Tacksamhetens bombplan bombar hela natten

6:48 6 Nov 2019

Tack för allt stöd. Alla fina ord. Jag läser alla. Skoja. Som att det vore så många att det vore storartat av mig att läsa alla. Så många är det absolut inte. Menar bara att jag läser det ni skriver och det betyder mycket. Det är i tunga tider man förstår vilka som verkligen bryr sig om en. Det har jag fått erfara förut. Besöksstatistik-tavlan jag hade på sjukhuset förra sommaren började som ett skämt men blev till slut ändå något slags index på nånting. Jag blev lite ledsen på vissa personers frånvaro men desto mer golvad och rörd av andras otroliga närvaro. 

Jag är så jävla tacksam för att jag har så fina människor runt omkring mig som bryr sig nu också. Plus alla fina människor där ute som inte ens känner mig som ändå tar sig tid att skicka några uppmuntrande ord. Det är sjukt hur mycket det ändå värmer i hjärtat ska ni veta. Vet inte om jag var extra skör igår men fick ett så jävla fint sms från en person som jag tycker så otroligt mycket om och ser upp till.  Låg och glodde lite uppskrämd på vetenskapens värld som handlade om antibiotikaresistens och grina rakt ut när det här plötsligt landade i luren: 

Blir också glad för alla som hör av sig om bloggen. Får mig faktiskt att vilja fortsätta. Förlåt för mina usla svar!

När man får höra att man når fram till kids ❤️

4 kommentarer | “Tacksamhetens bombplan bombar hela natten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Josefin skriver:

  Fredrik! Du gör gott för världen. Du får mig att skratta åt saker jag inte trodde var underhållande, misären. Det känns i mig när du delar dina uppgångar och motgångar. Jag hoppas verkligen att du fortsätter, och kanske mest att du ska må bra. Jag vet ju egentligen ingenting om dig, men jag vill att du ska veta (kanske tjatigt nu) att missbruket inte behöver definiera dig eller det du skapar. Det är så att säga inte det som gör dig intressant. Du är bra. Tack.

  1. fredriksoderholm skriver:

   Fint: skrivet❤️

 2. Anna skriver:

  Såg dig på MAX igår och fick en impuls att gå in och ge dig en kram, men det gjorde jag såklart inte som den person med Stockholms största farstu man är. Men jag gillar dig och det du gör. Önskar dig allt gott! <3

  1. fredriksoderholm skriver:

   bättre att du går fram nästa gång och ger mig en kram nästa gång istället för att hänga ut att jag var på MAX!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp