Triss i smygreklam..

13:30 6 Apr 2017

 

Att de inte lär sig. =)

18 kommentarer | “Triss i smygreklam..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna M skriver:

    Hej camcam!
    Vad tänker du om att Michaela Forni har skrivit en bok som heter Jag är inte perfekt, tyvärr som handlar att hon blivit utbränd (men inte sjukskriven??). Hon slutade på sitt jobb (men säger ganska ofta i olika medie-sammanhang att hon tjänar mera nu som egenföretagare), ser bra ut, är smal, tjänar skitmycket pengar, har en hel familj som älskar henne, en pojkvän sedan ett par år tillbaka, ett stort kompisgäng, kan åka på semester när hon vill pga hon har pengar och bestämmer sina arbetstider själv, köper dyra kläder och väskor titt som tätt. Trovärdigheten i att hon inte är perfekt är ju inte särskilt hög. Hon försöker säga att hon mår dåligt, därför är hon inte perfekt. Eller så är denna ångest-Forni-personan bara ett PR-trick för att tja, jag vet inte, skriva böcker, sitta i Nyhetsmorgon, delta i podcaster, artiklar i DN etc…

    OBS obs misstror absolut inte att hon har mått dåligt och är en högkänslig person. Funderar bara kring trovärdigheten när hon fortfarande verkar fokuserad på att framställa sig själv som en perfekt person: snygg, smal, snäll, miljötänkande ärlig flexitarian i gucciskor och 40,000-väskor som reser runt världen och gör kreddiga grejer fast nu med ångest (och betydligt fler jobbuppdrag än innan ångesten offentliggjordes). Aja. Man älskar ju Michaela Forni ändå.

    1. Sims skriver:

      Klart hon mjölkar detta! Har själv samma som hon och jah tar en dag i sänder….

    2. Anonym skriver:

      Är man per automatik fokuserad på att framställa sig själv som perfekt om man är snygg, smal, snäll, miljötänkande ärlig flexitarian i gucciskor med 40-000-väskor och reser runt världen? Det kan inte vara så att man har dessa egenskaper samt intressen ändå? Kan man inte ha ångest trots denna livsstilen?

  2. Tant Strul skriver:

    Sista bilden (med solbrillorna). Allergichock eller har hon blivit misshandlad? Måste göra hemskt ont med en sådan fläskläpp.

    1. Valentina skriver:

      Det undrar jag med!! HAR hon såna läppar, naturligt?? Numera tycks det vara ett krav om man ska bli nåt i ”den världen”; lite porriga stora läppar…..

      När JAG var väldigt ung, dvs för längesedan, hade man blivit retad till döds om man haft stora läppar. Stor mun och stora läppar ansågs riktigt äckligt. Inte roligt det heller… 🙁

      1. Maja skriver:

        Nej de är inte äkta. Jag tror att hon har blivit storleksblind. Oavsett vad så är det hennes val. 😊

        1. Anonym skriver:

          Är självklart hennes val och hon ska göra det som hon trivs med punkt slut, men jag förstår inte den formen?
          Har sett henne irl och i mina ögon ser den formen på läpparna med ett ”hack/grop” på mitten så märkligt ut när det är så mycket insprutat & konstgjort runtomkring

          1. Anonym skriver:

            Själva formen kan ju ha blivit fel och inte som det var tänkt från början, materialet som sprutas in kan lägga sig ojämnt. Skulle vara rätt så patetiskt om hon medvetet bad om att få en ojämn läpp för att se ut som en viss kändis med stora läppar.

          2. Cajsa skriver:

            Finns en metod för att forma läpparna på det sättet. De drar ett snöre hårt vertikalt över mitten av läpparna, fyller och sedan har det bildats som en skåra i mitten. Tror inte det blivit så av misstag.

          3. Anonym skriver:

            Till Cajsa, det är inte skåran de reagerar på, utan att mitten på överläppen har mindre fyllning och så ska det inte se ut med heartlips eller russianlips som det också kallas.

    2. Andrea skriver:

      Inte är du hon som sjunger i ”tant strul”?!
      Jag tycker såna läppar är riktigt snyggt!

  3. Si skriver:

    Synd att inte gillknappen finns, då hade jag skrivit ”alla som tror camcam anmält Tyra till Reklamombudsmannen gilla”

    1. Anonym skriver:

      Om Tyra inte följer lagen, varför skulle det vara fel att anmäla henne?

  4. Henrietta skriver:

    Jag tror att jag har svaret till isabellajedler: Du hade åkt till Bali utan extensions. Det är fullt möjligt, jag lovar.

    Förresten, vad gör den där Vanita Bergman idag?
    Jag tror att jag hittat henne på YouTube, men vad annat gör hon än pratar om hippie newage grejer?

    1. :) skriver:

      @henrietta

      Det där var sorgligt att se, syftar på Vanita. Vad sjutton har hänt med henne? Går hon på droger eller blev hon knäpp på kåken?
      Stackars tjej. :/

      1. Henrietta skriver:

        Ja-a, hon har stirrat så mycket på solen att hon har såpass dålig syn idag att hon inte kan ta körkort.
        Jag fick också lära mig att the shape of the world is fibonacci.
        Nånting tar hon säkert för att inte gå helt bananas utåt, nu gör hon det endast inåt tack och lov.

  5. Pubic skriver:

    CAMCAM, du måste ju göra ett inlägg om Catching igen. Hon svara ju sina läsare på senaste inlägget att är man skuldbelägg resten av livet varför ska man då betala tillbaka:D

  6. Emma skriver:

    Så jävla lustigt att plocka upp en stackars död mus, ta bild på den för att sedan lägga upp på instagram.. Men Tyra är ju Tyra 😬

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg