Göra om & göra rätt

10:47 1 Feb 2017

Bild 2017-02-01 kl. 14.06 #2

Jag har mått ganska okej de senaste veckorna och för första gången på länge känns det som om jag kan se klart. Jag känner mig motiverad och peppad på att faktiskt göra saker och sätta upp mål. Vilket är fett förvånande då jag under en vääääääldigt lång tid har haft 0% ork/motivation till något, men alhamdulilah, det verkar ljusna.

Med min nyfunna motivation har jag satt upp både små och stora mål som jag, inshallah, ska jobba med och klara detta år.  Ni vet nytt år, nya tag och jag är ganska taggad ändå?? Jag vill att detta år ska vara ett år då jag utvecklas och lär mig mer, jag vill lägga tid på må bättre/stärka mig själv, stärka min relation till min religion, och börja göra mer av det jag tycker om. Självklart ska jag också satsa på bloggandet, jag vet vikten av den plattformen jag har, och jag vill göra det bästa ut av det. Även om jag inte hinner bocka av alla dessa mål innan året är slut så gör det inget, för detta handlar om att bygga en grund för kommande åren. Alltså ingen stress alls. 2017 is all bout me.

Bild 2017-01-25 kl. 14.03*state of mind 2lax17*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste inläggen

Mest läst på NG