Så här ser dagen ut.

10:35 9 Maj 2017

EDIT – Massor av nya inlägg har petats in mellan dessa som en liten överraskning nu. =)

Sen kan det givetvis komma att fyllas på med inlägg mellan dessa och ett sista kommer som alltid kl 21 men nu vet ni vad som komma skall! =)

Gillar ni sånt här eller vill ni hellre att inläggen ska ploppa upp likt leksaken i ett Kinderägg? Som en överraskning?

52 kommentarer | “Så här ser dagen ut.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karin skriver:

  Överraskning! 😁

 2. Erika skriver:

  Osäker..
  Men lutar nog mest åt att överraskning är roligare!

 3. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Jag gillar som det är nu men vill du ha mer klick så bör du överraska så att folk måste klicka in sig för att hålla sig uppdaterade.

 4. J skriver:

  Älskar när det är planerat!!

 5. Linda skriver:

  Överraskning!!

 6. Sofia skriver:

  Tror också jag föredrar överraskning!

 7. wolfie skriver:

  Överraskning!

 8. Wear the fox hat skriver:

  Kinderägg tack.

  Å andra sidan vet jag ju nu när jag ska kika och behöver inte besöka sidan de andra tiderna.

 9. Valentina skriver:

  Jag vill veta när inlägget om Nelliegate kommer! (Är jag tjatig…? Jag börjar misströsta inför om vi någonsin kommer att få veta…)

  Mvh Nyfikenienstrut

  1. Annan Anna skriver:

   Tips: När/om du Camcam tänker skriva vad grejen med Nellie är så gör då som Tyra alltid gör när bomber ska släppas (allt för att garantera mycket klick och inkomster):

   6 mån i förväg: ”Jag håller precis på att skriva ett lååångt inlägg om Nelliegate – stay tuned!”

   5 mån i förväg: ”Jag håller på att fila på det sista i inlägget där jag berättar ALLT om varför jag inte skrivit om Nellie, det kommer komma upp nästa vecka, så glöm inte att klicka er in på bloggen för att inte missa inlägget!”

   När det är en månad kvar så skriver du teaser-inlägg om det minst en gång i veckan. Tre dagar innan du egentligen tänkt slänga upp inlägget så skriver du ”inlägget om Nellie kommer komma upp inom två timmar” Sen låter du det gå några dagar innan inlägget verkligen läggs upp.

   *Klick klick klick*
   Den som väntar på något gott… 😀

   1. Bloggbevakning skriver:

    Hahaha!

    1. Valentina skriver:

     Så…… Får vi nånsin veta eller ligger det på is för oöversiktlig framtid…?

     1. Bloggbevakning skriver:

      Ni kommer få veta i sinom tid. =)

    2. Johanna skriver:

     Jag vill också veta! Du lovade innan sommaren. Så mycket som du klagar på när Tyra lovar inlägg som aldrig kommer så kan du ju inte göra likadant…

     1. Bloggbevakning skriver:

      Det är inte bara upp till mig tyvärr men så fort jag kan så kommer jag göra det.

     2. Valentina skriver:

      Jag tror, personligen, att vi får vänta tills Nellie fyllt 18. That´s it.

  2. M skriver:

   Ja, den familjen skulle definitivt behöva granskas! Senast idag skriver Nellie och refererar till en artikel om sig själv på i.g. Hon menar, på fullaste allvar, att man minsann inte behöver gå i skolan för att lyckas. -Fin förebild och ett bra budskap till alla skoltrötta 14-åringar därute!
   Fattar inte hur den familjen på ett närmast maffialiknade sätt kan kontrollera sin omgivning och media och alltid slippa undan granskning och kommentarer.

 10. Tess skriver:

  Det här var exakt vad jag behövde! Jag har sån mega ångest att jag tänker ta den här dagen timme för timme och för att fokusera på annat har jag varit inne på den här bloggen kanske 37 gånger idag, nu kan jag planera dagen efter det här schemat 💪🏻😞❤️

  1. Bibliofilen skriver:

   Jag hoppas att ångesten dämpar sig/försvinner snart så att din dag kan bli någorlunda ok 💚

   1. Tess skriver:

    Tack❤️❤️

 11. V skriver:

  Kinderägg tack! :))

  Annars blir denna blogg ännu en som jag läser en gång om dagen (när alla inlägg är färdiga för dagen) bara och din är bäst. Typ slutat läsa bloggar helt pga din sammanfattar allt viktigt.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Och jag redan lagt till typ 3 inlägg till sen jag la upp det. Men då ska jag inte dela med mig så här mycket framöver. Jag vill ju att ni ska bli överraskade. 🙂

   1. V skriver:

    👌🏻👏🏻

 12. Erika skriver:

  Överraskning!

 13. Maja S skriver:

  Överraskning!!

 14. A skriver:

  Överraskning 😊

 15. Greta skriver:

  Som läsare föredrar jag överraskningar. Får jag se en planering över tidsinställda inlägg undrar jag förstås varför jag inte får läsa dem direkt!
  Är ett inlägg klart kan det väl läggas ut?
  Hur skulle det se ut om en dagstidning väntade med nyheter bara för att man är rädd för att det skulle bli tomt vissa perioder? ”Vi måste spara den här trafikolyckan till eftermiddagen så det inte blir nyhetstorka då”.
  Jag föredrar tre inlägg på raken även om det går en halvdag sedan utan nya inlägg.
  Jag har annat att göra ändå så mig gör det inte om inläggen kommer i ”otakt”.

 16. En annan S... skriver:

  Fördrar överraskning! =)

 17. D skriver:

  För mig var det praktiskt att veta eftersom jag är noll intresserad av Paow och Dessie samt lite trött på Bella. Då kan jag hoppa över att kika in här under dagen och istället läsa när Catrins inlägg är uppe. Men kanske dåligt för bloggen av samma anledning eftersom säkert fler gör detsamma.

  Nu fortsätter jag läsa bloggen i hopp om att du ska ta upp lite inredningsbloggar, Matplatsen, Familjen annorlunda och andra som för mig är intressanta. Är ärligt talat inte så sugen på mer Book och Tyra.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Som sagt… jag hr lagt till 3 inägg till mellan dessa sen inlägget kom upp. =)

   1. En annan Marie skriver:

    Dagens instagram är bland mina favoritinlägg. Gärna mer av dem. 🙂

 18. R skriver:

  Jag kan ha drömt men skulle det inte kommit något om Paulo Roberto för länge sedan? 🤔

 19. G skriver:

  Överraskning alla dagar!!

 20. ML skriver:

  Planerade inlägg med utrymme för Kinderägg 👌

 21. K skriver:

  Överraskning för helsicke! Jag blev till och med lite ledsen när du avslöjade inläggen. Jag har nog inte mycket till liv jag inte… He he…

 22. Emma skriver:

  Kinderägg, helt klart. Annars går jag själv in och läser i förväg på respektive blogg.
  Vill ej att det ska vara förutsägbart. Det sabbar hela din grej.

 23. Emma skriver:

  Du kommer att tappa följare om du lägger upp det så här. I alla fall mig. Tappar intresset helt.

 24. Jessica skriver:

  Du borde ju garanterat ändra det där inlägget om Blondinbella med tanke på det senaste hon har lagt upp? Hon har helt plötsligt börjar skriva i vi-form (igår lät det som om hon var ensammast i världen), glada outfit-bilder (lite reklam också) och att ”vi ska berätta allt” i sinom tid, man ba hmm var har jag hört det förut? Juste, för typ en och en halv månad sen. Undra om vi får en lökig livesändning till om all turbulens, och hur många varv till hon kommer dra den här separationen?

 25. Emma skriver:

  Överraskning! Men sen älskar jag konceptet med morgon- och kvällsinlägg, så att man vet att något gott väntar om man klickar sig in här. Eftersom du uppdaterar så frekvent under dagen sen så tycker jag inte att du behöver avslöja tiderna, som läsare vet man att varannan timme ungefär är lagom 🙂

 26. E1 skriver:

  Jag tror för din egen skull – för att få så många klick som möjligt – att det är bättre med överraskningar. Som det är nu klickar jag mig in en gång i timmen typ (nej jag har inget liv) för att se om det kommit nåt nytt inlägg.

  Men eftersom jag är noll intresserad av Paow å Dessie så kommer jag inte gå in då. Alltså två mindre klick för dig. Jag inser att det är väl typ 0,0000025 öres förlust på din inkomst, men jag misstänker att jag inte är den enda som tänker så. Med tanke på alla ”skriv inte om X, hen är så tråkig”-kommentarer som dyker upp under nästan alla inlägg.

  Och jag menar inte att alla inlägg är tråkiga, jag menar att det finns alltid nån som tycker att en bloggare är tråkig och klagar. Och som då i förhand tänker att ”Äsch, då skiter jag i det här idag”. Som jag när det gäller Dessie och Paow 🙂

  Bara en tanke.

 27. Anonym skriver:

  Kinderägg är bäst!

 28. Bibliofilen skriver:

  Av någon anledning gillar min hjärna att se tidsplaneringen men inte själva rubrikerna. Med andra ord vill jag veta när överraskningen ska ske men inte om vad överraskningen ska handla om, hehe.

 29. A-K skriver:

  Nej fy vad osexigt det är att se upplägget svart på vitt. Jag föredrar att behålla min illusion av att inläggen skrivs helt spontant helt utan någon egentlig planering. Typ så.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Det gör de oftast men idag ska jag in till stan på undersökning och har därför tidsinställt lite inlägg. Men det kommer komma upp ungefär dubbelt så mycket av det som syns där under dagen.

   1. A-K skriver:

    Då behåller jag min illusion! Jag trodde vi skulle få en daglig rapport om schemat för inläggen och då blir jag som de tre aporna.

 30. Vill ha det som överraskning! 🙂

 31. AnnelieN skriver:

  Surprise!!

 32. Mia skriver:

  Om man vill vara publik och vill ha klick så får man tåla kritiken. Isabella gör allt för att tjäna pengar.

  Skulle aldrig blogga som hon gör med tanke på att mina barn kommer att kunna läsa det senare i livet.

 33. Hedda H skriver:

  För mig kommer allt som överraskningar. Till och med födelsedagar i min familj.

  Så det spelar ingen roll om inlägg kommer på vissa tidpunkter eller inte. Jag kollar när jag har tid och lust. Om det finns en skrälldus inlägg jag inte läst så kanske jag kollar alla, eller så hoppar jag över något som inte verkar intressant. Sedan när jag inte har något bättre för mig kanske jag läser ändå. Som det här, det läste jag för fem minuter sedan…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg