Justin Timberlakes otrohetsskandal och two night stand i Stockholm!

9:24 10 Dec 2019

Hej alla som suttit vakna i otaliga nätter precis som vi och mått skit över sveket som är Justin Timberlakes otrohetsskandal med sin skådespelarkollega VS hans fru sen 2012 Jessica Biel (vågar man påstå kanske årets otrohetsskandal?). Absolut att vi som de grävande journalister vi är lyckades få fram att Justin Timberlake även legat med en svensk tjej när han besökte Stockholm i samband med Eurovision Song Contest 2016. 

 

Rörigt? Tänker du “VA, är Justin Timberlake otrogen? HELT MISSAT.” Fear not, här kommer en superkort tidslinje: 

-Justin är sen tidigare känd för att vara lite lös around town, bland annat med rykten om horny sms till skådespelaren Olivia Munn.

-För ett par veckor sen spreds paparazzibilder på när han sitter på en balkong bredvid Alicia Wainwright, kvinnan han just nu spelar in en film med. Hennes hand ligger på hans lår. Dom håller hand. Se bilder här

-Vi får höra rykten om att han låg med en svensk tjej när han var i Stockholm sist och breakar nyheten i Paparazzi avsnitt 12. 

 

Och hör och häpna, precis som otaliga kåta män dras till Linnea Claessons meddelande-inkorg gled denna specifika älskarinna in i vår!!! Fast i vårt fall var är det inte ett påhitt dårå.

 

 

Nej men alltså, hakan i golvet: hon levererade både tidslinje och lovord om hur Justin Timberlake är i sängen (precis vad vi trodde….skitbra!!!!), men även lugnande ord för Michelles största oro: befann sig Jessica Biel i ett separat sovrum på samma hotell när knullet skedde? Nejnej, hon var på säkert avstånd i Köpenhamn och deltog som talare på ett evenemang. En tidslinje vi kan bekräfta genom en snabb googling. ABSOLUT att detta fortfarande är en påstådd historia, om än från vad som framstår som en trovärdig, direkt källa. Men ni får bestämma själva om ni tror på det eller ej!

 

För att rädda situationen med sin kollega gör Justin det alla kändisar ÄLSKAR att göra när de försatt sig i en skitdålig/pinsam/idiotisk situation: en härlig notes-app-skärmdump på sin instagram. I Justins version av denna klassiker skriver han: “INGENTING hände mellan mig och min kollega.” OKEJ VISST ATT HÅLLA HAND MED NÅGON PRECIS BREDVID SITT SKREV ÄR INGENTING. Och att claima något slags mansideal blabla han vill vara en förebild för sin son….. snark. 

 

 

Härmed vill vi deklarera tre saker: 

 1. Justin Timberlake behöver grow some balls och äga situationen: att han ligger runt. 
 2. Vi måste stoppa kändisar från att lägga upp print screens från notes-appen, det finns verkligen inget fulare estetiskt i ett instaflöde än sådant. 
 3. Tjejen som låg med Justin: a national treasure!!! kulturarv!!!

För mer information kring ämnet rekommenderar vi givetvis att lyssna på avsnitt 12 & 13 av ‘Paparazzi’.

 

PUSS!

 

3 kommentarer | “Justin Timberlakes otrohetsskandal och two night stand i Stockholm!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mia skriver:

  Hur vet ni att denna tjejen är en säker källa? Jag skulle också kunna hitta på att jag legat med Justin liksom.. 🤷🏼‍♀️🤔

  1. paparazzibloggen skriver:

   det stämmer vi kan inte veta helt säkert! men pratade med henne ett tag, tidslinen och alla detaljer stämmer på pricken… hon verkar väldigt legit. Men. inget går att säkerställa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp