Veckans kommentar!!!

13:00 21 Apr 2017

Catrin Hedlund:

Hur mycket under en sten har man levt om man lämnar den här kommentaren på Catten af Täljes blogg?
Avundsjuka är visserligen ett ord som brukar användas i blogg-sammanhang om man inte håller med bloggaren till punkt och pricka och öser hyllningar, jubelord och palmblad över dem men i det här sammanhanget?
Avundsjuk? På henne? På vad?

På hennes skulder?
På hennes rattfylla med tillhörande indraget körkort?
På hennes senaste dom?
På hennes skulder hos kronofogden?
På att hennes mamma måste betala hennes hyra?
På att hon ska upp i en ny rättegång med en mer eller mindre vattentät FUP som bevisning?
På att hon blivit avslöjad i lögner både om att hon skulle vara basketproffs i Dubai som att hon väntade barn med Daniel från Panetoz?
På att hon i Veckans brott ska ha påståtts vara den som falskeligen anmält en våldtäkt utomlands för att få ut försäkringspengar?
På att hon aldrig kommer kunna ta några lån eller köpa bostad någonsin i sitt liv på grund av sina skulder?

Ja, jävlar vad avundsjuk i alla fall JAG är!
Är inte ni också det?

42 kommentarer | “Veckans kommentar!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Jag är lite avundsjuk för att hon har en snygg kille, när man själv är singel.

  1. Lane skriver:

   Vem är killen?

  2. Anja skriver:

   Du ska inte vara avundsjuk på det. En man som vill ha en så tragisk person som Catrin (som snart kommer blåsa honom med, just like she did with all other men..) är absolut ingenting att ha, oavsett utseende.

   1. Anonym skriver:

    Hon kommer att blåsa honom också småningom.

 2. anonym skriver:

  Vilken kommentar !? Jag är avis på hollywoodstjärnor. Skulle jag vilja va en månad. Fan vad kul jag skulle ha.😎😎

 3. Ghostface skriver:

  Vi behöver nog inte vara avundsjuka på hennes psykiska hälsa. Idag svimmade Latrin under sin första KBT session och ligger nu på akuten. Börjar verkligheten komma ikapp? (Själv tror jag att hon iscensätter en psykisk diagnos för att slippa rättegång/fängelse. This bitch is cold.)

  Lite ironiskt att hon igår beklagade sig över att pojkvännen kallats ”barnvaktsturken” och ”skyltdockan” här trots att hon aaaaaldrig är inne på Bloggbevakning och läser.

  1. Jag skriver:

   Det är lugnt, du kan andas ut. Vara en panikattack så nu lyxar catrin på med solarium och utarmat för att ro om sig själv.

   1. Jag skriver:

    Utemat skulle det stå

  2. Anonym skriver:

   Catrins egna ord på bloggen: ”Vem skulle inte vara stressad efter allt jag gått igenom, eller stressad inför en rättegång?”

   Offerkofta någon?

   1. Fii skriver:

    Jag var också hövligt stressad, hade ångest och panikångest inför en rättegång förra året, så vet vad hon går igenom. Skillnaden är bara att jag var målsägande och hade anmält en man som förgrep sig sexuellt på mig när jag var barn.

    1. M skriver:

     ❤️

    2. Linnea skriver:

     Så fruktansvärt. Hoppas rättegången gick bra och du får all hjälp du behöver ❤️

    3. E skriver:

     ❤️Hoppas du fick upprättelse och mår bra idag trots det hemska du gått igenom

 4. M skriver:

  Har svårt att ta Kirstis kommentar på allvar när den varken innehåller punkter eller kommatecken…

  1. Anonym skriver:

   Haha, men är du blind? Den innehåller punkter ju 😉

   1. M skriver:

    HAHA ja lite blind är jag nog faktiskt nu när jag tittar ordentligt. Tycker fortfarande att kommentaren är skumt skriven dock.

 5. Anna skriver:

  Kristin verkar ha bott under en sten :S 😛 Catrin är inte färdig på långa vägar med sitt straff, hade hon varit det hade det ju varit en annan femma men hon fortsätter ju att bedra.

  1. MmeMim skriver:

   Samt av skadestånden har det inte betalats ett öre. 😠

 6. Lillgammal skriver:

  Hej Catrin!
  (Troligen är det hon själv som författat den där kommentaren)

  1. Ghostface skriver:

   Du menar Anonym 13:24, va? Håller med. Men skriver vi ”skäggturk” några gånger här så kommer hon börja jiddra under nicket ”ida”.

   1. Lillgammal skriver:

    Nej ”Kirsti” 😉

  2. Anonym skriver:

   Jag läste först inte namnet på kommentaren o läste det hela tiden som att Carin skrivit, ända tills jag såg ”Catrin” o tänkte Varför skriver hon om sig själv i tredje person? Hahah 🤔

 7. Johanna skriver:

  Mina tankar går ofta till Panetoz-killen. Brukar tänka på den stackaren och vad han fick utstå. Tänk en vilt främmande människa som påstår inför alla i en tidning att man har ett barn och att man dessutom skiter i barnet. Vilken mardröm. Att inte den mannen stämde skiten ur henne det är ingenting annat än en gåta.

  1. Ghostface skriver:

   Där finns ingenting att hämta. En miljon i skulder, inga tillgångar. Sedan kan han mycket väl ha hört R.E.M. – ”Happiness is the best revenge”.

 8. The fejk Hmm skriver:

  Hur orkar människan? Jag själv är inte ett dugg avundsjuk på någon, jag har ett perfekt liv och njuter av varje sekund! (Fastän jag sitter här och kommenterar 24/7, speciellt på helgen…)

 9. Lisen skriver:

  Ordet ”avundsjuk” är ett väldigt missbrukat ord i kommentarsfälten. Så fort man skriver en kommentar så är man avundsjuk…skulle inte tro det.

 10. Andrea skriver:

  Jag blev också full i skratt, vilket sedan följdes av olustkänsla, utav denna kommentaren. Avundsjuk? Frid vare med henne!

 11. Aa skriver:

  Jag har inte hängt med så mycket ang Cat. Har hon fått något straff? Har väl inte varit upp i dom stolen ännu? Eller är jag ute helt och cyklar?

  1. Anonym skriver:

   Hon dömdes för ett år sedan för 17 (?) fall av bedrägeri samt rattfylla.
   Ny ska hon upp i rätten igen för x-antal nya åtal, varav vissa ska ha begåtts efter förra domen.

 12. Johanna skriver:

  Världens bästa Pdotter har ni rasat på snapchat över att folk reser I MJUKISKLÄDER?!?!? Jag kommenterade detta och frågade om drev varpå hon svarade ”Stilmässigt är det inte ok”. Rimmar illa när hon är för att man ska vara sig själv, skita i vad andra tycker och tänker om en etc.

  1. Fanny skriver:

   Sen hon träffade den där killen har hon blivit så WB-överklass så det är inte sant.

   1. Johanna skriver:

    Hon berättar för mig att det är osmakligt att använda det för pyjamas (?) bär man inte enligt offentliga rum.

    Samtidigt går dubbelmoralen lös på hennes Twitter 😴😩

 13. Annelie skriver:

  Nu har hon fått ”rådet” att ta hand om sig själv. Det är väl just det hon har gjort hela sitt liv. Hon har klart och tydligt visat om och om igen att hon inte tänker på någon annan än sig själv. Ångesten kommer nu krypande iom att det snart inte kommer fungera då nästan alla har sett igenom hennes manipulativa fasad.

 14. Therese skriver:

  Haha.
  Gick och åt sushi och solade för ”jag tycker jag förtjänade det”.
  Eh, jag tror nog att de människorna hon blåst på pengar och inte betalar tillbaks inte riktigt håller med där alltså.

 15. Carina akerlind skriver:

  Jag är så lycklig över att jag lever ett liv, till skillnad mot Catrin som låtsas att hon lever ett liv, hennes tankar och det hon gör kretsar kring ett liv som hon vill ge sken av att hon lever, och avundsjuk har jag svårt att tro att någon är på henne, hon ser alldaglig ut, inget fel med det, hon verkar inte ha hittat sin plats här i livet eller nåt hon är riktigt bra på, hon har bränt sina broar och samtidigt skitit ned det blåa skåpet så det har blivit permanenta fläckar, hon har barn men det har ju många människor, inget att vara avundsjuk på, synd om henne tycker jag inte, hon har fått ett flertal chanser men sjabblat bort dom. Patetiskär hennes signum

  1. M skriver:

   Snälla Carina, lär dig att använda punkter när du skriver långa texter. Enbart kommatecken gör dina texter väldigt jobbiga att läsa. Och jag antar att du vill att vi ska läsa dina texter eftersom du skriver här i ett öppet kommentarsfält.

   1. Carina akerlind skriver:

    Brukar försöka att tänka på det, satt dock på bussen och var orolig över min vovsing som var kvar hos veterinären och slarvade lite, sorry.

 16. Hulken skriver:

  Självklart är jag avundsjuk på att inte ha en vän som Kirsti! Finns inget bättre än en vän som totalt ignorerar all bullshit man gör och säger hur bra man är som medmänniska.Som talar om att man förtjänar att bli respekterad medan man bränt över 40 tusen av andras pengar och vägrar ge något tillbaka. Kirsti finns alltid där för att peppa och påminna en om hur mycket man än bedrar andra, så förtjänar man ändå att få höra hur underbar man är och hur andra personer bara är avundsjuka! /facepalm

 17. Ina skriver:

  Det råder fortfarande kompakt tystnad från systrarna Graaf angående redovisningen eV pengarna dom tigger om om i sina bloggar, till förmån för deras mammas frireligiösa kyrka Arkens missionsarbete i diverse u-länder.

  Jag tvivlar inte för ett ögonblick att både Hannah och Magdalena hjälper till av genuin omtanke, men var tar pengarna egentligen vägen? Arken räknas som en frireligiös sekt med kopplingar till Livets ord och våckelserörelsen i USA, med åsikter därefter. Så sponsrar man hemmen i u-länderna med pengar så sponsrar man samtidigt allt det Arken står för. Exempel är abortmortstånd (vilket är en extra kompilerande detalj i fråga om kvinnohemmen de bygger, då måga kommer dit gravida i desperation, men avråds från abort i Guds namn eftersom man inte äe wn ”sann keisten” man inre följwe Arkes grundstenar (vilket blir smått komiskt ibland, då de tolkar bibeln efter sina egna inressen – enligt Bibeln så är det förbjudet med kvinnliga pastorer, vilket är e av många detaljer som Linda Bergling ryckar på för att fullständig mak i församlingen.

  ALLT inom Arken handlar om att tjäna pengar och ledningen skulle gladeligen sätta ett pris på vad som helst som går att kränga. Tysta repressalier kommer från ledningen till dom som inte anses ge tllräckligt mycket, även om deras egen ekonomi är dådligl´..

  Här är några exempel jag hittat på vad dom mjölar folk pengar på:

  1. ”Är du sjuk, mår dåligt, kämpar med någonting jobbigt eller har ett annat behov så kan du vända dig till oss för förbön.

  Hos oss får du förbön med handpåläggning i Namnet som ger förlåtelse, befrielse, helande och upprättelse.Vi tar ut en administrativ kostnad på 150 kr för varje samtal inklusive förberedelsekort. Förberedelse CD’n är ett frivilligt tillval och kostar från 99 kr.”

  Min notering: Gå till närmaste Svenska kyrka för genuin, gratis hjälp, utan gndïdightcsom drivkraft.

  2. ”Vi erbjuder rådgivnings- och bearbetningssamtal i relationer.” Gratis, och en del av att kunna en församling att vända sig till? Glöm det. Kostnad = 500 kr per timme. Och då med en person som saknar adekvat utbildning som famljepsykolog/terapeut.

  3. ”Förbön för barn.” Med vss reservation för att jag kan ha fel, så kan man ändå mer eller mindre läsa mellan radera att det kväs att man pröjsae upp näe man bokar tid.

  4. Samtal för bearbetning/krisbearbetning. Är det någon som längre blir förvånad över att det ska pyntas upp? Något motsägelsefullt så utformas betalningen såhär:
  ”Själva samtalet kostar ingenting utan du kan frivilligt ge en kärleksgåva till Arkens helandecenter.
  Emellertid finns en administrativ avgift/anmälningsavgift på 150 kr/samtal. Fyra samtal kostar 500 kr.” Självklart så trycker dom på alla knappar för att man ska känna sig som en otacksam, dålig kristen om man inte lägger i några extra hundralappar i kollekten. Det är så manipulation fungerar.

  5. ”Är du sjuk, mår dåligt, kämpar med någonting jobbigt eller har ett annat behov så kan du vända dig till oss för förbön.” Föga förvånande så är priserna för att gå till en person utan examen som psykiatriker, psykolog, terapeut eller kurator högre hos Arken:
  ”Vi tar ut en administrativ kostnad på 150 kr för varje samtal. Förberedelsematerialet kostar från 99kr.Du får också erbjudande om att köpa en CD skiva med undervisning om helande för att bli styrkt och uppmuntrad i din tro inför samtalstillfället.”

  6. Linda Bergling påstår sig vara i diektkommunikation med Gud. Jesus/Gud talar genom henne genom att hon talar i tungor (alla ni som sett amerikanska väckelsemöten där folk går helt bananas och svimmar och börjar tala med gutturala lud på ”främmande” språk, förstår precis vad jag menar. Och eftersom hon har den auktoriteten så är det ytterst få inom Arken som vågar ifrågasätta henne och då slutar det i regel med att personen blir utfryst från sörmsalingen, vilkt blir förödöande då släkt och familj finns kvar som upmmumtras ta avstånd från denne ”syndare”. Allt är svart eller vitt,

  8. Linda Bergling och Arkens syn pån på psykiatri ges bäst inblick i genom ett besök på deras vårdbolag http://www.halsolovet.se, som sysslar med aktiv lobbylism för att få in kristen vård (t ex andeutdrivning ur schizofrena, vars kroppar och själar tagits över av demoner). Det vore skrattretande om det inte vore så tragist, för vilket enormt lidande det måste orsaka de drabbade.

  Ett av Hälsolövets projekt är ett HVB-boende för äldre ungdomar som mår psykiskt dåligt. En av de handledande – läkarna vid namn Mikaela Blomqvist-Lyvtikäinen – skriver öppet på sidan (under publikationen ”Den sekulära psykiatrin räcker inte till) – om en rent hårresande syn på modern psykiatri, där on – TROTS uttömmande vetenskaplig forskning om schizofreni som totalknockar hennes svammel – kopplar ihop psykossjukdomar (t ex borderline) och schizofreni med demoner, ockultism och onda andar. Citatet: I dylika fall behöver vi personal som har god bibelkunskap, och som har erfarenhet av heltäckande biblisk själavård som även innefattar befrielsetjänt”, tolkar jag som en solklar referens tlll excrism, efter egen erfarenhet av frikyrkliget.

  Jag har skrivit tillräckligt och orkar inte elda upp mig mer över det här just nu. Det gör mig bara förbannat att ett sakligt – och icke-aggressivt – meddelande med en förfrågan till både Hannah och Magdalena Graaf totalignrerats. Magdalena tycks ha raderat mitt inlägg direkt. Hannah har låtit det stå lvar, men inte kommenterat det.

  Det vore hemsk om dom skulle ställas till svars för sina föräldrars handlingar och val av livsstil, men samtidigt så rycker dom alltid ut till försvar så fort mamma Linda och Arken kritiseras och verkar leva i ett lika hjärntvättat liv som Arkens ahämgare/medlemmar.

  Om du inte vill stöjda Arkens människosyn och ekonomiska mjökjande av frivilliga onationell (jag kan verkligen rekommendera en googling på Arken för vittnesmål av f d medlemmar som fått sina liv förstörda), så fundera ett varv till på om det är en organisation som du med gott samvete kan stöjda. Det skär i hjärtat att se bilderna på utsatta människor som systrarna publicerar ä men samtidigt; det finns sååå många andra organisationer som hjälper folkruntom i världen med en betydligt mer transparent organisation och som inte sysslar med missionsarbete och försöker pådyvla främmande kulturer med egna religioner sitt eget sätt att leva, Det blir som utpressning. ”Du får hjälp av oss om du börjar gå på våra bönemöten!”

  Jag vill ännu en gång tillägga att Arken inte ens har fått 90-nummer godkänt. Det är under all kritik, då insynen i vad pengarna tar vägen är i prunip obefintlig Som medlem i svensk insamlingskontroll med 90-nummer så granskas bland annat inkomsterna av en oberoende redovisar.

  Nu är det Linda Bergling och hennes man – också pastor i församlingen – som enväldigt styr över pengarna som kommer in till verksamheten. Man kan fråga sig vad en pastor som öppet predikar materialla sakers obetydelse har för behov av pool och BWM. Jag skiter i vad folk kör för bilar. Här är det skenheligheten som stör mig.

 18. Ina skriver:

  Mailet (identistka) som jag skickade till både Hannah och Magdalena. Hannah har skrivit flera inlägg sen dess och godkänt andra kommentarer efter min kommentar, men min kommentar står kvar ”i väntan på moserering” 😉 *

  Magdalena godkände inte//og bort samma inlägg från sin blogg, så det hann aldrig bli någon reaktion på den.

  Det fullständiga – och identiska mailet – jag skickade till båda systrarna, för att få reda på mer om hur de ställer sig till bakgrunden av organisationen är det här:

  Hej Hannah/Madalena,

  Jag är nyfiken på hur insamlingen till barnhemmen som Arken bedriver redovisas. Jag har kollat på Arkens hemsida och det hela är väldigt luddigt. Man saknar 90-nummer för ekonomiska gåvor och är därmed inte kopplad till svensk insamlingskontroll. Jag betvivlar inte för ett ögonblick att din vilja att hjälpa är genuin, men jag tycker att Arken är skyldiga att redovisa var kronorna tar vägen.

  En annan sak som jag funderar på är hur man kan försvara kristet missionsarbete där man försöker pådyvla sin religion i icke-kristna länder. Nu är jag personligen inte religiös åt något håll, men kristendomen har en lång historia de senaste 200 åren av att pådyvla sin religion på u-länder i form av missionsarbete. I Arkens fall så undrar jag bland annat hur man ställer sig till abort, p-piller, preventivmedel och allmän mödravård i länderna man hjälper. Om en gravid kvinna kommer i stor nöd till et av Arkens hem och är i en situation där hon verkligen inte kan behålla barnet (allt från fattigdom, att barnet blivit till genom våldtäkt, barngiftermål som kvinnan vill komma ur, eller ”bara” en oönskad graviditet, etc), skulle hon då avrådas från abort i Jesu namn istället för att få hjälp med en medicinsk säker abort. Det man tydligt ser i länder som har abortförbud är att dödligheten skenar iväg på grund av illegala aborter, som utsätter kvinnorna för svåra medicinska faror/komplikationer. Om vi skänker pengar till Arkens arbete för dessa kvinnor som behöver hjälp – får dom den hjälpen? Om inte, varför? Är inte deras liv heliga)

  Jag tycker att folk ska vara mer uppmärksamma på vilka organisationer/förenngar de skänker pengar till. Tankenär i regel ofta god, men vad är det organisations egentligen står för för åsikter? Av vad jag kan läsa mig till på Arkens hemsidan så påstår sig bland annat pastor Linda Bergling (din och Magdalenas mamma) kunna bota allt från cancer till depressioner med handpåläggning/healing (som hon tar betalt för per session!) och böner. (Tillägg till bloggvekakning: Det vore en världscensation då inte eneda mirakel via healing hittills kunnat påvisas, utan det har i samtliga dubbla placeboundersökningar visat sig vara antingen ren inbillning eller att personen trott så starkt på det att hen tillfälligt blivit bättre i några dagar för att sen bli sjuk igen. Det är tyvärr ytterst få som vågar berätta om försämringen för sin församling, då det plötsliga tillfrisknandet, sen vänt till sjukdom igen, orsakar svåra samvetskval hos de trodde. ”Var inte min tro stark niog?”

  Vad som gör mig otroligt upprörd – och som jag hoppas Uppdrag granskning och-/eller andra bloggar och kommentatorer i Graafs bloffar bemöter och tar en titt på – är Arkens satsning på ”själavård” för psykiskt sjuka där det bland annat dris ett HVB-hem för ungdomar med psykiska problem. Det är rent ut sagt en skrämmande och bakåtsträvande syn på psykiatri man sysslar med där. Jag kan ta några citat från Hälsolövets hemsida under sidan ”publikationer” som presenterar deras syn på vården dom bedriver.

  http://www.halsolovet.se/sjöhamra-hvb

  Mikaela Blomqvist-Lyytikäinen, psykiater, Hälsolövets resursläkare:

  ”En målgrupp för kristen psykiatri som jag anser har svårt att tillfriskna utan en hjälpinsats på kristen bibelkunnig grund, är de patienter som insjuknat psykiskt på grund av att de varit involverade i det ockulta. Jag har många gånger sett hur psykofarmaka inte biter på psykotiska tillstånd som utlösts av till exempel spiritism. I dylika fall behöver vi personal som har god bibelkunskap, och som har erfarenhet av heltäckande biblisk själavård som även innefattar befrielsetjänst. Även sedan personen har blivit befriad från mörkrets makter så behöver han/hon mycket stöd och undervisning för att uppnå en livsförändring som motverkar liknande symptom och tillstånd i framtiden.”

  Den allvarligaste formen av självdestruktivitet är självmordsförsök. Då man mår oerhört dåligt och har svårt att se någon framtid eller något hopp, kan det gå så långt om man inte får hjälp i tid. Då känner patienten att det inte finns någon annan utväg än döden för att komma ifrån all smärta. Jag som psykiater ser självmordet som en komplikation till en svår sjukdom. Men som kristen blir den frågan på sätt och vis mer komplicerad. Vi vet ju att det endast är Gud den allsmäktige som råder över liv och död, och att vi inte har rättighet att ta dessa beslut i våra egna händer. Som psykiater har jag då själv kommit fram till att rädslan för att hamna i helvetet efter att man begått självmord är en livsbevarande rädsla, som faktiskt hindrar många kristna som mår psykiskt dåligt från att begå självmord.”

  Hälsolövet och Arken är intimt ihopjopplade via Linda Bergling. Jag tvivlar inte på att hon är en fantatisk mamma, mormor ocj hustru, men Arken känns som rena rama lurendrejeriet. Att tala i tungor, påstå (och ta betalt) för healing som påstås bota allt från psykiska sjukdomar till allvarliga fysiska sjukdomar, ta 150 kr i betalt för förbön!, påståenden om att sjukdomar du drar på dig beror på dina synder, att uppmanas och pressas till att skänka pengar församlingen, med mera.

  Jag ser inget motsatsförhållande till att din mamma är en fantastisk mamma, mormor och hustru, men jag uppmanar verkligen alla att läsa på om Arken och deras sektliknande beteende, innan de skänker pengar till insamlingar i Magdalena och Hannahs blioggar. Det finns tusentals barnhem och hem för sjuka, fattiga och skadade i världen som ha rent mjöl i påsen och som jag personligen hellre lägger pengar och engagemang på/till.

  Det är ett fritt val för alla, men folk borde ha hela bilden framför sig och veta vad för organisation/förening som ligger bakom INNAN dom skänker bort pengar. Speciellt när insamlingen inte ens har 90-nummer och därmed inte är godkänd av svensk insamlingskontroll.

  Och seriöst; vad är det för syn man har på psykiskt sjuka? Otroligt skrämmande och hundra år efter modern forskning om vad som pågår hjärnan och orsakar psykiska problem. En sak som är säker är att en schizofren person definitivt inte är besatt av demoner.”

  1. androgyn skriver:

   ”ihopjopplade” <3

 19. Linnea skriver:

  Det värsta är att trots hon blev avslöjad med att ljugit om att Daniel skulle vara pappa till hennes yngsta son, så har hon aldrig erkänt att hon ljög. Istället har hon lagt fram det som någon typ av missförstånd och att hon blev helt chockad när DNA-resultatet kom. En DNA-test som Daniel själv fick kämpa för att få göra då Catrin vägrade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla