Kim Kardashian selfieinspireras av klassiska konstverk

12:07 6 Maj 2015

Hallå, det var er Kim K-korre igen, här för att rapportera om dagens Kim K-nyheter.

Och de är att Dazed har gjort en så rolig grej: letat igenom Kims selfiearkiv och parat ihop hennes världskända bilder med klassiska konstverk! Med anledning av hennes nya selfiebok Selfish, förstås. (Mental note: måste beställa, helst igår.)

De har alltså hoppat på trenden med att idagifiera gamla konstverk, ni vet, precis som vår älskade Hanna gör så fulländat i sin nya blogg hos oss. Men den här gången är det inte män som har sex med tonårstjejer eller konsten att läsa kvinnors kroppsspråk som avhandlas, utan vår eviga bae Kim. Titta bara!

Las Dos Fridas av, förstås, Frida Kahlo från 1939, och Kim i Balmain på sin möhippa i Paris. 

A Rest During The Flight To Europe av Gerard David från 1515, och Kim med lil North på Givenchyvisningen i Paris i höstas. (Kims outfit på den här visningen! Var! Allt!)

Hahaha, och denna? L’amour et Psyché av William-Adolphe Bouguereau från 1899, och, ni vet, kanske Kims allra mest kända selfie. Synd att hon inte också har blåa vingar.

Love On The Look, också av gamla goda William-Adolphe Bouguereau från 1891, och Kim som tar en selfie på Ellen Show. En ice bucket challenge-selfie, dessutom! Ah, sån tidsmarkör. Tog nästan slut snabbare än MyIdol-hypen, den flugan.

Skrek av skratt åt denna. 1. Det är min absoluta favoritbild på Kardashian/West-familjen. 2. Det är så fruktansvärt roligt. Wildens Family Portrait av Anthony van Dyck (!) från 1621, och hela familjen Kim på Balenciagavisningen i höstas. Här var allas kläder för övrigt så fina att jag inte ens orkar prata om det. Har försökt återskapa Kims outfit sen detta hände. Utan framgång. Kanske ska ge mig på pipkragen istället.

För fler magiska jämförelser, se hela artikeln här. Okej, det här har varit er Kim-korre, over and out.

En kommentar | “Kim Kardashian selfieinspireras av klassiska konstverk”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    Är såpass fascinerad av såna här saker! Som den där ”celebrritys that looks like old matrasses” 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg