Ställ ditt livs svåraste frågor till Gucci Mane

1:55 3 Jun 2015

Glada nyheter för alla som älskar frågespalter och tycker att Gucci Mane är en oförklarligt gullig person! Från och med idag svarar rapparen på frågor i XXL Mags nya frågespalt Ask Gucci.

Och det är en fröjd att läsa. Inte för att själva svaren är så högkvalitativa. Min kille – som jag brukar tjata på om att han ska skaffa en glasstatuering till Guccis ära – hade en teori om att han bara gör det för att han kommer ut ur fängelse fortare om han kan visa på ”meningsfull sysselsättning”, och vissa saker tyder på det, till exempel att han skriver som en robot. Alltså, det hade lika gärna kunnat vara en AI som svarade på de (ganska generiska, får man säga) frågorna.

Här svarar han på frågan om hur man hanterar att någon man inte känner samma sak för är attraherad av en: ”If someone is interested in and you don’t feel the same, tell them so in the same manner you would want someone to speak with you if you were attracted to them but they didn’t feel the same.” Det känns som att XXL har rådfrågat Siri och inte Radric Davis.

Å andra sidan är det väldigt roligt när han får frågan om hur man säger till sin 35-åriga kompis att han är en skitdålig rappare och borde satsa på något annat, och svarar: ”I am a 35-year-old rapper myself and I am at the best stage in my career.” Vet inte vem som dissade vem här!

Och hur skriver han svaren? Skickar XXL in actual papper med frågor till Gucci i fängelset? Som han får svara på för hand då, eller? Har otroligt svårt att se detta framför mig, men blir ändå lite rörd av tanken. Följer alltså Ask Gucci med spänning framöver.

/Sincerely Mr Guccimane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg