Bonde söker fru avsnitt 10

21:40 2020-12-02

HALLÅ BIBBLAN HUR ÄR LÄGET??

Ärligt hur är läget? Jag hoppas ni har lite julefrid och att ni mår bra trots allt. Prisa bonde söker fru iallafall, skönt det är att ses här igen.

Dags att diskutera böndernas liv och inkräkta på deras privatliv igen!! Bara trailern inför dagens avsnitt fick mig att rysa till, hur fan ska detta gå!! Stark säsong!

Men gud de är bra på att skrämma upp en såhär efter 15 säsonger… Jag blev chockad!! Och det visste de att jag skulle bli!! Undrar om det egentligen på plats var en så händelselös säsong att de kände att de var tvungna att ta vara på varenda liten situation.. Alltså så om bara något litet litet händer så måste Linda prompt åka dit och ha ett utvecklingssamtal med bonden i fråga och låtsas som att det har skett något fruktansvärt bara för att sedan säga… Att allt är normalt. Det känns inte helt omöjligt att de behövt krydda de händelser som vi sett för hela säsongen var ju typ att alla bara åkte hem? Jag värnar ju såklart om brevskrivarnas känslor och deras rätt att dra om det inte känns gött men satan va tråkig tv det är när det INTE är 4 brevskrivare som är totalt över öronen förälskade och galna hela säsongen. Jaja.

name a more iconic duo!!!

förlåt men när i helvetets eldar blev Mats såhär dödskär i Ann-louise egentligen?? Det har de varit ganska objussiga med tidigare i säsongen att visa….  Efter den här dejten känner jag typ okej det är ett brott mot mänskligheten om Mats inte väljer Ann-Louise efter denna stämning!! Iallafall ett brott mot Ann-Louise?

Såhär hjärtliga skratt har väl aldrig tidigare tagit plats i min tv det måste vi väl ändå konstatera!! Men man blir så jääävla lurad på slutdejterna verkligen… Produktionen är SÅ bra på att visa upp två exakt lika innerliga dejter så att man verkligen verkligen inte kan gissa. Jag har ju alltid tänkt att Ann-Louise inte alls är en potentiell partner för Mats men sådär ligger man ju inte och skrattar med särskilt många människor i livet… De berör varandra? Och älskar att hålla om varandra som två gummisnoddar som knycklats ihop till en knut (med kläderna på obs, annat har jag inte koll på)

Fruktansvärt hemska kaffepreferenser hos patriks killar tyvärr. Verkligen självskadebeteende i form av kaffedrickande

oroväckande ändå att de är lika förvirrade som tittarna :) fan håller patrik på med?? För godhjärtad och trevlig för att dejta… Och ett verkligen pokerfejs när det kommer till känslor? Han har gått runt helt neutral hela säsongen och bara varit glad och go. Inte visat en enda tillstymmelse till känsla haha förutom när han åt en riktigt god köttabit på byns restaurang. Då kunde han inte hålla sig!!

Älskade :( tvek att Einar verkligen försökte fiska lite där ute med Patrik och inte fick NÅNting tillbaka!!! Det enda han fick var extraarbete i form av att måla nån jävla golvlist?? Så heartbroken stackarn

Roligaste summeringen av två tjejer någonsin!! Den ena har väl sitt och den andra har sitt!!! Klart det är svårt att välja när tjejerna har olika egenskaper???

Bonde söker sambo har inte samma klang tyvärr..

Haha så tveksam att han low key började klaga på att Emmy känns som en vän alltså minns jag fel eller var det inte de två som hånglade livet ur varandra i stallet förra avsnittet????? Hatar när man hånglar livet ur nån och så var det bara en vän ;PPpppPpPP RIP

Ursäkta det sjukaste som hänt är iallafall att Pontus har en kortärmad skjorta men inte känner attraktion till norra europas vackraste sjöjungfru… men ok han är alltså groteskt kär i Lisa, så måste det väl vara. Detta var ett HEMSKT samtal på alla sätt och vis, dejten mellan Pontus och vackra vackra bästa Emmy!!!! ”Du hade inte suttit här om jag inte kände NÅNTING ALLS” fan va glad man blir av att höra det :) dog direkt

ALLTSÅ fatta så fruktansvärt utelämnande att ha varit med i det här programmet.. Tänk detta scenario: man är den som INTE blir vald i slutändan men man känner under programmets gång att det finns något!! Och man känner sig kär!! Och sen i sista dejten så säger bonden typ ”ja jo men vår resa stannar här” (jag vet väl inte vad de säger men ni fattar) och sen kollar man på tv efteråt och ser allt ur bondens perspektiv typ såhär:

Det är ju redan HEMSKT att vara den som känner mest i en dejtsituation… tänk att man sen ska återuppleva hela situationen men typ se hur det ”verkligen” var… gud va dåligt jag mår nu!! Att den andra inte riktigt kände så mycket någonsin…Värsta jag kan tänka mig. Tur att de flesta av oss dejtar i det fördolda utan att någon dokumenterar!!

Snälla HUR kär blev han inte där… Roligt att han innan den här dejten sa ”Jaa vi får väl se om det kan utveckla sig med Emma eller om det stannar där vi är nu” och så säger hon en gång att hon kan tänka sig att bygga ett gym i hans hus och sen är han helt ”det kändes jättebra nu blir det riktigt svårt att välja!!!!”

Nej verkligen sant det är ENBART hångel i den här kommunikationen… Och enormt långa kramar helt utan diskussion. Men behöver ni verkligen lära känna varandra… ni är ju grannar… man fattar ju typ hur ens granne är?? Det är bara att bli ihop!! Känns som de är FAMILJ på något konstigt sätt när de vuxit upp så nära varandra.. Då kanske man inte behöver ställa alla de där dejtfrågorna.. uppenbarligen!! För de bara hånglar ju hela tiden.

Och alltid när de säger något i stil med ”det känns som jag lärt känna blabla lite mer nu” så har alltid deras konversationer sett exakt likadana ut! Det är AAAALLTID bara att man säger ”jo man har ju varit i situationer förut när den andra visat sig inte vara så intresserad :)” det finns INGEN som berättar något annat någonsin!!! Hur kan alla bära på exakt samma erfarenheter och alltid vilja berätta om just den erfarenheten?? Är det bara de som blivit dumpade av svin som söker till bonde söker fru för det känns inte som att en bonde är ett svin? No pun intended givetvis

CHOCKAD!!!

HERREGUD vad händer?? Jag var INTE redo för ett beslut redan idag?? Skrek på tvn!!! AJJJJJJ

Nej nej nej detta gjorde ondare än jag trodde!! Kära Einar ändå :(

Men exxxxxtremt starkt montage när han satt på olika skördetröskor och tänkte på sin sorg <3 <3 <3 Det var guldbaggegalan-material!!

Men Pontus ÄLSKAR man ju!! Pontus och Patrik är tyvärr för lika namn men det kan gå ändå!! Jag hade verkligen ingen aning om vem han skulle välja, det var så himla svårt? Tror han gillade Niklas extremt mycket också och det är svårt att inte tänka på vad som hade hänt om han inte hade lämnat!! Men jag vet inte om jag tror på dessa två i längden för det är liksom inte en självklar blossande passion vi fått se direkt. Men nånting har vi ju fått se, och de är gulliga som fan ihop!!

Min förebild och hennes dejt :) otroligt innerliga båda två…

Faaan va man är trygg i sig själv om man kan SJUNGA för någon annan på det här sättet?? Det var otroligt intimt verkligen… Växlade mellan att vara enormt obekväm och att vara så bekväm som jag någonsin varit framför tvn. Visst känns det som att fenomenet att sjunga på det här sättet, bara rakt framför någon, det har dött ut lite men tillhörde typ våra morföräldrars generation? Känns som det var ett legitimt sätt att visa känslor fram tills 1990… Vet inte om jag sörjer att jag inte fick uppleva det.. Lite kanske. Men frågan är om Johanna sjöng sig in i Mats hjärta eller om det redan är avgjort? Jag vet VERKLIGEN inte!! Jag har ju hela tiden trott att det blir Mats och Johanna men nu är jag tveksam… Att Mats började gråta av att Johanna sjöng kan vi inte lägga för mycket vikt vid för det har ju fällts en del tårar i denna del av programmet!!

Bonusfråga: Är det det värsta som kan hända en.. att man sjunger för en person på en dejt i tv4… och sen inte blir vald… Eller spelar det ingen roll kanske…

Vad tror ni!! Blev ni chockade över Patriks val?? Vad händer nu!! Vilka är ihop resten av livet!??

Puss och kram tack för att ni finns och orkar läsa allt detta fastän jag tyvärr numera skriver som om jag har 10 bananer som fingrar. Är så slapp. Ni är bäst!

71 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 10”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Och inte hände det som alla väntar på… Om inte Linda ska framstå som världens sämsta whistleblower med sitt ”chockad”, ”aldrig varit med om” ”folk spyr och springer till skogs” etc så måste Mats välja Ann-Louise och inte Johanna. Skulle det handla om DeDärAndra är det bara en enda stor pyspunka.

  1. Linn skriver:

   Undrar fortfarande vem som spyr? Har jag missat något? Och när kommer dramat ja…. När??? Linda linda linda.

   1. Erika Petersson skriver:

    såååå spännande….

  2. Lise skriver:

   Haha! Va? Kollar vi på samma program undrar man ju nu. Eller snarare hur disträ är jag egentligen? Känner inte alls igen det du skriver. Vad är DeDärAndra?! :O

   1. Ellen skriver:

    DeDärAndra = De andra bönderna som är på en annan gård nån annanstans i ett annat program.
    Och som jag inte orkar följa 😃

  3. Martina skriver:

   Nej det måste vara nåt annat, nåt som vänder upp och ner i slutet. Det ska ju påminna om när den valda tjejen inte kom till flygplatsen häromåret. Linda har hintat om att ”fel” personer blir kära…
   Jag erkänner, jag hade fel. Innan gårdagens avsnitt var min teori att Pontus o Einar blivit kära i varandra, men nu känns det ju som det föll (tack o lov, blev så glad).
   Har nån tjej blivit kär i en kamerakille, funderar jag på nu…?

   1. Erika Petersson skriver:

    Mhmmm GUD det hade verkligen kunnat bli så ju?? De var väldigt fina mot varandra? Men kanske lite FÖR lika i det där trevliga sättet … vet ej..

  4. Erika Petersson skriver:

   Ja jag hoppas såklart också att det handlar om VÅRA bönder och inga andra bönder!!

 2. Lina skriver:

  Väntar med stor spänning på den stora händelsen som Linda snackat om..

 3. Sofie skriver:

  Pontus kommentar om att han kan se Emmy på gården och hon kan bli hans BÄSTA VÄN och att han är attraherad av Lisa….hm klumpigt. Pinsam dejt mellan han o Emmy; ”Känner en VISS attraktion”…
  Trodde ju INTE att det skulle bli slutval på Patriks gård så fort. Tror dock Einar inte har några problem att hitta någon, han verkar ju som en väldigt go och glad kille.
  Cringe att bara sjunga sådär öppet, kanske mest för att det blir så väldigt intimt (kanske mest vi i yngre generationen som känner så). Men antar att man är mer självsäker ju äldre man blir.
  Gissar att Emma och Erik blir ihop :)

  Alltså det värsta som finns är ju att den som blir ihop med sin bonde ser programmet i efterhand och bara ser allt jäkla läppsmaskande haha ew.

  Den där ”springer till skogs” som Linda snackade om kan kanske vara att Erik o Julia sprang bakom in i mörkret och hon ville åka hem..? Undrar också när det där dramatiska kommer…

  1. Erika Petersson skriver:

   en VISS attraktion är ord som fortfarande förföljer mig…. Jaa fattar inte riktigt vad som ska vara så dramatiskt men det blir kanske ikväll!!

 4. Mia skriver:

  Erik måste ju välja Emma va? Roligt ändå när Julia ba typ diskvalificerade sig själv. Hon verkar liksom sitta av tiden mest nu?
  Lite seg stämning hos Patrik tycker jag också. Gillar Pontus men märker inte supermkt kemi mellan dom heller?

  1. Erika Petersson skriver:

   Jaa men tycker ändå de har behållt en viss mystik mellan Erik och Julia som jag inte riktigt kan släppa!! nej INTE mycket kemi på patriks gård inte…

 5. Jo skriver:

  Åh vad rolig din blogg är att läsa – och kommentarerna 😃

  Tkr också det var jobbigt att se Einar besviken och sårad. Så fin och härlig kille.

  Mars verkar vara lika berörd av båda sina ”tjejer”. Han skulle nog kunna ha dem båda om månggifte vore accepterat i BSF!

  Pontus är bara för söt men Emmy, vad menar alla med att hon är så naturlig? Till sättet ja men inte med spackel och lösögonfransar.

  Tror Pontus väljer Lisa, Erik Julia, Mats Johanna. Men ska det inte hända nåt snart som kullkastar det man trott?

  1. Erika Petersson skriver:

   Va glad jag blir, tack! Haha jag tror de flesta refererar till att hon inte är så ordnad eller har en fasad utan bara härjar på lite som hon vill. Jo visst ska det väl bli något spännande!! Vi får se!

 6. Christy Walton skriver:

  Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

 7. Great article, I usually prefer this plat form to read something awesome.
  เว็บ igoal

 8. น้ำยาบุหรี่ไฟฟ้า skriver:

  Thanks for sharing this information. Really informative site. Thanks for the post and effort! Please keep sharing more such blog.
  น้ำยาบุหรี่ไฟฟ้า

 9. 123พลัส skriver:

  Excellent post keep it up and share more
  123พลัส

 10. vegita srislaw skriver:

  Wow, this article really resonated with me! The author’s insights on the topic were eye-opening and thought-provoking. I appreciate how they backed up their points with solid evidence and real-life examples. This has definitely given me a fresh perspective on the subject matter. Great job! New Jersey Expunge Order of Protection

 11. Awesome blog!! Thank for providing excellent information. Actually quite helpful data accessible here.

 12. larastephen skriver:

  ”Wow, this article truly exceeded my expectations! The way you presented the information was both engaging and insightful. I appreciate how you approached the topic from a fresh perspective, shedding new light on the subject matter. Your writing style is captivating, making it a pleasure to read and absorb every word. Thank you for sharing such valuable content. Keep up the fantastic work!”
  New Jersey Domestic Violence Lawyer

 13. Prestige park grove

 14. Drift Hunters skriver:

  Hello! This blog is very good and the article is very useful for everyone.

 15. Hello! This blog is very good and the article is very useful for everyone.

  https://manaliescortworld.com/

 16. Hello! This blog is very good and the article is very useful for everyone.

  https://shillongteerpreviousresult.in/

 17. Hello! This blog is very good and the article is very useful for everyone. Import Export Course

 18. Kamala skriver:

  https://www.fuehrerscheinfabriks.com/
  Kaufen Sie in wenigen Tagen einen authentischen und registrierten Führerschein,
  der bei der bevorzugten Datenbank und Gemeinde registriert ist, ohne den praktischen
  oder theoretischen Teil der Prüfungen zu absolvieren

 19. Kamala skriver:

  https://xn--kpakrkort-07ad.com/
  köpa riktigt och registrerat körkort

 20. fvdvd dfcvdf skriver:

  carta de condução real e registrada em nosso website sem fazer nenhum exame ou fazer o teste prático. tudo o que precisamos são seus dados e eles seriam registrados no sistema nos próximos oito dias. A carteira de habilitação deve passar pelo mesmo procedimento de registro que as emitidas nas autoescolas,
  https://imt-cartadeconducao.com/

 21. fvdvd dfcvfdf skriver:

  Comprare la patente reale e registrata dal nostro sito Web senza scrivere esami o sostenere il test pratico. tutto ciò di cui abbiamo bisogno sono i tuoi dati e saranno registrati nel sistema entro i prossimi otto giorni. La patente di guida deve seguire la stessa procedura di registrazione di quelle rilasciate nelle autoscuole,
  https://comprarelapatenteb.com/

 22. fvdvfd dfcvfdf skriver:

  deutschen Führerschein und erhalten Sie ihn innerhalb weniger Tage nach Hause geliefert. Der von uns angebotene Führerschein ist vollständig und rechtsgültig registriert und lässt somit keine Zweifel an der Echtheit aufkommen.
  https://fuhrerschenkaufen.com/

 23. fvdvfd fddfcvfdf skriver:

  deuts Führerschein und erhalten Sie ihn innerhalb weniger Tage nach Hause geliefert. Der von uns angebotene Führerschein ist vollständig und rechtsgültig registriert und lässt somit keine Zweifel an der Echtheit aufkommen.
  https://fuhrerschein.kaufen/

 24. cvdfv ccd skriver:

  Führerschein und erhalten Sie ihn innerhalb weniger Tage nach Hause geliefert. Der von uns angebotene Führerschein ist vollständig und rechtsgültig registriert und lässt somit keine Zweifel an der Echtheit aufkommen.
  https://fuhrerscheinkaufenmpu.com/

 25. cvdfv fccdf skriver:

  Koop een geregistreerd rijbewijs rechtstreeks bij de gemeente zonder tussenkomst van een rijschool
  https://belgischrijbewijs.com/

 26. cvdfv fccdff skriver:

  Comprare la patente di guida reale e registrata dal nostro sito Web senza scrivere esami o sostenere il test pratico. tutto ciò di cui abbiamo bisogno sono i tuoi dati e saranno registrati nel sistema entro i prossimi otto giorni. La patente di guida deve seguire la stessa procedura di registrazione di quelle rilasciate nelle autoscuole,
  https://patente-italiana.com/

 27. cvdfv fccdffd skriver:

  Comprare la patente di guida reale e registrata dal nostro sito Web senza scrivere esami o sostenere il test pratico. tutto ciò di cui abbiamo bisogno sono i tuoi dati e saranno registrati nel sistema entro i prossimi otto giorni. La patente di guida deve seguire la stessa procedura di registrazione di quelle rilasciate nelle autoscuole,
  https://lapatentevera.com/

 28. cvdfv fccdffdh skriver:

  Achetez un permis de conduire réel et enregistré sur notre site Web sans passer d’examens ni passer le test pratique. tout ce dont nous avons besoin, ce sont vos données et elles seront enregistrées dans le système dans les huit prochains jours. Le permis de conduire doit subir la même procédure d’enregistrement que ceux délivrés dans les auto-écoles,
  https://acheterpermis-conduire.com/

 29. cvdfv fccdffdhf skriver:

  carteira de motorista real e registrada em nosso website sem fazer nenhum exame ou fazer o teste prático. tudo o que precisamos são seus dados e eles seriam registrados no sistema nos próximos oito dias. A carteira de habilitação deve passar pelo mesmo procedimento de registro que as emitidas nas autoescolas,
  https://cartaportugues.com

 30. ravi skriver:

  This is where SMM panel come into play. SMM panels are powerful tools that empower users to maximize their social media presence, enhance their reach, and efficiently manage their social marketing efforts.

 31. When it comes to choosing the right SMM panel, quality and affordability are paramount. We pride ourselves on being the cheapest SMM panel that doesn’t compromise on service quality. Your satisfaction is our top priority.

 32. Nice to be here to read this article, thanks a lot

 33. Sophiaa skriver:

  I love how you interact with your community. Your engagement and responsiveness set a great example for other bloggers.
  Abogado Invadiendo de Condado Essex

 34. rijbewijs-kopens skriver:

  WhatsApp:+31 63762 7245)) Koop Rijbewijs B Online rijbewijs-kopens

 35. rijbewijs-kopens skriver:

  https://www.rijbewijs-kopens.com/
  Koop binnen enkele dagen een authentiek en geregistreerd rijbewijs,
  geregistreerd bij de gewenste database en community zonder het praktische
  of om het theoretische gedeelte van de examens af te ronden.

 36. Paintillio skriver:

  This is blog is very good and great article

  https://paintillio.com/

 37. This article is very useful for everyone.

  https://mdis.com/

 38. I love this post greate info .

  visit our website :- https://nskarate.com.au/

 39. Seeding Square skriver:

  This blog is a very good

  Thanks for sharing

 40. Mike Rooney skriver:

  Thanks for a wonderful share. Here is the great example related to you blog. Officer Amini Tracker Black Jacket

 41. There are a lot of articles that are interesting to me. But it can’t compete with your article at all. It’s really amazing.

 42. It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 43. safetoto1111 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노검증업체.COM

 44. ahmad skriver:

  my blog post: hydra forums

 45. SwipeUp Assignment Experts have a solutions that can save you from your Stress. Our Skillful experts will help you with your Online Exams and Assignments as We are the leading Assignment help company .Our Experts has provided help to large number of students across the globe.

  https://swipeupassignments.com/

  Cantact Us- +91-7240200084

 46. It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 47. Deqi skriver:

  This is some reason why western fashion is enormous and heavyweight. It is beautiful though. I love to read this series of blog. Namaste

 48. Comprehending complex financial and legal issues is essential to creating a legally sound plan. Because they are knowledgeable about the intricacies and potential hazards, an experienced prenup lawyer orange county will successfully defend your interests.

 49. Your reading thinking ability must be great. therefore can be conveyed in this article.

 50. Thank you for creating such a wonderful articles. This really a big help to me as a fresher.

 51. UFAAUTO789 skriver:

  ufa789bet เว็บแทงบอลราคาดี มีคู่บอลเปิดให้แทงมากที่สุด บาคาร่า อันดับ1 ศูนย์รวมเกมพนันทุกเกม สมัครง่าย ไม่มีขั้นต่ำ

 52. UFAAUTO789 skriver:

  ufabet789 เว็บแทงบอลราคาดี มีคู่บอลเปิดให้แทงมากที่สุด บาคาร่า อันดับ1 ศูนย์รวมเกมพนันทุกเกม สมัครง่าย ไม่มีขั้นต่ำ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg