sorg och kris. Tack för den.

   1. Anonym skriver:

    Barn är inte en rättighet. Om du inte kan få barn kan du väll adoptera istället för att få andra människor att må skit över din missunsamhet?

    1. Anonym skriver:

     Bara att adoptera?
     Har stått i kö i 5år och lär få stå i några år till.

   2. J skriver:

    Men alltså förstår bara inte hur man sörjer?! Har du förlorat någon närstående? DÅ sörjer man.

    Det finns så mycket att göra i livet förutom barn och livet handlar om att leta efter sin egen betydelse, man måste inte följa den väg samhället har presenterat åt en.

    1. Anonym skriver:

     Hur? ja man kan ha försökt fått barn i flera år. Sen är det inte helt ovanligt att man får missfall efter missfall när man väl lyckas bli gravid. Det är inte så svårt att förstå varför somliga som drömmer om barn sörjer.
     Att förlora de man trodde skulle bli den största lycka i sitt liv gång på gång det är hårt. Det gör ont! Det gör ont att förlora något som är sååå efterlängtat.

     Jag sörjer för varenda bebis som inte blev någon bebis. och för att jag fortfarande går och känner mig oduglig och som att något fattas. Det är inte bara att adoptera. Den processen är jätte långt.

     Man känner och önskar olika i livet. Man kan ha ett annat liv utöver barn men längtan är inte något du magiskt kan trolla bort.

     JO dessa april skämt kan visst vara andras stora sorg i livet. Det kan ingen ta ifrån någon. Vissa här kanske inte själva kan förstå det. Men ta inte andras sorg och säg att det är något annat.

 2. Andy skriver:

  Jag visste att hon inte var så speciellt seriös men tyckte inte det var mindre respektlöst för det. jag tog inte speciellt åt mig av det hon la upp på Instagram men en tanke gick ut till dem som faktiskt blev ledsna av inlägget. Första April är en jobbig dag för mig, men jag vet även för många andra.
  Jag blev för något år sen dumpad på första April som om det hela vore ett stort skämt. Det gjorde ej bättre att han även ljög en massa, som om det var okej bara för att det var första April. Usch.
  Men det är även en dag då jag tänker extra på alla som inte kan bli gravida men längtar efter barn. T.ex. kvinnor som har opererat bort livmodern, har en kronisk sjukdom eller människor som inte är i ett hetrosexuellt förhållande men vill ha barn mer än allt i världen etc.

  Folk får skämta om vad de vill men detta är bara hur jag känner.

  1. Rrk skriver:

   Vill man verkligen ha barn mer än allt annat i världen är det ju fullt möjligt?

   1. Susawoo skriver:

    Nej, biologiska barn är inte fullt möjligt.

    1. Susawoo skriver:

     Inte adoptivbarn heller för den delen. Så nej, det är inte fullt möjligt att skaffa barn för den som vill.

     1. Rrk skriver:

      biologiska barn är en omöjlighet, absolut, men varför är adoptivbarn en omöjlighet?

     2. Susawoo skriver:

      Ekonomiska hinder, en måste vara lämplig osv. Det är en väldigt stor process bakom en adoption. Jag är adopterad, mamma och pappa kämpade i år för att få ett barn.

     3. Ninni skriver:

      @Rrk om man tex inte kan få barn pga sjukdom så får man sällan adoptera. Och det finns flera sjukdomar som i Sverige inte ses som så farliga eller funktionshinder man i Sverige lever bra med men som i andra länderna ses som hemska och utesluter dig som adoptivförälder. Bara för att man i dessa länder inte har samma sjukvård eller anpassning i samhället.

 3. Susawoo skriver:

  Årets tröstpris går till Catten. Försöker komma på något witty att säga, men jag har nyss haft kalas, och småbarnen har fläckat ner mitt bord och min soffa, så jag dricker bubbel för att må lite bättre över det.

  Är det fortfarande strul? Jag fick scrolla ganska mycket för att komma ner till kommentarerna, och det fanns inga bilder förutom den från hennes IG.

 4. Tove skriver:

  Catrin Hedlund, kvinnan som gav ”white trash” ett ansikte.

  1. S skriver:

   Varför slå på dom som redan ligger?! Människan är sjuk på eller annat sätt…

   1. Nettan skriver:

    S: men vadå redan ligger? Catten står ju och hoppar ffs. På en hög men pengar som är stulna…

  2. Egenremiss skriver:

   Catrin Hedlund är inte det bästa exemplet på WT. Det finns flera i Bloggbevaknings kommentarsfält som mer än väl är värda denna beteckning.

   1. Andy skriver:

    Hahahaha!!! Vilken burn!

    1. Egenremiss skriver:

     Arschloch!

  3. vvv skriver:

   Asså jag har fan alltid velat testa på wt livet, bo i husvagn i ett komplex i usa, helst med joy från my name is earl som granne. Skulle va coolt.

  4. Anonym skriver:

   Nu glömde du Sindy och KnivMicke… :p

   1. Susawoo skriver:

    Och alla med iittala glas, och devsom går ut utan vantar!

 5. A skriver:

  Tala för dig själv, vi var nog ganska många läs: de flesta som förstod att det var aprilskämt.

 6. M, skriver:

  OT
  Sindy vill starta en youtubekanal – undrar vad för slags kanal hon kommer ha….

  1. Anonym skriver:

   HAHAHAHAHA DÖR

 7. Tatiana skriver:

  Dina skriverier om henne har pa din blogg har säkert gett henne en massa besökare, sa du kan ta av dig av aran. Good job!
  Sen tycker jag personligen att det ar helt ok att skämta om graviditet. Och liksom?
  Jag uppfattade det som ett aprilskämt pa en gang. Jag kanske inte ar en san dar lättstött typ, gillar raw/insult comedy som Eddie Murphy, Andrew Dice Clay och Lisa Lampanelli.

 8. Anonym skriver:

  Är det bara för mig inlägget slutar i typ en hel sidas radbrytning (= måste scrolla förbi en hel (vit, tom) sida för att komma till kommentarerna)?

  1. . skriver:

   Blir samma för mig

 9. Ångest? skriver:

  *Detta har inget med inlägget att göra*

  Finns det någon här som kan yttra sig om ångest? Har förstått att det kan visa sig på många sätt, men hur pass fysiskt kan det bli?
  Jag har på senaste tiden fått myrkrypningar i ansiktet, främst på vänstra kinden och runt ögat. Har en konstig känsla i halsen, som när man är sjuk ungefär, fast att jag är frisk. Har plötsligt blivit väldigt torr i munnen och känner mig allmänt torr i ansiktet och i näsan också. Näsan kan ibland kännas som när man har använt bedövning och den just håller på att släppa. Har ibland ont i käkmusklerna.
  Jag kommer ofta på mig själv med att spänna käkarna och försöker få slappna av, det känns typ bättre när jag tuggar tuggummi. Men då blir jag istället torrare i munnen🙄
  Trodde det berodde på allergi mot något men har inte hittat nått samband med nått, det kan komma vilken tid som helst, även när jag inte ens ätit nått. Enda gången jag inte känner nått är när jag är ute och promenerar.

  Ah förstår att det här inte är nån läkarsida😉 Tänkte om jag inte var ensam bara… det här började för ungefär en månad sedan. Fyi så väntar jag på läkartid.
  Tack på förhand!🙁❤

  1. t skriver:

   Jag tänker nog att man är medveten om man har ångest även om man inte har fysiska symptom? Dvs om du bara har fysiska symptom, de du beskriver, är det nog inte ångest.

   Har läst att man kan bli torr i munnen och få torr hud av sköldkörtelproblem.

   Att du spänner käkarna kan bero på stress. Jag spänner käkarna både dagtid och nattetid när jag är stressad – fick till slut ständig huvudvärk. Slapp det efter jag började sova med bettskena.

   1. ida skriver:

    Ångest/panikångest medför absolut fysiska tecken. Svettningar, illamående, yrsel, hjärtklappning, svimning etc etc, eftersom kroppen skickar ut adrenalin och man inte gör något av den kicken, man mår skit, ja! Och hur man känner kan nog vara individuellt men låter inte som ångest, men gå absolut till läkaren!! Hoppas du mår bättre snart!! ❤

    1. Ångest? skriver:

     Jag har varit med om panikattacker och det kommer som du säger med illamående, yrsel, hjärtklappning och att jag tappar känseln i benen.
     Det här är nått helt annat… det som får mig att fundera på om det hänger ihop med psyket är att när jag inte tänker på det och håller igång så finns det liksom inte. Men när jag börjar tänka på det så kommer det liksom smygandes😳 Och fortsätter jag tänka på det så blir det värre, men lyckas jag tänka bort det så försvinner det. Mysko! Ska till läkaren på tisdag så vi får väl se…
     tusen tack❤

     1. ida skriver:

      Jag är verkligen ingen läkare men kan mycket väl vara psykiskt. Som när någon säger att den mår illa och så mår man plötsligt illa själv. Skulle vara intressant att se vad läkaren sa, kan inte du skriva typ en kommentar när du varit där? Intressant 🙂 hoppas det blir bra hur som! Kram

   2. M skriver:

    Nej, man vet faktiskt inte alltid att man har ångest. Om man är en sån person som bara kör på och inte ältar så mycket över känslor (trots att man egentligen borde ta itu med dem), så är det lätt att det bara läggs på hög och man tror att man mår bra.

    Så blev det för mig för två månader sen. Jag sökte till vårdcentralen för jag hade hjärtklappning och alldeles för hög vilopuls. Var rädd att jag hade något hjärtfel. Väl inne hos läkaren, som var jättegullig, så bryter jag ihop efter 5 minuter och han börjar förstå att det finns jättemycket under ytan, både stress från studier och gamla och pågående familjetrauman. Jag fick fylla i ett ångest och depressions-formulär och fick skyhögt på ångest. Jag hade gått runt med ångest så länge att det till slut fick fysiska symtom och jag hade ingen aning.

    Råder dig som skrev kommentaren att söka till vårdcentral. Det finns hjälp att få. Kram <3

  2. Sannie skriver:

   Det kan bli galet fysiskt! Jag lider av ångest, och har väldigt ofta andningssvårigheter, tryck över bröstet och extrem huvudvärk, allt orsakat av ångesten. När det började visste jag inte att det var därför, ångestkänslor har jag levt med i flera år, men det här var nåt nytt. Åkte till sjukhuset i panik för jag trodde jag hade fått både en stroke och hjärtattack och lungcancer på samma gång (typ). Dom gjorde varenda test, samt lungröntgen, och tömde mig på blod, innan dom konstaterade att det är ångesten det beror på. Går nu i terapi sedan ett par månader tillbaka 👌
   Kolla upp det om du är orolig, och behövs det, börja prata med någon, det fungerar verkligen!

   1. Ångest? skriver:

    Tack, jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att svara!🌷

  3. Rebecca skriver:

   Jobbar som sjuksköterska på en psykakut. Ångest kan bli jättefysiskt och sätta sig lite varstans i kroppen. Stickningar i tex ansikte och torr mun är ändå ganska vanliga symtom skulle jag säga. Ångest är ju en sån lurig åkomma. Man kan ha haft det länge och känna till hur det känns och hur man reagerar och hanterar det, och sen helt plötsligt får man en ny ångest som man inte känner igen.
   Oavsett vad det är så är det bra att du går till läkaren och kollar upp det! Ta hand om dig!

  4. A skriver:

   Det låter mer som om någon eller några nerver är i kläm.

 10. e skriver:

  Jag gillar inte Catrin men come on…..

  Jag är 1 dag sennu men nästa 1 April ska jag gråta över de som drev över att dem förlovat sig/ska gifta sig bara för att jag är singel :PPPPpPpPppppppPppP

  Fast nej… man kan skämta om allting med alla så länge man tar hänsyn till VEM man skämtar med… man kanske inte ska dra fettoskämt till en med anorexia och som vid det här tillfället detta skämt till en person som personligen haft svårt att skaffa barn.

  MEN att skriva såhär så att alla ser är inget personligt mot någon, syftet är inte att vara elak och tar man åt sig är man otrooooligt lättkränkt..

 11. e skriver:

  okej fettoskämt vet jag inte ens vad jag menar med… bättre exempel… ”Din mamma skämt” till någon vars mamma dött nyligen..

 12. Nina skriver:

  Catrins senaste insta https://www.instagram.com/p/BSZD_58AcVU/?taken-by=cathedlund&hl=sv
  där hon skriver J u s t Q u e e n i n som betyder ”The act of being a huge bitch by thinking you’re better than others, when in reality your just cold shit on a paper plate.” Vad menar hon egentligen??

  1. Anonym skriver:

   Vem vet? Vem vet något Catten knappar fram? Hur fullständigt eller ofullständigt det må bli/vara?

 13. Vivvi the one and only skriver:

  BIngo gör ju videos för familj vecka för vecka som är sponsrat av Libero. På hans senaste klick gjorde han även reklam för Vinst.se utan några markeringar eller prat om att det var samarbete eller sponsring? Hur funderar reklam i sekundära sammanhang?

 14. Bloggen fungerar fortfarande inte som den ska, det har inget kommit några nya inlägg sedan i morse (Isabellas inlägg) och på datorn så kommer första inlägget upp sen är det bara vitt hur långt som helst innan nästa inlägg kommer/kommentarerna kommer..

 15. Egenremiss skriver:

  Var är Carina akerlind? Hon kanske brände ut sig igår, 1 april. I den tråden om Catrin Hedlund skrev Carina akerlind en hel massa dravel om allt från sin barndom till idag. Såå tråkigt. Carina akerlind skrev också kommentar på kommentar maskerade som rättvisetänk, omtanke om barnen (Hedlunds) och samhällets gemensamma resurser.

  Frågor på varför jag läser tråkigt dravel finns det svar på, men är inte offentligt.

  1. Johanna skriver:

   Ja det kan man fråga sig. När man inte ser Akerlind i ett inlägg om Catrin någonstans på nätet då vet man att någonting är väldigt, väldigt fel. Det är så man blir orolig att någonting har hänt. Varför känns det som om man vet mer om Akerlind än man vet om Hedlund. Där Catrin är där är också Akerlind. Det är lika säkert att Akerlind dyker upp i samband med Catrin som det är att Julafton inträffar den 24e varje år. Vad har dessa kvinnor för band egentligen. En mycket fascinerande relation. För att uttrycka sig milt.

   1. Egenremiss skriver:

    Carina akerlind fick skavsår på fingertopparna p g a många kommentarer hos Bloggbevakning den 1 april.

    Svar på kvinnornas relation: Den ena hatar den andra för att den andra har gjort något mot den enas bakanta. Ännu mera förvirrande är namnbytet som blir: Catrin akerlind och Carina Hedlund.
    – Godnatt!

 16. Andy skriver:

  https://www.youtube.com/watch?v=QNdODlr1dxc

  Jag typ spyr på denna video. Fyfan. Han gör ju verkligen allt för att bli känd.

  1. Josefine skriver:

   Va i helvete? Det är alltså meningen att man ska sitta och kolla på när han masserar en röv i 7 minuter? Hur desperat kan man egentligen bli för lite views? 🙃

   1. Em skriver:

    Vems video är det? Vill inte klicka utan att veta.

    1. Andy skriver:

     Raed Murad eller hur fan han stavas. Skitstövel.

 17. Anonym skriver:

  Spyr på alla kränkta människor.
  Jag VILL verkligen ha barn. Min högsta önskan i livet är att få bli gravid, få bära mitt barn, se magen växa, gå igenom en förlossning osv.
  Att jag ens skulle bli gravid finns tyvärr inte på kartan, jag är så jädra steril som man kan bli MEN jag blir verkligen inte kränkt/ledsen/förbannad/illa berörd över att någon aprilskojar. Finns säkert många som blir det men upplever att oftast är det människor som har barn, väntar barn eller som kan bli gravida som blir kränkta å våra vägnar. Jag rent ut sagt SPYR!! Jag blir mer ledsen när människor som har turen att kunna bli föräldrar ska tala om hur kränkande det är.

  1. Emman skriver:

   Håller med så hårt. Jag är ofrivilligt barnlös. Och sååå okränkt av Catrins aprilskämt. Fattar inte ens VARFÖR jag skulle bli kränkt?

   Har följt denna CHs bravader och alla hennes knasigheter ett bra tag, men att bli kränkt av ett gaviditetsskämt? Nä, då måste man nog börja tänka om… (eller så är man vääääldig lättkränkt)

 18. The real Hmm skriver:

  Kollar

  1. The real Hmm skriver:

   Så där ja. Nu ser allt ut som det ska med bloggen var jag än testar att köra den. 🙂

   1. Bloggbevakning skriver:

    Härligt! Jag hade lyckats få in en felaktig kod i ett inlägg så jag var delskyldig. =) Men håll tummarna nu!

 19. Sus skriver:

  Är detta det sista inlägget? Jag ser inget efter detta

 20. Anonym skriver:

  Inget morgoninlägg? 🙁

  1. Bloggbevakning skriver:

   Tidsinställnningen funkade inte. 🙁

 21. Erika skriver:

  Såg att Laila Högfeldt har skrivit ett inlägg om just aprilskämt! Det borde du skriva om.

  https://lailas.me/2017/04/02/april-gravid-skamt-ar-det-okej/

 22. Susssssss skriver:

  Är det bara hos mig som denna bloggen fortfarande inte uppdateras och fungerar som vanligt? Hoppas det löser sig under dagen, jag behöver min dagliga dos! 😊

  1. X skriver:

   Jag undrar också…känns so att något är fel antingen med bloggen eller med camcam. Hoppas på det första givetvis 😕

 23. Mari skriver:

  Hur tänker du när du drar sådana slutsatser om personer som bor i Järna? Får nog sluta gå in här och läsa nu, tycker flertalet inlägg är skrivna på ett mindre medmänskligt vis.

  Allt gott!

  1. Ida skriver:

   Jag tror hon menar mängden sågspån i Catrins huvud.

   Jag hade aldr

   1. Ida skriver:

    Var för snabb där 😂

    Jag hade aldrig dragit aprilskämt om att jag var gravid men jag skiter i att Catrin gjorde det. Hade bara tyckt det var riktigt jävla dumt om hon lurat pojkvännen med den informationen, vilket jag inte tror var fallet här.

  2. Bloggbevakning skriver:

   Morrhårsbeprydda? ”Catten”?? Katt? Katter har morrhår? Var den för avancerad?

   1. W skriver:

    hennes senaste bild ”just queening” lol.

    blir extra roligt när man får upp den här något torra definitionen; ”An ancient art in which a woman presses and rubs her genitalia and/or anus against the tongue, lips, and nose of her subordinate. She classically positions herself in a sitting on or straddling over another’s face facesitting ”

 24. Victoria skriver:

  Ha ”mage”…hahahahahahahahahahahahahaha

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp