Prognos 2015: Merely, byxdräkter och Astrid Lindgren-hypen

3:58 9 Jan 2015

Ni vet när man hittar på något asroligt åt andra och bara ”åh, önskar att jag kunde få göra det här”? Lite så var det när vi skrev ihop frågorna till årets prognoser. Alltså: grattis, här kommer min.

Vilka blir årets stjärnskott?
Merely, JoyAnnaMelina. Ester Martin Bergsmark. Och alla våra skribenter: Valerie Kyeyune Backström, Maria Ramnehill, vår sexkrönikor, Siduri Poli, Rebecka Hedström, Sanna Samuelsson, Angela Larsson, osv osv i glorious oändlighet.

Vem får för mycket utrymme?
– Hoppas det blir jag!

Vad tar vi med oss från 2014?
– Personligen har jag tagit med mig mina älsklingar Team Rockits neo bahamut, som släpptes i december någon gång, in i detta år. Har lyssnat på den tre fyra gånger idag. I övrigt tror jag mycket på det här med rosagrå läppar, Kylie Jenner-style.

Vad blir årets stora död?
– Hoppas att det inte blir ironin, men mycket tyder ju på det.

Sammanfatta 2014 med tre ord:
– Tänkte säga ”Rom & Kush”, men det hade varit en så skräckande uppenbar lögn.

Vad slutar vi äntligen upp med?
– Alltså, jag får inte säga det här eftersom det är en ganska stor del av mitt jobb, men jag hoppas nästan lite, lite på internet. 

Vad förtränger vi från 2014?
– Att mitt hår har varit tre vitt skilda färger under större delen av året, eftersom jag försöker bli av med mitt gamla svartfärgade hår utan att bleka eller, typ, snagga mig. Den skammen, hörni.

Vad blir okej att gilla 2015?
Charlie Hebdo, verkar det ju som.

Vad beställer vi i baren?
– Nu ska jag ställa en ärlig motfråga. Bör jag skämmas över att jag precis har upptäckt amaretto? Eller rentav över att jag ens dricker det? Isåfall beställer jag det icke i baren 2015.

Vem blir 2015:s motsvarighet till Yung Lean?
– Så länge det inte blir Yung Lean så…

Vad blir årets revival 2015? 
– Hoppas byxdräkten! Har min favorit från Helmut Lang på mig nu. Och hade en annan på mig på Stockholmspriset + julfesten (se bild ovan, ihop med Soraya och Emilie), blev ständigt (ironiskt?) presenterad som ”Bondbrud” i den. Har aldrig sett en Bondfilm så vet inte riktigt vad det betyder, men jag hoppas på något bra.

Årets stilikoner?
– Fan, det är väl som alltid mina bästisar Jozefin, Rasmus och Patrick, Kim Kardashian, Kylie Jenner och Sincerely Yours. Och min internetfavorit Olivia.

Vad kommer vi låtsas gilla 2015?
– Jag kommer väl att låtsas gilla Astrid Lindgren, eftersom folk har förfasat sig så när jag ens har antytt att jag kanske inte är svinintresserad av att se en tre timmar lång dokumentär om hennes liv. Måste verkligen samtliga vuxna människor älska henne besinningslöst?

Vad äter du? Och hur?
– Jag ska äta så jävla mycket som jag inte har ätit under de tre år jag har varit vegan. 2015 är året jag tar igen allt kött jag har försakat, I’m telling you. Min kille tyckte att jag var falsk som listade min gamla goda jag är vegan men hatar veganer-text som att jag fortfarande vore vegan, där i sidokolumnen, så nu får jag vara skamlöst ärlig: jag slutade vara det i höstas, efter en insikt om att jag måste sluta förneka mig livets goda. Så är det med det.

En kommentar | “Prognos 2015: Merely, byxdräkter och Astrid Lindgren-hypen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elina skriver:

    Du tycker alltså att få ”unna sig livets goda” rättfärdigar alla sorters beteenden som skadar andra? Detta är ingen kritik mot att du slutat vara vegan, tyckte bara din anledning var spännande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG