Det allra, allra, allra första inlägget

3:12 7 Jan 2015

Jag med nedan nämnda Frans i den där vidrigt upplysta skamvrån av Brillo. Jag är alltså den som inte är Frans och inte sitter i mitten.

Hej och välkommen!

Vill jag att ni ska säga till mig. Idag är en stor dag för mig (och er) eftersom detta är mitt första blogginlägg på nöjesguiden.se. Skrivet under eget namn, åtminstone. I verkligheten har jag spökskrivit åt fler av våra bloggare än vad jag vill erkänna, den minst shady being när min kära vän Frans åkte till Barcelona och snapade mig frenetiskt under hela resan. Jag jobbar som redaktionsassistent på nöjesguiden.se och lyssnar fortfarande ohälsosamt mycket på Beyoncés Standing On The Sun Remix. Senast imorse, faktiskt, när jag ironiskt nog halkade nerför backen till tunnelbanan och fick tre liter snöglopp i skorna.

Nästan allt ni behöver veta om mig kan ni få reda på om ni scrollar tillbaka upp till min, om jag får säga det själv, fullständigt lysande header. Som för övrigt verkar ge det slutgiltiga svaret på frågan jag och min bästis jämt ställer varandra i kommentarsfältet på diverse Instagram-bilder på de två: vem vill man helst vara av Kim & Kanye?

Det är första dagen på kontoret efter en alldeles, alldeles underbar ledighet. Det känns ganska bra, ändå, trots att det är minusgrader inomhus eftersom elementen har varit avstängda i två veckor. Alltså, jag består av is. Men i skrivande stund hör jag min kära bordsgranne Amat lyssna på min favoritlåt Do What U Want med Lady Gaga ur läckande hörlurar. Allt är frid och fröjd.

P.S. Nu lyssnar han på Bound 2. D.S.

P.S.2. Jag hatar gifar. Jag är ledsen om det får er att vända i bloggdörren, men det måste sägas redan nu. D.S.

6 kommentarer | “Det allra, allra, allra första inlägget”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Soraya Hashim skriver:

    Hater!

    <3

  2. G skriver:

    Det märks att det i dagens mediasverige klirrar tomt i kassan, inte minst på redaktionernas indragna/avstängda element.

  3. Patrick David skriver:

    YEEESSSSSS

  4. SPEL – Michael Gill skriver:

    Är det här med att du hatar gifar vår värsta kris hittills? JAG TROR DET 

  5. Soraya Hashim skriver:

    Asså jag e så kränkt Gretaaaaaa!!!!!!!!!!

  6. Frans skriver:

    Nästa gång ska jag ska jag sno en matlåda!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp