När Kanye West hoppade ner i en armenisk svandamm

9:42 13 Apr 2015

(Obs, konserten börjar först 45 minuter in i klippet.)

De senaste dagarna har vi kunnat Instagramfölja Kim och Khloe Kardashian under deras resa till Armenien, dit de åkte för att uppmärksamma hundraårsdagen av det armeniska folkmordet (eftersom de som bekant är armeniskamerikanska, alltså). Kanye West avslutade helgen med att hoppa ner i en svandamm.

När jag vaknade imorse hade Kim nyligen vaknat av att Kanye stod böjd över henne och gormade om att han skulle ordna en gratiskonsert med sig själv i Yerevan. Eller, som hon uttryckte saken: ”What a crazy night! Kanye wakes me up & says he’s doing a free concert in Yerevan, Armenia! I throw on sweats & we head out! Thousands of people were there! It was such an exciting crazy night! So happy I got to rock out with everyone in Armenia on our last night here!!!!”

Skulle vilja se bilder på Kims outfit, jag tror nämligen inte på att hon bar ”sweats”.

Alltså, way to bokstavligt talat steal the show av Yeezy, men ändå extremt rart. Särskilt som spelningen verkligen kändes oplanerad, musiken pausades hela tiden och Kanye själv stod mest och hoppade i sin mörkröda velourjacka. (Väldigt fint även när han la till ett ”that’s what my wife said” efter sitt ”feels good to be home” på Touch The Sky.)

Det vill säga, han stod mest och hoppade tills han insåg att en stor del av publiken stod för långt bort för att kunna se honom, och hoppade ner i vattnet. Tyvärr var inte elektroniken förberedd på detta, vilket förstås innebar att micken la av och konserten kom av sig något, men mycket vackert när fans hoppar efter och rusar fram, ett kollektivt walking on water-moment:

Sen eskorterades Kanye upp ur vattnet av arga säkerhetsvakter, fansen följde efter, och konserten var hastigt och lustigt slut. Litet antiklimax ändå, vågar man säga det? 

Men en go entreprenör såg åtminstone en möjlighet att tjäna en hacka på Kanyes simtur!

Fortsätt så så kan du snart få en dokusåpa om din familj och världens vackraste barn med en kille som gillar att plaska i dammar världen över, you entreprenör, you.

2 kommentarer | “När Kanye West hoppade ner i en armenisk svandamm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Wallraff skriver:

    Ok, Artist reser till Armenien för att uppmärksamma 100 år sedan folkmord och du skriver lustigt blogginlägg. Bra du är.

  2. Vanilla Ice skriver:

    Älskar Kanye.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg