Vem är för snygg för att tigga?

9:43 3 Nov 2015

Ni kanske har haft den stora turen att missa dagens SD-utspel? Hoppas det, för det kommer förstöra hela er dag. 

Sverigedemokraten Rickard Wall sa igår, under ett sammanträde i kommunfullmäktige, följande.

Jag bor på Södermalm och går en hel del på Götgatan. Jag är ju själv en gammal gubbe och har inte med saken att göra, men jag kan ju se att flera av de här unga kvinnorna och flickorna ser väldigt bra ut. Det lilla jag vet om kvinnor är att om en kvinna har möjlighet att skaffa sig själv ett badrum, då gör hon det. Då blir frågan: Varför gör de inte det. […] Varför sträcker de inte ut sin hand? Då kommer någon att ta den handen och så kommer de in i det svenska samhället och lämnar misären bakom sig.”

Jag har icke med ett ord nämnt prostitution. Jag bara menar att det finns många karlar i det här landet som skulle vilja inleda en livslång relation med de här tjusiga tjejerna.”

Jag skriver nästan aldrig själv om saker som händer i the really real world eftersom jag är för skör för att hantera den (och jobbar med en uppsjö av skribenter som gör det långt bättre än jag). Men det här, det fick mig att tappa det totalt. Så jävla äckligt att tänka sig att han vandrar Götgatan upp och ner och funderar över vilka romska kvinnor som är ”tjusiga” nog att gifta sig med. Vilka han själv, får man förmoda, skulle kunna erbjuda ”ett badrum”.

Okej, detta vill jag säga om saken: ge alla era pengar, all er mat, alla era cigg till tiggande kvinnor. De är så jävla utsatta in this day and age, patriarkatet lever och frodas i alla lager av samhället, ingen kommer undan. Men kanske allra minst de.

/yours kokande av ilska, Greta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG