Bonde söker fru – Vad i helvete hände sen egentligen

21:45 2020-12-17

Hej kära! Börjar med det viktigaste: såg ni att Emmy kommenterade förra inlägget?? Blev så glad <3

Detta blir kort och koncist har jag tänkt mig!

Patrik! Glad för honom! Hans kille kändes som en härlig mix av alla 4 killar som han hade hemma på gården faktiskt. Eller nej en mix av alla 4 killar och Patrik själv typ? Jääävligt lovande!! Visst mår man VARMT av att se honom sådär glad och med ett härligt stubb!! Det kan signalera ohälsa eller sund bekvämlighet och i detta fall säger jag: sund bekvämlighet! BRA att det blev bra ändå. Otrolig historia att de bara gick på en dejt och sen sov de ihop och sen flyttade denna kära man till småland DIRRMODE. Det är kraft!!

<3 Hejjar!!!

Mats är verkligen inte kung på att döpa hundar det måste vi konstatera här och nu.

Typiskt såhär vuxna människor att vara så luddiga och fulla av integritet? Alltså vi fattade ju INGENTING av vad som hade hänt.. Tyckte inte deras förklaring var tillräcklig.. Men att Johanna inte ville flytta till Gotland alltså jaa.. Det är ju en sån sak där man bara känner men VA det är väl något man tänker på innan man skriver till en bonde på Gotland eller!!

 

Ta bort PILEN!!!! NU!!! Tv4 skärp er

Men jaja det var ju ett väldigt vuxet avslut på det sättet att vi inte fick ta del av särskilt mycket juicy information.. Det bara dog då? För att de inte kunde ha samma stämning på telefon? Hmm jag trodde nog ändå på dem tror jag.. Eller blev iallafall förvånad över sättet detta tog slut på? Sånt jävla antiklimax när Johanna faktiskt satt och SJÖNG för Mats och oss för bara nån vecka sedan??

Sen undrar jag också… Han sa att han bara hade varit på Gotland i ett år? Var kommer dialekten ifrån då?? Orkar tydligen inte googla :) undrar om någon vet!! Var är han från!!

Hahaha så starkt av Linda att hon började gråta <3 man måste ändå ge henne att hon ÄLSKAR bönder som söker fruar och att följa dem när de söker fruar. Hon behöver ju verkligen vila upp sig riktigt REJÄLT nu för hon är ju den individen denna säsong varit mest intensiv för typ? Gumsi

Hmm och Erik och Emma då.. Jaha det var tydligen så matt som många av oss ändå kände.. Tyckte synd om Emma för det kändes som att hon verkligen gillade Erik och att hon gett det en riktig chans flera gånger. Men det var bra att hon var med i programmet och kunde ge sin bild av situationen!! Men jaa vi var ju inte JÄTTEförvånade… i slutändan var tydligen den relationen lika eldig som Emmas relation till zipline <3 dvs totalt död

När Erik berättade om den nya tjejen blev jag seriöst orolig för Lindas stressnivåer hahahaha kändes som att hon gick in i en ny dimension

Men det var väl kul med en ny tjej!!! Så jäävla rimligt att kolla breven en gång till och sen bara ringa upp nån tjej man faktiskt träffat på en FÖRFEST!!! Nej men det tycker jag faktiskt på riktigt. Man blir ju tyvärr mycket ointresserad av deras relation men jag har ändå kraft nog att konstatera följande: det var väl fint. Hoppas de har det bra!!

MEN VAD HÄNDE HÄR?!?!?!?! Mmmmm lurad av produktionen IGEN!! Alltså jag trodde verkligen ejjjj att Lisa och Pontus var ihop.. Golvad av informationen!! Blev typ IRRITERAD?? ?Nej försöker vara glad för kärlekens skull…. Det är detta (och en hel del annat) som skiljer mig från Lindy Lindyhopp verkligen… Jag blir IRRITERAD ibland när folk blir kära om jag inte trodde att de skulle bli det… Okej nu försöker jag vara en vuxen människa här!! FINT KUL jaja HA DET SÅ BRA på er resa ihop som är Kärlekens Resa dvs den man reser med sin partner varje dag!!

Det var VÄL FINT!!! Hahah och framförallt var det FÖR MYCKET!! Omöjligt att titta på tyvärr!! Linda måste LUGNA SIG och sluta hetsa. Men samtidigt inte. Hejjar på Linda, jävligt tokig och rolig. Bra på tv. Och alla som träffade nån denna säsong hejar jag på. Och de som inte träffade någon också. Hejjar på alla.

Vad tyckte ni?? Vill gärna höra!!

OCH vill säga tack till er!! Har varit så kul att blogga denna gången för ni har varit så bjussiga med vad ni tänkt kring avsnitten och hur allt skulle bli. Fina är ni! Enorm kram från lilla mig.

Vi hörs! Hur och när vet jag ej, men vi hörs! Följ mig på instagram, erpetersson, så hörs vi där om inte annat!!

102 kommentarer | “Bonde söker fru – Vad i helvete hände sen egentligen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lise skriver:

  UNDERBART!!!! Stort tack till dig, du har verkligen förgyllt denna bondesäsong <3

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack för läsning! <3

 2. Batshitembercrazy skriver:

  Du ska ha stort tack för årets rapportering! Måsteläsningen varje vecka!

  Pontus – Håller med om att det var totalt OUTHÄRDLIGT när Linda skulle pressa fram ett jag älskar dig med henne och hela svenska folket som vittne. Det är väl verkligen ett ögonblick som ska vara intimt? Usch nä.

  Erik – helt väntat. Sjukt kul när han sa att han gillade att hon tycker att det är intressant när han pratar. Jag fick flashback till studiebesöket vid gödselstacken.

  Patrik – hejaheja fick typ gåshud unnar honom allt!

  Mats och Johanna alltså TAPPAR TRON PÅ KÄRLEKEN!!! De skulle ju leva lyckliga i alla sina dar! Fattar inte. Mycket mycket svagt och obegripligt. Så hett som det var trodde man ju inte att det skulle svalna??? Av allt man kan säga. Näee tycker de skulle försökt mer. Man kan väl ändå åka till göttland ibland? Aja, måste försöka komma över detta nu.

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack kära! Nej men så hemskt verkligen att VI fick ta del av att de sa att de älskar varandra, så ska det ej behöva vara. Och ja visst blev man ledsen ang mats och johanna :(

 3. Ellen skriver:

  Tack för din blogg den här tiden! Alltså PILEN i Johannas näsa… hjälp! Och till slut: Linda!!!!!!! VAR ÄR SPYAN?!?!??

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack för läsning och kommentarer!! hahaha ja men VAR ÄR SPYAN??????

 4. Linnea skriver:

  Nä Erika! DU ska ha tack! Fyfan vad du är rolig. Du höjer bonde-tittandet till en helt annan nivå. GULD är du!!

  Hahaha precis som personen ovan fick jag en flashback när Eriks nya tjej sa att han pratar om intressanta saker. ”Mmmm prata på om biologisk nedbrytning när jag står vid en gödselhög<3<3<3"

  Återigen, tusen tack för säsongens rapportering!! Önskar att jag hade deltagit i kommentarsfältet tidigare, men å andra sidan säger du allt som behöver sägas!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Blir SÅ glad, tack så jättemycket! Hahaha ja det var ett kärt återseende av den typen av monolog <3

 5. SaraJ skriver:

  Har legat lite efter inläsningen här, just kollat igenom de senaste fyra avsnitten. Ändå lite oväntad utgång efter slutvalen att den enda som ändå blev ihop med någon från säsongen var Pontus som skickade hem Lisa. Jag var ju inte helt fel ute för några veckor sen i att det kändes som att han ville ha Lisa som fru men Emmy som piga att jobba ihop med och smyga bakom ladugården. Hoppas de får det fint, men lite pinsamt att tvinga fram kärleksförklaringen så där.

  Patrik, fint att han hittade någon så. Men visst var han orolig över att någon av brevskrivarna var ung, hans sambo nu var ju 21, 11 år yngre?! De verkade ju så glada och skulle ju ta relationen till nästa nivå och köpa kossor som Patrik alltid drömt om, eller hur var det han sa?

  Erik då, tur han hittade någon som verkar vilja vara där :)

  Stackars Mats, hoppas han hittar någon. Visst var han väl från Gotland men hade bott på fastlandet länge och nu flyttat tillbaka igen, så dialekten är väl just gotländska.

  Tack för i år, ses vi inte här efter tisdagens avsnitt? Blev lite orolig för Pelle från förra året.

  1. Erika Petersson skriver:

   Kommer nog inte kolla på kvällens avsnitt! Eller iaf inte blogga! Men ja, du hade många tankar som visade sig typ stämma i slutändan ju, så kul!! Haha Patriks partner ABSOLUT ung men då är väl det hans grej då helt enkelt.. Det blir nog fint!!

 6. Maja skriver:

  Inte mycket att tillägga efter din 10/10 genomgång men det där med att tvinga fram” jag Älskar dig”.. Är det inte typ något slags ofredande? Hahah jag mådde FRUKTANSVÄRT och skrek att det måste vara olagligt att göra så.

  Så konstigt att Mats och Johanna inte pratat ut ens det var så weird. Men känns som han kommer bada i f***a nu efter programmet.

  Slutligen. Jag vill ha ett helt Vad Hände Sen-avsnitt om ❤️Einar❤️ med

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha ofredande är abbbbsolut rätt ord. hahahahahah MATS ja nu skrattade jag gott. Säkert har du rätt! Lättälskad man. Jaa EINAR hur är läget ju

 7. Emmely skriver:

  Tack för ännu ett år då jag helt enkelt skiter i att titta på programmet och enbart följer bönderna genom din blogg. Hoppas jag kan fortsätta för evigt. Tyvärr kommer jag aldrig kunna kommentera eftersom jag aldrig mer kommer titta på programmet men skit i det!!!! Upplever gärna hela TV-tablån via din blogg. Tack ska du ha som fan!

  1. Andrea skriver:

   ^ What she said. Helt och fullständigt enig. Att följa bloggen istället för programmet har varit som att läsa en störtrolig serienovell.

   Enormt tack, Erki! <3

   1. Erika Petersson skriver:

    Tack KÄRA va fin du är <3

  2. Erika Petersson skriver:

   Hahaha inget glädjer mig mer. Tack kära kära!! <3

 8. Linnea skriver:

  Nej men blir makalöst frustrerad på folk som skriver till bönder som bor på ställen man absolut inte kan tänka sig bo på???? Oookeeeej jag fattar kärleken övervinner allt och bla bla men i slutändan så gör den ju tYP INTE DET? Och att försöka få en bonde att kompromissa om att flytta till stan är ju ganska jävla svårt. Jag skulle då aldrig skriva till en skånsk bonde för jag VET att jag vill inte bo i Skåne. Men så verkar inte folket tänka riktigt kanske då:)

  Sen verkar Johanna vara en underbar härlig människa så inte så men ja måste ju kännas lite jobbigt att eventuellt slösat bort någons chans till romans. AJA

  1. Erika Petersson skriver:

   Ja det var faktiskt förfärligt ärligt talat :( Älskar Johanna oändligt men just den biten kändes jobbig. Vet ej om det var en enkel bortförklaring eller om det verkligen VAR anledningen? oavsett… tungt!

 9. Meg Ryan skriver:

  haha trodde ju NEMAS på mats och johanna men så irriterad på henne som sa att det gått så fort och varit så intensivt när det VAR HON SOM GICK SÅ FORT OCH VAR SÅ INTENSIV HERREGUUUUD så taskigt mot mats som bara försökte hänga med när hon speedade fram i deras relation

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahha nej du var väldigt säker!! Kan tänka mig att du kokade av irritation och VAD VAR DET JAG SA i sista avsnittet. Så kul!!

 10. Mia skriver:

  Men alltså är Linda nån sorts kärleks-vampyr? Jag hade typ rest mig och gått om jag hade varit tvungen o sitta vid samma bord som Pontus och Lisa när dom började hångla. Men hon sitter och myser? Fast den där framtvingade kärlkesförklaringen sen kanske var straffet.

  Kul för Patrik och Erik att dom hittat sina partners! Kul också att båda såg ut exakt som nån som av brevskrivarna. Tydlig smak har dom!

  Och TACK för dom otroliga genomgångarna varje vecka! Guld har detta varit!

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahahah hoon äääälskar ömhet, det gör hon. Oerhörd person. GUD JA så oerhört tydlig smak. Tack för att du hängt med här!

 11. Anna skriver:

  Gömde ansiktet i skämskudden när hon pressade dem att säga ”Jag älskar dig” till varandra. Att bevittna något så intimt kändes verkligen obekvämt! Blir överlag obekväm å andras vägar när de hånglar med en kamera uppkörd i ansiktet. Men fnissar lite åt ”Karibia”, sen gör hans dialekt att det på något vis förstärker det roliga en smula :)

  Noterade att Erik har en väldigt specifik smak när det gäller val av damer :-D Inte en brunett så långt ögat kunde nå!

  Det tog en stund innan jag såg att det var en pil från Lindas dator som skymtade på tv:n, jag hann få panik och trodde att det kröp en spindel på min tv-skärm!

  Kommer tok-sakna dina inlägg!

  1. Erika Petersson skriver:

   Nej madde hemskt absolut. Kariiiibia <3 <3 mitt favoritställe! Åh. Tack för kommentaren och att du hängt med här!

 12. Sara1 skriver:

  Tack för underbar blogg!
  Roligaste jag vet!
  Är bara irriterad på Johanna som var hur PÅ SOM HELST ju där i Smögen o sen ba, nä det svalnade! Va fan!!! Usch. Mats borde få vara med nästa säsong igen.

  Kram på er!

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack kära <3 Jo men jag vet :( Verkligen… så KONSTIGT avslut där!! Mm håller med, gud va folk skulle skriva då. Kram!!

 13. Lena skriver:

  Pilen ja! Retade gallfeber på mig med 😂 Du skriver fantastiskt roligt om detta spektakel ❤️

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack kära kära <3

 14. Martina skriver:

  Blev skitprovocerad av Johanna och Mats, här läggs det ner en jäkla massa tv-tid på dem och sen bara, ”nja, orkade aldrig ringa” typ. Vad var det där? Så märkligt att de bara låtit det rinna ut i sanden utan att prata ut om det. Så klart blir det en annan grej när kamerorna slocknat, men då anstränger man väl sig att se om det kan bli något? Ja ja, vi fick väl inte veta allt (förhoppningsvis).

  Tack för bloggen Erika, eftersnacket här har varit bättre än avsnitten!

  1. Ellen skriver:

   Såååå märkligt. Älskade hit och Jag älskar dig dit. Sen åker hon hem och hör aldrig mer av sig. Typ. Kanske insåg hon att Mats inte var så trygg och stabil som hon trodde. Han bytte ju personlighet när de kom till Smögen.

  2. Erika Petersson skriver:

   Visst var det slapp uppföljning?? Nej men det måste ju absolut vara så att allt ej delades med kameran och det är ju fullt rimligt egentligen! Tack för att du hängt med här! <3

 15. emma skriver:

  Jag läste på Mats hovslagarhemsida (HEHE) att han bott i Skåne i 20 år! Så han är gotlänning, därav dialekten.

  Gud vad tomt det kommer vara på onsdagar nu :'(

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha så glad att du gjort research <3 Då är jag med, tack!! Ja det kommer vara tomt :(

 16. Jo skriver:

  Din blogg och alla kommentarer är så ROLIGA <3
  Även Bonde söker fru skulle ju nästan kunna betraktas som ett humorprogram. Utan att vara elak! Eller göra satir på. Som Lindas förtjusta fnitter så fort nån bonde hittat sin kärlek, även om det tog oväntade vändningar, och hur hon som en liten naiv flicka begär att de ska säga "jag älskar dig" inför tevekamerorna. Linda är verkligen toppenhärlig och TOKROLIG! Och bönderna! Mats och Johanna som ska leva hela sitt liv tillsammans och sen inte orkar höras av på telefon. Vilka ytterligheter! Komik på hög nivå!
  Och fantastiskt också av dessa deltagare att vända ut och in på sig själva och sitt känsloliv tycker jag!! <3

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha absolut många moment som känns närmast parodiska! Folk är så kul. Och bjussiga. Håller helt med dig! <3

 17. Sofie skriver:

  Tack för att du förgyllt våra kvällar med dina genialiska blogginlägg! Önskar dig en god jul och gott nytt år!

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack KÄRA sofie!! Och tack detsamma till dig!

 18. Elin skriver:

  Det bästa med Bonde söker fru är att läsa din blogg efteråt! Stort TACK för dina roliga skildringar och kommentarer<3

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack kära, va glad jag blir <3

 19. Therese skriver:

  Känner mig absolut lurad av Johanna. Vadå kan inte bo på Gotland?? Snälla rara sjung inte för oss allihop då och vagga in oss i en tro på att den största kärlekshistorien någonsin utspelar sig framför våra ögon – tack.

  1. Erika Petersson skriver:

   hahah nej SJUNG INTE för oss då!!! Jag känner mig personligt dumpad

 20. Elina skriver:

  Patrik och Gustaf har köpt kor och de köpte dem av ingen mindre än.. ERIK I GRANNGÅRDEN! Cirkel: sluten! Hoppas att det blir många härliga parmiddagar för dem i Skruv

  1. SaraJ skriver:

   Haha, vad kul, sånt kan de väl klippa in istället för en del annat!

  2. Erika Petersson skriver:

   CIRKELN SLUTEN! Verkligen det vi väntat på. Vill se uppföljning på dessa 4 personers liv tillsammans i Skruv!

 21. Elina skriver:

  https://sverigesradio.se/avsnitt/1643336

  Rekomenderar VERKLIGEN dessa intervjuer med skruvbönderna! Erik beskriver sin nya tjej som om han har skaffat hund ”hon är lugn och fin” och det blir tydligt att han typ ångrar hela grejen pga hade massa annat att göra ”jag kan rekommendera det om man har mycket tid..” men att han själv inte skulle gjort om det. Och att hans nya tjej driver fik så han måste träna ÄNNU mer

  Patrik däremot har smsat med samtliga och kollat läget och det skämtas om att han inte är så van vid att hångla framför kameran ”har inte gjort så många sådana filmer”. Ni hör ju, otroligt! Skrattfest!

  1. Erika Petersson skriver:

   Du ska ha enormt tack, lyssnar exakt nu!! Julen räddad <3

 22. Lise skriver:

  Känner redan en stor tomhet, SAKNAR dina kommentarer och analyser. Sån feelgood. Gör samma med GVFÖ us? Kanske inte lika stor publik för det, men JAG skulle verkligen uppskatta det. :D alltså, vad ÄR det för fel på den rödhårigas pappa? Och den pappan som hulkgrät för att han var tvungen att lämna bort sin lilla flicka efter 27 år?!?! Haha så mycket knäppt i den serien alltså!

  1. Erika Petersson skriver:

   Kära Lise!! Ja det känns tomt för mig också!! Hahaha ja, älskar det programmet gränslöst. Men det är Mästerkocken ikväll! Om det är lite kul folk med så blir det nog lite blogg så småningom ska vi se :)

   1. Klara skriver:

    JAAA! Gick in här för att hetsa att det enda jag önskar mig 2021 förutom vaccin är att du ska skriva om Mästerkocken :)))))))))))

    1. Erika Petersson skriver:

     Extremt ledsen men jag blev så tagen av hur dåligt programmet va så det kommer ej bli mästerkocken-blogg :(

     1. Sofia skriver:

      Neeeej blir det ingen Mästerkockblogg?

      Snälla snälla. Hoppas du ändrar dig!

     2. E skriver:

      Jo snälla skrrrrrriiiiv!! ❤️
      Det är ju ingen idé att kolla om inte dina fantastiska inlägg finns att läsa efteråt!! Pretty please??

 23. Linda skriver:

  Tack!! Älskar bloggen och hur du skriver om Bonde…

  Fortsätt så :)

 24. Christy Walton skriver:

  Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

 25. Nishi Negi skriver:

  You put really very helpful information

 26. cyrus recharge skriver:

  I have been looking everywhere in the internet for some time now and had been starting to get discouraged.

  best travel management software

 27. nexlays skriver:

  Thanks for provide great informatics and looking beautiful blog, really nice required information & the things i never imagined and i would request,wright more blog and blog post like that for us.


  matm api provider/a>

 28. callgirls69 skriver:

  It’s very informative Blog, it’s more helpful to us thanks for sharing keep it up!!! Here is my site

 29. Jessica skriver:

  Hey guys;… I’m Jessica from Lund-Sweden,. I have a similar good news to share out here, i just discover a new solution to find true love and bring back ex love partner even after 3 years of divorce or separation, just few days ago my ex love partner return back to me instantly without begging him to come back, i did not call nor send love text message to him.
  Few days ago while searching the internet and I reading a similar comment post on a blog, i read about the great Powers of Oduduwa lovespell casting channel and i found his email address (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) on the same blog, so i decided to contact him to help me restore back my ex love. He reply to my message and said that my problems is easy for him to solve, and he can help bring back my husband home within two days. I have never done any Love spell or voodoo before, i just believed that this love spell incantation prayers procedure truly work for me like magic. Just yesterday i received a phone call from my husband after three years of no communication, i am so surprised and happy today as i have my husband return back home to me. I highly recommend Dr.Oduduwa love spellcaster, you should give it a try today,
  Are you in a divorce situation right now, maybe this may work for your good, also if you want to find true love, do you want to bring back ex love partner even after quarrel and separation?, or you want a love charm to get hold of my love partner to love and trust you forever.
  Get free online consultation now via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  email: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  you will thank me later.

 30. Emi skriver:

  Kan du snälla, snälla, snälla blogga om årets BSF!? Tror inte jag kommer klara mig helskinnad igenom den här säsongen annars med sinnet i behåll.

 31. Emi skriver:

  Och ursäkta meningsuppbyggnaden. Trots att jag är näst intill nykterist så har jag blivit tvungen att suga i mig alkoholhaltiga drycker för att klara av att se ett avsnitt. Det blir mer och mer cringe för varje år!

 32. Nice and interesting writing and my blog will be interesting if you try this online game.

 33. Tanya Patric skriver:

  Great post keep posting thank you

 34. 123bet skriver:

  I am interested in such topics so I will address page where it is cool described.
  123bet

 35. ดาวน์โหลด igoal88 skriver:

  Very interesting , good job and thanks for sharing such a good blog.
  ดาวน์โหลด igoal88

 36. forum skriver:

  farklı vede özel

 37. very good post I love this amazing site keep it up
  tarea อุบล

 38. Tanya Gill skriver:

  great one thanks.

 39. Emma Harriet skriver:

  Esta es una publicación maravillosa. Espero Parana escorts que esto sea agradable.

 40. Thanks for sharing the best information. I love it

 41. This blog post is truly inspiring! I love how you’ve presented your ideas with such clarity and enthusiasm. Your positive perspective is contagious and has brightened my day. Keep up the fantastic work! 😊👏

 42. Amazing knowledge and I love sharing this kind of information with friends. บอลออนไลน์

 43. kajal skriver:

  You can get all the comfort at a very affordable price with several additional services in Dehradun. Dehradun escorts are absolutely hygienic and do not suffer from any sexually transmitted diseases or infections.
  http://tanubhatia.com/prem-nagar-escorts.html

 44. Elita skriver:

  Jag vill verkligen uppskatta LAPO mikrofinansiering för att ha gett mig ett lån för att reparera mitt hem. om du behöver ett brådskande lån undvik att bli bedrägeri av falska långivare och ansök via e-post till lapofunding960@gmail.com via riktiga låneföretag

 45. Loneliness makes people feel useless, alone and unwanted and is bad for physical and mental health. If you want to end your loneliness, spending fun time with a beautiful girl can help you. Aerocity Escorts Services provides call girls as per your needs and requirements. It is also the best call girl in the agency among customers for a long time to be reliable and reliable. https://www.aerocityescorts.services/

 46. This is the article I want. It’s really good. I want you to continue writing like this.

 47. Superslot Wallet skriver:

  SUPERSLOT website that receives genuine rights to superslot sent directly from abroad When technology and the internet play a greater role in our daily lives. Playing online slots games is also convenient. And it’s interesting to many people today. For those who want convenience in playing online slots, there are now many websites that include Super Slot games, which allows players to choose to play games according to their preferences without limit

 48. Thanks for Sharing informative ✍️ Article post ✔ ✔ ✔

  Regards: Goa Call Girls

 49. Nunca se puede preparar un acuerdo de divorcio efectivo, integral y legítimo, incluso mientras se trabaja con el mejor abogado de divorcio en nueva jersey cuando tienen acceso a poca o ninguna información.

 50. Chennai Escorts skriver:

  Premium Chennai Escorts is offering flat 50% discounts for this new year. Go and try your luck with the desired call girls in Chennai.

 51. Pearl skriver:

  Great job on simplifying complex ideas! Your blog is informative, and the straightforward language ensures easy comprehension. Looking forward to more content that’s both enlightening and easy to read.Freshwater Pearls

 52. safetoto1111 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노검증업체.COM

 53. Know the process of tp-link wifi extender setup. Here, you will get all the details regarding tp-link setup. Visit us today to know more in detail.

 54. If you are having trouble with your motorola router password and you want to change it. Do must visit at motorola router reset to know the details.

 55. Know the process of blink outdoor camera setup. Our team will guide you with step by step instructions. Lets connect if you are having any issues.

 56. If your LaView camera not connecting to WiFi, then no need to worry about it. We are here to help you. Connect with our team of experts.

 57. Visit us if you want to know how to setup netgear router easily at home. Our technical team will guide you accordingly.

 58. Deqi skriver:

  This is some reason why western fashion is enormous and heavyweight. It is beautiful though. I love to read this series of blog. Namaste

 59. Get a quick guide to know the tp-link wifi extender setup process. By visiting our website you can get the tips on how to setup tp-link wifi extender. Feel free to reach us!

 60. Get your laview camera problems fixed with our experts advice. You can connect with our tech team to know the details and instructions and get your issues fixed.

 61. Get tricks to know how to reset motorola router if you want to reset your password for your motorola router. Visit us to get the steps and instructions.

 62. Blink Mini Setup skriver:

  Do you want to know the blink mini setup process with detailed instructions? Get in touch with our team of experts to know the steps.

 63. If you want to know how to setup netgear router wifi with easy steps, then you can visit our official website where you can get the detailed instructions. Feel free to reach us today!

 64. Are you new to dlink wifi extender and want to know about the dlink wifi extender setup? You can visit us to know the setup process. Reach us today!

 65. Direct website slots, easy to break, hard to break, not through an agent, no minimum, 100% authentic slot website, supports True Wallet system, PG SLOT slot website, direct website, wallet API, 100% authentic, newest slots 2024. ⭐️⭐️⭐️✨✨✨

  สล็อต เว็บตรง

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG