Så (tråkigt) firade Kim Kardashian sin 35-årsdag

3:06 22 Okt 2015

Jag skäms över att jag inte skrev om Kim Kardashians födelsedag på Kim Kardashians födelsedag. Alltså igår. Det här ska ju ändå föreställa Kardashianbloggen.

Men det ger mig en anledning att titta för länge på bilderna från hennes födelsedagsfest idag istället, så hey, jag klagar inte. Har några saker att säga om bilden på födelsedagstårtan ovan.

• Varför tittade de på den nya Steve Jobs-filmen? Kunde inte Kanye ha valt ut hennes favoritfilm eller åtminstone något lite mer romantiskt?
• Gulligt med rosväggen, en live-tbt till deras bröllop! Men också lite fantasilöst, ärligt talat. Undrar om det är samma som Kanye drog fram igen?
• Och: kunde hon inte ha fått en födelsedagsfest och en graviditetsfest?! Herregud, hon fyller ändå trettiofem, hon kan väl få en enda kväll när hon slipper påminnas om att hon är preggers.

Nej, vid närmare eftertanke är jag inte alls nöjd med Kims födelsedag (även om hon själv verkar vara det). 

Men Kylie blev ju glad och påhittig över lösmagarna iallafall.

/vill ordna egen, bättre fest åt Kim

2 kommentarer | “Så (tråkigt) firade Kim Kardashian sin 35-årsdag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    Detta betyder ju att min förstfödda har samma födelsedag som Kim Kardashian. Vet ej vad jag ska göra av denna info, men skäms nu lite över att hon inte fick nån rosvägg.

  2. Hej Sonja skriver:

    phu ser nu att du publicerade detta igår, trodde du pubbade det idag. känns nu helt alright att hon inte fick nån rosvägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp