Skrattretande produktplacering.

09:00 10 Maj 2017

Hugo Rosas:

5x 800m. Vila 3 minuter mellan intervallerna och alla intervaller ska hålla samma tempo. Riktigt vidrigt, men otroligt bra träning.
Prova!! Tur att jag hade en iskall Clean med mig idag, annars hade jag aldrig pallat. //Hugo

Ja, VILKEN tur att du hade en iskall energidryck från det egna företaget i handen för annars hade du nog ramlat ner död på stället! Herregud, tänk på hur det kunde gått? Barnen blir faderslösa, Paula ensamstående förälder utan förmåga att på egen hand driva vidare det egna företaget. Clean kanske hade behövt gå i graven tillsammans med sin skapare.
Det här handlar inte bara om träning – här handlar det om att rädda liv!!!!!!

Hugo bjuder på en produktplacering som till och med hade gjort den kommersialiserade Bondfilm stolt på sin blogg. Det är verkligen en fantastisk tur att det fanns en iskall Clean att tillgå och TITTA BARA hur glad han är över fyndet!
Nästan lika glad som en salladsätande kvinna skulle jag våga påstå.

Vad kan det vara i denna glädjespridande produkt och hur kan jag i så fall lägga vantarna på ett flak eller två? Om det ska fortsätta att snöa i maj så behöver jag mer än vanliga endorfiner och min dagliga dos kli på ryggen för att överleva, det är en sak som är jävligt säker!

14 kommentarer | “Skrattretande produktplacering.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Antonia skriver:

  Man får väl anta att detta är ett exempel på vad Konsumentverket kommer att titta på när man nu gör ett svep över sociala medier och kikar på influencers närings- och hälsopåståenden i samband med marknadsföring av livsmedel, bland annat av mat och kosttillskott.
  Hugo Rosas skriver bl a på bloggen:
  ”Clean Fit är ett perfekt komplement till din kost och ger dels energi som en bra start på dagen men dessutom de vitamintillskott som man annars inte skulle få i sig. Clean Fit är till för alla som behöver en extra boost i vardagen.”
  ”Clean Fit är fullproppad med tillskott som gör oss friskare och piggare.”
  Typiska påståenden som knappast kommer att klara Konsumentverkets granskning. ”Friskare” t ex får bara användas om registrerade läkemedel – och knappast ens då. Osv.

 2. 🤓 skriver:

  Hahahah 😂 CAM CAM ❤

 3. Donnan skriver:

  Vad lik han var Messi där!

  1. Anonym skriver:

   Jag ser inte likheten alls 😄

 4. Anonym skriver:

  Helt ärligt…. pop up reklamen…. tror knappast att det mottas bättre denna gången än de två förra gångerna. Tala med dina chefer, har du fått bort den tidigare ska det väl inte vara några probleme denna gången

 5. Wixx skriver:

  Youtubern Amir är ju också ganska bra på att nämna Hugos Clean och själv i tid och otid lyfta upp produkten i sina videor utan att berätta att det handlar om reklam. Kan ju vara PR utskick (stoe box med flertal olika smaker av Clean, med typ 6 måns mellanrum) från Hugo också… förstås. Men känner liksom i lilltån att det inte är så det ligger till.

  1. E2 skriver:

   Han gör ju indirekt reklam för Nikita Hair i sina salongsvloggar också. Vet inte hur det funkar, men de måste väl ha godkänt att han får filma där osv. Vet att han gör det för att det är roligt, men vad gäller när man filmar på sin arbetsplats egentligen? Reklam eller ej?

   1. Anonym skriver:

    CamCam granska!!!

    1. Anonym skriver:

     Fan vad trist detta börjar blir att allt ska granskas… Att Amir inte ens längre får filma på sitt jobb.

 6. Anonym skriver:

  Hahahahahahahhaa 🤣😂😂😂😂

 7. 👌🏼 skriver:

  Hans kropp tho…

  1. Ta på dig en t-shirt, tack skriver:

   Det börjar bli tröttsamt att han måste hela tiden visa upp sin halvnakna kropp.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg