Do you think this is a little scam I have?

9:30 12 Nov 2019

De två senaste gångerna jag beställt kinamat från Ming Palace via Foodora har samma sak hänt. Någonstans på vägen mellan restaurangen och min lägenhet har sojaburken öppnat och läckt i hela påsen. Och sedan har det droppat soja från hallen till köket.

Första gången det hände hörde jag av mig till Foodoras kundtjänst och fick 50 kronor i rabatt på nästa köp. Hade kanske förväntat mig att få tillbaka hela beloppet i och med att den ugnsgrillade ankan tvingade mig att städa min lägenhet. Men men.

Häromdagen hände det igen. Jag hörde av mig till Foodoras kundtjänst igen och skickade en bild på vad som hänt. Trots att det är två dagar sedan nu har de inte svarat.

Jag undrar om de tror att jag satt detta i system. Att jag insett att om jag bara tömmer sojaburken över matlådorna och läskburken och sedan går omkring med påsen så att det blir sojafläckar lite här och var varje gång jag handlar mat så kan jag få 50 kronor i rabatt på alla köp i resten av mitt liv?

Som i Seinfeld när Jerry kommer tillbaka till kemtvätten med en skjorta som krympt till barnstorlek, varpå kemtvättsinnehavaren frågar om han har något kvitto. Jerry håller då upp skjortan i luften och säger ”What do you think this is a little scam i have?”. Det är ett av mina absoluta favoritskämt i Seinfeld.

PS. Sammanfattningen av min kväll med rövgängens rövgäng finns ute nu. Kan inte fatta att jag glömde nämna att OR sa att han slutade med Instagram för att han fick ”250 fittbilder på tre månader” tho.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp