Hur får man brösten att växa?

15:00 11 Maj 2017

Paow:

Svar:
Ät bara mat som är extremt hormonbehandlad – kyckling mm för att hjälpa naturen lite på traven. Välj bara kycklingbröstet så klart!
Nej, jag skojar så klart! Du kan inte få brösten att växa lika lite som du kan punktförbränna fett.
Du kan givetvis träna upp bröstmuskulaturen men själva fettpåsen är vad den är.

Så om du vill ha större bröst som ser ut som Paows så tycker jag att du ska kontakta den inte allt för seriösa kliniken Artclinic och Motiva för att införskaffa ett silikoninlägg eller två – helst två då för ett mer symmetriskt utseende.
Ett plus är om du har en stor blogg eller Instagramkonto för då kan du till och med få dina tuttar på rea eftersom företaget profilerat sig som just det – någon som sponsrar med sillisar till ”rätt profiler” eller till och med tävlar ut det till profilernas följare.
Känns det inte bra och tryggt så vet inte jag!

Så du har två alternativ som jag ser det.
1. Betala för dina tuttar själv.
2. Skaffa dig ett stort antal följare snabbt som attans och få tuttarna sponsrade av Motiva.

Eller så väljer du alternativ 3:
Inse att du är fin precis som du är och gilla din kropp utan att göra om den. Det du ser på sociala medier är inte på riktigt eller en representation av verkligheten, men om du verkligen ändå vill förändra ditt utseende genom kirurgi – vänta till du blir 18 och fundera igenom saken massor av gånger.
Det är ett stort ingrepp som inte ska spontanshoppas med rabattkoder eller liknande utan ett stort och viktigt beslut och ska vara noga genomtänkt. Kanske prata med någon som förstorat brösten och som kanske också valt att ta ut dem och få deras syn på saken?

10 kommentarer | “Hur får man brösten att växa?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Siri skriver:

  Hade kunnat vara jag som skrivit den kommentaren för 10 år sen. Sorgliga värld…

 2. Liv skriver:

  Måste rätta dig bara, Motiva är ingen klinik utan det är ett speciellt silikonimplanat som heter så och ja, det är faktiskt ett väldigt seriöst företag som tillverkar Motiva. Ett mycket bra bröstimplantat.

  1. Ae skriver:

   Isåfall, sjukt tråkigt när ett ”seriöst företag” marknadsför sig själva på ett kasst sätt

   1. Liv skriver:

    Jaa, deras marknadsföring har faktiskt blivit lite oseröiös senaste året, det håller jag med om. Men dom tillverkar fortfarande bra implantat 🙂

 3. Laura skriver:

  Vilket onödigt mästrande inlägg. ”Inse att du är fin som du är”. My ass. Hör du ”du är så vacker utan spackel” börja spelas i mitt huvud.

 4. Josse skriver:

  Själv anser jag att skaffa silikonbröst eller göra någon annan kosmetiskt förändring är upp till var och en 🙂
  Jag skaffade silikonbröst för 7 år sedan & det är något av det bästa jag har gjort!
  Jag hade en a-kupa och en c-kupa och mådde otroligt dåligt över det.
  Idag har jag bröst. Så skönt att inte gå runt och må dåligt helt i onödan. 🙂

  1. Bloggbevakning skriver:

   Självklart, men jag tror att den som kommenterar nog inte är speciellt gammal och då kan det vara bra att påpeka att man ska tänka igenom sådana här saker. Som med alla kirurgiska ingrepp som är svåra att återställa. Jag är säker på att även du gjorde det?

 5. Anonym skriver:

  Tror nog kommentaren är ett skämt, eller är det en väldigt ung person eller korkad person som skrivit det. Minns en del som opererat brösten större som förr körde med att de fått större bröst för att de börjat äta p-piller hehe visst en viss liten effekt kan det bli på en del men suck så tramsigt när en del ska låtsas och inte vågar stå för att de gjort bröstoperation när det tydligt syns suck. Viktuppgång ger ju ofta lite större bröst dock.

 6. Mika skriver:

  Om målet är att få större bröst är väl mitt tips: ät mer, gå upp några kilo kch vips ska du se att du har större bröst när du ökar på fettdepåena i bröstvävnaden 😉 Är man inte så nogräknad över att det lägger sig på resten av kroppen med så säger jag Go for it!

  1. Hedda skriver:

   Är utomlands och har svårt med wifin, så läser det här inlägget först nu. Det är förmodligen inte så många som kommer att se min kommentar, men måste dela med mig.

   När jag själv var i tonåren så läste jag nån frågespalt i en ungdomstidning. En tjej (eller troll) hade skrivit: ”Hej doktorn! Jag är 13 år, 170 cm och väger 45 kg. Mina bröst är jättesmå! Vad ska jag göra? Skulle det hjälpa, om jag åt jäst?”

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG