Kan du hitta kuken?

12:52 10 Maj 2017

Har vi inte alla någon gång i livet velat utbrista: jag hittade kuken!! Nej, kanske inte. Speciellt inte när varje tjej snittar cirka 10 dickpics i veckan (källa: feeling).

I ALLA FALL, det jag vill komma till är att jag uppskattar en go skattjakt då och då och en har ju hunnit bli trött på att leta efter Waldo i alla dessa år. Jag vet att många känner precis som jag och kommer därför att hoppa av glädje när jag nu presenterar Instagramkontot @subtledildo.
Premissen för kontot är följande: ett gäng killar tar knasiga bilder OCH i varje bild gömmer sig en dildo som det är upp till dig att leta reda på! Nu kanske du blir lite besviken för att jag lovade kukjakt, men hej, en go dildo har väl ingen dött av.

Så, ska vi testa? Birgit Friggebo såg styrkan i att göra saker tillsammans när hon bad invånarna i Rinkeby att sjunga We Shall Overcome – så låt oss anamma det. Minus sjungadet, plus dildoletandet!

 

Jahopp, denna var ganska lätt. Inte för att skryta men jag hittade dildon på cirka 0,5 sekunder. My dickradar visade sig vara effektiv.

Denna var lite klurigare. Men om jag säger så här: mittemellan (som f.ö. är den tråkigaste ledtråden av fågel, fisk eller mittemellan). Bonusen i denna bild är ju ett nästan skymtande myntinkast, men det är ett annat Instagramkonto.

Okej, detta inlägget kanske enbart var till för att jag behövde er hjälp. Jag hittar nämligen inte dildon i denna bild? Hjälp. Mig. Lägg svaret i kommentarsfältet så att jag kan sova gott om natten.

Tack på förhand.

/Camilla.

7 kommentarer | “Kan du hitta kuken?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Carro skriver:

  Den syns mitt i spegeln precis vid fönstret. Bredvid den svarta sladden! Det var mycket lättare att se om man kolar direkt på instagram, bilden var skarpare där.

  1. Break the Internet skriver:

   Ah vafan….ja kollade där OCH zoomade :////

   DENNA DÅ: https://www.instagram.com/p/1_BXl4otBD/?taken-by=subtledildo ????

   1. B skriver:

    På grillen tror jag :)

    1. Break the Internet skriver:

     Ja kan va, tänkte också på den men….inte hundra va?

     1. Carro skriver:

      Ja, måste vara på grillen! Det här tog hela min kväll igår, satt och stirrade på telefonen INTENSIVT i typ en timme.

      Den här kan jag bara inte hitta????
      https://www.instagram.com/p/tF78juItJq/

     2. Break the Internet skriver:

      Det MÅSTE ju vara den som ligger under brevlådan typ?? Annars har jag ingen aning!

 2. Christy Walton skriver:

  ………………
  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp