Men hur jävla dum får man bli?

18:00 10 Apr 2017

Catrin Hedlund:

Edit – Vad jag menar är att Catrins brott och liknande är totalt ointressant i en tid av terrordåd och att hon blivit friad från en anmälan till reklamombudsmannen en dag som denna – vem bryr sig? På riktigt? Sen att ni gör helt sjuka och vidriga tolkningar av det här inlägget får står för er. 

Varför ingen har skrivit om dig?
VARFÖR INGEN SKRIVIT OM DIG?!?!?!?!?!?

För att det skett ett fucking terrordåd i Stockholm så folk skiter fullständigt och totalt i dig!
Du är bara ett tidsfördriv att gotta sig i i brist på annat så när det händer allvarliga saker så är du det sista på folks medvetande.

Inte trodde väl du något annat, Caty?

66 kommentarer | “Men hur jävla dum får man bli?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria skriver:

    Vi kanske ska sluta ge henne utrymme här på Bloggnevakning också? Eller har hon så många läsare att det hon skriver kan antas vara av allmänt intresse? Har aldrig hört talas om henne innan jag hittade hit.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Men jag har slutat länka till henne. Det tänker jag inte bjuda på…

    2. Emman skriver:

      Det är ju lite det som har varit problemet och en bidraganade orsak till att hon kunnat fortsätta med sina bedrägerier: att ingen kände till henne…

      1. K skriver:

        Det är väl då hon inte kan fortsätta med sina bedrägerier? Om folk känner till henne och vet vad hon gjort.

  2. Inez skriver:

    På tal om något annat! Jag får inte längre upp dina inlägg på bloglovin 🙁 Läser alla bloggar där, och gissar att andra gör det också, så det hade varit toppen om det kunde lösas. Senaste inlägget jag kan se där är för 10 dagar sedan, det som heter ”Föööööör att”.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Men fan…jag kopplade ju om min blogg dit idag…

      1. Anonym skriver:

        Ibland kan man behöva kontakta Bloglovins kundtjänst för att få dom att hjälpa en. 🙂 Brukar gå väldigt fort att få svar därifrån.

        1. Anonym skriver:

          Jag såg nu förresten att det är bloggbevakning.se som finns där och inte http://blogg.ng.se/bloggbevakning. Det kanske är därför det inte funkar? Kontakta Bloglovin är ett tips iaf 🙂

  3. Catrin Hedlund skriver:

    Hej Camilla!
    Jag mailade dig häromdagen, vet inte om du fått det eller om du bara struntat i att svara?
    Det gällde iaf ditt påstående om att min mamma var misstänkt och den bild du delade här på bloggen.
    Som du ser i fuppen så är hon varken misstänkt eller blivit kallad till något förhör..

    Mvh Catrin

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jaha, nä det har jag glömt att svara på. Hon var misstänkt från början enligt åklagaren och den häktningspromemoria som släpptes av tingsrätten och det skrev jag om. Att hon nu är inte är misstänkt längre framkommer väl av att jag inte nämnde henne när fup’en släpptes?

      1. Catrin Hedlund skriver:

        Jag förstår.

        Det jag dock inte förstår (även om du och jag ”camcam” inte är ett fan av varandra) är hur folk tolkar ditt inlägg till att du önskar att jag vore ett av offrena? (Även om du tycker det så tror jag aldrig du skulle skriva ut det).

        Vet du vad Camilla, jag lägger ner denna stridsyxa me dig, och känner ”ditt jobb är att skriva om folk, men gör det på rätt sätt isf”.

        Må gott!

        / Catrin

        1. Bloggbevakning skriver:

          Tack Catrin!
          Nej, vi drar inte jämt alla gånger men jag skulle aldrig önska våld och ondska på dig! Eller på NÅGON!!!!!

          Tack för din kommentar!

        2. A skriver:

          Konstigt Catrin att du alltid är så snabb på att desperat greppa efter halmstrån som du på något sätt tycker är ”på din sida”. När det gäller de miljontals kommentarer folk har om dig som faktiskt är sant, då lyser din frånvaro… snacka om att du har noll verklighetsuppfattning. Bara för att ett fåtal här inne har lässvårigheter och grovt misstolkar Camcams inlägg så tar du det och springer med det. Patetisk!

        3. Anonym skriver:

          Och jag förstår inte vad du menar eller
          vill få ut av ditt inlägg…😂

        4. Peter skriver:

          Catrin,
          Tror inte du e ett fan av nån eller någon av dig, tja förutom dina barn och din kära mamma som underlättar för dig och dina bedrägerier?
          Ps kanske har jag fel?

      2. Carina akerlind skriver:

        Catrin, det har ju ingen betydelse om din mamma blir kallad till förhör eller inte…. Folk kommer ändå att undra och titta lite snett på henne…. För har hon inte vetat hur det låg till, att du kommit över pengarna oärligt måste hissen ha stannat permanent på henne och hästarna i hagen har rymt tillsammans med besticken i bestickslådan… Då måste hon vara bra…. Blåst….. Hon kanske är det, vad vet jag men nu vet hon nog, får man hoppas, vad du går för iallafall, att hon inte blir kallad till förhör betyder inte att hon är oskyldig, liksom att du inte är oskyldig till att ha blåst ” cykelmannen” bara för att det inte går att bevisa.

    2. Peter skriver:

      Hon finns inte med i din FUP men inte som åtalad men hennes uppgifter och konton finns där!
      Hur kunde du utnyttja din egen morsa och hennes konton?
      Själv tycker jag att även hon borde åtalas då hon faktiskt behöll en stor summa som inte var hennes, men jag va vet jag om juridik…

    3. Anonym skriver:

      Men hon har tagit emot pengar som du lurat av oskyldiga människor. Tycker hon borde förstått var pengarna kom i från iom att du aldrig tjänat några egna pengar. Äpplet faller inte långt från trädet..

    4. Anja skriver:

      Du följer tråden på Flashback och denna blogg så oerhört intensivt, det märks. Särskild med dina försvarsinlägg.

      Du har bedragit folk för hundradtusenstals-kronor. Du har lurat små, unga tjejer som trott de skulle få biljetter till drömkonserten. Hur kan du ens sitta och försvara dina handlingar? Vad säger du till dig själv varje morgon? Jag undrar på riktigt hur du kan leva med ditt samvete (om du ens har ett sådant). Jag undrar hur det hade känts för dig, som mamma, om dina små pojkar hade lurats av en äldre person som de litat på? Hade du mått bra?

      Sen vill jag även göra dig uppmärksam på att du aldrig kommer att få skuldsanering. Du kommer däremot att få jobba tills du tjänat in varenda krona till de som drabbats av dig.

  4. Hus skriver:

    Det vore oerhört intressant Cam, att få veta om du hellre hade önskat att ”Caty” vore en av offrerna som miste livet i terrordådet i Stockholm? För ”folk skiter ju fullständigt och totalt i Catrin och hon är ju bara ett tidsfördriv att gotta sig i i brist på annat så när det händer allvarliga saker så är hon ju det sista på folks medvetande.”

    Alltså, visst. Nog för att Catrin Hedlund är en idiot. Men ibland uttrycker du dig på ett sånt onödigt vidrigt sätt så att det finns tamefan fan inte.

    1. Hus skriver:

      Efit: Alltså, visst. Nog för att Catrin Hedlund är en idiot. Och nog för att det som hänt Stockholm är brutalt sorgligt, hemskt och fruktansvärt. Men ibland Cam, så uttrycker du dig på ett sånt onödigt vidrigt sätt så att det finns tamefan fan inte.

    2. X skriver:

      Alltså, varför skulle camcam hellre sett att catrin var ett av offren? Jag fattar faktiskt inte varför du skriver en så osmaklig fråga. Usch.

      1. Anonym skriver:

        Va? Skrev CamCam så? Ser inte att det står så

    3. Bloggbevakning skriver:

      Vart fan fick du det ifrån? Jag önskar INGEN att bli offer för ett terrordåd! Din kommentar säger så jävla mycket mer om dig än om mig. Skäms på dig!!!!!

    4. Andrea skriver:

      Men kära barn, bara för att hon är blåst och struntar totalt i folk runtomkring, blåser alla och har största hybrisen så önskar man väl för f*n inte att den ska va med om nåt sånt hemskt?! Tvångssterilisering hade vart nog.

    5. Hulken skriver:

      Men jisses, läste du ens vad Cam skrivit? Om Lars säger att han skiter i att Otto talat om för grannskapet att han bakat pannkakor, betyder det då att Lars inte skulle bry sig om att Otto dödas i en terrorattack?

      Likaså som Lars inte bryr sig om pannkakor när viktigare saker händer tycker jag det framgår tydligt att Cam inte bryr sig om att Catrin söker uppmärksamhet när folk har dött! ”Se mig! Uppmärksamma att jag har rätt och folk har fel! Tala om hur bra jag är!”

  5. Anonym skriver:

    Grattis CamCam! Du lyckades skriva ihop det mest vidriga inlägg jag någonsin läst om en annan människa! Aldrig tidigare har jag då någonsin sett en vuxen människa försöka trycka ner någon annan person på den här nivån. Du nöjer dig inte bara med den vanliga mobbningen, utan denna gången antyder du till o med att hela hennes existens är värdelös utöver att du har henne som underhållning när du inte har nåt bättre för dig? Spyr

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nä, alltså…vad jag menar är att Catrins brott och liknande är totalt ointressant i en tid av terrordåd och att hon blivit friad från en anmälan till reklamombudsmannen en dag som denna – vem bryr sig? På riktigt?

      1. Peter skriver:

        Hur kommer det sig att vissa inte fattar va Camcam menade?
        Ingen bryr sig om Cattens blogg, RO anmälan mitt i en tragedi!!!
        OT
        Som tillägg så är hennes åtal det intressanta inte anmälan reklam?

    2. LL skriver:

      Hela hennes existens är värdelös för alla utom möjligen hennes barn och hennes mamma.

    3. Anja skriver:

      Det här måste vara bedragaren eller någon hon känner som skrivit. Alla förstår vad Cam menar, men Catten däremot är inte känd för att vara den vassaste kniven i lådan, om man säger så.. Hon hade altså kunnat missförstå texten.

  6. Peter skriver:

    För att INTE en jävel bryr sig om Catrin?

    Jag menar, vem f..n e hon? En brud med mille i skulder, okänd för dom flesta, driver en meningslös blogg, ser alldaglig ut en spinkig brud som går obemärkt förbi, inga talanger, inga intressen, ingen stil, absolut inget.
    etc
    Det som gör att folk följer bruden är alla hennes bedrägerier tror jag.

    Ok, erkänner, kan hända att hon fick några extra följare genom att skrika ut att hon väntade barn med en kändis?!
    Tills även det visade sig va osanning…

    1. Anonym skriver:

      Jag gillar inte Catrin, men det är uppenbart att det är en jävla massa som bryr sig om vad som händer i hennes liv, hon har ju tillochmed en jurist som följer det hon gör och har skapat ett instagramkonto enbart dedikerat till Catrin, folk är definitivt intresserade av vad som händer i hennes liv, hur ofta hon tränar, vem hon dejtar och om han är turk, om hon äter oxfilé eller om hon ska köpa ny telefon mm.

      1. Andrea skriver:

        Nu skulle jag nog ändå vilja förneka att folk skulle va intresserade av hennes liv och när hon tränar etc? Det man är nyfiken på när det gäller henne är enbart vad straffpåföljderna för hennes stolleprov kommer bli och kanske vad hon ska hitta på för jävulstyg härnäst. Det får nog stå för dig om du är intresserad av hennes övriga delar av livet.

        1. Anonym skriver:

          Kommentaren vad en sammanfattning av vad jag sett skrivet i kommentarsfältet, en sammanfattning av vad man sett är inte ens egna åsikt, CamCam har skrivit om hennes träning, läsare har skrivit om hennes pojkvän och matvanor bl.a. Själv så är jag rätt så ointresserad av Catrin och tycker CamCam kan sluta skriva om henne eftersom hennes blogg inte är speciellt stor.

    2. Anonym skriver:

      Och hur ser du själv ut, Peter? Skicka gärna en bild så jag får kommentera ditt utseende.
      Gris.

      1. Peter skriver:

        Oj det var känsligt för dig!
        Av allt jag tog upp som exempel så var det alldagliga utseendet det ända du störde dig på … anonym?

        1. Anonym skriver:

          Jag störde mig på att du tog dig friheten att kommentera någon annans utseende

  7. M skriver:

    Men varför skriva inlägg om henne här då om det ändå inte är någon som bryr sig?
    Sluta skriv om henne

    1. Peter skriver:

      Ju mer som sprids om henne desto svårare är det för Catrin att försätta begå brott, med eller utan sin morsas hjälp!

  8. hej skriver:

    Och dessutom, varför ska man skriva om den saken? Ska folk få medaljer för att dom lyckas följa enkla regler? Vad är intresset i att läsa att bedragerskan Catrin Hedlund märkte ut sitt blogginlägg rätt? Vem skulle skriva om en sån sak ens?

  9. hk skriver:

    Fast vadå, vad har detta med terrordådet över huvudtaget att göra?
    Anledningen till att det inte skrivs om tänkte jag, var att det väl inte är någon stor grej i jämförelse med bedrägerierna?

  10. Emma skriver:

    Catrin skriker efter all uppmärksamhet, hon fattar ännu inte att ingen bryr sig huruvida hon blivit friad av Reklamombudsmannen eller ej
    Hennes blogg är inte direkt någon stor som lockar läsare (min åsikt)
    Det är Fup och åtalet som gör att hon hamnar i fokus samt all annan dynga hon sprider runt sig.
    Tycker efter att ha läst Fup att även, hennes mamma som är chef för olika dagis, borde granskas!!!

    1. A skriver:

      Mamman bör helt klart granskas. Lät mig förklara varför.

      INFORMATION: Mamman behöll 10.000 kr. av de 40.000 kr som en stackars ovetande kvinna skickade till Catten (via mammans konto) i tron om att hon skulle få en lyxresa.

      Vilken mamma med en bedragare till dotter (som har dömts tidigare) låter främmande överföra 40.000 kronor till hennes konto för sedan att behålla 10.000 kr av dessa? Vem? När offret sedan kontaktar mamman försöker hon inte lösa det, utan svarar: Oj, det var synd.

      Ovanstående information har tagits ur förundersökningsmaterial. Låter det inte märkligt för er? Jag skulle vilja kalla det för penninghälleri.

      1. Anton skriver:

        Överföringen av de 40 000 till Catrins mammas konto skedde väl dock INNAN Catrin dömdes första gången, det är således inte alls troligt att mamman vid den tidpunkten kände till vad Catrin sysslade med.

  11. Emmis skriver:

    Hur skulle denna positiva artikel se ut isåfall? 😂

    ”Bloggerskan som begått en massa brott lyckades göra en sak rätt!”

  12. SS skriver:

    Jag förstod Camcam vad du menade innan du editerade inlägget. I mina ögon fanns det inget att misstolka. Men alla har vi olika uppfattningar och tolkningar.

  13. Nina skriver:

    Hon skriver i dag på bloggen att hon ska börja jobba igen för 5 dagar sedan skulle hon vara sjukskriven 1 månad.

  14. Nadia skriver:

    Är det bara jag som börjar tycka att det känns lite uttjatat det här med terrordådet nu i den här bloggen?! Räcker att jag läser om det överallt annars.

  15. Hanna skriver:

    Det jag aldrig fattat är hur många läsare Catrin har? Hon har ju i princip inga följare alls på instagram? Hur många läser hennes blogg egentligen?

    1. Mikaela skriver:

      CamCam o Catarina Åkerlind (kan vara ute o cykla med namnet…)

      1. Carina akerlind skriver:

        Carina heter jag, tack för att jag blir omnämnd, nä, är inte inne o kollar så ofta på Catrins blogg, registrerade att hennes värld höll på att gå under för att hårfärgningen blev fel i samma veva som fyra dött i attacken, hon är så egoistisk och inne i sin värld att hon blir så patetisk så man orkar inte, hon är ju så ointressant och skriver så dåligt, det viktigaste är att hon ska inför rätta nu.

        1. Mikaela skriver:

          Jag skojade bara :)) Carina, så var det!

  16. wigwag skriver:

    Jag bryr mig om Catrin. Hon är säkert en fin människa innerst inne. Jag älskar nog Catrin tror jag. Så fint besöka sina ”Haters” så där bara. Mycket Wigwag kärlek till Catrin som vandrar i dödsskuggans dal.

    1. Egenremiss skriver:

      Det är också roligt när du slänger käft med The real Hmm. Mera sådant, tack.

      1. Anonym skriver:

        du är pedofilkramare egenremiss

    2. Andrea skriver:

      Skratta högt när jag läste detta. ”När hon vandrar i dödsskuggans dal.”
      Nej, så vitt jag vet är hon inte döende och man delar inte längre ut dödsstraff på Hinseberg! 😅

  17. A-K skriver:

    Jag älskar mina katter.

    1. Andrea skriver:

      HinseCatten?!

  18. Hallonsaft skriver:

    Hur är det egentligen med läsförståelsen 😂

  19. Malena skriver:

    Raderad av CamCam!

    1. ah skriver:

      Klockrent exempel på när en ANMÄL-knapp hade varit användbar.

      Och fy på dig Malena som skriver så om en annan människa. Oavsett brott så är det en människa.

    2. Carina akerlind skriver:

      Hur hon ser ut har ju ingen betydelse,det är ju hennes brist på empati och ärlighet som vi andra reagerar på.

  20. Kalle skriver:

    Catrin Hedlund och hennes mamma Anne Hedlund har gett brottsligheten ett nytt ansikte. Inte ofta mamma och dotter begår bedrägerier ihop. Tror dock rättvisan kommer ifatt dem båda.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp