AMAs 2015: Trostrender, Harry Styles byxpassform och Justin Biebers hemska klädsmak

1:26 23 Nov 2015

Äntligen har det varit gala igen! Hade saknat att vakna på morgonen och ha en halvtimmes Instagram-scrollande förbi Nicki Minajs bröst (no lesbo) framför mig. Denna gång: på American Music Awards!

Vi går igenom mina favoritpersoners outfits, okej?

Att Kendall Jenner uppenbarligen har bestämt sig för att skicka en annan person i sitt ställe – och att den personen är Penny i Dirty Dancing?! Sååå lika. Ah, tycker inte att någon av dessa outfits var en hundraprocentig hit – Kendalls (förlåt, menar Pennys) hade varit mycket vacker utan de hemska axelpuffarna, och Kylies… Har svårt för nitar, alltså. Men är som bekant svag för dessa två oavsett vad de har på sig.

Selena Gomez! Definitionen av en tjej i min smak, vill sjunga Good For You (en av 2015:s bästa låtar?) till henne. Klänningen är sekundär men mycket fin.

Älskar Gwen Stefani så, så, så mycket. Gå i trosor på röda mattan vid 46 års ålder? Vet inte om jag någonsin känt en så stark längtan efter att säga ”goals”.

Jag hyser ju till många av mina nära vänners förtret ett intensivt ointresse för One Direction (bortsett från en mörk period i mitt liv då jag läste väldigt mycket Larry-fanfiction). Men när jag såg den här bilden tyckte jag liksom att Harry Styles var söt? Trots att passformen på byxorna lämnar en del att önska. Resten av gänget ser tyvärr mer och mer ut som The Killers-killarna för var dag som går.

Älskar rosa! Älskar blommor! Älskar Zendaya!

Mer trosor (eller lack thereof) på röda mattan – från Tove Lo! Magisk uppenbarelse, från klänningen till skorna till håret till läpparna. 

Nej nu. Här har Justin skaffat så fin stil på sistone – och så förstör han den igen på detta pubertala sätt? Längtar tills vi blir ihop så att jag kan göra det jag gör bäst i en relation: ge honom en makeover.

Finast av alla var, som vanligt, Nicki. Ängel! Jag har sagt det förut, men: tänk att hon vandrar bland oss vanliga dödliga. 

Ska återgå till att identifiera mig med Meek på den här bilden nu, hej på er. 

/Greta Bieber-Gomez-Minaj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp