Justin Bieber tappar det i Oslo, eller: #stresshanteringsgoals

1:10 30 Okt 2015

Som Justin Bieber mådde igår kväll i Oslo, så mår jag idag. Har stor lust att bara ta av mig kepsen och storma av scenen.

För ni har väl sett? När han spelade igår (iiih, så nära oss, och samtidigt stod jag och spelade Sorry på repeat på Kåken!) och någon plötsligt spillde vatten på scenen (?!), varpå han sprang och hämtade en handduk för att själv torka upp på scengolvet (”okay, I’m trying to wipe the floor, give me a second”). Så kul när han i ren desperation över att publiken är så störig ropar ”Are you listening to me?!” och man hör på deras skrik att de är norska, haha. Ärligt talat, äkta b att han måste stå där med handduken? Det är ju Justin Bieber, kan han inte anställa någon för den här typen av nödsituationer?

Aja, i vilket fall håller tjejerna längst fram på och rycker i handduken så mycket att han tappar det och bara går av scenen (och direkt till sitt privatplan, enligt uppgifter). Innan han hade hunnit spela Boyfriend en andra gång. Och den känslan känner man ju igen.

/fredagsfeeling = 0

En kommentar | “Justin Bieber tappar det i Oslo, eller: #stresshanteringsgoals”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    Dom har det inte lätt dom där megakändisarna. Obs ej ironi. Min gissning är att han hade goda skäl att snea.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg