SUMMER 16

4:57 11 Okt 2016

 

bloggen1

Sommaren började med att lillebror tog studenten vilket var jätte kul, även om det var 100% stress att få allt att bli perfekt. Kan vi snacka om hur mysigt och fint vi hade fixat vår bakgård?? Kan redan berätta att många sommarkvällar spenderades där.

collage2

Resten av sommaren jobbade jag för det mesta, träffade vänner då och då, åkte till Stockholm, fyllde 20 samt firade Eid-al fitr. Försökte även lära mig åka skateboard, men det gick inte så jätte bra. Får försöka igen nästa sommar.

collage3

I början av augusti åkte jag till min favoritstad, London, som början på min semester och hade det jätte bra. Var där i en vecka och hann upptäcka massvis med nya platser på egenhand, njöt av värmen samt hängde med familjen. Tror faktiskt jag aldrig kommer komma över min kärlek till den staden.

collage5

Men min semester var inte slut än, fyra dagar senare satt jag på ett flyg till Dubai med mina bästa vänner. Dubai behöver definitivt ett eget inlägg i denna blogg men kan säga detta så länge: DUBAI VAAAAAAR LIT.

collage6

Eid-al adha var fett lyckad.  Dagen firades med familjen på morgonen, senare under dagen fikade jag på stan samt på kvällen hostade vi (läs som: jag gjorde ingenting) en grillkväll i vår bakgård med da clique.

collage7

Nu för tiden gör jag inte mycket, eller jag kämpar fortfarande med mitt mående, jobbar när jag orkar det, pluggar inför HP och bara försöker reda ut mitt liv. Att få resa tror jag har hjälpt mig mycket, att bara få komma bort från allt och ta hand om mig själv var något jag verkligen behövde. Även att jag denna sommar har fått upp ögonen för hur lyckligt lottad jag är då jag har personer som bryr sig, älskar samt stöttar mig. Det är oftast lätt att glömma det när ens hjärna är full av destruktiva tankar.

Och ja, i guess im back. (and better)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste inläggen

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg