Inte kränkt?

06:00 2 Maj 2017

Elaine Eksvärd:

Elaine tar tydligen inte det miiiiiiiinsta illa upp av att Calle Schulman satte citattecken runt hennes profession vilket ju är bra. Två bloggbevakiska tummar upp!
Frågan är varför hon då slog bakut, spottade, fräste och tuggade fradga när jag frågade hur hon blivit hela Sveriges retorikdrottning och den retoriska versionen av kriminologins GW?
Jag använde inte ens citattecken jöööööö!

Det är en av frågorna jag har.
En annan är varför man kallar onani för ”egensex” i kommentarsfältet om den onanistiske mannen. 
Egensex? Är detta det nya ordet för onani? Funktionshindrad blev funktionsvarierad och onani blev egensex?

Och sista frågan.
Skulle ni bli förolämpade om er partner ”egensexade” med er i samma rum?
Egensex? Det låter som en avancerad variant av egenföretagande.

24 kommentarer | “Inte kränkt?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. MN skriver:

  Nu känns det som vi har dragit den här diskussionen tre varv de senaste dagarna. Alla som har en åsikt om deras egen eller partners onani/egensex har väl uttryckt den vid det här laget. Kan vi inte gå vidare i livet nu?

  1. Anonym skriver:

   Men typ, vem bryr sig egentligen? Sluta skriv om Elaine!

  2. anonym skriver:

   Tycker du ja men vi andra vill mjölka varje droppe av detta ämne. 😉😉

   1. Anonym skriver:

    Är du tillbaka Maria?

  3. M skriver:

   Hon har väl bloggtorka och vill inte förlora the moneey

 2. ML skriver:

  Nej jag skulle nog bli lite kåt om han tog på sig själv. Har hänt åt bägge hållen härhemma. Ingen av oss tog illa upp.

  1. helena skriver:

   Håller med! 😋

 3. Anonym skriver:

  Det går undan inne hos Tyra. I förrgår var hon så nöjd med sin ADHD medicin/behandling (kommentaren hos Blondinbella). Dagen efter not so much. Nu ska hon kontakta psykolog för ny utredning… Usch tycker uppriktigt synd om henne. Allt verkar vara en enda röra för henne.

 4. Vicky skriver:

  Anna Book och Elaine är samma personlighetstyp. Tror sig alltid veta bäst. Fast Elaine är värre. Surkart!!

 5. anonym skriver:

  Ursäkta men det här bara så roligt. Om man är sura på varandra och säger nu skiter jag i dej nu ska jag ha egen sex hehe. Måste prova o säga det och se vad som händer.

 6. 1 skriver:

  Jag har inte sagt min åsikt än så här kommer den.
  Menar hon inte att det är upprörande med en man som onanerar inför en när han inte visar intresse för sin partner? Det har jag varit med om och det var absolut upprörande. Mannen valde att tillfredsställa sig med porr under hela relationen (från start till slut) istället för att orka ha sex med mig. Det var kränkande, minst sagt. Eftersom han verkligen fick ut något av sin onani medan jag själv känner att det inte är i närheten av så tillfredsställande som sex så kändes det som att han hade ett sexliv och var nöjd men jag var bara blockad från all form av riktigt sexliv; inget med honom och inget med någon annan heller. Jag tycker den situationen är oacceptabel. Alla spår från hans onani var väldigt kränkande. Att komma på honom in action var för jävligt. Så inte fan vill man ha nån som gör det inför en! Annars är jag liberal när det kommer till onani och tycker man borde göra det tillsammans oftare! 🙂

  1. Anonym skriver:

   Hade ett liknande problem.
   Min man var porrberoende. Han kunde skynda sig hem efter jobbet för att hinna hem innan mig så han kunde runka och kolla porr på toaletten innan jag kom hem. Sen orkade han inte ha sex med mig på kvällen för han var ju tillfredsställd.
   Mådde fruktansvärt dåligt av det en väldigt lång period.
   Tillslut insåg han själv att han var beroende och hur kränkt jag kände mig och hur det påverkade mig att alltid känna mig bortvald.
   Han hade blivit så porrberoende att han inte kunde få upp den utan att se porr.
   Han fick hjälp iaf och vi har ett bra sexliv tillsammans idag. Nuförtiden tycker han själv inte porr är något bra, att det faktiskt kan förstöra förhållanden och han förstår hur smutsig branschen är.

   1. Beccii skriver:

    Har de problemet idag… Tror vi inte haft sex på 2-3 månader nu. Han är nöjd med sitt trots att jag berättat hur det får mej att känna… Skillnaden är väl att han tror att han smyger bättre med de nu, men när man blir dissad när man vill ha sex fattar man ju vad han gjort. Hoppas han också vaknar upp snart..

   2. 1 skriver:

    Det var exakt samma för oss förutom att han fortfarande kunde få upp den utan porr, men såklart skapades det rätt få såna tillfällen eftersom att han var för tillfredsställd så när han var omkring mig tänkte han bra på jobb och luddet i sin navel osv. Men han hade kunnat om han bara var lite närvarande kring mig. Den här killen sprang också hem och skyndade sig med sina grejer innan jag kom hem men han upplevde sig nog aldrig som beroende. Tror han var ett gränsfall eller ett hopplöst fall av självförnekelse.
    Hur gick det för er efter att din partner fått hjälp? Kunde du hitta tillbaka till den rätta känslan efter alla negativa känslor? För mig var det svårt. Man gled ifrån varandra och byggde inget sexuellt samliv så det fanns inte ens något att hitta tillbaka till.

    1. Anonym skriver:

     Vi hittade tillbaka på så sätt att vi älskar varann och har sexliv ihop och två barn.
     Men jag utvecklade ätstörningar i mitt dåliga mående och trodde jag bara skulle bli ”snyggare än hans porrskådidar så skulle han älska mig mer” , jag trodde ju det var mig det var fel på.
     Så vi är lyckliga idag att vi fortfarande älskar varann men jag är sjuk och min man väldigt ledsen att han fick mig må så dåligt så länge.
     Han hade blivit förlåten av mig två gånger och fått återfall båda gångerna, det var först efter tredje gången han verkligen förstod hur det påverkade mig och att han var sjuk själv som kände han ”måste!” kolla porr varje dag och han blev helt slak utan porren.
     Det tog nästan ett år innan jag kunde få orgasm med honom. Nu har känslan kommit tillbaka men det är fortfarande svårt.
     Jobbigt :/ älskar honom så mycket trots allt.

  2. T skriver:

   Så skönt att se att andra haft samma/liknande problem. När sambon väljer att runka på toaletten (med eller utan mig hemma) i stället för att göra något med mig- det var kränkande. Mitt självförtroende föll platt och mådde väldigt dåligt. Var rätt ung då, jag hade kanske reagerat annorlunda om det hänt idag.

 7. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Du har fått förklarat för dig så många gånger varför det inte var din jämförelse med din husgud L G Persson som var problemet utan allt det andra du skrev.

  Du kan ju skriva att du inte tror på de förklaringarna du fått men ditt varför börjar bli tjatigt nu för du har fått svar.

  1. hej skriver:

   Tänkte just skriva något liknande, apropå att ”inte vara kränkt”..

  2. Anonym skriver:

   Men det är ju för hon tycker den linern är extra vitsig som hon återger just den, det är CamCams humor och den kommer hon inte att ändra på även om någon blir irriterad eller kränkt (menar inte att du är det).

  3. Egenremiss skriver:

   Förklara gärna en gång till vad som var problemet.

 8. Izabella skriver:

  Om jag inte har lust har min man fritt fram att ”egensexa” sig bredvid mig. Inga problem 🙂

 9. Maria skriver:

  Anna Book och Elaine är samma personlighetstyp. Tror sig alltid veta bäst. Fast Elaine är värre. Surkart!!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp