Sparkad från P3?

10:39 5 Nov 2019

Jag är ju inte med i Tankesmedjan just nu som vissa av er kanske noterat (och eventuellt uppskattat.) All forskning visar att bestraffning är det bästa sättet att hjälpa missbrukare. Sverige har världens kanske mest lyckade narkotikapolitik och alla studier visar också att det absolut mest effektiva och bästa sättet att uppnå nykterhet är att ta ifrån en alkoholist eller pundare dennes levebröd. Problematiskt beteende måste få konsekvenser. Först då kan man ta sig i kragen.

Skämt åsido. Båda mina arbetsgivare är väldigt kloka och vill mig väl. Dom är toppen. Jag förtjänar dom inte känner jag ibland när tillåter mig själv att  GONA ner mig i självömkan för en LITEN stund. Men jag är mån om att inte bli kvar där för länge. Där finns inget gott att hämta. Dom KIKAR på olika sätt att hantera detta på bästa sätt. Jag vet inte hur det blir men jag är öppen för exakt allt. Jag skulle verkligen förstå och inte ens lyckas uppbringa harm om jag får foten. Mardröm att ha mig som anställd givetvis. Nej, just det, jag är inte anställd:) Är ens nån det på SR? Men att vara min arbetsgivare. 

Vi har ju inte den FLÅDIGA rehab-kultur som finns i USA men ett par månader på Lundells Österlen är ju lite av en pojkdröm tbh. OMG kanske kan på samma möten som Uffe då? Blir skakig bara av tanken. Prestationsångest att dela inför honom dock. Får se vad det blir. Men NÅT blir det. 

PREMIUM-Rehab i Malibu. Palmer och pool. Drömmen!

 

Svensk rehab. Kaffeknappen, brandsläckare och linoleumgolv:(

 

En kommentar | “Sparkad från P3?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. charles skriver:

    Starta egen pod vafan! Bättre pröjs. Ingen som stryker de bästa delarna i dina prator. Inga svårt osofta pretantiös a personer som du tvingas dela rum med osv.. fördelarna är många. Smid nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg